Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno

En disk ali dva? Isti "šmorn" , pomembno je kako je dimenzionirano in kaj ga "stiska" .

690 gre z enim diskom z lahkoto po prednjem. Kaj rabiš več?

Za "offroad" sta 2 diska preveč (pa ne zaradi ustavljanja) zaradi "nevzmetene mase" .

lp

• Všeč mi je 5
Objavljeno
Ob 4. 4. 2025 ob 9:00, Ni3ous pravi:

Gume so CST ja, v redu so, po mehkem je treba mal nežneje kot npr z Michelin Tracker, ampak je soliden kompromis. 

Sicer je offtopic. Ma kolko ti vzdrži ta tracker? Moja zadnja ima okrog 600 km, pa je manjka več kot pol.

Objavljeno
pred 45 minutami, franc pravi:

En disk ali dva? Isti "šmorn" , pomembno je kako je dimenzionirano in kaj ga "stiska" .

690 gre z enim diskom z lahkoto po prednjem. Kaj rabiš več?

Za "offroad" sta 2 diska preveč (pa ne zaradi ustavljanja) zaradi "nevzmetene mase" .

lp

Bravo! 

Tak odgovor sem čakal.

Med podatki se ne vidi,kako progresivno ustavljajo zavore,kako se dozirajo. To je treba preizkusit.

In ja, dva ni vedno bolje kot eden. Tukaj igra vlogo tudi čeljust in glavni zavorni cilinder, tudi sama napeljava.

Objavljeno
pred eno uro, ADVENTURETIM pravi:

Resnično zabavno. Vedno po vožnji takele igrače pomislim,kaj je bolj pomembno za nasmeh do ušes...silna konjenica,ki jo kroti skoraj vsemogočna elektronika, ali peresna lahkotnost,preciznost,povezanost med strojem in voznikom.

20250407_143603.heic 996.59 kB · 7 downloads 20250407_143644.heic 1.09 MB · 1 download 20250407_143700.heic 960.36 kB · 1 download 20250407_143738.heic 780.08 kB · 2 downloads 20250407_143651.heic 1.11 MB · 2 downloads 20250407_143746.heic 1.25 MB · 2 downloads

daj si kupi še kitajski telefon, da bo tole v nekem normalnem formatu, ki ga cel svet pozna :)

namreč slik ne odpre, verjetno kako sr... od jabuke, ki prepametno s svojim formatom

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, Snečer pravi:

daj si kupi še kitajski telefon, da bo tole v nekem normalnem formatu, ki ga cel svet pozna :)

namreč slik ne odpre, verjetno kako sr... od jabuke, ki prepametno s svojim formatom

Mah..star samsung. Grem na kitajca ja. Bo najbolje.

Screenshot_20250407_195707_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195719_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195734_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195806_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195814_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195835_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195847_Gallery.jpg

Screenshot_20250407_195655_Gallery.jpg

• Všeč mi je 4
Objavljeno

Pa še motocikel,s katerim se je vse začelo pri nas. Prva 500tka,ki sem jo sestavil skupaj in pri minus dveh stopinjah naredil prvi krog.

Moja zvesta spremljevalka na vseh mogočih poteh in podlagah. 

Po mnogo padcih,testnih voznikih poleg zamenjanih obeh zaščit rok,ročice sklopke, zadnjih zavornih oblog, treh zračnih in treh oljnih filtrov vse tako,kot je prišlo v škatli.

Mnogi se čudijo,da ne prodam testnih motorjev konec sezone in vzamem novih.

Imam dober razlog za to.😉

Screenshot_20250408_195536_Gallery.jpg

Screenshot_20250408_195540_Gallery.jpg

Screenshot_20250408_195523_Gallery.jpg

• Všeč mi je 8
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 19 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Mnogi se čudijo,da ne prodam testnih motorjev konec sezone in vzamem novih.

Imam dober razlog za to.😉

.

... ni kupca ??? :eek:

• Haha 1
Objavljeno
pred 57 minutami, pik1 pravi:

.

... ni kupca ??? :eek:

Nažalost😢😢

Pa za pol cene novega...pa nič. Kot si predvidel😭😭😭😭

• Všeč mi je 1
  • Haha 5
  • Žalosten 1
Objavljeno
pred 13 urami, ADVENTURETIM pravi:

Nažalost😢😢

Pa za pol cene novega...pa nič. Kot si predvidel😭😭😭😭

.

... jah, ista zgodba kot na avtonet-u :eek: ... očitno želiš še vedno več kot pol cene :dry:

... tam gor eni trije razočarani lastniki svoje konderjajčke s prevoženimi vsega par tisoč kilometri že pol leta ponujajo za cca 5k ... pa tud tam ... "na žalost nič" :cry:

... tko da ..  ja, kot sem rekel ... ko bodo (boste) postavili "pol cene", bo zadeva postala aktualna :D

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 minutami, pik1 pravi:

.

