Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, kp-kp pravi:

Popolnoma drugo vzmetenje ali le z več hoda? Mislim predvsem na način vzmetenja, ne na "podpis na cevi".

Da ima z daljšim vzmetenjem večjo medosno razdaljo je jasno. Da pa ima Rally verzija drugačno geometrijo, kot vilic je verjetno mišljen, pa nisem vedel.

Kako je na Rally verziji ABS, TCS in ostala elektronska šara?

Drugacno vzmetenje ja..ne samo hod. Rudi spremenjen predtek in alu subframe.

Abs ostaja,je pa seveda moznost popolnega izklopa,ki tak tudi ostane.

Tcs nima.

Zal tudi tempomata ne😅

Objavljeno
pred 31 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Drugacno vzmetenje ja..ne samo hod. Rudi spremenjen predtek in alu subframe.

Abs ostaja,je pa seveda moznost popolnega izklopa,ki tak tudi ostane.

Tcs nima.

Zal tudi tempomata ne😅

... ej jebenti... če pa nima tempomata... kako pa pol držiš tempo?

:P 

• Haha 2
Objavljeno
Pravkar, Zivnorc pravi:

... ej jebenti... če pa nima tempomata... kako pa pol držiš tempo?

:P 

Vcasih smo to poceli z rocko na desni strani krmila. Danes je tempomat nekaj,kar nujno potrebujes. Ce je aktivni,se toliko bolje. Ne vem,kako sem vseh 500.000km do sedaj naredil brez.

Objavljeno

Ravno sedaj na poti na Slivnico v družbi 10ih Italijanov tudi 800x in 450ka.

Lp,Samo

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

Nekatere ustavi mraz, druge sol. 

Sicer bi sel danes en krog, pa ne grem, ker je vse posoljeno. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 23 urami, ADVENTURETIM pravi:

Vcasih smo to poceli z rocko na desni strani krmila. Danes je tempomat nekaj,kar nujno potrebujes.

hočeš nočeš, je to res!!!

meni je tempomat life safer....oz bom raje rekel   wallet safer  😁

pa ne za ac al regionalko.....za naselja in fuc...  plave

Objavljeno
pred 4 minutami, Gricko pravi:

hočeš nočeš, je to res!!!

meni je tempomat life safer....oz bom raje rekel   wallet safer  😁

pa ne za ac al regionalko.....za naselja in fuc...  plave

Smo si razlicni ja.

V ta nemen kove posilja na trg 800 travel edition...z rbw,tempomatom..

Vsakemu svoje.

Objavljeno
pred 16 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Smo si razlicni ja.

Vsakemu svoje.

ola, to sm čaku :D

Objavljeno

.... jest sem mislu za tempomat, da lahko držiš tempo z najhitrejšimi...    :rolleyes:

• Haha 3
Objavljeno
pred 3 urami, ADVENTURETIM pravi:

Smo si razlicni ja.

Vsakemu svoje.

Berem da bo 800x GT ...

Citiraj

The 800X GT, on the other hand, is designed for Grand Touring enthusiasts. It includes ride-by-wire, cruise control, traction control, four fuel modes, a higher windscreen, a larger 22-liter fuel tank, and 19-inch front and 17-inch rear wheels. It will be available in the second quarter of 2025.

• Zmeden 1
Objavljeno

benti a niso mogli obdržat 21 in 18 col :(

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

benti a niso mogli obdržat 21 in 18 col :(

Želja večine,ki želijo tempomat je tudi 19/17 col. Motocikel bodo uporabljali na makadamih in cesti. Tam je 19/17 boljsa kombinacija,kot 21/18.

Tiste pa,ki resnično potrebujejo 21/18 col, pa tempomat nič kaj dosti ne gane.

Kdo ve,morda pride še verzija z 21/18 col,rbw,tempomatom, za tiste najbolj zahtevne😄

Objavljeno
pred 5 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Želja večine,ki želijo tempomat je tudi 19/17 col. Motocikel bodo uporabljali na makadamih in cesti. Tam je 19/17 boljsa kombinacija,kot 21/18.

Tiste pa,ki resnično potrebujejo 21/18 col, pa tempomat nič kaj dosti ne gane.

Kdo ve,morda pride še verzija z 21/18 col,rbw,tempomatom, za tiste najbolj zahtevne😄

nisem mislil na tempomat. Bolj na RBW. S tem se znebijo đrki gasa / onoff efekta. Pa še marsikaj drugega lahko dodajo. No saj če ne bo 2025 bo pa 2026 tudi na ostalih 800xih

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

nisem mislil na tempomat. Bolj na RBW. S tem se znebijo đrki gasa / onoff efekta. Pa še marsikaj drugega lahko dodajo. No saj če ne bo 2025 bo pa 2026 tudi na ostalih 800xih

Đrki gas je  posledica predolgega prostega hoda rocice plina,saj zapestje mnogokrat pretirano zasuka rocico na popolnoma spuscene do 1/5 odprte.

