ADVENTURETIM Objavljeno nedeljo ob 18:18 Opozori Objavljeno nedeljo ob 18:18 pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: A se men sam zdi, al je prednji bicikl nekam majhen za 21? 19 col je. To je travel verzija. Kugelschreiber 1
ADVENTURETIM Objavljeno nedeljo ob 18:22 Opozori Objavljeno nedeljo ob 18:22 pred 3 minutami, Snečer pravi: Kakšen segment bi 350ka? v stilu soseda CF 450mt? al bolj hard enduro V stilu majse in lazje verzije 800tke. Segment bi lahko bil adventure razred manjse prostornine. ( re hymalaian 450,cf moto 450mt,mondial mud 450,touareg 452,tenere 450..)
kp-kp Objavljeno pred 20 urami Opozori Objavljeno pred 20 urami pred 10 urami, Zivnorc pravi: ... me zanima, koliko od tistih, ki hočejo al 17/19... al pa 18/21, bi občutili razliko v vožnji, če bi jim zavezali oči... pa da se peljejo kak krog ali dava al po cesti..al pa po terenu... Večina makadamskih cest je nabranih ala "ribežnik". Z avtom boš to občutil, da boš pri 25 km/h gledal armaturko, kdaj jo bo odtrgalo. Z 19 col boš imel zamegljen pogled in misel na plombe. Z 21 col pa bo vse skupaj požiralo precej udobno. Z zahtevnostjo podlage se razlika povečuje... DAMI34, Zivnorc in pik1 3
Zivnorc Objavljeno pred 20 urami Opozori Objavljeno pred 20 urami pred 31 minutami, kp-kp pravi: Večina makadamskih cest je nabranih ala "ribežnik". Z avtom boš to občutil, da boš pri 25 km/h gledal armaturko, kdaj jo bo odtrgalo. Z 19 col boš imel zamegljen pogled in misel na plombe. Z 21 col pa bo vse skupaj požiralo precej udobno. Z zahtevnostjo podlage se razlika povečuje... ... to mi je vse jasno. ...poudarek je bil na "zavezane oči".. Joker in kp-kp 1 1
BRANE Objavljeno pred 18 urami Opozori Objavljeno pred 18 urami pred 13 urami, Zivnorc pravi: ... me zanima, koliko od tistih, ki hočejo al 17/19... al pa 18/21, bi občutili razliko v vožnji, če bi jim zavezali oči... pa da se peljejo kak krog ali dava al po cesti..al pa po terenu... gs 19/17 ws afrika 1000 21/18: afrika se po makadamu takšnem in drugačnem pelje kot po tirih, bmw nesiguren in opleta kot pr norcih, predvsem spredaj. predvidevam, da je vzrok tudi v zelo drugačni ciklistiki, fedrih in širših kolesih na bemveju. posledično se da z afriko doosti hitreje in bolj sigurno, uživaško pelat po makadamu, čeprav se kove najbrž pelje buljše, kukr da bi imel še večja kula. Zivnorc 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 18 urami Opozori Objavljeno pred 18 urami Vozne lastnosti po makadamih niso nujno povezane samo z velikostjo sprednjega kolesa. Tlak v gumah,vzmetenje,razporeditev mas,geometrija okvirja, vse to vpliva na obnašanje motocikla. Lep primer je bila Cagiva Elefant,ki se je peljala z 19 colskim sprednjim kolesom bolje od takratne konkurence. Seveda 21 colsko kolo ne bomo nikoli videli na asfaltnih dirkaliscih,prav tako ne 17 colskega na motokros progah. 19 colsko je neka lepa zlata sredina,ki redko razočara. Meni osebno sicer paše kombinacija 21/18, sem navajen obnašanja motocikla s to kombinacijo,izbira offroad gum je večja. Za večino uporabnikov,pa je 19 col super izbira miran985, Zivnorc, pik1 in 1 other 3 1
Joker Objavljeno pred 16 urami Opozori Objavljeno pred 16 urami pred 16 urami, ADVENTURETIM pravi: Želja večine,ki želijo tempomat je tudi 19/17 col. Motocikel bodo uporabljali na makadamih in cesti. Tam je 19/17 boljsa kombinacija,kot 21/18. Tiste pa,ki resnično potrebujejo 21/18 col, pa tempomat nič kaj dosti ne gane. Kdo ve,morda pride še verzija z 21/18 col,rbw,tempomatom, za tiste najbolj zahtevne😄 Za tiste najbolj zahtevne je že nekaj let na voljo Tuareg, ki vse to ima... kp-kp 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 15 urami Opozori Objavljeno pred 15 urami pred 39 minutami, Joker pravi: Za tiste najbolj zahtevne je že nekaj let na voljo Tuareg, ki vse to ima... In gs900 in suzuki v strom 800....vsak ima možnost izbire ja. Zivnorc in miran985 2
Joker Objavljeno pred 14 urami Opozori Objavljeno pred 14 urami V Strom in GS900 nista ravno primerljiva s Tuaregom in Kove 800X.
