Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Kove 800 bi bil zame ampak če bi sedaj kupoval v tem cenovnem rangu bi si izbral  raje rabljeno Tenere 700 ali AfricoTwin...nekaj takega tudi verjetno bo v prihodnosti. Tudi izgled mi ne potegne, na široko potlačene sprednje luči spominjajo bolj na cestnega dirkalnika ali žabo...nekaj v stilu XR 650 bi bilo pa zakon, če že kaj kopirajo

Hvala bogu da ima svoj dizajn. Kar naj se ga držijo. Ker drugače je samo govora "podoben temu,kopija temu..."

In bodoči modeli so na sličen način.  Vsakemu pa vsak motor ne more biti všeč kar je jasno.

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 13 minutami, vandrovec pravi:

Kove 800 bi bil zame ampak če bi sedaj kupoval v tem cenovnem rangu bi si izbral  raje rabljeno Tenere 700 ali AfricoTwin...nekaj takega tudi verjetno bo v prihodnosti. 

.

.... to je ena varijanta, če bi kupoval resen motor ... druga pa je, da bo tem kinderjajčkom cena itak tolk padla, da ga boš na koncu res lahko vzel za vsega par jurjev ... točn sam za okol bajte :eek:

ps.

... no, pa seveda, če uživaš skoz neki šraufat in popravljat :dry:

Objavljeno
pred 26 minutami, pik1 pravi:

.

.... to je ena varijanta, če bi kupoval resen motor ... druga pa je, da bo tem kinderjajčkom cena itak tolk padla, da ga boš na koncu res lahko vzel za vsega par jurjev ... točn sam za okol bajte :eek:

ps.

... no, pa seveda, če uživaš skoz neki šraufat in popravljat :dry:

se grem stavit, da jim bo cena manj padla kot pa KaTeeMom 🤣

Objavljeno
5 hours ago, DAMI34 said:

Sezor za tlak je oem? Js sicer ne vem zakaj tlačjo senzorje za tlak na mašine za offroad. en dober šus v feltno, kar se zgodi in gre senzor rakom žvižgat.

Senzor za tlak je OEM da. Pa po moje enak kot na tavelikem GS-u. 

Je vseeno fino videti ali je se kaj tlaka v gumi ali ne tudi izven asfalta. Off road masina pa to ni. 

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred eno uro, krucymucy pravi:

Senzor za tlak je OEM da. Pa po moje enak kot na tavelikem GS-u. 

Je vseeno fino videti ali je se kaj tlaka v gumi ali ne tudi izven asfalta. Off road masina pa to ni. 

no, jaz sem mojga na sdgt poknil, pa je road mašina. Na ostalih mašinah pa nočem tpms. Ko zmanjka tlaka običajno občutim, pa vse žive lučke utripajo, preverjeno.

Objavljeno

Lep, moder, forumašev :)

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

IMG-6d3094b3e2da8d0effd719cc1b5aa56d-V.jpg.270d02a85313b516df72f49db371b3ee.jpg

rja?

.

.... neeeeeee, ti se res ne zastopiš v najkvalitetnejše kitajske legure :lol1:

ps.

.... nam bo miran985 razložil prednosti takih materjalov :kva2:

• Haha 1
Objavljeno
pred 1 minuto, pik1 pravi:

.

.... neeeeeee, ti se res ne zastopiš v najkvalitetnejše kitajske legure :lol1:

ps.

.... nam bo miran985 razložil prednosti takih materjalov :kva2:

saj vidim da nosilec, a vprašam :) 

Objavljeno

Ta rjava cev skozi vpetje krmila je samo del transportnega ogrodja kletke in motor fiksira, da se ne premika-maje med transportom. Po demontaži se montira krmilo, ki je med transportom ločeno od motorja.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 1 minuto, raza pravi:

Ta rjava cev skozi vpetje krmila je samo del transportnega ogrodja kletke in motor fiksira, da se ne premika-maje med transportom. Po demontaži se montira krmilo, ki je med transportom ločeno od motorja.

Sej to mi vemo. Eni pač radi "pikajo".

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
8 minutes ago, raza said:

A ni skoda to piku razlagat?

7 minutes ago, miran985 said:

Sej to mi vemo. Eni pač radi "pikajo".

Verjamem da tako mislis. Jaz dvomim. 

