Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno

Prilagam post uvoznika Kove,ki je prejel obvestilo o možni napaki v strukturi materiala, skupaj z napotki, naj o tem obvesti stranke z dotično serijo motociklov.

Je pa res,kot je napisal. Bolj ta pojav skrbi nelastnike in hejterje,kot pa lastnike same.

Ostalim znamkam se odpušča vse,Kitajcu ničesar.

Mi o vpoklicu nismo bili obveščeni,v kolikor bomo,bomo lastnike nemudoma obvestili in s sklopu garancije omenjeni del seveda zamenjali.

Screenshot_20250511_074920_Facebook.jpg

• Všeč mi je 2
  • Zmeden 1
Objavljeno

Nelastnike bi lahko skrbelo, če pripelje nasproti kove in je zaradi defekta trk.

Zgleda da pokajo elementi, ki jih Kove sam dela, ostalo je itak od drugih proizvajalcev.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 6 minutami, Snečer pravi:

Nelastnike bi lahko skrbelo, če pripelje nasproti kove in je zaradi defekta trk.

WTF ?

Normalne bajkerje bolj skrbijo trki zaradi slepih penzičev, frenč drajverjev,  mularije na telefonu, blondink, unih z L nalepko in voznikov Bavarskih jajc...samo Snečija skrbijo Koveti.

Sneči, bi se ti oglasu v uno ustanovo , ki ima naslov Ljubljana Polje !

• Haha 2
Objavljeno
pred 10 minutami, Snečer pravi:

Zgleda da pokajo elementi, ki jih Kove sam dela, ostalo je itak od drugih proizvajalcev.

Tudi jaz sem v skrbeh zaradi nelastnikov Kove...ampak zaradi drugih razlogov🤣🤣🤣.

Drugače si pa ti opisan v postu ja, pripotočam celo da se včlaniš v skupino in podeliš z njo svoje globoke modrosti.

Svet ti bo hvaležen za to😉

Objavljeno

Če sta s pajdašem še enkrat prebrala, bi lahko ugotovila, da sem ugibal, kaj bi lahko bilo nelastnike strah. 

Po drugi strani si pa precej neresen, če nekdo prijavi defekt, ti pa to relativiziraš z neko anti kove propagando.

Pričakoval bi, da boš malo obvestil kupce, da preverijo. Lahko gre za AI fake itd.

• Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)

Vse ok, pri nas vse dela. 

Tole je tako ali tako potrebno vsake toliko casa ocistiti in namazati, sem pa pac sedaj izkoristil. 

Pri renomiranemu proizvajalcu sem zamudil, ker je bil motor pac nov in verjames da je tovarnisko namazano. Pa ni bilo, lezajev pa tudi niso hoteli dat na garancijo. 

Pri kovetu je vsaj namazano. 

Grem en krog :)

lp krucy

vaga01.jpg.f8dc906e9ed027218824426242391fa0.jpg

vaga02.jpg.5a1036c3d55ddf692561f57bc7041f52.jpg

vaga03.jpg.3453daa2c3a48c45acd21bc33826f7ad.jpg

vaga04.jpg.eb573d3a78f7356699f175e0b46a3a6d.jpg

vaga05.jpg.33ca409e6dd9dbc4f61ee419f63761b4.jpg

vaga06.jpg.bb5150232588de5d9c943a46a0f407ab.jpg

Popravljeno . Popravil krucymucy
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 38 minutami, Snečer pravi:

Če sta s pajdašem še enkrat prebrala, bi lahko ugotovila, da sem ugibal, kaj bi lahko bilo nelastnike strah. 

Po drugi strani si pa precej neresen, če nekdo prijavi defekt, ti pa to relativiziraš z neko anti kove propagando.

Pričakoval bi, da boš malo obvestil kupce, da preverijo. Lahko gre za AI fake itd.

Z900 je imel podoben vpoklic...pa se noben nelastnik ni sekiral kok smo bili potencialno nevarni. :P

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

Z900 je imel podoben vpoklic...pa se noben ni sekiral.

Jaz sem se, zato sem pogledal. 

• Haha 2
Objavljeno
pred 7 minutami, krucymucy pravi:

Vse ok, pri nas vse dela. 

Tole je tako ali tako potrebno vsake toliko casa ocistiti in namazati, sem pa pac sedaj izkoristil. 

Pri renomiranemu proizvajalcu sem zamudil, ker je bil motor pac nov in verjames da je tovarnisko namazano. Pa ni bilo, lezajev pa tudi niso hoteli dat na garancijo. 

Pri kovetu je vsaj namazano. 

vaga01.jpg.f8dc906e9ed027218824426242391fa0.jpg

vaga02.jpg.5a1036c3d55ddf692561f57bc7041f52.jpg

vaga03.jpg.3453daa2c3a48c45acd21bc33826f7ad.jpg

vaga04.jpg.eb573d3a78f7356699f175e0b46a3a6d.jpg

vaga05.jpg.33ca409e6dd9dbc4f61ee419f63761b4.jpg

vaga06.jpg.bb5150232588de5d9c943a46a0f407ab.jpg

na zadnji sliki neka obraba chinesiuma

Objavljeno
pred 16 minutami, krucymucy pravi:

Jaz sem se, zato sem pogledal. 

ti se kr velik sekiraš :D

Hotel sem povedati, da je prav, da se na napako opozori, kar berem na FB je Kove že reagiral in zadeve bodo verjetno v sklopu garancije uredili. Nič novega, verjetno ne obstaja model/blagovna znamka motorja, kjer kaka zadeva (al pa serija) ne gre narobe. 

