ADVENTURETIM Objavljeno nedeljo ob 13:14 Objavljeno nedeljo ob 13:14 pred 2 minutami, XTR pravi: Se že polnijo skladišča,... kot pri KTM-u. Hm...Dami, super novica. Očitno so motorji na zalogi in na voljo TAKOJ!😅 Je skoraj kot pri KTM ja. Z minimalno razliko. Motorji že imajo svoje lastnike. 3
DAMI34 Objavljeno nedeljo ob 14:01 Objavljeno nedeljo ob 14:01 pred 51 minutami, XTR pravi: Se že polnijo skladišča,... kot pri KTM-u. no v bistvu, je fajn videt polno skladišče mopedov (predidevam, da je vse prodano ali skoraj vse) , predvsem pa lično urejene škatle levo in desno, regale, kar pomeni, da je zaloga delov na voljo. Kakorkol...meni osebno lepo.
ADVENTURETIM Objavljeno ponedeljek ob 05:11 Objavljeno ponedeljek ob 05:11 Na prvi dirki za svetovno prvenstvo v superbiku v Portimau, je Kove z novim modelom 350 in voznikom Fernandom ugnal konkurenco. 5
Popularna objava Ni3ous Objavljeno ponedeljek ob 15:45 Popularna objava Objavljeno ponedeljek ob 15:45 V Sloveniji imamo to čast, da smo prvi v EU prejeli težko pričakovani motocikel Kove 800 Rally. Šele pred kratkim so dobili nekaj primerkov v ZDA, tako da še vedno govorimo o zelo zelo redkem motorju. Sedaj pa lahko vidimo točne specifikacije komercialnega modela v živo in jih realno ocenimo. Ker sem bil pred 800 Rally verzijo lastnik in aktiven uporabnik 800 PRO, o katerem sem že pisal, bom tukaj bolj osredotočen na razlike, ki so lahko pomembne za naprednejšega uporabnika, ki so mu najpomembnejše terenske zmogljivosti. Nekaj več stvari postaja jasnih zdaj, ko sem si lahko prvi serijski izdelek na evropskih tleh ogledal od blizu – saj vemo da pred serijske izvedbe pogosto odstopajo od končnih serijskih izdelkov. Ena ključnih razlik, ki mi ogromno pomeni pri mojem stilu adventure vožnje, je večji hod vzmetenja spredaj in tudi zadaj, ter več nastavitev. Sprednje vilice so 49 mm YU-AN, enake kot na Kove 450 Rally, le da so tovarniško prilagojene za 800 Rally. Vsaka vilica posebej ima nastavljiv COMP zgoraj in REB spodaj. Uporabnikom nam bo prav prišlo, da naj bi bile te vilice paralela Showi, kar pomeni tudi lažje dobavljiv servisni material. Tudi zadaj je amortizer prav tako vzet od KOVE 450 Rally, seveda tovarniško dodelan, ima več hoda in pa tudi nastavitev HIGH/LOW speed COMP damping, česar PRO nima. Pomembna razlika so tudi ožji obroči za gume z zračnicami – zaradi tega je motor bolj okreten, pa tudi omogoča uporabo bolj resnih terenskih gum, ki imajo mehkejšo karkaso in so bolj primerne za adv vožnjo in razgiban teren. Obroči pa po občutku tehtajo približno polovico manj kot tisti na 800 PRO. 800 Rally je tudi občutno lažji – Pri KOVE pravijo za kar 12 kg v primerjavi s PRO, ki je že tako ali tako daleč najlažji v segmentu Twinov. Jutri izraznem gorivo, stehtam in poročam. Če to drži, samo kapo dol, pa četudi bo samo blizu temu. Po videnem je motor v kombinaciji z izboljšanim vzmetenjem, lažjimi obroči in bolj namensko gumo čisto druga pošast – komaj čakam da ga zapeljem iz asfalta in malo bolj sprobam. Zanimala me je tudi omejitev končne hitrosti in vesel sem, da ni dosežena z drugačnim prestavnim razmerjem v menjalniku ali na verižnikih. Namreč nisem si želel višjih obratov pri tranzitih. Omejitev je zgolj elektronska, prestavna razmerja ostajajo enaka. Pametna poteza. V oči padejo tudi kvalitetnejši deli – CNC rezkani triple clamps, CNC rezkane ostale drobne komponente, alu subframe, res solidna izdelava brez pripomb. Oddaljenost od tal je pri 800 Rally 293 mm, kar je za Twin konkretno, sploh če veš da je