• Všeč mi je 3
  • Hvala 1
  • Haha 1
Objavljeno

Meni je dizajn vrhunski...800x mi pa na oko deluje skladen, lahek, pa še od blizu se vidijo detajli dobre izdelave...naj se držijo svoje špure...

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 8 urami, siks pravi:

Meni je dizajn vrhunski...800x mi pa na oko deluje skladen, lahek, pa še od blizu se vidijo detajli dobre izdelave...naj se držijo svoje špure...

V živo je še boljši. Danes razpakiramo in sestavimo še enega v zlati mat barvi. Slike sledijo😉

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, ADVENTURETIM pravi:

V živo je še boljši. Danes razpakiramo in sestavimo še enega v zlati mat barvi. Slike sledijo😉

Kdaj pa pride izvedenka k ima prednje kolo 19" v Kranj? To pa.mene zanima za naslednji motor. Zgleda vrhunsko.

Objavljeno
pred 3 urami, skalar36 pravi:

Kdaj pa pride izvedenka k ima prednje kolo 19" v Kranj? To pa.mene zanima za naslednji motor. Zgleda vrhunsko.

Mislim da se bodo poleti zbirala naročila. Konec leta  dobava. Bom sporočil.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 9 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Mislim da se bodo poleti zbirala naročila. Konec leta  dobava. Bom sporočil.

zakaj šele konec leta? Mislim, takole sezonsko gledano je to mal mimostrel. al pa zgolj zamuda. Predstavitev modela smo že videli. Torej obstaja.

Veš, saj ne da sem siten, pa niti da ga nameravam nabavit, moti me relacija "rajcanje do končno ga mam v garaži". Moti me trajanje od 

evo, to mamo, je stopničko več.....sam, sam mal, počakte pliiis....avans 30% ali več, pol pa mal počakte...ccca pol leta in bo to kar nudimo.

Ti bom zlo na kratko bom povedal: raje kot večino drugih dobaviteljev z elektronsko podporo, ride by wire, imu etc, in manj ccm pri isti teži , bi vzel več ccm, pri isti teži z najnovejšo elektroniko in sedanjimi performansami "adventure segmenta". Tudi Kove se bo moral premikati hitreje in ne samo segment 17/19, še več 18/21 bo v igri. Pa cena tudi. Da ne bi slučajno padli v situacijo KTMja.

Objavljeno
pred 18 minutami, DAMI34 pravi:

zakaj šele konec leta? Mislim, takole sezonsko gledano je to mal mimostrel. al pa zgolj zamuda. Predstavitev modela smo že videli. Torej obstaja.

Veš, saj ne da sem siten, pa niti da ga nameravam nabavit, moti me relacija "rajcanje do končno ga mam v garaži". Moti me trajanje od 

evo, to mamo, je stopničko več.....sam, sam mal, počakte pliiis....avans 30% ali več, pol pa mal počakte...ccca pol leta in bo to kar nudimo.

Ti bom zlo na kratko bom povedal: raje kot večino drugih dobaviteljev z elektronsko podporo, ride by wire, imu etc, in manj ccm pri isti teži , bi vzel več ccm, pri isti teži z najnovejšo elektroniko in sedanjimi performansami "adventure segmenta". Tudi Kove se bo moral premikati hitreje in ne samo segment 17/19, še več 18/21 bo v igri. Pa cena tudi. Da ne bi slučajno padli v situacijo KTMja.

Ma vsak ima svoje želje in pričakovanja.

Meni se pa zdi,da se vse v zvezi s KOVE dogaja izjemno hitro. 2 leti in pol.nazaj smo dobili prve motorje..500x. Drugega pri Kove niso imeli.

Od takrat dalje, so dodali v prodajo 450 rally,450 EX, 510x,800x pro,800x regular,800 rally, 250mx,450mx,510f,250rr,350rr,250r,350r.

Naslednje leto bo strankam na voljo še 5 novih modelov.

Primerjati kitajski in zahodni pohlep je pa tudi kot primerjati hruške in jabolka.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaz osebno sem precej neobremenjen s "pohlepom". Prav tako poreklom. Določeni modeli kove in kitajski modeli (četudi ga nikoli ne bom imel) so na nivoju EU motorjev, s ceno in razvojem nekje jih celo presegajo. To je moje osebno mnenje.

