ADVENTURETIM Objavljeno nedeljo ob 19:34 Objavljeno nedeljo ob 19:34 pred 1 minuto, Ni3ous pravi: Kove 800 rally... sem navdušen nad celostnim paketom. Nimam kej rečt. Vzmetenje je izjemno dobro. Res raketa tole. Edino z gumam morm neki zgruntat, original CST so mi premal agresivne, Trekerce pa so premehke, jih kar zvija. Neki vmes. Pa da je boljš k Mitas Trail XT. Motoz? Bi poskusil?
miran985 Objavljeno nedeljo ob 21:05 Objavljeno nedeljo ob 21:05 Tudi sam se nagibam na motoz rallz modelom. Še malo bolj agresivne so od cstja.
DAN Objavljeno ponedeljek ob 19:25 Objavljeno ponedeljek ob 19:25 Imamo slučajno zastopnika za motoz? Ali je treba po netu brskat?
Ni3ous Objavljeno včeraj ob 07:08 Objavljeno včeraj ob 07:08 Ob 20. 4. 2025 ob 21:34, ADVENTURETIM pravi: Motoz? Bi poskusil? Že probal, ena slabših gum ki sem jih imel.. glasna da je nemogoče, pa bolj plastična kot guma... ena redkih gum ki sem jo vrgel dol preden se je znucala. 2
HyperJack Objavljeno včeraj ob 07:10 Objavljeno včeraj ob 07:10 Ob 20. 4. 2025 ob 21:32, Ni3ous pravi: Kove 800 rally... sem navdušen nad celostnim paketom. Nimam kej rečt. Vzmetenje je izjemno dobro. Res raketa tole. Edino z gumam morm neki zgruntat, original CST so mi premal agresivne, Trekerce pa so premehke, jih kar zvija. Neki vmes. Pa da je boljš k Mitas Trail XT. Imam lager.. 3
miran985 Objavljeno včeraj ob 07:30 Objavljeno včeraj ob 07:30 pred 19 minutami, Ni3ous pravi: Že probal, ena slabših gum ki sem jih imel.. glasna da je nemogoče, pa bolj plastična kot guma... ena redkih gum ki sem jo vrgel dol preden se je znucala. Kater model si vozil? Namreč razlikuje se sama sestava gume glede na model. Namreč model rallz ljudje po svetu ne morejo prehvalit kar se tiče splošnega terena. Medtem ko desert pa spada samo res na pesek in ne na mokro podlago.... Tako da me zanima model in kaj te je motilo?
Ni3ous Objavljeno včeraj ob 07:46 Objavljeno včeraj ob 07:46 pred 14 minutami, miran985 pravi: Kater model si vozil? Namreč razlikuje se sama sestava gume glede na model. Namreč model rallz ljudje po svetu ne morejo prehvalit kar se tiče splošnega terena. Medtem ko desert pa spada samo res na pesek in ne na mokro podlago.... Tako da me zanima model in kaj te je motilo? RallyZ, trda zmes gume, pretrda. Izjemno glasna guma, daleč najbolj od vseh. Po mokrem slabša od Mitas. Na daljši poti postane zelo moteče. Zdrži pa dolgo ja, če kdo to išče in se ne vozi veliko in bolj na soft, je morda ok za nekoga.
krucymucy Objavljeno včeraj ob 15:44 Objavljeno včeraj ob 15:44 Zame je Rallyz ok, vozim se skoraj izkljucno po makadamu in mi vse ostale prevec nuca. Ce je pa malo blata pa jebiga, bolje tole z malo vec profila, kot znucane tracker. 8 hours ago, HyperJack said: Imam lager.. Te so fine ja!
Snečer Objavljeno včeraj ob 15:52 Objavljeno včeraj ob 15:52 pred 7 minutami, krucymucy pravi: Zame je Rallyz ok, vozim se skoraj izkljucno po makadamu in mi vse ostale prevec nuca. Ce je pa malo blata pa jebiga, bolje tole z malo vec profila, kot znucane tracker. Te so fine ja! tablico ti je zvilo?
krucymucy Objavljeno včeraj ob 15:56 Objavljeno včeraj ob 15:56 3 minutes ago, Snečer said: tablico ti je zvilo? brzina! 2
Snečer Objavljeno včeraj ob 16:31 Objavljeno včeraj ob 16:31 pred 35 minutami, krucymucy pravi: brzina! nevarno
pik1 Objavljeno včeraj ob 17:07 Objavljeno včeraj ob 17:07 pred 35 minutami, Snečer pravi: nevarno . ... sej to ne gre tok hitr
motolover Objavljeno včeraj ob 17:47 Objavljeno včeraj ob 17:47 (popravljeno) Na GS imam zdaj Rallz. Meni se zdijo odlične, v blatu še nisem imel boljše gume. Glasnost me ne moti, itak sem star in vozim s čepki. Popravljeno včeraj ob 17:50. Popravil motolover typo
Snečer Objavljeno včeraj ob 18:24 Objavljeno včeraj ob 18:24 pred 36 minutami, motolover pravi: Na GS imam zdaj Rallz. Meni se zdijo odlične, v blatu še nisem imel boljše gume. Glasnost me ne moti, itak sem star in vozim s čepki. te ne srbi uho?