Husqvarna 701 kar 13 mm nižja. In ker je 800 Rally višji od 800PRO, je tudi stranska tačka podaljšana za 13 mm, da se lepo kompenzira višina in naklon pri parkiranju. Na spletu sem videl nekaj pritožb, da motor nima steering damperja, ki je bil promoviran v predprodaji, ampak ob tem večinoma pozabijo, da je motor tudi 2000 € cenejši, kot je bilo prvotno napovedano. Bodimo iskreni, kompromis je popolnoma sprejemljiv – triple clamp in plastike so že pripravljene za bolt-on stabilizator, tako da si ga lahko vsak po želji doda, pa še prišpara zraven. Skratka – Kove 800 Rally ni samo PRO z nalepkami. Z vsem, kar prinaša – vzmetenje, masa, obroči, gume, višina, moč, kvaliteta komponent… – je čisto druga zverina, ki končno prinaša tisto ultimativno kombinacijo adventure motocikla, ki je bila vse predolgo iskana iz strani uporabnikov. Terenska lahkotnost, okretnost, kvalitetno vzmetenje, zmogljivost, cena... Vse to se sedaj dobi v enem paketu pod imenom KOVE 800 RALLY. WhatsAppova datoteka Video, 2025-03-31 ob 14.16.47_016a0329.mp4 11 1 3
ADVENTURETIM Objavljeno ponedeljek ob 17:30 Objavljeno ponedeljek ob 17:30 pred 1 uro, Ni3ous pravi: V Sloveniji imamo to čast, da smo prvi v EU prejeli težko pričakovani motocikel Kove 800 Rally. Šele pred kratkim so dobili nekaj primerkov v ZDA, tako da še vedno govorimo o zelo zelo redkem motorju. Sedaj pa lahko vidimo točne specifikacije komercialnega modela v živo in jih realno ocenimo. Ker sem bil pred 800 Rally verzijo lastnik in aktiven uporabnik 800 PRO, o katerem sem že pisal, bom tukaj bolj osredotočen na razlike, ki so lahko pomembne za naprednejšega uporabnika, ki so mu najpomembnejše terenske zmogljivosti. Nekaj več stvari postaja jasnih zdaj, ko sem si lahko prvi serijski izdelek na evropskih tleh ogledal od blizu – saj vemo da pred serijske izvedbe pogosto odstopajo od končnih serijskih izdelkov. Ena ključnih razlik, ki mi ogromno pomeni pri mojem stilu adventure vožnje, je večji hod vzmetenja spredaj in tudi zadaj, ter več nastavitev. Sprednje vilice so 49 mm YU-AN, enake kot na Kove 450 Rally, le da so tovarniško prilagojene za 800 Rally. Vsaka vilica posebej ima nastavljiv COMP zgoraj in REB spodaj. Uporabnikom nam bo prav prišlo, da naj bi bile te vilice paralela Showi, kar pomeni tudi lažje dobavljiv servisni material. Tudi zadaj je amortizer prav tako vzet od KOVE 450 Rally, seveda tovarniško dodelan, ima več hoda in pa tudi nastavitev HIGH/LOW speed COMP damping, česar PRO nima. Pomembna razlika so tudi ožji obroči za gume z zračnicami – zaradi tega je motor bolj okreten, pa tudi omogoča uporabo bolj resnih terenskih gum, ki imajo mehkejšo karkaso in so bolj primerne za adv vožnjo in razgiban teren. Obroči pa po občutku tehtajo približno polovico manj kot tisti na 800 PRO. 800 Rally je tudi občutno lažji – Pri KOVE pravijo za kar 12 kg v primerjavi s PRO, ki je že tako ali tako daleč najlažji v segmentu Twinov. Jutri izraznem gorivo, stehtam in poročam. Če to drži, samo kapo dol, pa četudi bo samo blizu temu. Po videnem je motor v kombinaciji z izboljšanim vzmetenjem, lažjimi obroči in bolj namensko gumo čisto druga pošast – komaj čakam da ga zapeljem iz asfalta in malo bolj sprobam. Zanimala me je tudi omejitev končne hitrosti in vesel sem, da ni dosežena z drugačnim prestavnim razmerjem v menjalniku ali na verižnikih. Namreč nisem si želel višjih obratov pri tranzitih. Omejitev je zgolj elektronska, prestavna razmerja ostajajo enaka. Pametna poteza. V oči padejo tudi kvalitetnejši deli – CNC rezkani triple