DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 2 minutami, pupa pravi: njegovi so že pogubljeni.. že zdavnaj.... zato pa je tak grumpy old man 🤷♀️ no, no ,no... 😛 1
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 4 minutami, DAMI34 pravi: no, no ,no... 😛 kaj?? še nikoli nisi videl tečnega otroka, ko je izgubil kindrjajčke, ko jih je želel pojesti? 🤷♀️
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 1 minuto, pupa pravi: kaj?? še nikoli nisi videl tečnega otroka, ko je izgubil kindrjajčke, ko jih je želel pojesti? 🤷♀️ Vidu, sam ti vidiš samo to, jaz vidim kako bo počas T7 zamenjal za 800x, sam da greva en dan skupaj na obisk v Kranj. Tak da, ne bod tečna do mojga prjatla. 1
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami (popravljeno) pred 3 minutami, DAMI34 pravi: Vidu, sam ti vidiš samo to, jaz vidim kako bo počas T7 zamenjal za 800x, sam da greva en dan skupaj na obisk v Kranj. Tak da, ne bod tečna do mojga prjatla. aja, ker ti jo že imaš, ne? 🤔 povejta, kdaj to bo, da pridem naokoli v izvidnico Ti pa ne bodi tečen do mene, ker obstaja možnost, da sva si v sorodu 🤣🤣 Popravljeno pred 5 urami. Popravil pupa
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 4 minutami, pupa pravi: ker obstaja možnost, da sva si v sorodu 🤣🤣 sj to je nahuj, 2 enaka debila Čist resno: Ne, sam škoda je teme o Kove, brezvezno nabijanje, pa tut jokanje, dejte mi možnost, da mojga prjatla spravim na "pravo pot" 1 1 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami 19 hours ago, krucymucy said: Poln parking raznih mopedov, od cestakov do GS-ov. Mulci pa koveta gledajo. Verjetno zaradi pnevmatik Kdaj s pa ti fasal influencerizem? 1
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: Kdaj s pa ti fasal influencerizem? odkar ma tablico usmerjeno kot spojler motoGPpato
DAN Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami 20 hours ago, krucymucy said: Poln parking raznih mopedov, od cestakov do GS-ov. Mulci pa koveta gledajo. Verjetno zaradi pnevmatik Kere gume so tole gor,ne prepoznam..?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se