miran985 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 10 minutami, Luka66 pravi: Pri rečih iz Borgo Panigaleja, menda iščejo zamenjavo za Pacca 😉 Super, ponudi sem jim 😉.
Luka66 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 2 minutami, miran985 pravi: Super, ponudi sem jim 😉. Daj, zato sem napisal, jaz nisem tako dober, da bi s 125 ccm sledil ADV bajkom, npr. KTM SASu 1290 😉
miran985 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami (popravljeno) pred 4 minutami, Luka66 pravi: Daj, zato sem napisal, jaz nisem tako dober, da bi s 125 ccm sledil ADV bajkom, npr. KTM SASu 1290 😉 Ti se jim ponudi. Sem omenil komu bi sledil z 125? Napisal sem večini ki sem jih srečal. Nekdo ki zna peljat seveda nebi sledil, to je jasno. Ni potrebe po iskanju dlake. V celotnemu dnevu sem napisal da bi 90% udeležencem lahko sledil. Lahko da drug dan nebi nobenemu. Popravljeno pred 17 urami. Popravil miran985
ADVENTURETIM Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 7 minutami, miran985 pravi: Ti se jim ponudi. Sem omenil komu bi sledil z 125? Napisal sem večini ki sem jih srečal. Nekdo ki zna peljat seveda nebi sledil, to je jasno. Ni potrebe po iskanju dlake. V celotnemu dnevu sem napisal da bi 90% udeležencem lahko sledil. Lahko da drug dan nebi nobenemu. Luka je seveda obrnil besede Miran..je to navada parih tu gor😉 saj ves. Ve se hoces norca delati iz nekoga,najlazje naredis to.tako,da vzames stavek iz konteksta. Za vceraj je edina skoda,da nisi imel kamere.gor...pa sestavil en lep video. Potem bi dojeli,o cem si govoril...ali pa tudi ne😅😅 verjetno bi bil zmontiran posnetek
miran985 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 9 minutami, ADVENTURETIM pravi: Luka je seveda obrnil besede Miran..je to navada parih tu gor😉 saj ves. Ve se hoces norca delati iz nekoga,najlazje naredis to.tako,da vzames stavek iz konteksta. Za vceraj je edina skoda,da nisi imel kamere.gor...pa sestavil en lep video. Potem bi dojeli,o cem si govoril...ali pa tudi ne😅😅 verjetno bi bil zmontiran posnetek Bo kamera (čeprav ne maram navlake) sedaj z mano vnaprej. Glede besed mi je pa jasno. Vem da se obrača na vse načine samo da se kontrira. Hvala bogu to zaznam in se smejim iz dneva v dan. 1
Snečer Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 20 minutami, miran985 pravi: Bo kamera (čeprav ne maram navlake) sedaj z mano vnaprej. Glede besed mi je pa jasno. Vem da se obrača na vse načine samo da se kontrira. Hvala bogu to zaznam in se smejim iz dneva v dan. ampak na fb berem, da so te šolali na kove 500 na jadranki ... ne res, kaj je poanta takega posta? da si uspel sledit 90% drugim? berem da se enih par čez vikend ni vrnilo domov jasno je, da šofer dela na cesti razliko, neumna glava in neurejeno zapestje, kove s tem nima nobene veze al si pa vespe in tomose prehiteval? ta vikend so harali 2 2
ADVENTURETIM Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 5 minutami, Snečer pravi: ampak na fb berem, da so te šolali na kove 500 na jadranki ... ne res, kaj je poanta takega posta? da si uspel sledit 90% drugim? berem da se enih par čez vikend ni vrnilo domov jasno je, da šofer dela na cesti razliko, neumna glava in neurejeno zapestje, kove s tem nima nobene veze al si pa vespe in tomose prehiteval? ta vikend so harali Beres veliko,preberes pa bolj malo. Mislis da se domov niso vrnili zaradi zapestja? Sva poslusala na omv v Postojni debato o razlogih za nesreco,kateri sva bila priči...hitrost,hitrost,zapestje...ves kaj? BULLSHIT. Gre za to,da se moras na motorju pocutiti samozavestno,da si sposoben odlocnih manevrov,da imajo podvozje in zavore ogromno rezervo, da je motor dejansko podaljsek tvojega uma in telesa. E tukaj se večini zatakne. Se pa trudim to spremeniti, z brezplačnimi vožnjami vseh modelov,ki jih premorem, dolgimi urami klepetanja in ukvarjanja z ljudmi, organizacijo šol in izletov. Slabega motorja ni, so pa slabe odlocitve o tem,katerega kupiti. In se slabse je zaupati kolegom,you tubu, fb skupinam. Zaupati moras sebi Si prebral,kaj sem napisal? 1