ADVENTURETIM Objavljeno pred 13 urami Opozori Objavljeno pred 13 urami pred 20 minutami, Joker pravi: V Strom in GS900 nista ravno primerljiva s Tuaregom in Kove 800X. Mi2 to veva. Marsikdo pa ne. Vedno sem trdil,da sta koncepta touareg660 in kove800 najboljsa, kar se tice mase in predvsem pozicije rezervoarja. So razlike me obema, seveda, ce ju vzames v ozjo izbiro,je samo se test motorja tisti,ki ti pove,kateri ti bolj ustreza Joker in miran985 2
luxsa Objavljeno pred 10 urami Opozori Objavljeno pred 10 urami Quote Kle gor vas je ene 10 k ze mesece delate doktorat iz teh mopedov in modrujete kaj vse boste kupil nakupa pa se ni nobenga da bi se tema razvijala naprej,a se temu rece drkanje na suho al kako drugac? 🤣 wilier, pik1 in kp-kp 3
pik1 Objavljeno pred 10 urami Opozori Objavljeno pred 10 urami pred 9 minutami, luxsa pravi: Kle gor vas je ene 10 k ze mesece delate doktorat iz teh mopedov in modrujete kaj vse boste kupil nakupa pa se ni nobenga da bi se tema razvijala naprej,a se temu rece drkanje na suho al kako drugac? 🤣 . ... sej se razvija ... drkanje na suho luxsa 1
DAMI34 Objavljeno pred 10 urami Opozori Objavljeno pred 10 urami pred 27 minutami, luxsa pravi: Kle gor vas je ene 10 k ze mesece delate doktorat iz teh mopedov in modrujete kaj vse boste kupil nakupa pa se ni nobenga da bi se tema razvijala naprej,a se temu rece drkanje na suho al kako drugac? 🤣 oziroma sam zate: luxsa 1
miran985 Objavljeno pred 10 urami Opozori Objavljeno pred 10 urami pred 26 minutami, luxsa pravi: Kle gor vas je ene 10 k ze mesece delate doktorat iz teh mopedov in modrujete kaj vse boste kupil nakupa pa se ni nobenga da bi se tema razvijala naprej,a se temu rece drkanje na suho al kako drugac? 🤣 Klasika, vseznalci ki vejo več kot lastnik motorja. Lastniki starejših motorjev ki nimajo namena naslednjih 10let menjat ničesar. Edino kar je drkajo na suho (verjetno na mokro vse manj 🤭🤭🤭). luxsa 1
Snečer Objavljeno pred 7 urami Opozori Objavljeno pred 7 urami pred 2 urami, luxsa pravi: Kle gor vas je ene 10 k ze mesece delate doktorat iz teh mopedov in modrujete kaj vse boste kupil nakupa pa se ni nobenga da bi se tema razvijala naprej,a se temu rece drkanje na suho al kako drugac? 🤣 Je malo tema o GSki zamrla pa si prišel prisitnarit sem... ? Kove in ostali kitajci zgleda, da so prisluhnili željam, potrebam, denarnici in se hitro prilagajajo trgu, kar za gsko težko rečemo, mogoče edino iz obupa ponujajo gs310, ki je še na ranvi prototipa. Kugelschreiber, kp-kp, skalar36 in 1 other 1 3
vandrovec Objavljeno pred 7 urami Opozori Objavljeno pred 7 urami pred 38 minutami, Snečer pravi: Kove in ostali kitajci zgleda, da so prisluhnili željam, potrebam, denarnici in se hitro prilagajajo trgu, Se zdi, kot da je Kove premium med kitajci? Kot BMW v EU...čakamo cenejše kitajce 🙂
Snečer Objavljeno pred 7 urami Opozori Objavljeno pred 7 urami pred 3 minutami, vandrovec pravi: Se zdi, kot da je Kove premium med kitajci? Kot BMW v EU...čakamo cenejše kitajce 🙂 CF moto je tudi premium
bladerunner Objavljeno pred 6 urami Opozori Objavljeno pred 6 urami No, jaz tole temo spremljam malo od daleč. Kar se mojega okusa tiče imam motor, ki izpolnjuje vse moje zahteve in še več. Tako, da zaenkrat nisem interesent znamke o kateri je tule govora. Vendar pa sem zgrožen, ko prebiram poste nekaterih analfabetov, ki Kove niso videli niti od daleč, vedo pa več od tistih, ki si ga lastijo in so z njim prevozili že ogromno št. km. Jaz npr. nimam mnenja o Kove, ker ga nisem nikoli vozil, vendar verjamem tistim, ki si ga lastijo in pišejo iz lastnih izkušenj o lastnostih tega motorja. Smejem se pa provokatorskim analfabetom, ki tule streljajo zelo neumne kozle o znamki Kove. Saj večinoma eni in isti provocirajo v vseh temah tega foruma, kjerkoli se pojavijo in streljajo kozle, iz sebe pa brijejo norca in se tega niti ne zavedajo. ADVENTURETIM, miran985 in wilier 3
