ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 10:38 Objavljeno torek ob 10:38 pred 1 minuto, Snečer pravi: reci, kolk si zvagal... Nisem zvagal sonce moje zlato...jih še ni v Evropi. Bo pa marsikdo pozitivno presenečen...par tudi negativno no🤣
Snečer Objavljeno torek ob 10:42 Objavljeno torek ob 10:42 pred 2 minutami, ADVENTURETIM pravi: Nisem zvagal sonce moje zlato...jih še ni v Evropi. Bo pa marsikdo pozitivno presenečen...par tudi negativno no🤣 men ni logike, prvo downsize, zdaj pa samo še brusijo... 501, 510, 625... dejansko 580 tak da še luft in dodajajo težo... tankov je na trgu dovolj v vsakem primer bom presenečen, ko bote vago nabavli 1 1
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 10:49 Objavljeno torek ob 10:49 pred 2 minutami, Snečer pravi: men ni logike, prvo downsize, zdaj pa samo še brusijo... 501, 510, 625... dejansko 580 tak da še luft in dodajajo težo... tankov je na trgu dovolj v vsakem primer bom presenečen, ko bote vago nabavli Je logika,ce si ne zakrivaš svojih lepih očk. Omenil sem ( mesec ali dva nazaj ) da prihaja model 625x, ki bo zelo podobna konceptu 510x, tudi komponente in okvir prakticno enake,okvir bo sicer se precej olajsan po vzoru 800x. Dodani bodo elementi udobja, vozne lastnosti in masa ostajajo. 510x ostaja v ponudbi kot super opcija za a2 licenco, 800 ze dodobra poznamo, letos pride se cestno usmerjena razlicica 800gt in pa 625x, ki se bo lepo umestil vmes. Ampak..dokler ne peljes 510tke..bos tezko razumel,kaj ti govorim. Bo utecena ta vikend,potem se pa le oglasi. 1
pik1 Objavljeno torek ob 11:52 Objavljeno torek ob 11:52 pred eno uro, smasher pravi: Po vsakih praznikih malo več.... A, ja tle o motorjih govorite.. 🤣 🤣 🤣 . ... ne, pri Kove je po vsakih praznikih malo manj 1
DAMI34 Objavljeno torek ob 11:56 Objavljeno torek ob 11:56 pred 5 urami, ADVENTURETIM pravi: R??? Uf..to pa ob prvi priliki do mene pridi..me zanima. Bos ponudil za en krog? hecaš? Veš da bom, ni pa to 450 rally. Je slabše ampak mogoč vseen dovolj dobro zame Itak sem ti še obisk dolžen, sploh sedaj ko mate nov salon. Jaz sem pa v salonih ko Alice v čudežni deželi pred 3 urami, Nightmare pravi: Kje pa ga imajo, da si stestiral? Lp, Samo v Indiji nč naum testiral, še tega se mi ne da, nej kar pride k meni, se bova že zmenla
Snečer Objavljeno torek ob 14:24 Objavljeno torek ob 14:24 pred 3 urami, ADVENTURETIM pravi: Je logika,ce si ne zakrivaš svojih lepih očk. Omenil sem ( mesec ali dva nazaj ) da prihaja model 625x, ki bo zelo podobna konceptu 510x, tudi komponente in okvir prakticno enake,okvir bo sicer se precej olajsan po vzoru 800x. Dodani bodo elementi udobja, vozne lastnosti in masa ostajajo. 510x ostaja v ponudbi kot super opcija za a2 licenco, 800 ze dodobra poznamo, letos pride se cestno usmerjena razlicica 800gt in pa 625x, ki se bo lepo umestil vmes. Ampak..dokler ne peljes 510tke..bos tezko razumel,kaj ti govorim. Bo utecena ta vikend,potem se pa le oglasi. A ne bo naš Marčič prodajal? je skoraj lažje potem do njega stopit... si pa res ne znam predstavljat, kaj takega bi bila 510ka... pa sem že marsikaj zapeljal. Kapo dol, ste pravi čarovniki očitno