Verjamem, da se tebi dogaja zlo hitro, kot uvozniku, kot nekdo, ki mora znamko širit, prodajat, skrbet za poprodajno aktivnost.

Vsekakor pa ni tako hitro v smislu:

dobave od točke:  naročim dobim

od preverjene tehnoligija, do zadnje elektronske podpore, ki se dogaja sedaj pri večini motorjev v zadnjem trenutku na hitro in tule govorim o:

ride by wire, IMU, vsi mogoči senzorji, ki se jih nabija na motorje (CF celo prednjači pred EU), naloudanostjo s povezljivostjo s founom...vse kar pač vozniku omogoča lažjo, enostavnejšo vožnjo, vse kar omogoča laiku, da bolje vozi na terenu kot zna itd...

In da sva si na jasnem:

določen Kitajski pohlep, je veliko boljši, stane manj in več nudi od EU pohlepa, kjer so lastniki Evropejci in nudi več od EU znamk kjer so lastniki kitajci in nudijo primarni šrot (po nizki ceni)

Objavljeno

Jaz mislim da imamo vsi problem z dežjem te dni 🤔.

• Haha 3
Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

Jaz osebno sem precej neobremenjen s "pohlepom". Prav tako poreklom. Določeni modeli kove in kitajski modeli (četudi ga nikoli ne bom imel) so na nivoju EU motorjev, s ceno in razvojem nekje jih celo presegajo. To je moje osebno mnenje.

Verjamem, da se tebi dogaja zlo hitro, kot uvozniku, kot nekdo, ki mora znamko širit, prodajat, skrbet za poprodajno aktivnost.

Vsekakor pa ni tako hitro v smislu:

dobave od točke:  naročim dobim

od preverjene tehnoligija, do zadnje elektronske podpore, ki se dogaja sedaj pri večini motorjev v zadnjem trenutku na hitro in tule govorim o:

ride by wire, IMU, vsi mogoči senzorji, ki se jih nabija na motorje (CF celo prednjači pred EU), naloudanostjo s povezljivostjo s founom...vse kar pač vozniku omogoča lažjo, enostavnejšo vožnjo, vse kar omogoča laiku, da bolje vozi na terenu kot zna itd...

In da sva si na jasnem:

določen Kitajski pohlep, je veliko boljši, stane manj in več nudi od EU pohlepa, kjer so lastniki Evropejci in nudi več od EU znamk kjer so lastniki kitajci in nudijo primarni šrot (po nizki ceni)

Kitajsko filozofijo in mentaliteto poznam precej dobro.

Kdor ne bo želel čakati na Kove,bo pač izbral nekaj drugega. Je pa zanimivo, da so ljudje pripravljeni počakati na Kove motocikle tudi po 6 mesecev. 

IMG-77e06f8f5b59ac94cdd21e6314b763b8-V.jpg

• Všeč mi je 8
Objavljeno
pred 17 urami, ADVENTURETIM pravi:

Kitajsko filozofijo in mentaliteto poznam precej dobro.

Kdor ne bo želel čakati na Kove,bo pač izbral nekaj drugega. Je pa zanimivo, da so ljudje pripravljeni počakati na Kove motocikle tudi po 6 mesecev. 

IMG-77e06f8f5b59ac94cdd21e6314b763b8-V.jpg

točno tole fotko sem videl na instagramu in si mislil, no tole rukni na MS. Je lep pogled :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 22 urami, ADVENTURETIM pravi:

Ma vsak ima svoje želje in pričakovanja.

Meni se pa zdi,da se vse v zvezi s KOVE dogaja izjemno hitro. 2 leti in pol.nazaj smo dobili prve motorje..500x. Drugega pri Kove niso imeli.

Od takrat dalje, so dodali v prodajo 450 rally,450 EX, 510x,800x pro,800x regular,800 rally, 250mx,450mx,510f,250rr,350rr,250r,350r.

Naslednje leto bo strankam na voljo še 5 novih modelov.

Primerjati kitajski in zahodni pohlep je pa tudi kot primerjati hruške in jabolka.

Imaš kak info za 250 enduro, kdaj bo predvidoma na policah?

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

točno tole fotko sem videl na instagramu in si mislil, no tole rukni na MS. Je lep pogled :D

Se že polnijo skladišča,... kot pri KTM-u. :P 

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!