Snečer Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 5 minutami, ADVENTURETIM pravi: Beres veliko,preberes pa bolj malo. Mislis da se domov niso vrnili zaradi zapestja? Sva poslusala na omv v Postojni debato o razlogih za nesreco,kateri sva bila priči...hitrost,hitrost,zapestje...ves kaj? BULLSHIT. Gre za to,da se moras na motorju pocutiti samozavestno,da si sposoben odlocnih manevrov,da imajo podvozje in zavore ogromno rezervo, da je motor dejansko podaljsek tvojega uma in telesa. E tukaj se večini zatakne. Se pa trudim to spremeniti, z brezplačnimi vožnjami vseh modelov,ki jih premorem, dolgimi urami klepetanja in ukvarjanja z ljudmi, organizacijo šol in izletov. Slabega motorja ni, so pa slabe odlocitve o tem,katerega kupiti. In se slabse je zaupati kolegom,you tubu, fb skupinam. Zaupati moras sebi Si prebral,kaj sem napisal? vožnja z motorjem ni nobena posebnost, skoraj vsak ga vozi... vse je v zapestju v kombinaciji z glavo, za normalno vožnjo ni nobene potrebe po motogp, erzberg tečaju v vseh teh letih, kar sem na cesti, vidim, da je to glavni problem... zapestje nima pa to nobene veze s Kove lani vam je Marqueza vrglo zarad zapestja, sta dolge ure klepetala? razen da morda Kove bolj odpušča napake? in omehča zapestje natroso je fant zgodbo
ADVENTURETIM Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 2 minutami, Snečer pravi: vožnja z motorjem ni nobena posebnost, skoraj vsak ga vozi... vse je v zapestju v kombinaciji z glavo, za normalno vožnjo ni nobene potrebe po motogp, erzberg tečaju v vseh teh letih, kar sem na cesti, vidim, da je to glavni problem... zapestje nima pa to nobene veze s Kove lani vam je Marqueza vrglo zarad zapestja, sta dolge ure klepetala? razen da morda Kove bolj odpušča napake? in omehča zapestje natroso je fant zgodbo Imas.pac.svoje prepricanje,spremenil ga ne bos. Si pa napisal nekaj krasnega...voznja z.motorjem ni nobena posebnost,skoraj vsak ga vozi. Tukaj se tezava v bistvu zacne. Moto gp in erzberga seveda ni omenil nihce razen tebe. Z prirejanjem besed se oddaljujes od teme same. Vedno sem bil mnenja, da ne vem vsega in ne znam vsega, sem pa vesel, da se lahko izboljam če poslušam boljše in pametnejše od mene. In to še vedno počnem. In ja...ker sem znanje prevzel zastonj,in ker se je pokazalo da je uporabno in resnično,ga tudi zastonj predajam naprej...čuden sem vem.
miran985 Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 8 minutami, Snečer pravi: vožnja z motorjem ni nobena posebnost, skoraj vsak ga vozi... vse je v zapestju v kombinaciji z glavo, za normalno vožnjo ni nobene potrebe po motogp, erzberg tečaju v vseh teh letih, kar sem na cesti, vidim, da je to glavni problem... zapestje nima pa to nobene veze s Kove lani vam je Marqueza vrglo zarad zapestja, sta dolge ure klepetala? razen da morda Kove bolj odpušča napake? in omehča zapestje natroso je fant zgodbo Glede jadranske pa Kove 500. Gospod je moj znanec. Vozili smo cel dan skupaj. Je omenil s čim je bil? Kako je bilo kasneje? NI! Multistrada 1200, na jadranki se me ni otresel nikjer. Zelo je tist dan pohvalil Koveta, da kako malo je treba da sem vseeno sledil. Koliko konj ima multistrada 1200?? Do Kočevja pa vedno peljem vsaj za 10% počasneje. Ja prisel sem nekih 30sekund za njim. In? Ne jokam in je jamram kdor me pozna. Kasneje je bilo pa drugače. Je to povedal?? NI. Jaz pa povem 100% tako kot je bilo. Očitno si je zelo zapomnil tist dan, saj od takrat nismo več vozili skupaj. Toliko......
