Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno

Špikane klobase s strihninom, domaće, halal, eko,bio :lol1:

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 minutami, Supertech pravi:

Špikane klobase s strihninom, domaće, halal, eko,bio :lol1:

.

... no no no ... tko se pa ne dela z opozicijo :kva2:

Objavljeno
Just now, pik1 said:

.

... no no no ... tko se pa ne dela z opozicijo :kva2:

To je samo uvertura 🤪:lol1:

Objavljeno
pred 16 urami, ADVENTURETIM pravi:

Gorenjci na gorenjskem?

Svež gorenjski biser iz pipe,z rezino limone bo seveda na voljo.

Za otvoritev pa javim😉

Vsaj golaž b uhka skuhov, da se ne bomo kisl držal k Kitajci. 😋

• Hvala 1
Objavljeno
pred 22 minutami, kawamoto pravi:

Vsaj golaž b uhka skuhov, da se ne bomo kisl držal k Kitajci. 😋

Do sedaj se pri nas še nihče ni kislo držal in prepričan sem, da bo tudi v bodoče tako😉

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
  • Srček 1
Objavljeno
On 3/13/2025 at 8:10 AM, pupa said:

No, tega ne kupovati....ŠE.....:

Po drugi strani pa ta Wang preseneča. 

Res da so mi v prvi pošiljki pozabili dodati nek pritrditveni material, ampak ko sem ga kontaktiral, so takoj poslali dodatno pošiljko z manjkajočim. 

Ravnokar imam v tranzitu enega od izdelkov, za katerega se je izkazalo da ni ustrezen in mi brezplačno pošilja novo verzijo. 

Tako da jaz nimam nobenih pripomb glede odnosa. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, ADVENTURETIM pravi:

Do sedaj se pri nas še nihče ni kislo držal in prepričan sem, da bo tudi v bodoče tako😉

.

... te držimo za besedo :eek:

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 2 urami, krucymucy pravi:

Po drugi strani pa ta Wang preseneča. 

Res da so mi v prvi pošiljki pozabili dodati nek pritrditveni material, ampak ko sem ga kontaktiral, so takoj poslali dodatno pošiljko z manjkajočim. 

Ravnokar imam v tranzitu enega od izdelkov, za katerega se je izkazalo da ni ustrezen in mi brezplačno pošilja novo verzijo. 

Tako da jaz nimam nobenih pripomb glede odnosa. 

Ne ne, saj jaz tudi nimam pripomb. Se mi pa zdi fer, da če vem, da tole trenutno ni še ok, pa bodo spremenili, da na to opozorim. That's it.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Ob 26. 3. 2025 ob 8:05, miran985 pravi:

izvleček: cena je obratno sorazmerna teži :P

(i like weight distribution on 800x)

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 6 urami, miran985 pravi:

450 torej tank s 207kilogrami

Objavljeno
pred 4 urami, Snečer pravi:

450 torej tank s 207kilogrami

Da. Tudi dviganje s tačke lepo pove kako se čuti razlika v težišču ki je kot sem rekel in vedel, pri CF višje. Sicer pa najbolj fer bi bilo primerjati Kove 510x.

800x pa CF sta dva razlicna svetova.

Objavljeno
pred 8 minutami, miran985 pravi:

Da. Tudi dviganje s tačke lepo pove kako se čuti razlika v težišču ki je kot sem rekel in vedel, pri CF višje. Sicer pa najbolj fer bi bilo primerjati Kove 510x.

800x pa CF sta dva razlicna svetova.

Čeprav, a ga ni @skalar36 zvagal s polnim tankom in je bilo 10kg manj? (vagal ga je pravilno, celega).

Ne verjamem, da sta različna svetova, oba sta isti segment, en pač močnejši in manj kg.

510x je bolj prava primerjava, je pa zanimivo, da je težji od 800, v čem je fora, in to občutno.

Objavljeno
pred 11 urami, miran985 pravi:

Bom jutri za fruštek še enkrat zvagal polno naloženega CF 450. Če pogledaš kakšno zaščitno ploščo ima CF, al pa kove se vidi ofromna razlika. Tudi cevne zaščite na Kove so minimalistične. Primerjava ni prava. Kove 800 Se primerja z novim CF 800X. Tenere 700, Huqko 900, KTM 790/890 Hondo Transalp 750 itd...Zanimivo pa je da nihče nikjer ne omenja Suzukija V Stroma 800. Baje se super pelje po terenu.