Za.popolno linearnost pa je na voljo tudi Coober ecu.

Se vedno ostaja preprostost zajle.

Ogromno motorstov še vedno prisega na preprostost,motorjev,ki to nudijo pa vedno manj.

Fino je,da ima clovek moznost izbire.

Objavljeno

Ja seveda. Nimam nič proti temu, da širijo ponudbo, v mojem primeru pa mi 17/19 ne sede (več).

Sem pač mislil, da bo enak moped kot je recimo sedaj v verjetno nizki varianti z dodanim rbw in ostalim kot piše. Bi tudi znal biti zanimiv. Malce dražji zihr, kar je normalno, kak kg težji. Definitivno bi bil konkurenca KTM, CF mtxu in podobnim motorjem, ki se sedaj prodajajo, kot adv.

Pa 21/18 col je čist super za cesto.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Ja seveda. Nimam nič proti temu, da širijo ponudbo, v mojem primeru pa mi 17/19 ne sede (več).

Sem pač mislil, da bo enak moped kot je recimo sedaj v verjetno nizki varianti z dodanim rbw in ostalim kot piše. Bi tudi znal biti zanimiv. Malce dražji zihr, kar je normalno, kak kg težji. Definitivno bi bil konkurenca KTM, CF mtxu in podobnim motorjem, ki se sedaj prodajajo, kot adv.

Pa 21/18 col je čist super za cesto.

21/18 je super za cesto,tako kot je 19/17 super za teren. Predsodki so zgolj v glavah samih. Dolocen folk misli, da motor z 21 col spredaj tezko in nevoljno zavija v ovinek, drugi mislijo, da se z 19 colskim v kaj vec od makadama ne smes odpraviti.

Kdo ve,morda pa 800 pro pride tudi z rbw.

Objavljeno

Kdaj pride 350tka?

Objavljeno
pred 10 minutami, ADVENTURETIM pravi:

21/18 je super za cesto,tako kot je 19/17 super za teren. Predsodki so zgolj v glavah samih. Dolocen folk misli, da motor z 21 col spredaj tezko in nevoljno zavija v ovinek, drugi mislijo, da se z 19 colskim v kaj vec od makadama ne smes odpraviti.

Kdo ve,morda pa 800 pro pride tudi z rbw.

jaz govorim samo zase, sem po šodru lazil tut s cestaki in 17 colami. :D 

Skor zihr sem da bo slej ko prej tudi 800pro z rbw, modi vožnje, pa še kako drugo regulacijo itd. Kar se pa zajle tiče, kot si prej napisal, da nekateri imajo radi preprostost, ne vem kaka preprostost je, če moraš cober ECU dodat :P . Dejansko tudi barvni ekran/tablica pred nosom ni več "preprostost". Je prihodnost in posledica razvoja. 

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

jaz govorim samo zase, sem po šodru lazil tut s cestaki in 17 colami. :D 

Skor zihr sem da bo slej ko prej tudi 800pro z rbw, modi vožnje, pa še kakao drugo regulacijo itd. Kar se pa zajle tiče, kot si prej napisal, da nekateri imajo radi preprostost, ne vem kaka preprostost je, če moraš cober ECU dodat :P . Dejansko tudi barvni ekran/tablica pred nosom ni več "preprostost". Je prihodnost in posledica razvoja. 

Nisem rekel,da moraš dodat coober. Lahko ga dodas, ni pa treba, ce ti pase tako kot je.

Je vseeno razlika med zajlo in rbw. Enim pase direktnost zajle,drugim ne.

In ja, super bi bilo, da pride rbw kot opcija tudi na 800 pro.

Objavljeno

... me zanima, koliko od tistih, ki hočejo al 17/19... al pa 18/21, bi občutili razliko v vožnji, če bi jim zavezali oči... pa da se peljejo kak krog ali dava al po cesti..al pa po terenu...

Objavljeno

ko boš zael kak kamen, luknjo al pa večjo vejo boš hitro zvedel :P

Objavljeno
pred 19 minutami, skalar36 pravi:

Kdaj pride 350tka?

Pred njo je se veliko testiranj,kup predserijskih motorjev,ki se nato vrnejo v tovarne in pregledajo. Bolje vcasih malo pocakati, kot se ukvarjati z reklamacijami in vpoklici.

Objavljeno

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   3 članov

• raza
    • ADVENTURETIM
    • Fadil
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!