Objavljeno
2 minutes ago, Snečer said:

na zadnji sliki neka obraba chinesiuma

Eden od teh treh lezajev je prosto vpet. Ugibaj kateri.

Ti pokazem se od Yamahe, KTM-a ...?

Objavljeno
pred 1 minuto, krucymucy pravi:

Eden od teh treh lezajev je prosto vpet. Ugibaj kateri.

Ti pokazem se od Yamahe, KTM-a ...?

Na zlitini vidim obrabo. 

• Šokiran 1
Objavljeno
6 minutes ago, Snečer said:

Na zlitini vidim obrabo. 

sem ti pojasnil kot otroku. 

• Haha 1
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 4 minutami, krucymucy pravi:

sem ti pojasnil kot otroku. 

tudi jaz tebi, kaj oko vidi

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Lej majstr, ena tocka mora biti prosto vpeta da omogoca izravnavo. 

V tem primeru je to na lezaju vpetja vzmetenja, enako kot pri vecini proizvajalcev.  

Premiki po abscisni osi = OK

Premiki po ordinatni osi = NOK (ceprav na Tracerju sem imel kar precej lufta, pa se tudi ni nihce sekiral, se jaz ne).

Kaj tvoje oko vidi je popolnoma nerelevantno. 

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 3 minutami, krucymucy pravi:

Lej majstr, ena tocka mora biti prosto vpeta da omogoca izravnavo. 

V tem primeru je to na lezaju vpetja vzmetenja, enako kot pri vecini proizvajalcev.  

Premiki po abscisni osi = OK

Premiki po ordinatni osi = NOK (ceprav na Tracerju sem imel kar precej lufta, pa se tudi ni nihce sekiral, se jaz ne).

Kaj tvoje oko vidi je popolnoma nerelevantno. 

Gledam na svojem pa takega vpetja ne najdem :) torej konstrukcijsko zgrešeno, da tako drsa?

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
4 minutes ago, Snečer said:

Gledam na svojem pa takega vpetja ne najdem :) torej konstrukcijsko zgrešeno, da tako drsa?

Versys nima vage. Tajci so to dizajnirali da bo cim ceneje. 

Konstrukcijsko zgreseno je ja.

Pizda, s clovekom ki pojma nima o strojnistvu se pregovarjam tukaj. Slabse bi bilo samo ce bi se s pikom. 

Popravljeno . Popravil krucymucy
  • Všeč mi je 1
  • Haha 8
Objavljeno
pred 3 urami, Snečer pravi:

Seprav Kitajski konci!

Glede na to, da ima Sneči kitajski telefon...kaj če mu njegov telefon sam pod njegovim nikom piše take bedarije, on pa je čisto uredu tip...:lol1:

Objavljeno

Kaj je bila ta vikend neka KOVE otvoritev? neki mi je fejstbuk kazal neke Kove evente ki so zgledali frišni?

Objavljeno

Sedaj bodo morali vsi lastniki Kovejev pred vožnjami preverjati ali je ta del še cel ali je že napočen... :hmm:

• Žalosten 1
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred 7 minutami, vandrovec pravi:

Sedaj bodo morali vsi lastniki Kovejev pred vožnjami preverjati ali je ta del še cel ali je že napočen... :hmm:

Pa ne samo ta del no...tudi stanje odmičnih gredi morajo preveriti pred in po vsaki vožnji.

Pa semeringe na kopijah showe, in zavorne obloge na taisko zavorah,ki so po aredki nissinovih zavor..

En kup dela je s temi Kitajci...

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
7 minutes ago, vandrovec said:

Jaz sem navajen. Sem ze pri GS-u gledal ce semering pusca vsakic. 

• Hvala 1
  • Haha 1
Objavljeno

.

... še pred kakšnim letom, bi najbrž rekel .... "seveda, za mal dnarja, mal muzike" ... kar pa danes žal ne morem več reči ... ker je ta plastik fantastik kinderjajček danes za tako vprašljivo "kvaliteto" že kar malo drag :eek:

... ampak, ok ... ob sprotni razlagi, zakaj poka ta chinesium na delikatnih mestih, mi je lažje :sleep2:

ps.

... glede na to, da nam je razloge za nastajanje teh razpok razložil  s svojim poznavanjem abscisne in ordinatne osi že "naš" dežurni jedrski fizik Krucy, sedaj čakam še Miranovo razlago ... ki bo najbrž lažje razumljiva tud nam plebejcem ... da se bomo nato znali odločit, ali it v nakup kitajca ali ne :sleep2:

Objavljeno

Kupci so ugotovili,da Kove ponuja ogromno veselja in užitka za zmeren denar. So si kar enotni. 

Zunanji opazovalec,ki ni zadeve peljal,naj si pa misli svoje.

Kaj se zgodi, ko nemški lastnik Kove v petek zvečer doživi nesrečo na hrvaškem, pri kateri skrivi nosilec bočne zaščite in mu spusti voda iz poškodovaneg hladilnika?

Nič dramatičnega...v soboto zjutraj je motor popravljen.

Skoraj tako ,kot pri renomiranih znamkah.

Screenshot_20250511_135652_Gallery.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Do sedaj pa niso imeli takšnih motorjev in so se mučili? :) tu gor ste močno pravljičarji

Za odziv na defekt pa sicer pohvala.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   2 članov

• miran985
    • ADVENTURETIM
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!