clamps, CNC rezkane ostale drobne komponente, alu subframe, res solidna izdelava brez pripomb. Oddaljenost od tal je pri 800 Rally 293 mm, kar je za Twin konkretno, sploh če veš da je Husqvarna 701 kar 13 mm nižja. In ker je 800 Rally višji od 800PRO, je tudi stranska tačka podaljšana za 13 mm, da se lepo kompenzira višina in naklon pri parkiranju. Na spletu sem videl nekaj pritožb, da motor nima steering damperja, ki je bil promoviran v predprodaji, ampak ob tem večinoma pozabijo, da je motor tudi 2000 € cenejši, kot je bilo prvotno napovedano. Bodimo iskreni, kompromis je popolnoma sprejemljiv – triple clamp in plastike so že pripravljene za bolt-on stabilizator, tako da si ga lahko vsak po želji doda, pa še prišpara zraven. Skratka – Kove 800 Rally ni samo PRO z nalepkami. Z vsem, kar prinaša – vzmetenje, masa, obroči, gume, višina, moč, kvaliteta komponent… – je čisto druga zverina, ki končno prinaša tisto ultimativno kombinacijo adventure motocikla, ki je bila vse predolgo iskana iz strani uporabnikov. Terenska lahkotnost, okretnost, kvalitetno vzmetenje, zmogljivost, cena... Vse to se sedaj dobi v enem paketu pod imenom KOVE 800 RALLY. WhatsAppova datoteka Video, 2025-03-31 ob 14.16.47_016a0329.mp4 Veš kaj je zanimivo? Nobena kamera ne ujame pravega barvnega odtenka.😉 1
Ni3ous Objavljeno včeraj ob 16:31 Objavljeno včeraj ob 16:31 Teža produkcijske izvedbe Kove 800 Rally. Izpraznil sem komplet gorivo od spodaj. Torej govorimo o teži motocikla brez goriva, a z vsemi preostalimi tekočinami, pripravljen na vožnjo -170,6 kg. Za ADV Twin motor je to kar odlično. Rally weight.mp4 8
Kmet2 Objavljeno včeraj ob 17:50 Objavljeno včeraj ob 17:50 Samo za Snecerja... https://www.facebook.com/share/p/15FCXwoKTv/ 1
Snečer Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami (popravljeno) pred 12 urami, Ni3ous pravi: Teža produkcijske izvedbe Kove 800 Rally. Izpraznil sem komplet gorivo od spodaj. Torej govorimo o teži motocikla brez goriva, a z vsemi preostalimi tekočinami, pripravljen na vožnjo -170,6 kg. Za ADV Twin motor je to kar odlično. Rally weight.mp4 meni se 170 prazen ne zdi noben presežek, ko naliješ, si na 185 (napram konkurenci 800 pa ja), za teren še vedno tank stara jajca po ms standardu so suha 161kg, (pegaso), desetletja stara zasnova Popravljeno pred 15 urami. Popravil Snečer 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami pred 12 minutami, Snečer pravi: meni se 170 prazen ne zdi noben presežek, ko naliješ, si na 185 (napram konkurenci 800 pa ja), za teren še vedno tank stara jajca po ms standardu so suha 161kg, (pegaso), desetletja stara zasnova Kak se komu zdi niti ni tako pomembno,kot pa so pomembna gola dejstva. Suhe mase ne primerjaj s tem,kar je objavil Roman. Suha masa za t7 je deklarirana na 184kg, mokra na 204 kg. Tehtnice s popno nalitim in pa minimalno zascitno opremo pokaže med 215 in 222kg. Ce odstejeva 16l goriva,kar ustreza 13kg,dobiva stevilko 205kg v povprecju. 205 je le malenkost več kot 170kg..vsaj meni se tako zdi. Spodaj imas še objavo tehtanja pegaso 650 iz leta 2000. Pa si lahko izracunas,koliko tehta brez goriva v resnici.
vandrovec Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami Voge 300 okrog 30 konjev ima 160 kg, ta z okrog 100 KM malo več, ni slabo. Meni se poraja vprašanje kaj s tako močjo in hitrostjo po slabih poteh ali izven poti, po drugi strani pa na cesti ni pomembna teža, večja je bolj udobno potovanje.. Motor narejen za ekstremiste. Bolj padejo v oči ti novodobni 450, jih stari KLE 500 nese...
