Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 12 urami, DESMODUE pravi:

Da se vrnemo na temo Kove.

Najprej res izjemen uspeh na Hellas rally.

Uspeh je še večji,ker gre praktično za modele "out of the box".

Screenshot_20250610-214636.png

Zanimivo, da je bila tako nizka udeležba Kovetov. Škoda da ni bilo nobenega Slovenskega predstavnika, da bi lahko dejansko dobili  realne vtise. 

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 29 minutami, HyperJack pravi:

Zanimivo, da je bila tako nizka udeležba Kovetov. Škoda da ni bilo nobenega Slovenskega predstavnika, da bi lahko dejansko dobili  realne vtise. 

No...tega pa ne razumem nikakor. Zdaj sem pa jaz zmeden

Objavljeno
pred eno uro, HyperJack pravi:

realen vtis, lahko poda sam slo voznik? a ni poreklo voznika popolnoma nepomembno? Pomemben je razultat in renome voznika.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

realen vtis, lahko poda sam slo voznik? a ni poreklo voznika popolnoma nepomembno? Pomemben je razultat in renome voznika.

Poda ga lahko vsak, ampak slovenski štab je bil skupaj in si lahko od vseh dobil vtis isto sekundo. Od šveda 1km stran ga težko dobim oz. nisem bil na Hellasu, da bi hodil po štantih pa spraševal po zadovoljstvu.

Škoda sam , da nobenega motorja ni blo v slo štabu sam to pravim.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ali so že na voljo tehnični podatki za 800 GT? Najbolj ne zanima dimenzija pnevmatik ter kakšen bo prenos - obrati pri 130kmh

Objavljeno
pred 6 urami, HyperJack pravi:

Poda ga lahko vsak, ampak slovenski štab je bil skupaj in si lahko od vseh dobil vtis isto sekundo. Od šveda 1km stran ga težko dobim oz. nisem bil na Hellasu, da bi hodil po štantih pa spraševal po zadovoljstvu.

Škoda sam , da nobenega motorja ni blo v slo štabu sam to pravim.

Se dogovarjam z 2 slovenskima voznikoma za zastopanje kove slovenija na mednarodnih rallyjih v klasi m5. Ko bodo dogovori pri koncu bomo sodelovanje seveda objavili.

Res se trudimo maksimalno.

Objavljeno
pred 42 minutami, Petzl pravi:

Ali so že na voljo tehnični podatki za 800 GT? Najbolj ne zanima dimenzija pnevmatik ter kakšen bo prenos - obrati pri 130kmh

19/17

195kg z gorivom

823mm sedez od tal

230mm oddaljenost trebuha od tal

22l goriva

Pri 130kmh priblizno 5500 obratov.

Objavljeno

Super! Potem bo resna konkurenca Voge 900DS. Je mogoče že znana okvirna cena?

Objavljeno
pred 2 minutami, Petzl pravi:

Super! Potem bo resna konkurenca Voge 900DS. Je mogoče že znana okvirna cena?

Okrog 10k

Objavljeno
pred 18 urami, DESMODUE pravi:

Se dogovarjam z 2 slovenskima voznikoma za zastopanje kove slovenija na mednarodnih rallyjih v klasi m5. Ko bodo dogovori pri koncu bomo sodelovanje seveda objavili.

Res se trudimo maksimalno.

Škoda ker ni bilo z vaše strani zanimanja. Bi vam jaz že letos naredil zanimive vtise.  

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 3 urami, HyperJack pravi:

Škoda ker ni bilo z vaše strani zanimanja. Bi vam jaz že letos naredil zanimive vtise.  

Hm...z veseljem sem se z vsakim vsedel dol,predebatiral zadeve. Pa če so bili podobni cilji in energija, je še vedno prišlo do sodelovanja.

Res se ne spomnim, da bi dobil kakšen konkreten resen predlog od.nekoga,pa da ne bi pokazal zanimanja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• DAMI34
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!