motolover Objavljeno včeraj ob 18:27 Objavljeno včeraj ob 18:27 1 minute ago, Snečer said: te ne srbi uho? Čepke imam silikonske, narejene po meri, jih sploh ne čutim. Pred kakimi šestimi leti sem jih dal narediti pri Neurothu.
tomaz69 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami @motolover res, da je že 6 let od tega ampak vseeno, cena takih čepkov? Na spletni strani ne najdem cenika... Hvala
Luka66 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) pred 18 urami, motolover pravi: Na GS imam zdaj Rallz. Meni se zdijo odlične, v blatu še nisem imel boljše gume. Glasnost me ne moti, itak sem star in vozim s čepki. Sicer za v drugo temo.....Koliko km to zdrži? Gledam Motoz Tractionator Adventure, sicer za nekoliko lažji bajk in različne cesta, potovanje..... koliko so trde, se hudo matra vulkanizer s premontažo, bi šlo tudi na roke, "zlu netrebalo" nekje sredi ničesar? Glede na uradni opis: Authentic 50/50 tyres, designed for riding on the most difficult terrain to enjoy Off-Road with your Trail and Maxi-Trail bike. Designed by Off-Road pilots, for Off-Road pilots riding on challenging roads. Technically 25% stronger than many other adventure tyres. More tread depth than most adventure tyres. Exclusively designed, self-protecting tread blocks achieve improved and enhanced traction during the lifespan of the tyre. Providing more tread depth than other adventure tyres for better traction on muddy surfaces and snow. Superior block and profile design allows for a larger footprint providing enhanced off-road traction and excellent curve stability even at a high speed. THX, SREČNO Popravljeno pred 8 urami. Popravil Luka66
tomaz69 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 16 minutami, tomaz69 pravi: @motolover res, da je že 6 let od tega ampak vseeno, cena takih čepkov? Na spletni strani ne najdem cenika... Hvala če koga zanima, sem klical - 170 eur/par... 1
pupa Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami @ADVENTURETIM tebi in Nejcu najlepša hvala za "darilo" 😍 Sta me lepo presenetila. in nejeverni tomažek akka @pik1 ne samo, da dosegajo pričakovanja poprodajnih storitev, jih tudi presegajo. Ne bom šla v podrobnosti, da ne bo fovšije, ampak sem sem več kot zadovoljna 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 12 minutami, pupa pravi: @ADVENTURETIM tebi in Nejcu najlepša hvala za "darilo" 😍 Sta me lepo presenetila. in nejeverni tomažek akka @pik1 ne samo, da dosegajo pričakovanja poprodajnih storitev, jih tudi presegajo. Ne bom šla v podrobnosti, da ne bo fovšije, ampak sem sem več kot zadovoljna Malenkost..se trudimo biti drugačni.😉 1
motolover Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami 1 hour ago, tomaz69 said: če koga zanima, sem klical - 170 eur/par... Takrat sem plačal 130€. 40 minutes ago, pupa said: in nejeverni tomažek akka @pik1 ne samo, da dosegajo pričakovanja poprodajnih storitev, jih tudi presegajo. Ne bom šla v podrobnosti, da ne bo fovšije, ampak sem sem več kot zadovoljna Bo čas pokazal.... 1
pupa Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 4 minutami, motolover pravi: Takrat sem plačal 130€. Bo čas pokazal.... Ne preveč casa zahtevat, ker ste že vsi napol seniorji, ne boste dočakali končne ocene 🤣🤣🤣 1 3
ADVENTURETIM Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred eno uro, pupa pravi: Ne preveč casa zahtevat, ker ste že vsi napol seniorji, ne boste dočakali končne ocene 🤣🤣🤣 Brutalno🤣🤣🤣🤣🤣
BIF Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred eno uro, pupa pravi: Ne preveč casa zahtevat, ker ste že vsi napol seniorji, ne boste dočakali končne ocene 🤣🤣🤣 Nekaterim bo vedno..."bomo videli" in "bo čas pokazal"... Zakaj že?...To je navada od "zanesljivih", "preizkušenih", "premium" znank, da je prvih nekaj let novega modela obvezna polomija.... 2 1
Snečer Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Ponavadi je vedno dobro mk2 kupit, ko so odpravljene prvotne napake, včasih bizarne. 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se