DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami motorje je treba menjat ko gate, pa ni več problemov z "bo čas pokazal" 2
BIF Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred eno uro, DAMI34 pravi: motorje je treba menjat ko gate, pa ni več problemov z "bo čas pokazal" Na gatah se pokaže takoj...običajno v prvem ovinku, ali pri prvem resnem zaviranju.... 3
BIF Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 1 uro, Snečer pravi: Ponavadi je vedno dobro mk2 kupit, ko so odpravljene prvotne napake, včasih bizarne. ...ali pa generalne. Ampak saj veš...za te ne velja "bomo videli". Te so super, "samo model je sam nekaj šraufal", pa "tak je ko ti nepooblaščeni olje menja" itd. Znamka ni kriva...ker je preverjena....
pik1 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 4 urami, pupa pravi: @ADVENTURETIM tebi in Nejcu najlepša hvala za "darilo" 😍 Sta me lepo presenetila. in nejeverni tomažek akka @pik1 ne samo, da dosegajo pričakovanja poprodajnih storitev, jih tudi presegajo. Ne bom šla v podrobnosti, da ne bo fovšije, ampak sem sem več kot zadovoljna . ... to je tudi namen mojih, za marsikoga "neprimernih" pripomb v tej temi Super ... da se uvoznik trudi tudi z vzpostavitvijo poprodajne zgodbe, in ne samo nekaj na hitro prodati ... potem bo pa že nekako ... vesel sem zate, vesel za uvoznika ... in nenazadnje vesel tudi zase, če bo iz tega enkrat res kej ratal ... in se nemara enega lepega dne mogoče tudi sam odločim za nakup kitajske plastikfantastik tehnike , in bo poskrbljeno tudi za kakšen resen servis 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami 8 minutes ago, pik1 said: . ... to je tudi namen mojih, za marsikoga "neprimernih" pripomb v tej temi Super ... da se uvoznik trudi tudi z vzpostavitvijo poprodajne zgodbe, in ne samo nekaj na hitro prodati ... potem bo pa že nekako ... vesel sem zate, vesel za uvoznika ... in nenazadnje vesel tudi zase, če bo iz tega enkrat res kej ratal ... in se nemara enega lepega dne mogoče tudi sam odločim za nakup kitajske plastikfantastik tehnike , in bo poskrbljeno tudi za kakšen resen servis Vesl vesel vesel vesel…a s ti na kakih mocnih receptih, al si taliba pihnil? Od pira in dunje si bol intrižlav. sam svoje srece koveac https://www.facebook.com/reel/717950043948184?fs=e&fs=e 1
motolover Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro 5 hours ago, pupa said: Ne preveč casa zahtevat, ker ste že vsi napol seniorji, ne boste dočakali končne ocene 🤣🤣🤣 Pri mojih letih moramo voziti, ne biti poskusni zajčki za nove, nepreverjene znamke. 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 1 minuto, motolover pravi: Pri mojih letih moramo voziti, ne biti poskusni zajčki za nove, nepreverjene znamke. Tudi to kar vozite, so bile nekoč nove,nepreverjene znamke. 1
motolover Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro 2 minutes ago, ADVENTURETIM said: Tudi to kar vozite, so bile nekoč nove,nepreverjene znamke. Motor, ki ga največ uporabljam je znamke, ki dela motorje od leta 1923.
BIF Objavljeno pred 46 minutami Objavljeno pred 46 minutami pred 31 minutami, motolover pravi: Motor, ki ga največ uporabljam je znamke, ki dela motorje od leta 1923. In po vseh teh letih je to še vedno samo izdelek na dveh kolesih, zavorami, keslom za gorivo, fedrami in zastarelo mašino. Zdaj razumem zakaj se je lastnikom vcepil v memorijo izraz "bomo videli"....čez 100 let.... 1 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 44 minutami Objavljeno pred 44 minutami pred 41 minutami, motolover pravi: Motor, ki ga največ uporabljam je znamke, ki dela motorje od leta 1923. Napiši da voziš BMW, bo lažje. Sem imel par motorjev ,ki so bili ustanovljeni 1921...pa sem vseeno dal priliko tudi drugim znamkam. Opažam pa, da so mnogi zaspali na lovorikah nekdanje slave. In da se novinci hudičevo bolj trudijo. Ker se morajo. Ker so nove,nepreverjene znamke😉
motolover Objavljeno pred 18 minutami Objavljeno pred 18 minutami 4 minutes ago, ADVENTURETIM said: Napiši da voziš BMW, bo lažje. Sem imel par motorjev ,ki so bili ustanovljeni 1921...pa sem vseeno dal priliko tudi drugim znamkam. Opažam pa, da so mnogi zaspali na lovorikah nekdanje slave. In da se novinci hudičevo bolj trudijo. Ker se morajo. Ker so nove,nepreverjene znamke😉 Znamka, ki dela motorje 102 leti, praktično ni bila nikoli nova in nepreverjena, ker je bil celoten motorizem takrat še v plenicah. Prav vse so bile nove. Lahko se nek novinec hudičevo trudi, ampak svetovno logistiko bo težko v nekaj desetletjih dodelal do stopnje, ki jo imajo drugi, ki so imeli za seboj generacije in imajo za seboj ogromen aparat z avtomobilsko industrijo. 28 minutes ago, BIF said: In po vseh teh letih je to še vedno samo izdelek na dveh kolesih, zavorami, keslom za gorivo, fedrami in zastarelo mašino. Zdaj razumem zakaj se je lastnikom vcepil v memorijo izraz "bomo videli"....čez 100 let.... Kove mora kopirati "zastarel" KTM, da zmore narediti agregat za svoj 800ccm motor. Kaj revolucionarnega so naredili v moto branži? Kitajci ne znajo drugega kot kopirati patente in izume drugih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se