DAMI34 Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 3 urami, ADVENTURETIM pravi: Pa ne samo ta del no...tudi stanje odmičnih gredi morajo preveriti pred in po vsaki vožnji. Pa semeringe na kopijah showe, in zavorne obloge na taisko zavorah,ki so po aredki nissinovih zavor.. En kup dela je s temi Kitajci... manj ko gledaš odmične, manj se kvarijo preverjeno 1
krucymucy Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Tisti majstr na FB, ki je objavil "poceno" vago je pred nekaj deset minutami objavil mojo fotko malo "obdelano". 1
pupa Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami pred 9 urami, krucymucy pravi: Tisti majstr na FB, ki je objavil "poceno" vago je pred nekaj deset minutami objavil mojo fotko malo "obdelano". Pa ga nisi vprašal, od kod mu fotka? Jaz bi ga ziher 😉
DAMI34 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pozabil je pripisati: slika je zgolj za pozornost
ADVENTURETIM Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 11 urami, krucymucy pravi: Tisti majstr na FB, ki je objavil "poceno" vago je pred nekaj deset minutami objavil mojo fotko malo "obdelano". Se mi je zdel nekam znan prt🤔
ADVENTURETIM Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Evo...uradna informacija zastopnikom s strani Kove moto, glede objave v FB skupini Kove510/800×. Do naslednje senzacionalistične objave o chinesiumu...lep pozdrav 2
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 19 minutami, ADVENTURETIM pravi: Evo...uradna informacija zastopnikom s strani Kove moto, glede objave v FB skupini Kove510/800×. Do naslednje senzacionalistične objave o chinesiumu...lep pozdrav uradna informacija na tej fb strani podaja cifre okvirja "od do" in sicer zadnje 4i. https://www.facebook.com/groups/806474524479925/posts/1226194262507947/ Vključena vozila so številke od 1473 do 1853 (zadnje serijske številke) Kar pomeni da so reagirali z nadsvetlobno hitrostjo napram KTM in ostalim EU znamkam, pa tut Japonce lahko prštejem. Zanimivo, tale šit štejem Kitajcem kot zmago...pa čeprav je šit. Naše EU znamke bi še pol leta čakale na dodatne pizdarije in potem reagirale. Sorri @pik1 in @Snečersam to je moje mišljenje. ps. prt je še vedno od @krucymucyja....pizda da enga prta ne najdejo 2
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 30 minutami, ADVENTURETIM pravi: Evo...uradna informacija zastopnikom s strani Kove moto, glede objave v FB skupini Kove510/800×. Do naslednje senzacionalistične objave o chinesiumu...lep pozdrav Psi lajajo, karavana gre dalje 🤭 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se