Objavljeno
pred eno uro, skalar36 pravi:

Bom jutri za fruštek še enkrat zvagal polno naloženega CF 450. Če pogledaš kakšno zaščitno ploščo ima CF, al pa kove se vidi ofromna razlika. Tudi cevne zaščite na Kove so minimalistične. Primerjava ni prava. Kove 800 Se primerja z novim CF 800X. Tenere 700, Huqko 900, KTM 790/890 Hondo Transalp 750 itd...Zanimivo pa je da nihče nikjer ne omenja Suzukija V Stroma 800. Baje se super pelje po terenu.

Baje :) 

Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

@skalar36(vagal ga je pravilno, celega).

🤔😱😂🤣😂🤣Kako se pa ti vagaš? 

Objavljeno
Pravkar, kawamoto pravi:

🤔😱😂🤣😂🤣Kako se pa ti vagaš? 

prvo z eno nogo, pol pa z drugo :)

@skalar36 zna zvagat, tak se vaga

Objavljeno

A ma vaga štempl, a je mesarska. 🥱

• Haha 1
Objavljeno
pred 21 minutami, Snečer pravi:

prvo z eno nogo, pol pa z drugo :)

@skalar36

Stručko, sigurno je razlika v teži. 😋

Objavljeno
pred 18 minutami, kawamoto pravi:

A ma vaga štempl, a je mesarska. 🥱

njegova ma štempl, ker z njo služi...

Objavljeno (popravljeno)
pred 12 urami, Snečer pravi:

Čeprav, a ga ni @skalar36 zvagal s polnim tankom in je bilo 10kg manj? (vagal ga je pravilno, celega).

Ne verjamem, da sta različna svetova, oba sta isti segment, en pač močnejši in manj kg.

510x je bolj prava primerjava, je pa zanimivo, da je težji od 800, v čem je fora, in to občutno.

Vzmetenje na višjem nivoju, več odmika od tal, nasploh se višje sedi. Sestava druga,drugi materiali ponekod. Motor se pelje popolnoma drugače.

Jaz lahko to povem ker sem imel oboje v roki. No še imam....

Kot rečeno smo se že pojavljali nekaj časa nazaj zakaj kje je fora? Druge komponente, drugačna sestava motorja. To se vidi ko postaviš oba skupaj. Že po kapi vijaka se vidi, nosilcih...šasiji....

Ko bo vsak izmed vas postavil oba motorja skupaj,samo takrat pa nikakor drugače vam bo jasno.

Popravljeno . Popravil miran985
Objavljeno

motot, ko motor, ne pretiravat z niansami

za grobnik ni noben, za ostalo pa isti šmorn

• Hvala 1
Objavljeno
pred 11 urami, skalar36 pravi:

Tako je, primerja se z segmentom ki ga omenjaš. Cf450 ni tukaj.

Kove ima manj zaščit ja, so pa postavljene smiselno ob padcu,tako da edino spodnja šus plata se morda menja če res rineš skoz na hard.

Vstrom 800 ima ubistvu največ teže od zgoraj naštetih. Sedenje na njemu jeba. Lepše se sedi na starem vstrom 650.

Novi cfmtx 800 viden slišan,potipan,potežkan na lastne oči prejšnjo soboto na Hrvaškem.

Idealen za dva potnika pa daljse ture po asfaltu. Tako ogromno veliko ga je skupaj da adijo pamet. Ubistvu GS.

Sam lastnik je priznal da je super za dva pa potovanja. Ima izgled, to je pa to. Overall paket ok, ampak ne ga oglaševat kot rally 🙈😅.

Mi je pa hecno da nalagate toliko enih zaščit na mt450ko...že tako ima težo no.... zaščite ročk pa cevne zaščite pa konec. Za normalen "offroad" polna kapa. 

Tehnika rešuje marsikaj.....

pred 12 minutami, Snečer pravi:

motot, ko motor, ne pretiravat z niansami

za grobnik ni noben, za ostalo pa isti šmorn

Za Grobnik res ne, tam je cestak. Mi nismo tukaj "cestaki".

Motor ko motor?

Mnenja izkušenih znanih ljudi ki jih boš slišal v bodoče pravijo drugače. Boste videli....

Objavljeno

Še najbolj vesel pa bi bil da bi se dobili "mi Kitajci" 😅 (cf in Kove) pa šli kak lep spoznavni krog da se podružimo in nalijemo čistega soka.

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• pik1
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!