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 14:28 Objavljeno torek ob 14:28 pred 2 urami, DAMI34 pravi: hecaš? Veš da bom, ni pa to 450 rally. Je slabše ampak mogoč vseen dovolj dobro zame Itak sem ti še obisk dolžen, sploh sedaj ko mate nov salon. Jaz sem pa v salonih ko Alice v čudežni deželi v Indiji nč naum testiral, še tega se mi ne da, nej kar pride k meni, se bova že zmenla Ne, ne...ne hecam. Resno mislim. Ko dobiš se pripelji. Itak moraš uteči motor. Mebe vsaka novost zanima. Mi je jasno da ni rally, ničn ne bova primerjala. Imam pač rad motorje. 1
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 14:31 Objavljeno torek ob 14:31 pred 4 minutami, Snečer pravi: A ne bo naš Marčič prodajal? je skoraj lažje potem do njega stopit... si pa res ne znam predstavljat, kaj takega bi bila 510ka... pa sem že marsikaj zapeljal. Kapo dol, ste pravi čarovniki očitno Ah...lepo naravnost povej da me ne maraš...da imaš raje Simona😥😥😥 Sem mislil, da pot iz štajerske do Gorenjske ni nič več kot kratek skok za vaju z versysom...lahko pa poskusim izvesti en Hokus-pokus...pa vaju preslikam..kot Cooperfield.
Snečer Objavljeno torek ob 14:35 Objavljeno torek ob 14:35 (popravljeno) pred 5 minutami, ADVENTURETIM pravi: Ah...lepo naravnost povej da me ne maraš...da imaš raje Simona😥😥😥 Sem mislil, da pot iz štajerske do Gorenjske ni nič več kot kratek skok za vaju z versysom...lahko pa poskusim izvesti en Hokus-pokus...pa vaju preslikam..kot Cooperfield. Na Gorenjsko samo preko Avstrije po Sloveniji z motorjem ni nek presežek več. Nič nimam proti tebi, saj te sploh ne poznam... Ampak če bo v Mb, zakaj vozit v neke odročne kraje Bojim se tudi natega ps. versysa sem na Gorenjskem kupil Popravljeno torek ob 14:37. Popravil Snečer
krucymucy Objavljeno torek ob 15:01 Objavljeno torek ob 15:01 25 minutes ago, Snečer said: Bojim se tudi natega ps. versysa sem na Gorenjskem kupil dobro so te. 7
Kugelschreiber Objavljeno torek ob 15:23 Objavljeno torek ob 15:23 (popravljeno) 21 minutes ago, krucymucy said: dobro so te. Tudi ti je nisi čist lišo odnesel. Hehe. Popravljeno torek ob 15:28. Popravil Kugelschreiber 3
krucymucy Objavljeno torek ob 15:27 Objavljeno torek ob 15:27 3 minutes ago, Kugelschreiber said: Tudi ti je nisi čist lišo odnesel. s suzukijem? sej je ok.
pupa Objavljeno torek ob 15:30 Objavljeno torek ob 15:30 pred 49 minutami, Snečer pravi: Na Gorenjsko samo preko Avstrije po Sloveniji z motorjem ni nek presežek več. Nič nimam proti tebi, saj te sploh ne poznam... Ampak če bo v Mb, zakaj vozit v neke odročne kraje Bojim se tudi natega ps. versysa sem na Gorenjskem kupil Se ponudim za spremljavo, če si premislis, da še Aleša spoznam 😉 pa mi en šrauf za šipo zrihta 😇😇 1 1
Kugelschreiber Objavljeno torek ob 15:30 Objavljeno torek ob 15:30 2 minutes ago, krucymucy said: s suzukijem? sej je ok. Se pravi vsakic ko gres mim kranja jo fašeš po prtošlu? Ce nis kupil Versisa, si ze zajebal. Nadmašina. 2
DAMI34 Objavljeno torek ob 16:53 Objavljeno torek ob 16:53 pred 2 urami, ADVENTURETIM pravi: . Imam pač rad motorje. sva že dva. pridem, obljubim. pred eno uro, pupa pravi: Se ponudim za spremljavo, če si premislis, da še Aleša spoznam 😉 pa mi en šrauf za šipo zrihta 😇😇 vezice in ducktape je obvezna oprema pri adv motorjih 3
Snečer Objavljeno torek ob 18:20 Objavljeno torek ob 18:20 pred 2 urami, pupa pravi: Se ponudim za spremljavo, če si premislis, da še Aleša spoznam 😉 pa mi en šrauf za šipo zrihta 😇😇 Izlet čez Jezersko preko Avstrije, kje imajo salon oziroma trgovino?