ADVENTURETIM Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami pred 1 minuto, vandrovec pravi: Voge 300 okrog 30 konjev ima 160 kg, ta z okrog 100 KM malo več, ni slabo. Meni se poraja vprašanje kaj s tako močjo in hitrostjo po slabih poteh ali izven poti, po drugi strani pa na cesti ni pomembna teža, večja je bolj udobno potovanje.. Motor narejen za ekstremiste. Bolj padejo v oči ti novodobni 450, jih stari KLE 500 nese... Na slabih poteh ali izven poti v veljavo stopijo,okvir,vzmetenje in zavore,razporeditev mas in ergonomija. Ce tega ni,oziroma je podhranjeno v primerjavi z agregatom, vozne lastnosti ne blestijo. Cesta in masa? Nizka masa se pozna pri vsakem pospeševanju,zaviranju in spremembi smeri. To da so lahki motocikli nestabilni, je kavarniška debata, spet je vse povezano z zgoraj omenjenimi lastnostmi ciklistike. Edina prednost vecje mase je v vecji neobcutljivosti na bocni veter recimo. Za tiste,ki tezko verjamejo moji teoriji,je seveda na voljo primerjava s presedanjem. 2
DAMI34 Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami pred eno uro, vandrovec pravi: Voge 300 okrog 30 konjev ima 160 kg, ta z okrog 100 KM malo več, ni slabo. Meni se poraja vprašanje kaj s tako močjo in hitrostjo po slabih poteh ali izven poti, po drugi strani pa na cesti ni pomembna teža, večja je bolj udobno potovanje.. Motor narejen za ekstremiste. Bolj padejo v oči ti novodobni 450, jih stari KLE 500 nese... kaj s tako močjo? Počas jo lahko kleplješ, ko traktor, ker dela navor. Lahko pa letiš če hočeš. Če moči in navora ni, moraš pa bolj vrtet, da nekam prideš. 1
Snečer Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 2 urami, ADVENTURETIM pravi: Na slabih poteh ali izven poti v veljavo stopijo,okvir,vzmetenje in zavore,razporeditev mas in ergonomija. Ce tega ni,oziroma je podhranjeno v primerjavi z agregatom, vozne lastnosti ne blestijo. Cesta in masa? Nizka masa se pozna pri vsakem pospeševanju,zaviranju in spremembi smeri. To da so lahki motocikli nestabilni, je kavarniška debata, spet je vse povezano z zgoraj omenjenimi lastnostmi ciklistike. Edina prednost vecje mase je v vecji neobcutljivosti na bocni veter recimo. Za tiste,ki tezko verjamejo moji teoriji,je seveda na voljo primerjava s presedanjem. Če se normalno pelješ, je največja ovira še vedno teža, ne pa moč, navor itd., ki ga ima že 125. ka dovolj. Saj menda z neko prtljago ne boš skakal po brezpotjih itd. V glavnem pohvalo, da ga je stehtal, da se ne rabimo 10 strani vrtet okoli tehtanja. Slabih poti pa je tu okoli nas malo, nedovoljeno, ali 40kmh omejitev. To isto kot da se menimo o avtomobilih in končni hitrosti, kateri ima preko 250, če je omejitev na ac max 130.
