Nightmare Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 No tole pa res ni lepo. Pa ne samo luč, tudi vse ostalo je korak nazaj. R bo vsekakor izgledal boljše samo v osnovi pa se vedno to ne bo lep motor. Škoda. Lp, Samo Kmet2 1
Frenk 67 Objavljeno November 8, 2023 Opozori Objavljeno November 8, 2023 Tole je moj tamau prjavu včeri, ker sem mu reku, da si Super Duka ne bo kupu.
krucymucy Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 Dober je, le oranzen okvir mu manjka. Bo pa naslednje leto. Tudi luc mi je vsec. DAMI34 in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 (popravljeno) 12 minutes ago, krucymucy said: Dober je, le oranzen okvir mu manjka. Bo pa naslednje leto. Tudi luc mi je vsec. To bo nek zate, ja. Bos lahko cele noci tiste vogalcke pucal… Popravljeno Februar 29. Popravil Kugelschreiber krucymucy 1
DAMI34 Objavljeno Junij 11 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11 tega pa jaz čakam, ko bo, če bo. no naj bi bil 990 adventure pik1 in IF7 2
HyperJack Objavljeno Junij 12 Opozori Objavljeno Junij 12 pred 19 urami, DAMI34 pravi: tega pa jaz čakam, ko bo, če bo. no naj bi bil 990 adventure Luč pa fascinantna, sem mislu, da ne more bit slabš od Nordna
DAMI34 Objavljeno Junij 12 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12 pred eno uro, HyperJack pravi: Luč pa fascinantna, sem mislu, da ne more bit slabš od Nordna po moje je to čist drugače kot bo, če bo, ko bo. Zgleda kot da so duka nataknili na večje gume, pa mal plastik čez, da skrijejo. Predvidevam, da bo luč podobna večjim bratom. Če bo pa "bunedej" taka, bo pa za bruhat. ps. Norden ma čist lepo okroglo luč.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se