pupa Objavljeno Marec 2 Objavljeno Marec 2 pred 2 minutami, miran985 pravi: Ventilcek bi moral biti isti. Da ti na armaturi kaže tlak gum in temperature gum veš ne? P.s. ni za kej 😉 🤣🤣🤣🤣 Vem vem, jaz sem kompresor hotela sprobat in če kaže pravilno 🤪 1
ADVENTURETIM Objavljeno sredo ob 13:42 Objavljeno sredo ob 13:42 Rojstni kraj motociklov Kove, do nedavnega slabo poznan globalnemu svetu, tako kot Kove sam. 7
Popularna objava BIF Objavljeno petek ob 14:57 Popularna objava Objavljeno petek ob 14:57 Po dobrih 4-ih letih...back on track.... Sem prebral, da so to zanič jajca...nepoznana, nepriznana kopija. Sem pogledal, sprobal....za mene in moja potepanja je ravno pravšnji. 16 1
pupa Objavljeno petek ob 15:49 Objavljeno petek ob 15:49 Čestitke za nov motor BIF 😁 Naj ti še dolgo služi in razveseljuje. P.s.: profilko bo treba menjat 😉 1
miran985 Objavljeno petek ob 18:32 Objavljeno petek ob 18:32 pred 3 urami, BIF pravi: Po dobrih 4-ih letih...back on track.... Sem prebral, da so to zanič jajca...nepoznana, nepriznana kopija. Sem pogledal, sprobal....za mene in moja potepanja je ravno pravšnji. Motor je pravi multipraktik. Ne razočara. Enostaven,hiter,igračkast.... Uživaj na polno👍 1
BIF Objavljeno petek ob 20:25 Objavljeno petek ob 20:25 pred 4 urami, pupa pravi: Čestitke za nov motor BIF 😁 Naj ti še dolgo služi in razveseljuje. P.s.: profilko bo treba menjat 😉 Ta novi mora najprej nekaj oddelat in nekam prilest, da bo prevzel profilko od Tenerejke. Profilko si je treba zaslužit....atribute ima vse... 4 2
ADVENTURETIM Objavljeno soboto ob 09:59 Objavljeno soboto ob 09:59 Američani že vagajo. Pri nas pa bomo vagali čez 3 tedne😉 KOVE 800 RALLY 4
ADVENTURETIM Objavljeno soboto ob 10:20 Objavljeno soboto ob 10:20 pred 1 minuto, Supertech pravi: Imaš kako celo sliko tega motorja? 6 2
ADVENTURETIM Objavljeno soboto ob 19:22 Objavljeno soboto ob 19:22 pred 1 minuto, miran985 pravi: Na zadnji sliki v ozadju pa nekaj znanega😉🥰
miran985 Objavljeno soboto ob 19:24 Objavljeno soboto ob 19:24 pred 1 minuto, ADVENTURETIM pravi: Na zadnji sliki v ozadju pa nekaj znanega😉🥰 Jop, 450 rally EX verzija v limited barvi 😉.
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami samo vpršanje: ta oziroma tak sprednji blatnik bi tudi šel na PRO?
miran985 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 21 minutami, pupa pravi: samo vpršanje: ta oziroma tak sprednji blatnik bi tudi šel na PRO? Dajejo visok blatnik gor ja komot.
ADVENTURETIM Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 27 minutami, pupa pravi: samo vpršanje: ta oziroma tak sprednji blatnik bi tudi šel na PRO? Imaš na uncle wang kit z blatnikom in pritrdilnimi elementi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se