Snečer Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 1 minuto, ADVENTURETIM pravi: Imas.pac.svoje prepricanje,spremenil ga ne bos. Si pa napisal nekaj krasnega...voznja z.motorjem ni nobena posebnost,skoraj vsak ga vozi. Tukaj se tezava v bistvu zacne. Moto gp in erzberga seveda ni omenil nihce razen tebe. Z prirejanjem besed se oddaljujes od teme same. Vedno sem bil mnenja, da ne vem vsega in ne znam vsega, sem pa vesel, da se lahko izboljam če poslušam boljše in pametnejše od mene. In to še vedno počnem. In ja...ker sem znanje prevzel zastonj,in ker se je pokazalo da je uporabno in resnično,ga tudi zastonj predajam naprej...čuden sem vem. ne delat atomske fizike iz vožnje motorja drugo pa je danes odziv okolice, instagrama itd. ki te ponesejo preko lastnih omejitev pomagala pa seveda dobrodošla za varnost in ne za potuho 1
ADVENTURETIM Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami Pravkar, Snečer pravi: ne delat atomske fizike iz vožnje motorja drugo pa je danes odziv okolice, instagrama itd. ki te ponesejo preko lastnih omejitev pomagala pa seveda dobrodošla za varnost in ne za potuho Atomska fizika s čutili in zaznavanji nima nič skupnega. Ce mislis da za voznjo motocikla ni potrebna atomska fizika imas seveda prav...in ce mislis, da ne potrebujes curip in zaznave, se seveda motis. Ves kaj mislim pod cutila in zaznavo? Po vsej verjetnosti ne in te ne zanima... Ma.prevec smo se oddaljili od teme kove. Bo.treba malo popucati spet komentarje. Naslednja sobota prva dirka v SXCC v žireh s Kove mx450...ni idealen poligon zanj, za pogledati in poslusati bo pa super.😉
Snečer Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 6 minutami, miran985 pravi: Glede jadranske pa Kove 500. Gospod je moj znanec. Vozili smo cel dan skupaj. Je omenil s čim je bil? Kako je bilo kasneje? NI! Multistrada 1200, na jadranki se me ni otresel nikjer. Zelo je tist dan pohvalil Koveta, da kako malo je treba da sem vseeno sledil. Koliko konj ima multistrada 1200?? Do Kočevja pa vedno peljem vsaj za 10% počasneje. Ja prisel sem nekih 30sekund za njim. In? Ne jokam in je jamram kdor me pozna. Kasneje je bilo pa drugače. Je to povedal?? NI. Jaz pa povem 100% tako kot je bilo. Očitno si je zelo zapomnil tist dan, saj od takrat nismo več vozili skupaj. Toliko...... da ni blo kje 29 sekund... ? ne razumeš, o čem sem pisal, o petelinjenju itd. promet je, kakršen je, ne boš ga spremenil nepomembno kako si se vozil, kaj je kolega vozil, linija, obraba gume, nagib, točka zaviranja... povsem nepomebno bolj pomembno je, da je bila sobota ena bolj prometno obremenjenih, od koles, prireditev itd... Kove s tem nima nobene veze 3
mladench Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami Veliko bolje bi bilo, če bi se namesto vaju, motor sam hvalil. Naredita reklamo in bodita tiho. Res. 2
ADVENTURETIM Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 17 minutami, mladench pravi: Veliko bolje bi bilo, če bi se namesto vaju, motor sam hvalil. Naredita reklamo in bodita tiho. Res. Bom zase odgovoril: Hvalil se nisem nikjer, da sem boljši,pametnejši,prej je obratno. Tudi o motorju nisem pisal hvalospevov,objavljam samo še novice,podatke,uspehe, dosežke. Reklama se pa dejansko dela sama,v tem se strinjava. Če pa misliš,da bi moral biti v temi z naslovom imena motocikla ki ga vozim in zastopam tiho, se pa motiš. Tudi če mi ti tako zaukažeš. Sem pa tiho in se ne vsajam in pametujem v nobeni drugi temi na forumu. Fer? 1 1