... jah, ista zgodba kot na avtonet-u :eek: ... očitno želiš še vedno več kot pol cene :dry:

... tam gor eni trije razočarani lastniki svoje konderjajčke s prevoženimi vsega par tisoč kilometri že pol leta ponujajo za cca 5k ... pa tud tam ... "na žalost nič" :cry:

... tko da ..  ja, kot sem rekel ... ko bodo (boste) postavili "pol cene", bo zadeva postala aktualna :D

Pravi vedeževalec si res...dobro da sem ti vse verjel že od samega začetka.

Kaj bi mi brez tebe in tvojih optimističnih prognoz?😅

• Hvala 2
  • Haha 3
Objavljeno
pred 6 minutami, ADVENTURETIM pravi:

.

... ja prov hud vedeževalec res ni treba da sem, ko vidim mopede starosti vsega pol leta ali eno leto, in to z malo prevoženimi kilometri, v prodaji :eek:

V teh primerih jih lastniki najbrž ne prodajajo zato, ker bi biil z njimi tako zadovoljni, kot bi pričakoval :eek:

... nenormalno dolgi časi njihove prodaje pa spet govori samo zase ... tko da :dry:

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 16 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Ktm se je potopil, naslednji je Bmw, potem pa samo še Kove rules.😁

• Všeč mi je 2
  • Haha 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
Pravkar, pik1 pravi:

.

... ja prov hud vedeževalec res ni treba da sem, ko vidim mopede starosti vsega pol leta ali eno leto, in to z malo prevoženimi kilometri, v prodaji :eek:

V teh primerih jih lastniki najbrž ne prodajajo zato, ker bi biil z njimi tako zadovoljni, kot bi pričakoval :eek:

... nenormalno dolgi časi njihove prodaje pa spet govori samo zase ... tko da :dry:

Ma kaj ni treba no? Edino ti si pravilno predvidel prihodnost Kove.

In hkrati na ms forumu tudi največ naredil pri promociji znamke 

Upam, da ti bom lahko nekoč poplačal vsa tvoja nesebična dejanja.

pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

Iz faze norčevanja v fazo zanikanja, do faze spijaznjenja a?😉

• Haha 5
Objavljeno
pred 2 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Ma kaj ni treba no? Edino ti si pravilno predvidel prihodnost Kove.

In hkrati na ms forumu tudi največ naredil pri promociji znamke 

Upam, da ti bom lahko nekoč poplačal vsa tvoja nesebična dejanja.

Iz faze norčevanja v fazo zanikanja, do faze spijaznjenja a?😉

.

.... hahaha ... tole tle v tej temi dobiva že razsežnost sekte :kva2:

Objavljeno
pred 4 minutami, pik1 pravi:

.

.... hahaha ... tole tle v tej temi dobiva že razsežnost sekte :kva2:

A ji rečeva sekta ponižnosti in odprtih oči?😅😅😅

Pa naj bo sekta. Če ti tako rečeš,bo že držalo😉

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 31 minutami, pik1 pravi:

.

Kolikokrat se tebi zgodi, da se pogledaš v ogledalo in si misliš: kak sem zdaj nekaj pametnega povedal/napisal/pomislil...... pa na koncu ugotoviš, da je to samo odsev v ogledalu - ergo, samo ti tak misliš? 

Mater, to mora biti kar zajebana situacija, ne? 🤷‍♀️

• Všeč mi je 2
  • Hvala 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 44 minutami, Kmet2 pravi:

Za bokser so že marsikaj napovedali, a dok ga bodo delali, se bo prodajal bolj kot vse drugo.

Seveda za tiste s penezi in željo po bahanju s premium znamko.

Kove je v vzporednem svetu.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

splošno modrovanje o Kitajcih je tule:

Objavljeno
pred 10 urami, pik1 pravi:

.

862 Bmw rajngl se prodaja samo na avto.net-u...tistih na marketplace-u in bolhi ni niti za štet. Nekateri se prodajajo tako dolgo, da rjavijo že na spletni strani....Pa za pol cene se ne bi nič bolje prodajali.... Tako da....

Objavljeno
pred 3 minutami, BIF pravi:

862 Bmw rajngl se prodaja samo na avto.net-u...tistih na marketplace-u in bolhi ni niti za štet. Nekateri se prodajajo tako dolgo, da rjavijo že na spletni strani....Pa za pol cene se ne bi nič bolje prodajali.... Tako da....

Res je..ampak z eno razliko: vsi ti,ki prodajajo BMW-je so srecni in zadovoljni...nikakor razočarani. Razočarani so samo vozniki Kove,piše v enciklopediji strička Pika

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
  • Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!