Ni3ous Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami (popravljeno) pred 3 urami, Snečer pravi: meni se 170 prazen ne zdi noben presežek, ko naliješ, si na 185 (napram konkurenci 800 pa ja), za teren še vedno tank stara jajca po ms standardu so suha 161kg, (pegaso), desetletja stara zasnova Tukaj primerjaš težo enocilidraša z Twinom. Glede na to da na trgu ne obstaja twin ADV motocikel, ki bi imel tako malo kil, je to presežek. Agregat dveh cilindrov, je že v osnovi 15 kg težji od enocilidrašev, temu moramo dodat močnejši okvir in vse kar zraven spada... tako da to smatram kar za dosežek. Pa ne mislim da ima Kove neke izjemne vesoljske materiale ali pa toliko boljše inženirje... Le lotli so se izdelat motor, ki ga trg želi. To bi zmogle tudi druge znamke. Zato me veseli kaj bo v prihodnjih petih letih naredila konkurenca, ker neka reakcija bo. Popravljeno pred 12 urami. Popravil Ni3ous 4
DAMI34 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami Točno. Da mi nekdo ponudi 2 cilindraša s 95konjiči in 120kg (polna posoda goriva) se bom vprašal, kdaj se bo vse skup razpadlo ali zvilo. Dejstvo je, da okvir s sedaj znanimi materiali in tudi fantastično osnovo gre težko pod vrednosti, ki jih opisujemo (opisujete) in ki so zvagane točno v tej temi. Mogoče bo v prihodnosti kak nov material tipa "ćinesium ali donaldesium" ki bo imel polovične vrednosti glede na težo in enake vrednosti, kot jih imajo sedanji materiali po trdnosti, rigidnosti, fleksibilnosti...sam ta čas še ni prišel. ps. najlažji so električni bicikli, ki jim rečejo motocikli
Snečer Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami pred 56 minutami, DAMI34 pravi: Točno. Da mi nekdo ponudi 2 cilindraša s 95konjiči in 120kg (polna posoda goriva) se bom vprašal, kdaj se bo vse skup razpadlo ali zvilo. Dejstvo je, da okvir s sedaj znanimi materiali in tudi fantastično osnovo gre težko pod vrednosti, ki jih opisujemo (opisujete) in ki so zvagane točno v tej temi. Mogoče bo v prihodnosti kak nov material tipa "ćinesium ali donaldesium" ki bo imel polovične vrednosti glede na težo in enake vrednosti, kot jih imajo sedanji materiali po trdnosti, rigidnosti, fleksibilnosti...sam ta čas še ni prišel. ps. najlažji so električni bicikli, ki jim rečejo motocikli Grenlandesium si pozabil, tisti bo obetaven. Rekel bi le to, da so morebiti bili starejši agregati enovaljni težji in večji, kot današnji, ki so bolj kompaktni. pred eno uro, Ni3ous pravi: Tukaj primerjaš težo enocilidraša z Twinom. Glede na to da na trgu ne obstaja twin ADV motocikel, ki bi imel tako malo kil, je to presežek. Agregat dveh cilindrov, je že v osnovi 15 kg težji od enocilidrašev, temu moramo dodat močnejši okvir in vse kar zraven spada... tako da to smatram kar za dosežek. Pa ne mislim da ima Kove neke izjemne vesoljske materiale ali pa toliko boljše inženirje... Le lotli so se izdelat motor, ki ga trg želi. To bi zmogle tudi druge znamke. Zato me veseli kaj bo v prihodnjih petih letih naredila konkurenca, ker neka reakcija bo. Kove je seveda za pohvalit, da je uspel narediti lažje zadeve od konkurence (zanimivo, da je pa model 5xx tako težek, 200kg+), vseeno pa takšne teže še vedno niso na nivoju "kroske" , ki je edina referenca za teren. Na koncu ko se 800 rally obloži z opremo, prtljago, bo spet na 200kg... 1 1
pik1 Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami pred 22 minutami, Snečer pravi: Kove je seveda za pohvalit, da je uspel narediti lažje zadeve od konkurence (zanimivo, da je pa model 5xx tako težek, 200kg+), vseeno pa takšne teže še vedno niso na nivoju "kroske" , ki je edina referenca za teren. Na koncu ko se 800 rally obloži z opremo, prtljago, bo spet na 200kg... . ... točno to ... ta Kove 800 RALLY je zaradi teže in še par ostalih performans trenutno dokaj zanimiva kitajska zgodba ... ki bo vsekakor dobrodošla v razmislek tud pri konkurenci ... čeprav, treba je vedet, da so "do sedaj" vsi ostali ... razne 500-ke, 510-ke in podobno več ali manj navaden šrot ... malo boljš je navadna 800- ka ... ki pa z malo dodatki že ni več tako "zastonj", kot se tu poskuša reklamirat Torej, poglejmo zdaj nadaljevanje dogajanja ... ali bo ta cena rally-izvedbe res toliko cenejša od ostale "20 kil težje" konkurence, da bo prednjačila v prodaji, ali pa bo to zgolj en od prvih sicer zanimivih kitajčkov na našem trgu, ampak ne v prav poceni razredu ?? ps. ... seveda ob predpostavki, da bodo prodajalci vložili v poprodajno podporo več resnosti, kot jo "nekateri" predstavniii tu gor izkazujejo s svojimi pripombami