pupa Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 23 minutami, mladench pravi: Veliko bolje bi bilo, če bi se namesto vaju, motor sam hvalil. Naredita reklamo in bodita tiho. Res. S kako pravico prideš v temo Kove in nekomu rečeš, naj bo tiho, ko piše o Kove? Mislim, a si ti čisto diht, al ne razumeš koncepta foruma? Za razliko od večine vas, ki smetite to temo, še nisem zasledila Mirana in Aleša, da bi smetila po drugih temah 🤷♀️ dej se malo zamisli..... Itak je pa skrajno idiotsko, da ne razumete, da s tem delate največjo reklamo glih temu motorju. Če ne bi bilo takega prepucavanja, ne bi izvedela toliko koristnih informacij, ki so mi pomagale, da sem se odločila za Kove. Tako da hvala 😁 Očitno drži rek, da se samo za dobrim konjem praši 🤘🖕 2 2
u-r-o-s Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 26 minutami, pupa pravi: S kako pravico prideš v temo Kove in nekomu rečeš, naj bo tiho, ko piše o Kove? Mislim, a si ti čisto diht, al ne razumeš koncepta foruma? Za razliko od večine vas, ki smetite to temo, še nisem zasledila Mirana in Aleša, da bi smetila po drugih temah 🤷♀️ dej se malo zamisli..... Itak je pa skrajno idiotsko, da ne razumete, da s tem delate največjo reklamo glih temu motorju. Če ne bi bilo takega prepucavanja, ne bi izvedela toliko koristnih informacij, ki so mi pomagale, da sem se odločila za Kove. Tako da hvala 😁 Očitno drži rek, da se samo za dobrim konjem praši 🤘🖕 Pa še kako se praši, si vidla v Bosni 😁 1 1
mladench Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Forum je odprta skupnost. Se ne poznamo. Vsak se skriva za svojim vzdevkom. Vse kar se gor napiše se lahko tako ali drugače intrepetira. Ti @pupa... kako veš da so koristne informacije? Kot sem v neki drugi temi prebral, si nedolgo nazaj šele naredila izpit? imaš koliko izkušenj? cca 2500 km. Koliko ostalih motorjev si sprobala, da so ti te informacije prav prišle, da si se odločila za 800 kubični motorček? je prava izbira? boš izkoristila motor za vse kar je narejen? Kove je dober nakup. Amapk za tvoj prvi motor, je po prebranem FAIL. Sori, te ne poznam osebno in se mogoče motim. Tako kot se mi zdi fail 500ccm motor za 120kg deca in ženo za potovanja s polno naloženimi kufri Tako kot se mi zdi fail hvalisanje, da komot tempo drži z multistrado. Vsak od nas sam ve, zakaj in š čim se vozi. S kakšnim tempom in s kakšnim namenom. @ADVENTURETIM , čisto fer. Spremljam vašo zgodbo. Vsaka čast za trud. Upam, da zdržiš ta tempo. 2
pupa Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 1 minuto, mladench pravi: Forum je odprta skupnost. Se ne poznamo. Vsak se skriva za svojim vzdevkom. Vse kar se gor napiše se lahko tako ali drugače intrepetira. Ti @pupa... kako veš da so koristne informacije? Kot sem v neki drugi temi prebral, si nedolgo nazaj šele naredila izpit? imaš koliko izkušenj? cca 2500 km. Koliko ostalih motorjev si sprobala, da so ti te informacije prav prišle, da si se odločila za 800 kubični motorček? je prava izbira? boš izkoristila motor za vse kar je narejen? Kove je dober nakup. Amapk za tvoj prvi motor, je po prebranem FAIL. Sori, te ne poznam osebno in se mogoče motim. Tako kot se mi zdi fail 500ccm motor za 120kg deca in ženo za potovanja