Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 minutami, skalar36 pravi:

Uf, to pa obeta. 350 in 2 cilindra. Dobro se sliši. 2025, al kasneje?

Z malo sreče,jeseni 2025

Objavljeno
15 hours ago, vandrovec said:

Saj je lepo da se piše o motorjih takih in drugačnih. Mene zanimajo vsi motorji ne le ena kategorija glede novic in objav. Premalo je objav na forumu pa ni kaj brati, to je večji problem 🙂

Kove 250 enduro, 350 enduro...se mi zdi, da cena ne bo ravno "kitajska"? Če ne bo veliko cenejši od Honde crf 300 l mi ne bo zanimiv, žal. Meni bi zadostoval takAshampoo_Snap_2024_11.22_18h22m21s_001_.png.83eb6dedb33f57c226e7c0de6db12694.png

...brez vesoljske tehnologije, samo da se pelje po vseh terenih in da ga ni škoda puščati kjerkoli  🙂

Voge rally 300 je v trgovini 4ooo€. Ce bi rad kupoval po indijskih cenah, bos moral v indijo in kupovat z indijsko placo. Google pravi da je to okrog 230€ na mesec. 

Objavljeno
pred 57 minutami, Kugelschreiber pravi:

Voge rally 300 je v trgovini 4ooo€. Ce bi rad kupoval po indijskih cenah, bos moral v indijo in kupovat z indijsko placo. Google pravi da je to okrog 230€ na mesec. 

Si blizu ja...viri so sicer različni,če vzamemo povprečje, se vrti okrog 350 eur mesečno.

Zanimiva pa primerjava s kitajsko. Za marsikoga šokantna številka.

Objavljeno
Ob 22. 11. 2024 ob 10:36, vandrovec pravi:

Že lani si na prototipu sedel?

...da ne bo nesporazuma...

..ne hodim po sejmih posedat po motorjih...sedel sem na njem na Gorenjskem v privat garaži, ki je po dogovoru tudi odprta za javnost...

Objavljeno

Ne nanaša se direktno na Kove, pa vseeno eno nagradno vprašanje:

S koliko povprečnimi plačami si kove450rally kupi Slovenec in s kolikimi Kitajec.

Zanimajo me tudi razlogi.

Objavljeno
pred 3 minutami, Guzzuki pravi:

Kakšna je nagrada?

Majica in kapa. 

Objavljeno (popravljeno)

7:25 v korist SLO?   :huh:

Razlog: ..ker v SLO dobiš več € za manj dela, kot pa kitajc v PRC

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred 1 uro, ADVENTURETIM pravi:

Ne nanaša se direktno na Kove, pa vseeno eno nagradno vprašanje:

S koliko povprečnimi plačami si kove450rally kupi Slovenec in s kolikimi Kitajec.

Zanimajo me tudi razlogi.

Slabih 10 minimalnih plač. (saj to so povprečne realno...)

Objavljeno (popravljeno)

Mal tezko je vedet po kolko jih prodajajo doma. Po 5 min googla bi rekel 8 mesecev tukaj*, 20 v pekingu, do 25 v slabse placanih okrajih. 

osem minimalcev+regres=8496, torej mors dat mal skonta hehe

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno

Po kalkulatorju v Slo rabiš 5 povprečnih mesečnih plač, na Kitajskem pa 4. Samo čez oba palca bi rekel, da bi bile na Kitajskem tri zadost   

Objavljeno

... kaj je zdej.... a sm zmagu, al ne?!?..  :huh:  ...majco nosim številko L, kapo pa tako za na bučo brez las...  :D 

Objavljeno
pred 1 minuto, Zivnorc pravi:

... kaj je zdej.... a sm zmagu, al ne?!?..  :huh:  ...majco nosim številko L, kapo pa tako za na bučo brez las...  :D 

Pocakam ce se bo do 20.00 danes se kdo javil. Tisti ki bo najblizje, zmaga😉

Objavljeno

...al pa menjam za klobaso....   :lol1:

• Haha 1
Objavljeno
pred 8 urami, ADVENTURETIM pravi:

Ali je vrašanje bruto ali neto plač?

Če vzamemo podatek dostopen na netu za Kitajsko "353,000 CNY yearly, which is equivalent to approximately $48,808.82"

Pri nas pa je podatek za lani okrog 22.000,00€

Vprašanje koliko je cena motorja pri njih? Vseeno pa ga lahko "povprečen" kitajc kupi za manj povprečnih plač kot "povprečen" slovenc...

Nekako tako kot je omenil @Guzzuki.

Objavljeno
pred 2 minutami, MiNa pravi:

Vprašanje koliko je cena motorja pri njih?

Bom kar sam odgovoril... Najdu.

"Well, the cheapest version of the Kove 450 Rally costs the equivalent of $6,000 in China. Meanwhile the top version of the 450 Rally is the equivalent of $10,600 in China"

Objavljeno
pred 2 minutami, MiNa pravi:

Vprašanje koliko je cena motorja pri njih?

Bom kar sam odgovoril... Najdu.

"Well, the cheapest version of the Kove 450 Rally costs the equivalent of $6,000 in China. Meanwhile the top version of the 450 Rally is the equivalent of $10,600 in China"

Objavljeno

Lepo raziskujete.

Naj vas ne zavede bruto/neto plača.

Pri kitajcih ni bruto plače v absolutnem smislu. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   2 članov

• Poni
    • GregorM
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!