ADVENTURETIM Objavljeno nedeljo ob 19:34 Objavljeno nedeljo ob 19:34 pred 1 minuto, Ni3ous pravi: Kove 800 rally... sem navdušen nad celostnim paketom. Nimam kej rečt. Vzmetenje je izjemno dobro. Res raketa tole. Edino z gumam morm neki zgruntat, original CST so mi premal agresivne, Trekerce pa so premehke, jih kar zvija. Neki vmes. Pa da je boljš k Mitas Trail XT. Motoz? Bi poskusil?
miran985 Objavljeno nedeljo ob 21:05 Objavljeno nedeljo ob 21:05 Tudi sam se nagibam na motoz rallz modelom. Še malo bolj agresivne so od cstja.
DAN Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami Imamo slučajno zastopnika za motoz? Ali je treba po netu brskat?
Ni3ous Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ob 20. 4. 2025 ob 21:34, ADVENTURETIM pravi: Motoz? Bi poskusil? Že probal, ena slabših gum ki sem jih imel.. glasna da je nemogoče, pa bolj plastična kot guma... ena redkih gum ki sem jo vrgel dol preden se je znucala.
HyperJack Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ob 20. 4. 2025 ob 21:32, Ni3ous pravi: Kove 800 rally... sem navdušen nad celostnim paketom. Nimam kej rečt. Vzmetenje je izjemno dobro. Res raketa tole. Edino z gumam morm neki zgruntat, original CST so mi premal agresivne, Trekerce pa so premehke, jih kar zvija. Neki vmes. Pa da je boljš k Mitas Trail XT. Imam lager..
miran985 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 19 minutami, Ni3ous pravi: Že probal, ena slabših gum ki sem jih imel.. glasna da je nemogoče, pa bolj plastična kot guma... ena redkih gum ki sem jo vrgel dol preden se je znucala. Kater model si vozil? Namreč razlikuje se sama sestava gume glede na model. Namreč model rallz ljudje po svetu ne morejo prehvalit kar se tiče splošnega terena. Medtem ko desert pa spada samo res na pesek in ne na mokro podlago.... Tako da me zanima model in kaj te je motilo?
Ni3ous Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 14 minutami, miran985 pravi: Kater model si vozil? Namreč razlikuje se sama sestava gume glede na model. Namreč model rallz ljudje po svetu ne morejo prehvalit kar se tiče splošnega terena. Medtem ko desert pa spada samo res na pesek in ne na mokro podlago.... Tako da me zanima model in kaj te je motilo? RallyZ, trda zmes gume, pretrda. Izjemno glasna guma, daleč najbolj od vseh. Po mokrem slabša od Mitas. Na daljši poti postane zelo moteče. Zdrži pa dolgo ja, če kdo to išče in se ne vozi veliko in bolj na soft, je morda ok za nekoga.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se