s polno naloženimi kufri Tako kot se mi zdi fail hvalisanje, da komot tempo drži z multistrado. Vsak od nas sam ve, zakaj in š čim se vozi. S kakšnim tempom in s kakšnim namenom. @ADVENTURETIM , čisto fer. Spremljam vašo zgodbo. Vsaka čast za trud. Upam, da zdržiš ta tempo. aaaa v tem tiču grmi zajec.... tole z mulitistrado te je vrglo iz koncepta... štekam zdaj. Mladenič, izpit imam mogoče res šele 1 mesec, samo nisem od včeraj v svetu motorizma. Moja odločitev je bila zelo zelo preučena in preudarna. Mislim, da tebi ne rabim polagati računov, zakaj sem se odločila za ta motor vem pa, da iz nabora, ki sem ga imela, sem se odločila prav. Če bi se odločila za tenerejko, v katero sem še vedno vizualno zaljubljena, bi ti dala prav, kar si napisal. Tako pa se ne strinjam. Za razliko od večine žensk, nisem gledala, kateri motor je lep (sem se tudi na izgled mojega že navadila, čeprav mi iskreno na začetku ni bil med najlepšimi), ampak kaj želim s tem motorjem doseči. Sem dovolj visoka za ta motor, tudi dovolj močna, da ga sama dvignem (sem že izkusila) In ne želim menjavati motorje kot spodnje gate, ker to nisem jaz. Mi je zdaj mogoče občasno še prehard? Zagotovo. Sem se ga pa naučila krotiti po svojih zmožnostih. In vsi, ki so se z mano peljali, ti lahko potrdijo, da faking dobro obvladam svoj motor, glede na izkušnje, ki jih imam. Pa ni to hvalisanje, da ne bo pomote. In glede na tvoj zadnji stavek, ki si ga meni posvetil, so prvi stavki popolnoma nepotrebni. Jaz se nisem spravila na osebni nivo in te dajala v nič zaradi tega, kar voziš. Moti pa me tvoja predrznost, da nekomu rečeš, da naj bo tiho. Ti, po drugi strani, si se spravil na osebni nivo..... Think about it 2
mladench Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Pljuvaš v svojo skledo: - V vtisih sem videl, da ga odlično obvladaš. In to na makadamski "avtocesti" - Predsodki o ženskah in o tem, da me karkoli zabolelo na besedo multistrada. Jaz nisem egoist. Brez zadrška popljuvam svoj motor in vse napake na njih. Tudi svojo nesposobnost priznam in jaz sem tisti, ki sem velikokrat tiho. Tudi na tem forumu se vedno manj oglašam, ker nimam več kaj dodati vseznalcem. Škoda pa je, ker se izkušenih motoristov več ne sliši (pa ne mislim na mene, ker nisem). Pupa tudi tenerejka bi bila fail. Srečno. Tista še kako velja... ne samo doma: "Bolje imeti mir, kot pa prav". 2
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Zajec tiči v tem, da smo spet zabluzili. Pod dobrim šoferjem ni važno kaj je, če ma podobne zmogljivosti in vsaj kolikor toliko dobro ciklistiko, pa bodo rezultati precej podobni. Kove zaradi imena ni nič hitrejši kot bi bil z drugim imenom. ps. cel vikend me ni niti en Kove prehitel (in jaz tudi nobenega ), pa sem naklobasal kar nekaj kmjev , če pa bi me, bi pomenilo, da je šofer boljši kot jaz (v primeru tekmovanja med nama), al pa da se mu bolj mudi, oziroma ima hitrejši tempo. Škoda, pretiravat. Veliko raje vidim kako objavo, kje se je kdo potepal, tako s Kove, kot drugimi znamkami. Do neke mere tudi toleriram "poveličevanje" fanov določene znamke, tega je kar veliko tudi v drugih blagovnih znamkah, ampak....a se ne bi raje mal bolj resno o motorjih pogovarjali? Naslov teme je Kove, blagovna znamka, modeli, da tudi lastni vtisi veljajo (in pretiravanja v + in - )pa vseeno, vsaj malo bodimo realni.
