Kugelschreiber Objavljeno April 10 Objavljeno April 10 1 minute ago, kawamoto said: Mali Trampek, ki ne mara kitajčkov. 🤣😂 Ampak brez njih ne more hehe. Na koncu, it's just a bike. IMO zadnjih 30 let ni blo slabga. 1
pik1 Objavljeno April 10 Objavljeno April 10 Hahaha ... no, pa smo spet na politiki ... ne pacat resne teme s političnimi vložki 1
DAMI34 Objavljeno April 10 Objavljeno April 10 Jebela, nihče od vas ne razume Pika. On si je res vzel k srcu prodajo najbulšega motorja na svejtu (kove500x). On redno pogleda avto.net vsak dan, a se prodaja premika al ne. In če se ne, potem ma člouk dan uničen Js ga razumem, če bi vi mel taka čustva kot jih ma on, bi že razumeli 1 3
ADVENTURETIM Objavljeno April 11 Objavljeno April 11 Izjemen dosežek ekipe KOVE. Ne le absolutna dominacija v dvocilindrični kategoriji za evropsko prvenstvo s strani Bottina na KOVE800 RALLY, ampak tudi skupna zmaga v evropskem rally prvenstvu za Vego na KOVE450 RALLY. Vezano na objavo,lahko že namignem, da bosta letos na evropskih,slovenskih in svetovnih rallyjih in tekmah tekmovala tudi dva slovenska predstavnika.🥰 6
Ni3ous Objavljeno torek ob 07:33 Objavljeno torek ob 07:33 Ob 7. 4. 2025 ob 8:34, BRANE pravi: Sicer je offtopic. Ma kolko ti vzdrži ta tracker? Moja zadnja ima okrog 600 km, pa je manjka več kot pol. Pri ADV vožnji in potovanjih zdrži cca 2-2,5 kkm na 701ki. Na vztrajnostni dirki Rally Albanija kjer je vožnja z drugim tempom, visoki vrtljaji, hudo pospeševanje in zaviranje pa cca 500km.
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 11:38 Objavljeno torek ob 11:38 pred 5 minutami, Kawl pravi: a testna vožnja 800tke je možna kje ? Seveda. Iz kje si?
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 14:26 Objavljeno torek ob 14:26 KOVE filozofija maksimalne zabave s slečenim motociklom. Izjemno nizka masa 164kg, štirje valji, obrati tja proti 16.000.
DAMI34 Objavljeno petek ob 15:32 Objavljeno petek ob 15:32 a bo kaka objava, kdo je postal promotor znamke (ambasadaor), serviser in prodajalec? Jaz bi se z njim z veseljem pohvalil. vir FB https://www.facebook.com/photo/?fbid=122192126168253472&set=a.122185213862253472
pupa Objavljeno petek ob 17:09 Objavljeno petek ob 17:09 pred 1 minuto, Snečer pravi: Torej mamo v Mb Kove ponudbo Pa servis
Snečer Objavljeno petek ob 17:10 Objavljeno petek ob 17:10 Pravkar, pupa pravi: Pa servis servis lahko sam delaš...
pupa Objavljeno petek ob 17:11 Objavljeno petek ob 17:11 Pravkar, Snečer pravi: servis lahko sam delaš... Mhm... Right. 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 08:01 Objavljeno včeraj ob 08:01 Vsekakor se mi lepo sliši Marčič-Kove, veliko lepše kot Mulec-Bmw. Obema itak kapo dol. 1 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami Dejansko smo si zadali cilj imeti slovenskega dirkača na lokalnih in mednarodnih tekmovanjih na motociklu Kove. Cilj nam je uspelo ne samo doseči,ampak celo preseči, saj bomo imeli letos ne samo enega,ampak dva rally dirkača na modelih 450 EX rally PRO Hkrati štartamo na polno tudi v slovenskem motokrosu z modeloma mx250/mx450. Tudi sanje o Dakarju so vse bolj resnične. Touch the dream 8 1
pupa Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 3 minutami, ADVENTURETIM pravi: Dejansko smo si zadali cilj imeti slovenskega dirkača na lokalnih in mednarodnih tekmovanjih na motociklu Kove. Cilj nam je uspelo ne samo doseči,ampak celo preseči, saj bomo imeli letos ne samo enega,ampak dva rally dirkača na modelih 450 EX rally PRO Hkrati štartamo na polno tudi v slovenskem motokrosu z modeloma mx250/mx450. Tudi sanje o Dakarju so vse bolj resnične. Touch the dream Top! Čestitke!
