Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, ADVENTURETIM pravi:

No...pa smo ga dočakali..prvi rabljen Kove 450 rally.

Po polovični ceni novega.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21038196&display=Kove 450 Rally

.

... vozen "samo" eno uro po makadamu ... in že je model pogruntal, da bi ga rajši prodal :eek:

... no, v drugem koraku bo samo še ceno prilagodil "na pol" , in bo prodan :dry:

• Haha 1
Objavljeno
pred 6 minutami, pik1 pravi:

.

... vozen "samo" eno uro po makadamu ... in že je model pogruntal, da bi ga rajši prodal :eek:

... no, v drugem koraku bo samo še ceno prilagodil "na pol" , in bo prodan :dry:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...ma ti moj komedijant! Pogrešal sem te no

• Všeč mi je 2
  • Haha 2
Objavljeno
pred 27 minutami, ADVENTURETIM pravi:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...ma ti moj komedijant! Pogrešal sem te no

.

... to je bolj tragikomedija :D

• Haha 1
Objavljeno
pred 1 minuto, pik1 pravi:

.

... to je bolj tragikomedija :D

Za nekatere kruta realnost,ki.je ne.morejo ali je želijo doumeti😉

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Pravkar, vandrovec pravi:

Kako, da je izpušna krivina tako modro obarvana...je to pri vseh, poseben izpuh, pregret, pobarvan?

Jah....pik1 ti bo razložil,da je to pač kitajski polprodukt od izpuha...kot motocikel sam.

Jaz ti pa povem da se titan pač tako obarva.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno

Prvi abrahamovec.

V enem letu narediti 50.000km po offroadu?

In to ne z enim, ampak šestimi motorji?

Podjetje terra je v dobrem letu na svojih Kove 450 rally obrnila blizu 300.000km.  Motorji so te kilometre oddelali na prašnih pistah med Zagoro in Merzougo,praktično se niso ugašali,samo vozniki so se menjavali.

Zaenkrat samo z rednimi menjavami olja in čiščenji zračnih filtrov.

Screenshot_20250529_072709_Facebook.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

3 tedni do pričetka zbiranja prednaročil za težko pričakovano različico KOVE 800GT.

Točne specifikacije in seznam opreme objavim v roku 10dni.

Do takrat pa kaka slikica in video

Screenshot_20250601_131351_Google.jpg

Screenshot_20250601_131450_Google.jpg

Screenshot_20250601_131538_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250601_131525_Samsung Internet.jpg

Popravljeno . Popravil ADVENTURETIM
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Na Javorniku, okoli Cerkniskega jezera opažena 450ka. Mater, smo jo slišali že dosti prej kot pa zagledali. In tako slišati kot videti je odlično.

Lp, Samo

• Všeč mi je 5
  • Hvala 1
Objavljeno
Ob 27. 5. 2025 ob 8:52, ADVENTURETIM pravi:

Nismo se tega naučili, to je le tvoje mnenje, na katerega dam veliko. Si bil edini, ki je ugotovil,da ima Kove 800x premehko vzmetenje recimo. Taka tankočutnost pri zaznavi je izjemna...in redka.

Škoda,da si tako kratek s časom, bi se bilo zanimivo pogovarjati s tabo o fizikalnih lastnostih vožnje enoslednih vozil in potrjevanja teorije v praksi.

Nisen to zaznal, z njim sem se peljal slučajno v Misanu WC, so imeli moto hepening po moto sejmu in progo na različnih podlagah, tri kroge, vse skupaj slabe tri km, pač dobiš nek občutek, ki je lahko pravi ali tudi ne, odvisno od posameznika, kaj je vozil, kaj mu je všeč, za kakšen namen,.....napisal sem, da mi motor ni nič posebnega, oz. ni nek presežek in da mi je vizuelno "čudn", bil in je še moj pogled......nato pa sem postal trča osebnih žalitev hajperskih "tetk", ki se skrivajo za nekimi nicknami in ne upajo pokazat svoj obraz...motor še niti ni bil v Slo, niso ga v živo videli, sedeli na njem in so vse vedeli.....pač bolano, tak način komunikacije bi morali adm preprečit, pa so bili tudi tetke, oz.....   jp, fizika in sile pri vožni enoslednih vozil so zanimive, dinamiko smo na faxu kar dobro obdelali, je pa zanimivo, da v praksi veljao za vse enaki zakoni, čudežev od Kristusovega vstajenja menda še ni bilo, še posebej v tehniki ne 😉 

Kot sem že napisal želim znamki in prodajalcem vse dobro, le nekoliko bolj realno reklamiranje, v kar se je ta naslov na žalost sprevrgel, brezplačna reklama, še en presežek, ker drugim proizvajalcem - uradnim prodajalcem tovrstnih objav adm-uredniki ne dovolijo, very clever, čestitke 👍

SREČNO

• Všeč mi je 4
  • Hvala 1
Objavljeno

moram pojasniti da adm-uredniki (in moderatorji) nikomur nič ne preprečujejo. Se pa marsikomu od "promotorjev" in prodajalcev ne da pisati in ne da ubadati z vsemi , predvsem pa nebulozami, ki jih kdo zapiše. 

