HyperJack Objavljeno včeraj ob 08:17 Objavljeno včeraj ob 08:17 pred 12 urami, DESMODUE pravi: Da se vrnemo na temo Kove. Najprej res izjemen uspeh na Hellas rally. Uspeh je še večji,ker gre praktično za modele "out of the box". Zanimivo, da je bila tako nizka udeležba Kovetov. Škoda da ni bilo nobenega Slovenskega predstavnika, da bi lahko dejansko dobili realne vtise. 1
DESMODUE Objavljeno včeraj ob 08:48 Objavljeno včeraj ob 08:48 pred 29 minutami, HyperJack pravi: Zanimivo, da je bila tako nizka udeležba Kovetov. Škoda da ni bilo nobenega Slovenskega predstavnika, da bi lahko dejansko dobili realne vtise. No...tega pa ne razumem nikakor. Zdaj sem pa jaz zmeden
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 09:43 Objavljeno včeraj ob 09:43 pred eno uro, HyperJack pravi: Zanimivo, da je bila tako nizka udeležba Kovetov. Škoda da ni bilo nobenega Slovenskega predstavnika, da bi lahko dejansko dobili realne vtise. realen vtis, lahko poda sam slo voznik? a ni poreklo voznika popolnoma nepomembno? Pomemben je razultat in renome voznika. 1 1
HyperJack Objavljeno včeraj ob 11:57 Objavljeno včeraj ob 11:57 pred 2 urami, DAMI34 pravi: realen vtis, lahko poda sam slo voznik? a ni poreklo voznika popolnoma nepomembno? Pomemben je razultat in renome voznika. Poda ga lahko vsak, ampak slovenski štab je bil skupaj in si lahko od vseh dobil vtis isto sekundo. Od šveda 1km stran ga težko dobim oz. nisem bil na Hellasu, da bi hodil po štantih pa spraševal po zadovoljstvu. Škoda sam , da nobenega motorja ni blo v slo štabu sam to pravim. 2
Petzl Objavljeno včeraj ob 18:01 Objavljeno včeraj ob 18:01 Ali so že na voljo tehnični podatki za 800 GT? Najbolj ne zanima dimenzija pnevmatik ter kakšen bo prenos - obrati pri 130kmh
DESMODUE Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 6 urami, HyperJack pravi: Poda ga lahko vsak, ampak slovenski štab je bil skupaj in si lahko od vseh dobil vtis isto sekundo. Od šveda 1km stran ga težko dobim oz. nisem bil na Hellasu, da bi hodil po štantih pa spraševal po zadovoljstvu. Škoda sam , da nobenega motorja ni blo v slo štabu sam to pravim. Se dogovarjam z 2 slovenskima voznikoma za zastopanje kove slovenija na mednarodnih rallyjih v klasi m5. Ko bodo dogovori pri koncu bomo sodelovanje seveda objavili. Res se trudimo maksimalno.
DESMODUE Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 42 minutami, Petzl pravi: Ali so že na voljo tehnični podatki za 800 GT? Najbolj ne zanima dimenzija pnevmatik ter kakšen bo prenos - obrati pri 130kmh 19/17 195kg z gorivom 823mm sedez od tal 230mm oddaljenost trebuha od tal 22l goriva Pri 130kmh priblizno 5500 obratov.
Petzl Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami Super! Potem bo resna konkurenca Voge 900DS. Je mogoče že znana okvirna cena?
DESMODUE Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 2 minutami, Petzl pravi: Super! Potem bo resna konkurenca Voge 900DS. Je mogoče že znana okvirna cena? Okrog 10k
HyperJack Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 18 urami, DESMODUE pravi: Se dogovarjam z 2 slovenskima voznikoma za zastopanje kove slovenija na mednarodnih rallyjih v klasi m5. Ko bodo dogovori pri koncu bomo sodelovanje seveda objavili. Res se trudimo maksimalno. Škoda ker ni bilo z vaše strani zanimanja. Bi vam jaz že letos naredil zanimive vtise. 1
DESMODUE Objavljeno pred 53 minutami Objavljeno pred 53 minutami pred 3 urami, HyperJack pravi: Škoda ker ni bilo z vaše strani zanimanja. Bi vam jaz že letos naredil zanimive vtise. Hm...z veseljem sem se z vsakim vsedel dol,predebatiral zadeve. Pa če so bili podobni cilji in energija, je še vedno prišlo do sodelovanja. Res se ne spomnim, da bi dobil kakšen konkreten resen predlog od.nekoga,pa da ne bi pokazal zanimanja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se