pupa Objavljeno torek ob 18:37 Objavljeno torek ob 18:37 pred 1 uro, DAMI34 pravi: sva že dva. pridem, obljubim. vezice in ducktape je obvezna oprema pri adv motorjih Vezice - check Duck tape - check Gurtne - check 😁😁 pred 17 minutami, Snečer pravi: Izlet čez Jezersko preko Avstrije, kje imajo salon oziroma trgovino? Ja, zakaj pa ne 🤷♀️
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 18:47 Objavljeno torek ob 18:47 Malo slikic še dodam...ravno dobil. 3
Snečer Objavljeno torek ob 18:47 Objavljeno torek ob 18:47 pred 8 minutami, pupa pravi: Vezice - check Duck tape - check Gurtne - check 😁😁 Ja, zakaj pa ne 🤷♀️ V Kranju sem našel salon, na uradni strani bi lahko dodali naslov No, saj to ni od meje ni tako daleč
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 18:50 Objavljeno torek ob 18:50 Pa še lancer...Kove pogleda na sport cruiser razred. Poleg v twina, izjemno nizke mase za to klaso ( snečer bo z vago preveril sam), bo.navduševal z detajli in ceno. 1
pupa Objavljeno torek ob 19:07 Objavljeno torek ob 19:07 pred 7 minutami, Snečer pravi: V Kranju sem našel salon, na uradni strani bi lahko dodali naslov No, saj to ni od meje ni tako daleč Evo, problem solved 😉🤷♀️
Satao Objavljeno torek ob 19:12 Objavljeno torek ob 19:12 caki...a nimamo enga Podgurca, ki fura K- kove(biti podgurc je privlegij),.....vem, da obstajas , lahk bi me povabil na testno voznjo.... 1
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 19:13 Objavljeno torek ob 19:13 pred 24 minutami, Snečer pravi: V Kranju sem našel salon, na uradni strani bi lahko dodali naslov No, saj to ni od meje ni tako daleč 27 minut s Kove 510x, 38 minut z versysom. 3
Snečer Objavljeno torek ob 20:40 Objavljeno torek ob 20:40 pred eno uro, ADVENTURETIM pravi: 27 minut s Kove 510x, 38 minut z versysom. V katero stran? ker dol z motorjem zaviram Ok, nisem sicer nek pristaš testiranja, ker v tem ne vidim dodane vrednosti (če ne kupujem, zakaj test) pa tudi nimate še lažjih modelov za peljat, 250, 350, ki bi mi bili zanimivi... (enduro, adv stil). Po drugi strani je pa res, da v 10km vidim, kolko je ura, če ne prej ps vikend zgleda lep... 2
ADVENTURETIM Objavljeno torek ob 20:44 Objavljeno torek ob 20:44 pred 1 minuto, Snečer pravi: V katero stran? ker dol z motorjem zaviram Ok, nisem sicer nek pristaš testiranja, ker v tem ne vidim dodane vrednosti (če ne kupujem, zakaj test) pa tudi nimate še lažjih modelov za peljat, 250, 350, ki bi mi bili zanimivi... (enduro, adv stil). Po drugi strani je pa res, da v 10km vidim, kolko je ura, če ne prej ps vikend zgleda lep... Če ne kupuješ, zakaj test? Because you can! Zastonj,brez obveznosti,prek 10 različnih modelov...kje še lahko dobiš kaj takega? 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se