V sedanjem času, tak za intermezzo je bolje nabijati na instagramu, tiktoku, fbju itd.. kot pa resna ali vsaj debata na msju. Žal so forumi malce preživeti, sedaj vsi hočejo samo še to, da jim vse k riti prineseš.

In kaj je lepše kot nabijati reklame na FB in jutubi? A ni to simpl, gledalec se jim ne more izognit, pa še z njim se ni potrebno ubadat.

Kove nima nikakršne protekcije tule. Ima pa pravico pisat, prav tako , kot se imamo vsi pravico malce sporeči, če se ne strinjamo.

ps. nism naročil Kove, sem Indijca :P

pss. da se komu, torej prodajalcu da v tej temi odgovarjat na vsa vprašanja, mu štejem v dobro. Ne vrednotim pretiravanja (ima vso pravico), ker si vsak lahko izdela svoje mnenja iz argumentov za in proti.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 4 urami, Luka66 pravi:

Nisen to zaznal, z njim sem se peljal slučajno v Misanu WC, so imeli moto hepening po moto sejmu in progo na različnih podlagah, tri kroge, vse skupaj slabe tri km, pač dobiš nek občutek, ki je lahko pravi ali tudi ne, odvisno od posameznika, kaj je vozil, kaj mu je všeč, za kakšen namen,.....napisal sem, da mi motor ni nič posebnega, oz. ni nek presežek in da mi je vizuelno "čudn", bil in je še moj pogled......nato pa sem postal trča osebnih žalitev hajperskih "tetk", ki se skrivajo za nekimi nicknami in ne upajo pokazat svoj obraz...motor še niti ni bil v Slo, niso ga v živo videli, sedeli na njem in so vse vedeli.....pač bolano, tak način komunikacije bi morali adm preprečit, pa so bili tudi tetke, oz.....   jp, fizika in sile pri vožni enoslednih vozil so zanimive, dinamiko smo na faxu kar dobro obdelali, je pa zanimivo, da v praksi veljao za vse enaki zakoni, čudežev od Kristusovega vstajenja menda še ni bilo, še posebej v tehniki ne 😉 

Kot sem že napisal želim znamki in prodajalcem vse dobro, le nekoliko bolj realno reklamiranje, v kar se je ta naslov na žalost sprevrgel, brezplačna reklama, še en presežek, ker drugim proizvajalcem - uradnim prodajalcem tovrstnih objav adm-uredniki ne dovolijo, very clever, čestitke 👍

SREČNO

.

.... stari, zelo dobro napisano :worship: ....  čeprav ... tudi tako pisanje ne doseže teh hajperskih "tetk" tu gor ... ki s tako vnemo tako neumorno hvalijo to kinderjajčkasto tehniko :D

Objavljeno
pred 7 minutami, pik1 pravi:

.

.... stari, zelo dobro napisano :worship: ....  čeprav ... tudi tako pisanje ne doseže teh hajperskih "tetk" tu gor ... ki s tako vnemo tako neumorno hvalijo to kinderjajčkasto tehniko 

pred 4 urami, Luka66 pravi:

SREČNO

Ah,ne jemlji si tako k srcu,ko se nekdo ne strinja s tabo no. Si pač na vožnji zaznal tisto,kar ostali nis(m)o.

Sem te povabil,da se oglasi v salonu,pa preveris,ali je bili s testnim motorjem,ki si ga probal kaj narobe, je bil morda pred tem zaleten,da so plastike tako strlele in ali so kitajci pomotoma vlili napacno olje v vilice.

Videz je seveda stvar okusa,hvala bogu..enim je vsec en ,drugim drug,nekateri so mahnjeni samo na znamko samo in pripadnost in si nadenejo plašnice na učke. Nič hudega. Zadovoljne stranke so pravo merilo motociklov samih.

Fizika iz faksa je jasna. Prenešena v prakso v poglavje enoslednih vozil pa tudi. Tukaj je v omenjenem razredu ( mid adv class ) v teoriji veliko na strani Kove800x...pa je v praksi enako? Hm...za razliko od mnogih drugih,imam zelo veliko število testnih motorjev,ki so na voljo brezplačno. To pa tudi nekaj šteje a?😉

pred 16 minutami, pik1 pravi:

.

.... stari, zelo dobro napisano :worship: ....  čeprav ... tudi tako pisanje ne doseže teh hajperskih "tetk" tu gor ... ki s tako vnemo tako neumorno hvalijo to kinderjajčkasto tehniko :D

Se še ne boš narisal na testu? Boš vsaj iz prve roke lahko izlil gnojnico po proizvajalcu in zastopniku.😆

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!