Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

Ok, zgleda pa, da so že pred nakupom KTM, ker se pojavljajo vmesni modeli :) 750, 850... se vo vsako leto malo povrtalo.

Čudna mi je ta logika.

Kdor spremlja moto sceno, mu je jasno,kaj bo s KTM. In KOVE seveda pri tem ne bo imel noč zraven.

Se bo povrtalo, ali bodo agregati novi?🤔

Kot sem napisal, odlično je ponuditi vec agregatov,vec modelov, vec izvedenk modelov, potem bo razlogov za jamranje vedno manj.

Objavljeno
Pravkar, ADVENTURETIM pravi:

Kdor spremlja moto sceno, mu je jasno,kaj bo s KTM. In KOVE seveda pri tem ne bo imel noč zraven.

Se bo povrtalo, ali bodo agregati novi?🤔

Kot sem napisal, odlično je ponuditi vec agregatov,vec modelov, vec izvedenk modelov, potem bo razlogov za jamranje vedno manj.

Meni je hecna scena, npr. 500, 501, 525, 530, 625 (primer) in dodajanje kilogramov in navlake. To je vse korak nazaj.

Potem boljše kupit playstation in iz fotelja motorirat.

Jamranje pa bo vedno, kot je prejšnji napisal, kupec nima težav z nakupom.

Objavljeno
pred 12 minutami, Snečer pravi:

Meni je hecna scena, npr. 500, 501, 525, 530, 625 (primer) in dodajanje kilogramov in navlake. To je vse korak nazaj.

Potem boljše kupit playstation in iz fotelja motorirat.

Jamranje pa bo vedno, kot je prejšnji napisal, kupec nima težav z nakupom.

No...dodajanje kilogramov z visanjem prostornine je nekaj kar je bilo prisotno pri mnogih proizvajalcih. 

KOVE je pokazal, da ni vedno nujno, da.je tako.

Sem ze omenil, da bodo nove generacije temeljile na zasnovi 800tke,pretiranih težav z maso se ne pričakuje,prej nasprotno.

Glede kupcev je pa zadeva bolj kompleksna. Smo v dobi,ko mnogo ljudi od motocikla zahteva, da ima praktično vse. In ostajajo tisti,ki zagovarjajo princip manj je več. Če tovarna posluša in v programu ponudi pestro izbiro,ki zadovoljijo tako prve kot.druge in še morje vmesnih,je to lahko kvečjemu plus. Lahko imaš, ni ti pa treba.

Objavljeno
pred 37 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Smo v dobi,ko mnogo ljudi od motocikla zahteva, da ima praktično vse. In ostajajo tisti,ki zagovarjajo princip manj je več.

Okrog 250 ccm najlažji, nad 800 ccm ni pomembna teža...vse v enem bi bilo nekje vmes. Ker iščem kot drugi motor nekaj najlažjega in ne preveč hard enduro pogrešam nekaj primerljivega starim dobrim japoncem. 🙂

Objavljeno
pred 1 minuto, vandrovec pravi:

Okrog 250 ccm najlažji, nad 800 ccm ni pomembna teža...vse v enem bi bilo nekje vmes. Ker iščem kot drugi motor nekaj najlažjega in ne preveč hard enduro pogrešam nekaj primerljivega starim dobrim japoncem. 🙂

No vidiš..v naboru Kove motorjev imaš vsaj 4 kandidate😅

Objavljeno
pred 3 minutami, ADVENTURETIM pravi:

No vidiš..v naboru Kove motorjev imaš vsaj 4 kandidate😅

Ni jih še...in v primerjavi s Trenutno Hondo crf 300 L ne bo nekih prednosti?

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

Ni jih še...in v primerjavi s Trenutno Hondo crf 300 L ne bo nekih prednosti?

Preuzkusi 450 rally...pa sam povej a so prednosti,ali jih ni.

Ce ti bo pretežek ali premočen, si boš lahko omislil 250 rally, ali dvovaljnega 350 rally. 

Če ne rabis vetrne zascite,veliko goriva, se pa odlocis za dual sport 250, ali 350.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

450 je preveč, vetrne zaščite ne rabim, rabim pa prtljažnik zadaj za v trgovino, v kratkem grem nekaj pogledat 🙂..mogoče pridem na ogled enovaljnega, šele drugo leto?

Objavljeno
pred 43 minutami, vandrovec pravi:

450 je preveč, vetrne zaščite ne rabim, rabim pa prtljažnik zadaj za v trgovino, v kratkem grem nekaj pogledat 🙂..mogoče pridem na ogled enovaljnega, šele drugo leto?

sem ti ga že najdu...za v trgovino :P

61HdiJ2khJL.jpg

• Hvala 1
  • Haha 5
Objavljeno

še malo,pa bo prvih 15 kosov  pri nas.

KOVE 800x rally

• Všeč mi je 2
  • Srček 1
Objavljeno

pred 14 minutami, pupa pravi:

BTW @ADVENTURETIM in @miran985 vidva bi lahko kdaj kako srečanje lastnikov Kove motorjev naredila ;) 

Taprvega si že zamudla...

Objavljeno
pred 31 minutami, Buschi pravi:

Taprvega si že zamudla...

ooo, torej je bilo? Super..... no, bom počakala na drugega :D

Objavljeno
pred eno uro, pupa pravi:

ooo, torej je bilo? Super..... no, bom počakala na drugega :D

Nisi zamudila. Prvič nam je pošteno vreme zagodlo. Tako da trenutno se še ni izpeljalo. Morda pa se bo letos 🤔

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 28 minutami, miran985 pravi:

Nisi zamudila. Prvič nam je pošteno vreme zagodlo. Tako da trenutno se še ni izpeljalo. Morda pa se bo letos 🤔

No evo, potem sem vas mogoče spodbudila, da letos pa res naredite :D

(počakite edino, da spacam izpit :D )

Popravljeno . Popravil pupa
  • Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!