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami "In vsi, ki so se z mano peljali, ti lahko potrdijo, da faking dobro obvladam svoj motor, glede na izkušnje, ki jih imam" Ta del si izpustil, ne? Ti dve napaki, bi se mi zgodili na katerem koli motorju. Če si še prebral, zakaj je do tega prišlo, potem veš, da nima veze z motorjem, ampak z izkušnjami, ki jih imam (oziroma še nimam). In za razliko veliko egotripov tu gor, brez problema napišem, da sem naredila napako. Sem se pa naučila dve zelo dragoceni lekciji. In tudi vsi vemo, da še tako izkušeni ADV-jevci naredijo butasto napako, ki jih stane padca. Ne glede na motor, spol, leta, izkušenost..... Pa nobenemu od temu ne bi rekel, da je fail, da ima ta motor, ne? Never mind.... lahko se prepucavava še dva tedna, pa ne boš dojel bistva 🤷♀️ Mene tvoje mnenje o meni ne moti. Imej ga..... imaš vso pravico. In če moram plačati tako ceno (da me pljuvaš in napadaš) zato, ker sem ti napisala, da ne moreš človeku reči, da naj bo tiho, pa tudi OK, sem jo pripravljena plačati..... ampak še vedno vztrajam, da človeku nimaš pravice reči, da naj bo tiho.
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 4 minutami, pupa pravi: "In vsi, ki so se z mano peljali, ti lahko potrdijo, da faking dobro obvladam svoj motor, glede na izkušnje, ki jih imam" Ta del si izpustil, ne? Ti dve napaki, bi se mi zgodili na katerem koli motorju. Če si še prebral, zakaj je do tega prišlo, potem veš, da nima veze z motorjem, ampak z izkušnjami, ki jih imam (oziroma še nimam). In za razliko veliko egotripov tu gor, brez problema napišem, da sem naredila napako. Sem se pa naučila dve zelo dragoceni lekciji. In tudi vsi vemo, da še tako izkušeni ADV-jevci naredijo butasto napako, ki jih stane padca. Ne glede na motor, spol, leta, izkušenost..... Pa nobenemu od temu ne bi rekel, da je fail, da ima ta motor, ne? Never mind.... lahko se prepucavava še dva tedna, pa ne boš dojel bistva 🤷♀️ Mene tvoje mnenje o meni ne moti. Imej ga..... imaš vso pravico. In če moram plačati tako ceno (da me pljuvaš in napadaš) zato, ker sem ti napisala, da ne moreš človeku reči, da naj bo tiho, pa tudi OK, sem jo pripravljena plačati..... ampak še vedno vztrajam, da človeku nimaš pravice reči, da naj bo tiho. Dost prepucavanja prosim. 800x pač ni najbolj idealen za vstop v recmotemu adv razred, ni pa tut tak feler, da ne bi zmogla. Je pa uporabniku dokaj prijazen, z dobro ciklistiko, primerno težo, superudoben za daljše poti itd..To je moje mnenje. Problem lahko nastane, ker nas napake (zdrsi, padci, neizkušenost) znajo koštati. Ampak napake se lahko zgodijo tudi na bolj začetniških in bolj švoh motorjih.
Kugelschreiber Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami 12 minutes ago, pupa said: tako izkušeni ADV-jevci naredijo butasto napako, ki jih stane padca. To se pa motiš. Izkušeni ADVjevci poležejo zgolj zaradi ABSOLUTNO NEMOGOČE PREPREKE. Plus. Še noben si ni kupil napačnega motorja in pravih gum. 5 minutes ago, DAMI34 said: ni pa tut tak feler, da ne bi zmogla. Je pa uporabniku dokaj prijazen, z dobro ciklistiko, primerno težo, superudoben za daljše poti itd.. Si se sploh usedel ze nanj?
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 17 minutami, Kugelschreiber pravi: Si se sploh usedel ze nanj? zase se brigi , pa točno tole temo bolj natančno preberi in bo odgovor jasen. Vse ostalo poleg sedenja je pa tkole: Kilowati so kilovati, ne rabiš gor sedet. TC on in TC off, vemo kaj pomeni (če je pa še kaj vmes je takoj precej bolje) itd..ne bi več razpravljal o tem, ker ni toliko pomembno. Koneckoncev, se da nekaj izluščiti o motorju, če potegneš izvleček 5 ali 10 različnih šoferjev, ki ga uporabljajo. K sreči jih kar nekaj poznam. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se