vandrovec Objavljeno pred 6 urami Opozori Objavljeno pred 6 urami če ni drugih objav na forumu je normalno, da vsi to beremo in streljamo kar pač streljamo...zakaj ne pišete več o Kawasakijih? Tisto je preveč poznano, ni zanimivo...kot prežvečene prostitutke, Kove je pač sveže "meso" 🙂 In menda bodo še hitreje kot KTM streljali nove modele
Snečer Objavljeno pred 6 urami Opozori Objavljeno pred 6 urami pred 56 minutami, bladerunner pravi: No, jaz tole temo spremljam malo od daleč. Kar se mojega okusa tiče imam motor, ki izpolnjuje vse moje zahteve in še več. Tako, da zaenkrat nisem interesent znamke o kateri je tule govora. Vendar pa sem zgrožen, ko prebiram poste nekaterih analfabetov, ki Kove niso videli niti od daleč, vedo pa več od tistih, ki si ga lastijo in so z njim prevozili že ogromno št. km. Jaz npr. nimam mnenja o Kove, ker ga nisem nikoli vozil, vendar verjamem tistim, ki si ga lastijo in pišejo iz lastnih izkušenj o lastnostih tega motorja. Smejem se pa provokatorskim analfabetom, ki tule streljajo zelo neumne kozle o znamki Kove. Saj večinoma eni in isti provocirajo v vseh temah tega foruma, kjerkoli se pojavijo in streljajo kozle, iz sebe pa brijejo norca in se tega niti ne zavedajo. čakaj, da janša Kove kupi za sineja, boš prec v vrsti GeeSXer in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami 32 minutes ago, Snečer said: čakaj, da janša Kove kupi za sineja, boš prec v vrsti Kove? Dvomim. Bo ja Volodimir prjatucku enga Dnepra zrihtal, po fer ceni, a?
bladerunner Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami pred 49 minutami, Snečer pravi: čakaj, da janša Kove kupi za sineja, boš prec v vrsti To je tema o Kove in ne mešaj politike v to temo. Za to obstaja druga tema in tam komentiraj svoje neokusne poste. Ne delaj iz sebe bedaka. Kugelschreiber in miran985 1 1
skalar36 Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami Res se veselim, da bo 350 tka prišla na trg. Bom kupu še 800tko na 19" kolesih. Bo zih keuj popusta miran985 1
bladerunner Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami pred 1 uro, vandrovec pravi: če ni drugih objav na forumu je normalno, da vsi to beremo in streljamo kar pač streljamo...zakaj ne pišete več o Kawasakijih? Tisto je preveč poznano, ni zanimivo...kot prežvečene prostitutke, Kove je pač sveže "meso" 🙂 In menda bodo še hitreje kot KTM streljali nove modele Če nimaš nič pametnega za pisat, se raje vzdrži in prebiraj vsebino tistih, ki si Kove lastijo. Če pa te kaj zanima, pa le z vprašanjem na dan in lastniki Kove ti bodo rade volje odgovorili in te informirali o tem, kar te zanima. Bo šlo? miran985 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami 5 minutes ago, bladerunner said: tam komentiraj svoje neokusne poste. Ma ti si res pol pismen, ne? 5 minutes ago, skalar36 said: Res se veselim, da bo 350 tka prišla na trg. Bom kupu še 800tko na 19" kolesih. Bo zih keuj popusta Do takrat pa se enga voge preveri, bos mel reference za vse premium kitajce. skalar36 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se