Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
1 hour ago, ADVENTURETIM said:

Zakaj iz Civitaveccie? Zaradi trajektne povezave. Trajekt je odrinil ob 17.00 popoldne,v Tunis prispel ob 12.30. Vsaj en dan sem.prihranil s tem, ker sem zjutraj startal ob 7.00, isti dan vkrcal, naslednji vecr sem.bil ze.globoko v sahari.

Iz Genove to ne gre.

Si mi dal mislit…morda je tud trajekt v palermo bol smiseln s civitaveccie kot iz livorna. :hmm: 

Objavljeno
pred 3 urami, ProdriveR pravi:

A tole je vse za slo trg?

v slo je ze tolko kovetov, da tezko ne srecas kakega na furi.

danes na poti proti kocevju dve 450ki parkirani pred gostilno

kar pa mene zanima je ce bodo ukinili kove 510x, ko pride novi adventure, ki bo imel baje 150 kil.

bom verjetno kupil tega novega adventurja ampak mi bo tudi zanimivo brati razglabljana kao je 510x se vedno super motor, zelo dober offroad etc.

Objavljeno
pred 5 minutami, Ragezor pravi:

v slo je ze tolko kovetov, da tezko ne srecas kakega na furi.

danes na poti proti kocevju dve 450ki parkirani pred gostilno

kar pa mene zanima je ce bodo ukinili kove 510x, ko pride novi adventure, ki bo imel baje 150 kil.

bom verjetno kupil tega novega adventurja ampak mi bo tudi zanimivo brati razglabljana kao je 510x se vedno super motor, zelo dober offroad etc.

510x ostaja v ponudbi. Dlje kot ga voziš,raje ga imaš. Ko hočem narediti sproščen celodnevni izlet,brez cilja, je zagotovo moja prva izbira v garaži.

Pač moraš peljati, da razumeš. 

Je kar nekaj voznikov pri nas, ki si, ali pa so si lastili več Kove modelov,pa vseeno postavljajo 500ko na vrh.

Pride pa adventurjev še več, tako da se bo res za vsakega nekaj našlo. Se bom pa tako kot sem se do sedaj, še naprej maksimalno trudil, da bo stranka izbrala pravi motor zase, za maksimalne užitke na željenih poteh.

To je tako,kot moto oprema. Izbereš enodelni usnjen kombinezon za , voziš pa čoperja...ali pa si umirjen popotnik,pa si izbereš motocross opremo.

Ne ustvarjajmo si mnenj vnaprej. Veliko lepega lahko v življenju zamudimo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!