XTR Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 5:15 Keyless za tako ceno. Samo + na pravo žico pa se pelješ, ker nima imobilizatorja. Žebelj v ključavnico pa akcija,.. kot pri kakšnem starem traktorju. Počasi bomo ugotovili, kje se skriva "prihranek". 3nity in pik1 1 1
Zivnorc Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 10 minutami, XTR pravi: 5:15 Keyless za tako ceno. Samo + na pravo žico pa se pelješ, ker nima imobilizatorja. Žebelj v ključavnico pa akcija,.. kot pri kakšnem starem traktorju. Počasi bomo ugotovili, kje se skriva "prihranek". ...zakaj ključavnico na tako lahek motor, ki ga tako zaklenjenega oprtaš na hrbet in laufaš...? XTR, pik1, Joker in 3 others 6
TakeALookAround Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 Folk ma tezave s pobiranjem mopeda, kaj sele da bi bili Krpani.....😂
DAMI34 Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 https://www.facebook.com/groups/257064663124932/permalink/741816087983118/?mibextid=c7yyfP
miran985 Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 1 uro, TakeALookAround pravi: Folk ma tezave s pobiranjem mopeda, kaj sele da bi bili Krpani.....😂 Sledi video kako se ga lahko pobere.
3nity Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ...zakaj ključavnico na tako lahek motor, ki ga tako zaklenjenega oprtaš na hrbet in laufaš...? Zadnjič sem prebrala, da je 500x lahek kot peresce. Najbrž bom napisala bučko, ampak iz spodnjega videa mi izgleda, kot da v "drugi" fabriki nabavljajo kose (1., 2., 16. klasa, različni materiali, itd.), potem pa v "prvi" sestavijo motor. Iz tega sklepam, da se kvaliteta Mavericka in Koveta lahko razlikuje?! captions + auto-translate XTR in Zivnorc 2
miran985 Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 2 urami, 3nity pravi: Zadnjič sem prebrala, da je 500x lahek kot peresce. Najbrž bom napisala bučko, ampak iz spodnjega videa mi izgleda, kot da v "drugi" fabriki nabavljajo kose (1., 2., 16. klasa, različni materiali, itd.), potem pa v "prvi" sestavijo motor. Iz tega sklepam, da se kvaliteta Mavericka in Koveta lahko razlikuje?! captions + auto-translate Kove je posebaj nova fabrka. Sodeč po videu ki sem ga priložil lahko potrdim da je razlika malo. Pa potem je treba vedt da oni sproti posodabljajo če bi bila kakšna napaka ali kake opazke. Vem da recimo leto nazaj je 500x imel "tršo" sklopko. No v pol leta je že zdrsna...pa ni bilo nobene omembe ali kakega velikega zvona. Trudijo se sproti reševati karkoli bi kdo opazil. Ampak 500x je že tako izpiljen da nimaš kaj dost več. Tisti modeli od 2017 so imeli verjetno kake težave normalno...sedaj pa ne več. Se
XTR Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 (popravljeno) pred 7 urami, miran985 pravi: Sledi video kako se ga lahko pobere. Takulele, ...ni tu šala 👍 Popravljeno December 30, 2023. Popravil XTR miran985, Joker, TakeALookAround in 2 others 1 3 1
miran985 Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 4 minutami, XTR pravi: Takulele, ...ni tu šala 👍 Najlažje se je norca delat a ne?