wilier Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 15 urami, DAMI34 pravi: Vsekakor se mi lepo sliši Marčič-Kove, veliko lepše kot Mulec-Bmw. Obema itak kapo dol. ti govor kar češ...Mulec je pa DR za vse
BIF Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 6 urami, wilier pravi: ti govor kar češ...Mulec je pa DR za vse "DR za vse" je veliko. Samo fb poglej...DR za kovid, DR za dolgo življenje, DR za politiko, DR za cepljenja.....sami DR(kači).
pupa Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 6 urami, wilier pravi: ti govor kar češ...Mulec je pa DR za vse O fakmi, a si lahko nehate lulčke meriti na vsaki temi 🤦♀️ 2
motolover Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Kdo s čim dirka me ne prepriča za nakup adventure motorja. Bolj je pomembna servisna mreža po svetu, hitra dobavljivost rezervnih delov, hitra odzivnost pti odpravljanju napak in rešitev garanciji. Sem pač star, dirkač nisem nikoli bil in nimam od tega ali kdo dirka z znamko motorja, ki ga imam, prav nič. Rallye motorji niso adventure motorji, kako hitro gre naravnost skozi puščavo, nima nobene vrednosti zame. 1 2
ADVENTURETIM Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 1 minuto, motolover pravi: Kdo s čim dirka me ne prepriča za nakup adventure motorja. Bolj je pomembna servisna mreža po svetu, hitra dobavljivost rezervnih delov, hitra odzivnost pti odpravljanju napak in rešitev garanciji. Sem pač star, dirkač nisem nikoli bil in nimam od tega ali kdo dirka z znamko motorja, ki ga imam, prav nič. Rallye motorji niso adventure motorji, kako hitro gre naravnost skozi puščavo, nima nobene vrednosti zame. Čestitke. Ste med redkimi,ki ne nasedajo marketingu. In vrednote,ki jih cenite, bi resnično morale biti pri vrhu. Tudi dirkalni rally motorji niso primerni za adventure pohajkovanja ja. Primerni so predvsem za dirke. Je pa res,da so dirke odličen način testiranja materialov in vzdržljivosti. K sreči je Kove z modelom 450 rally omogočil tudi to,da je primeren partner za tiste,ki pri adventure motociklu cenijo predvsem nizko maso in super kontrolo nad motociklim. 2
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 8 urami, wilier pravi: ti govor kar češ...Mulec je pa DR za vse ne ne, se ne razumeva. Mulec je absolutno klasa zase, oba sta Dakarska mačka, težko pa Muleca povežem z BMW. Nikakor pa nimam nič proti Toniju, koneckoncev, poglej temo Dakar in kdo je kaj od njega objavljal, boš videl da sem en večjih fenov. Ja tudi od Marčiča sem kaj objavil. 1
pik1 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 5 minutami, DAMI34 pravi: ne ne, se ne razumeva. Mulec je absolutno klasa zase, oba sta Dakarska mačka, težko pa Muleca povežem z BMW. Nikakor pa nimam nič proti Toniju, koneckoncev, poglej temo Dakar in kdo je kaj od njega objavljal, boš videl da sem en večjih fenov. Ja tudi od Marčiča sem kaj objavil. . .... jasno ... Mulec je najboljši ... in bimer je najboljši ... aja, in zato ima najbrž tud najdaljšga 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se