lcimp Objavljeno Oktober 29, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2023 hej zanima me ce kdo pozna koga v bližini Ljubljane, ki bi lahko zbrusil cilinder od apn6 na 40mm. In koliko približno stane
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2023 pred 44 minutami, lcimp pravi: hej zanima me ce kdo pozna koga v bližini Ljubljane, ki bi lahko zbrusil cilinder od apn6 na 40mm. In koliko približno stane prosim, da odpiraš teme v pravem sklopu in to je sklop skuterji/mopedi
Zivnorc Objavljeno Oktober 29, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2023 (popravljeno) pred 2 urami, lcimp pravi: hej zanima me ce kdo pozna koga v bližini Ljubljane, ki bi lahko zbrusil cilinder od apn6 na 40mm. In koliko približno stane ...glej... po moje si si izbral napačen forum. Pojdi na mopedist.si. ... ni se ti treba niti logirati, samo malo se sprehodi po forumu, vse to piše, kar sprašuješ v teh dveh temah, ki si ju odprl.... ali pa pojdi na temo na Moto svet, ki ima skoraj identično ime, kot tvoja...pa malo preberi vse skup... ..tule smo se razpisali na 22 tih straneh. Dal sem tudi link, kako po posameznih fazah napiliti moped... preberi. če še rabiš kontakt za brušenje cilindra, me kontaktiraj na ZS. Popravljeno Oktober 29, 2023. Popravil Zivnorc DAMI34 in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se