XTR Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 1 minuto, miran985 pravi: Najlažje se je norca delat a ne? Poglej ikonco za smeškotom. Ni bilo mišljeno kot norčevanje. Ne vem pa zakaj se takoj počutiš napadenega? Bolj boš zagovarjal Kove, slabše bo. To se lahko kar navadiš na tem forumu. Ker pa že trzaš... kdaj bo posnetek tehtanja? pik1 1
miran985 Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 Pravkar, XTR pravi: Poglej ikonco za smeškotom. Ni bilo mišljeno kot norčevanje. Ne vem pa zakaj se takoj počutiš napadenega? Bolj boš zagovarjal Kove, slabše bo. To se lahko kar navadiš na tem forumu. Ker pa že trzaš... kdaj bo posnetek tehtanja? Večina se norca dela pač. Vzamem nazaj če si mislil dobronamerno. Ne zagovarjam. Niti ne mislim...tukaj sem že nekaj časa nazaj zaključil. Tudi nisem lepil videa sem. Če si iz dolenjske kakor piše, sva potem blizu in dobrodošel na kavo pa boš zvagal sam. Jaz ne rabim. Kugelschreiber 1
TakeALookAround Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 V nasih koncih prej vile dobis med sprikle, predn kej posnames tkole 😂 miran985 in XTR 2
pik1 Objavljeno December 30, 2023 Opozori Objavljeno December 30, 2023 pred 2 urami, XTR pravi: Takulele, ...ni tu šala 👍 . ... pravi "top shop" Luka66 in miran985 2
DAMI34 Objavljeno December 31, 2023 Opozori Objavljeno December 31, 2023 dobro ga je zrihtal možak, sploh ne zgleda slabu (800x) krucymucy, pik1, Buschi in 4 others 7
miran985 Objavljeno Januar 2 Opozori Objavljeno Januar 2 pred 22 urami, kp-kp pravi: Tudi zvagali so ga. 510x je malo težji od 500x. Pa 510x ima popolnoma drug agregat.
Snečer Objavljeno Januar 3 Opozori Objavljeno Januar 3 pred 4 urami, Kmet2 pravi: Kaj je nevozen? al zakaj ga ne zavergla in se malo pelje "off road" s temi cestnimi gumami Tu po travniku je lep kader, ko vzame zadnje kolo... 3nity, pik1 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Januar 3 Opozori Objavljeno Januar 3 pred 14 minutami, Snečer pravi: Kaj je nevozen? al zakaj ga ne zavergla in se malo pelje "off road" s temi cestnimi gumami Tu po travniku je lep kader, ko vzame zadnje kolo... Vrjetno če bi bil Versys bi šlo.🙂 miran985 1
pik1 Objavljeno Januar 3 Opozori Objavljeno Januar 3 pred 2 urami, Snečer pravi: Kaj je nevozen? al zakaj ga ne zavergla in se malo pelje "off road" s temi cestnimi gumami Tu po travniku je lep kader, ko vzame zadnje kolo... . ... počaki še mal no, ne bit tolk neučakan ... sej bodo baje kmal tisti res "tapravi" motoristi, k najbolj obvladajo "off road" pokazal vse zmogljivosti in čare tega ultralahkega plastik fantastik izdelka ... komi čakam ... in se že veselim ps. ... se mi pa zdi, da bodo fotoshop in podobna orodja pomemben pripomoček za dokončno pripravo filmskega materijala, ki bo na koncu na ogled nam, navadnim in nevednim neznalcem, ki se vozimo sam po kakšnih lužcah za bajto MiNa, raza in Luka66 2 1
kp-kp Objavljeno Januar 5 Opozori Objavljeno Januar 5 Ob 2. 1. 2024 ob 23:50, miran985 pravi: 510x je malo težji od 500x. Pa 510x ima popolnoma drug agregat. Pravi, da ima 178 kg brez goriva...
miran985 Objavljeno Januar 6 Opozori Objavljeno Januar 6 pred 10 urami, kp-kp pravi: Pravi, da ima 178 kg brez goriva... Ja 500x....
TakeALookAround Objavljeno Januar 6 Opozori Objavljeno Januar 6 Ja ce pa Kavcic to rece, pol bo pa ze drzal.😂 Joker, Kugelschreiber, Najots in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno Januar 22 Opozori Objavljeno Januar 22 jih že razkladajo pr nas (ukradeno s FB) pik1 in Mavti 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se