Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, ADVENTURETIM pravi:

Pa ne samo ta del no...tudi stanje odmičnih gredi morajo preveriti pred in po vsaki vožnji.

Pa semeringe na kopijah showe, in zavorne obloge na taisko zavorah,ki so po aredki nissinovih zavor..

En kup dela je s temi Kitajci...

manj ko gledaš odmične, manj se kvarijo :P preverjeno :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Tisti majstr na FB, ki je objavil "poceno" vago je pred nekaj deset minutami objavil mojo fotko malo "obdelano".

Screenshot_2025-05-11-20-40-10-28_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg.61e93d1be46d1f2aa113e6fbbabf2e3a.jpg

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 9 urami, krucymucy pravi:

Tisti majstr na FB, ki je objavil "poceno" vago je pred nekaj deset minutami objavil mojo fotko malo "obdelano".

Screenshot_2025-05-11-20-40-10-28_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg.61e93d1be46d1f2aa113e6fbbabf2e3a.jpg

Pa ga nisi vprašal, od kod mu fotka? Jaz bi ga ziher 😉

Objavljeno

pozabil je pripisati:

slika je zgolj za pozornost :P

Objavljeno
pred 11 urami, krucymucy pravi:

Se mi je zdel nekam znan prt🤔

• Haha 1
Objavljeno

Evo...uradna informacija zastopnikom s strani Kove moto, glede objave v FB skupini Kove510/800×.

Do naslednje senzacionalistične objave o chinesiumu...lep pozdrav

Screenshot_20250512_115335_WhatsApp.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 19 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Evo...uradna informacija zastopnikom s strani Kove moto, glede objave v FB skupini Kove510/800×.

uradna informacija na tej fb strani podaja cifre okvirja "od do" in sicer zadnje 4i.

https://www.facebook.com/groups/806474524479925/posts/1226194262507947/

Vključena vozila so številke od 1473 do 1853 (zadnje serijske številke)

Kar pomeni da so reagirali z nadsvetlobno hitrostjo napram KTM in ostalim EU znamkam, pa tut Japonce lahko prštejem.

Zanimivo, tale šit štejem Kitajcem kot zmago...pa čeprav je šit. Naše EU znamke bi še pol leta čakale na dodatne pizdarije :P in potem reagirale. Sorri @pik1 in @Snečersam to je moje mišljenje. :P

ps. prt je še vedno od @krucymucyja....pizda da enga prta ne najdejo :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 30 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Psi lajajo, karavana gre dalje 🤭

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

uradna informacija na tej fb strani podaja cifre okvirja "od do" in sicer zadnje 4i.

Kar pomeni da so reagirali z nadsvetlobno hitrostjo napram KTM in ostalim EU znamkam, pa tut Japonce lahko prštejem.

Zanimivo, tale šit štejem Kitajcem kot zmago...pa čeprav je šit. Naše EU znamke bi še pol leta čakale na dodatne pizdarije :P in potem reagirale. Sorri @pik1 in @Snečersam to je moje mišljenje. :P

Nimam EU znamke :)

• Haha 1
Objavljeno
pred 5 urami, ADVENTURETIM pravi:

.

.... da le ne gre za kakšno zavajanje lastnikov kinderjajčkov :eek: ... in seveda nas, ki razmišljamo o morebitnem nakupu chinesiuma :D

Objavljeno
pred 59 minutami, Snečer pravi:

Nimam EU znamke :)

tudi pri njih je trajalo cca 2 meseca od znanih defektrov, ko se je lomilo vpetje zanjega vzmetenja (na Z900) oz ko se je lomila vaga, do vpoklica. 

Objavljeno
5 hours ago, DAMI34 said:

Jebo vas prt. 

Papirno brisaco sem si dal na mizo, da ne bo vse mastno. 

prt.jpg.87c6391fd38bf7c2e40a2cb1ee0e1292.jpg

• Haha 5
Objavljeno
Pravkar, krucymucy pravi:

Jebo vas prt. 

Papirno brisaco sem si dal na mizo, da ne bo vse mastno. 

prt.jpg.87c6391fd38bf7c2e40a2cb1ee0e1292.jpg

ne se zdej ven vleč, tok popularna je tvoja fotka kot prt od Dinkota :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 3
Objavljeno

Jp, hitro gredo stvari v pozabo...

Sicer te pa "stric Goo.." razveseli z lepo zbirko podobnih slik ne glede na to katero znamko ali model motocikla vpišeš.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Ena časovnica na kratko.

V petek se je pojavil zapis na fb. O tezavah stirih motorjev Kove z napokanimi deli vage. 

Potem raznorazne teorije,ki so jih mnogi težko čakali😅.

Danes sem bil na vezi z direktorjem prodaje Kove moto za EU trg. Mi je lepo razložil, da je bila ta zadeva ugotovljena in odpravljena konec lanskega leta. Res so bili štirje motocikli, Zimbabwe pa kraj. Težava transporta oziroma sestave. Motocikli prišli z.odpetimi vagami. 

Kot sem rekel, negativne zadeve glede Kove so za mnoge ena najlepših možnih novic. Na njihovo žalost,gre večinoma za "fake news".

Kove moram pa pohvaliti glede poslušanja glede praktično vsega, sprotnih popravkov,to, da tudi malemu Slovencu prisluhnejo glede.tega,kakšen motor si kupci želijo...samo kapo dol.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Ena časovnica na kratko.

V petek se je pojavil zapis na fb. O tezavah stirih motorjev Kove z napokanimi deli vage. 

Potem raznorazne teorije,ki so jih mnogi težko čakali😅.

Danes sem bil na vezi z direktorjem prodaje Kove moto za EU trg. Mi je lepo razložil, da je bila ta zadeva ugotovljena in odpravljena konec lanskega leta. Res so bili štirje motocikli, Zimbabwe pa kraj. Težava transporta oziroma sestave. Motocikli prišli z.odpetimi vagami. 

Kot sem rekel, negativne zadeve glede Kove so za mnoge ena najlepših možnih novic. Na njihovo žalost,gre večinoma za "fake news".

Kove moram pa pohvaliti glede poslušanja glede praktično vsega, sprotnih popravkov,to, da tudi malemu Slovencu prisluhnejo glede.tega,kakšen motor si kupci želijo...samo kapo dol.

Štirje motocikli ali vpoklic dolčenih številk šasije kot tule piše:

Objavljeno
pred 3 minutami, ADVENTURETIM pravi:

Je to objava Kove moto?

ne, je pa objava v kateri sodeluje veliko lastnikov kove motociklov

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

ne, je pa objava v kateri sodeluje veliko lastnikov kove motociklov

Ja...objava zaporednih vin stevilk, s strani iste osebe,ki je objavila prvotni post.

Zanimivo res. Ocitno nekateri lastniki vedo vec, kot distributerji. 

Ma naj vsak sam presodi,kaj je res in kaj ne. Jaz sem naredil poizvedbo pri viru samem.

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!