ADVENTURETIM Objavljeno soboto ob 07:58 Opozori Objavljeno soboto ob 07:58 pred 10 minutami, skalar36 pravi: Uf, to pa obeta. 350 in 2 cilindra. Dobro se sliši. 2025, al kasneje? Z malo sreče,jeseni 2025 skalar36 1
Kugelschreiber Objavljeno soboto ob 08:43 Opozori Objavljeno soboto ob 08:43 15 hours ago, vandrovec said: Saj je lepo da se piše o motorjih takih in drugačnih. Mene zanimajo vsi motorji ne le ena kategorija glede novic in objav. Premalo je objav na forumu pa ni kaj brati, to je večji problem 🙂 Kove 250 enduro, 350 enduro...se mi zdi, da cena ne bo ravno "kitajska"? Če ne bo veliko cenejši od Honde crf 300 l mi ne bo zanimiv, žal. Meni bi zadostoval tak ...brez vesoljske tehnologije, samo da se pelje po vseh terenih in da ga ni škoda puščati kjerkoli 🙂 Voge rally 300 je v trgovini 4ooo€. Ce bi rad kupoval po indijskih cenah, bos moral v indijo in kupovat z indijsko placo. Google pravi da je to okrog 230€ na mesec. vandrovec, MiNa in pik1 2 1
ADVENTURETIM Objavljeno soboto ob 09:42 Opozori Objavljeno soboto ob 09:42 pred 57 minutami, Kugelschreiber pravi: Voge rally 300 je v trgovini 4ooo€. Ce bi rad kupoval po indijskih cenah, bos moral v indijo in kupovat z indijsko placo. Google pravi da je to okrog 230€ na mesec. Si blizu ja...viri so sicer različni,če vzamemo povprečje, se vrti okrog 350 eur mesečno. Zanimiva pa primerjava s kitajsko. Za marsikoga šokantna številka.
Zivnorc Objavljeno soboto ob 13:57 Opozori Objavljeno soboto ob 13:57 Ob 22. 11. 2024 ob 10:36, vandrovec pravi: Že lani si na prototipu sedel? ...da ne bo nesporazuma... ..ne hodim po sejmih posedat po motorjih...sedel sem na njem na Gorenjskem v privat garaži, ki je po dogovoru tudi odprta za javnost...
ADVENTURETIM Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami Ne nanaša se direktno na Kove, pa vseeno eno nagradno vprašanje: S koliko povprečnimi plačami si kove450rally kupi Slovenec in s kolikimi Kitajec. Zanimajo me tudi razlogi.
ADVENTURETIM Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami pred 3 minutami, Guzzuki pravi: Kakšna je nagrada? Majica in kapa.
Zivnorc Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami (popravljeno) 7:25 v korist SLO? Razlog: ..ker v SLO dobiš več € za manj dela, kot pa kitajc v PRC Popravljeno pred 3 urami. Popravil Zivnorc
Snečer Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 1 uro, ADVENTURETIM pravi: Ne nanaša se direktno na Kove, pa vseeno eno nagradno vprašanje: S koliko povprečnimi plačami si kove450rally kupi Slovenec in s kolikimi Kitajec. Zanimajo me tudi razlogi. Slabih 10 minimalnih plač. (saj to so povprečne realno...)
Kugelschreiber Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro (popravljeno) Mal tezko je vedet po kolko jih prodajajo doma. Po 5 min googla bi rekel 8 mesecev tukaj*, 20 v pekingu, do 25 v slabse placanih okrajih. osem minimalcev+regres=8496, torej mors dat mal skonta hehe Popravljeno pred 1 uro. Popravil Kugelschreiber
Guzzuki Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro Po kalkulatorju v Slo rabiš 5 povprečnih mesečnih plač, na Kitajskem pa 4. Samo čez oba palca bi rekel, da bi bile na Kitajskem tri zadost
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se