Snečer Objavljeno pred 22 urami Opozori Objavljeno pred 22 urami pred 8 minutami, Zivnorc pravi: Elektrika je super. ... WOW faktor, ko to enkrat sprobaš, je sigurno... ...drugi faktor, ki je najbolj pomemben pa je NESLIŠNOST. ...ker ljudje (okoliški prabivalci..pohodniki...kmetje.. gozdarji...) so alergični na zvok motorjev v hosti ali drugje v naravi, pa čeprav se legalno voziš po legalnih gozdnih poteh.... tako pa, če te ne sliši, te tudi videl ne bo in vsesplošno vznemirjenje prej naštetih se precej zmanjša .... tudi ko ga srečaš na poti, bo presenečen in ne bo imel časa niti odreagirati, seveda ob dejstvu, da zmanjšaš hitrost na "normalno", pozdraviš z roko, ali celo z besedo... ali prikimaš z glavo, ko greš počasi mimo ljudi...pa ne bo problemov. lok je tudi neslišen ... MiNa 1
Zivnorc Objavljeno pred 22 urami Opozori Objavljeno pred 22 urami pred 4 minutami, Snečer pravi: lok je tudi neslišen ... ...bejsbol kij tudi... pa kamen... frača ..pest...čevelj na nogi ..sliši se potem, ko te nekaj takega zadane... ankh in krucymucy 2
Snečer Objavljeno pred 22 urami Opozori Objavljeno pred 22 urami pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: Najbol tiha je žica. lahko žival nadrsa
Kugelschreiber Objavljeno pred 21 urami Opozori Objavljeno pred 21 urami 30 minutes ago, Snečer said: lahko žival nadrsa u vasih koncih imate precej žiraf? Zivnorc in miran985 2
MiNa Objavljeno pred 20 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 20 urami pred 18 urami, Snečer pravi: zakaj bi moral 250ko za tet predelovat? Ker je to pač "moderno". Saj veš personalizacija. Kugelschreiber, skalar36 in Zivnorc 3
ADVENTURETIM Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami Potrjen nov model za drugo polovico 2025. KOVE 450 Enduro Okvir,agregat,vzmetenje ( z mehkejšimi setingi ), zavore iz modela 450 rally 10 litrski rezervoar Masa s tekočinami, brez goriva 135kg. ( na sliki prototip enduro 250 ) Zivnorc in vandrovec 1 1
vandrovec Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami pred 35 minutami, ADVENTURETIM pravi: ( na sliki prototip enduro 250 ) To je že bolj primerno za domačo uporabo...še malo bolj "civilni", manj športni z možnostjo kovčkov, prtljažnika zadaj za trgovino...pa bi bil pravi za take ki ne iščemo wow faktorjev 🙂
Zivnorc Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami pred eno uro, ADVENTURETIM pravi: Potrjen nov model za drugo polovico 2025. KOVE 450 Enduro Okvir,agregat,vzmetenje ( z mehkejšimi setingi ), zavore iz modela 450 rally 10 litrski rezervoar Masa s tekočinami, brez goriva 135kg. ( na sliki prototip enduro 250 ) ... ko sem lani sedel na njem, mi je bilo treba prste s kladivom potolči, da sem lahko spustil balanco.. ...po moje je to vrhunski "mlinček za okol bajte" za po šihtu. ... verjetno pa ne rabiš več tudi za kaj "bolj resnega". Če ne bi imel že polne garaže mopedov, bi bila najverjetneje takale 250-ka ali pa 450-ka parkirana takoj pri vratih garaže. ADVENTURETIM 1
vandrovec Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... ko sem lani sedel na njem, mi je bilo treba prste s kladivom potolči, da sem lahko spustil balanco.. Že lani si na prototipu sedel?
miran985 Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro pred 3 minutami, vandrovec pravi: Že lani si na prototipu sedel? Tudi jaz, na 250ki,450ki (Enduro) in še čem...pri Kove zadevo ne lansirajo na trg eksplozivno brez da bi konkretno preizkusili prej. Ponavadi vsaj 2 leti furajo vsepovsod preden gre resno na trg. RobiRoberto, vandrovec in Zivnorc 1 1 1
vandrovec Objavljeno pred 55 minutami Opozori Objavljeno pred 55 minutami Potem 350 endura še 2 leti ne bo ali se prototipi že vozijo?
miran985 Objavljeno pred 49 minutami Opozori Objavljeno pred 49 minutami pred 1 minuto, vandrovec pravi: Potem 350 endura še 2 leti ne bo ali se prototipi že vozijo? O 350ki bo več vedel @ADVENTURETIM. Upam da pride...
ADVENTURETIM Objavljeno pred 43 minutami Opozori Objavljeno pred 43 minutami 350ka definitivno pride. Specifikacije obetajo. Izjemno sem vesel, da so se odlocili za paralni twin,ki sem ga v manjsi in vecji verziji ze preizkusil. Prototipi so ze. vandrovec 1
Zivnorc Objavljeno pred 4 minutami Opozori Objavljeno pred 4 minutami pred 1 uro, vandrovec pravi: Že lani si na prototipu sedel? ... verjetno je bil tisti KOVE 250 predhodnik prototipa novejšega modela. ...škoda, da nimam slike od 250ke.... slikal sem se samo na 450 in 800.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se