Snečer Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Omenja se otvoritev salon z narezkom tako da stvar postaja resna... 1 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 8 minutami, Snečer pravi: Omenja se otvoritev salon z narezkom tako da stvar postaja resna Finger food bo postrežen. Tako da je stvar še resnejša 1 1 2 2
ADVENTURETIM Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 2 urami, DAMI34 pravi: Točno. Da mi nekdo ponudi 2 cilindraša s 95konjiči in 120kg (polna posoda goriva) se bom vprašal, kdaj se bo vse skup razpadlo ali zvilo. Dejstvo je, da okvir s sedaj znanimi materiali in tudi fantastično osnovo gre težko pod vrednosti, ki jih opisujemo (opisujete) in ki so zvagane točno v tej temi. Mogoče bo v prihodnosti kak nov material tipa "ćinesium ali donaldesium" ki bo imel polovične vrednosti glede na težo in enake vrednosti, kot jih imajo sedanji materiali po trdnosti, rigidnosti, fleksibilnosti...sam ta čas še ni prišel. ps. najlažji so električni bicikli, ki jim rečejo motocikli Spet vprašanje , kaj si pripravljen verjeti in kaj ne. Ali morda priznati,ne vem. Saj bo prilika za razjasnjenje mišljenj, v to sem prepričan
Luka66 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 2 urami, Ni3ous pravi: Glede na to da na trgu ne obstaja twin ADV motocikel, ki bi imel tako malo kil, je to presežek. Vprašanje kaj se pojmuje pod ADV motocikel in kaj je v osnovi na motociklu od "dodatne ne-nujne opreme", ki naj bi jo pravi ADV bajk imel, ali je to konkretna "šus plata, ali le modni dodatek, podobno s crash barsi, zaščitami za roke, itd.....motocikel za preganjat se po brezpotjih okrog doma, ali bližnji okolici, ni moremo ravno uvrstiti v segment ADV motociklov, pač odvisno kakor za koga....ko pa se gre na res neko pravo ADV potovanje v daljne dežele, potem je na bajku še nekaj kg zaščit in precej prtljage, morda še kakšne gume,.....posledično je vseeno ali ima gol bajke 5 kg več ali manj......glede na to, da sem ga vozil še preden je ta kitajski "čudež" prišel v Slo lahko napišem, da zame ni noben presežek. 1
miran985 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 1 uro, pik1 pravi: . ... točno to ... ta Kove 800 RALLY je zaradi teže in še par ostalih performans trenutno dokaj zanimiva kitajska zgodba ... ki bo vsekakor dobrodošla v razmislek tud pri konkurenci ... čeprav, treba je vedet, da so "do sedaj" vsi ostali ... razne 500-ke, 510-ke in podobno več ali manj navaden šrot ... malo boljš je navadna 800- ka ... ki pa z malo dodatki že ni več tako "zastonj", kot se tu poskuša reklamirat Torej, poglejmo zdaj nadaljevanje dogajanja ... ali bo ta cena rally-izvedbe res toliko cenejša od ostale "20 kil težje" konkurence, da bo prednjačila v prodaji, ali pa bo to zgolj en od prvih sicer zanimivih kitajčkov na našem trgu, ampak ne v prav poceni razredu ?? ps. ... seveda ob predpostavki, da bodo prodajalci vložili v poprodajno podporo več resnosti, kot jo "nekateri" predstavniii tu gor izkazujejo s svojimi pripombami Kako pridem do teh tvojih "velikih učkov"? Iščem ta znak pa ne najdem. Prosim za pomoč 🙏
pupa Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 41 minutami, Luka66 pravi: Vprašanje kaj se pojmuje pod ADV motocikel in kaj je v osnovi na motociklu od "dodatne ne-nujne opreme", ki naj bi jo pravi ADV bajk imel, ali je to konkretna "šus plata, ali le modni dodatek, podobno s crash barsi, zaščitami za roke, itd.....motocikel za preganjat se po brezpotjih okrog doma, ali bližnji okolici, ni moremo ravno uvrstiti v segment ADV motociklov, pač odvisno kakor za koga....ko pa se gre na res neko pravo ADV potovanje v daljne dežele, potem je na bajku še nekaj kg zaščit in precej prtljage, morda še kakšne gume,.....posledično je vseeno ali ima gol bajke 5 kg več ali manj......glede na to, da sem ga vozil še preden je ta kitajski "čudež" prišel v Slo lahko napišem, da zame ni noben presežek. Kaj pa je presežek po tvoje in kje so razlike med kitajskim čudežem in presežkom.... da smo na malo bolj konkretnih podatkih 😉 1
DAMI34 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 1 uro, ADVENTURETIM pravi: Finger food bo postrežen. Tako da je stvar še resnejša a tut pr hrani se špara na teži? 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se