miran985 Objavljeno sredo ob 17:59 Objavljeno sredo ob 17:59 https://www.motoavantura.si/primerjava-koliko-vas-stane-nakup-in-koliko-redno-vzdrzevanje-motocikla-s-kitajske-japonske-in-evrope/ 3
Kugelschreiber Objavljeno včeraj ob 05:49 Objavljeno včeraj ob 05:49 Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!? @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen.
Kawl Objavljeno včeraj ob 06:06 Objavljeno včeraj ob 06:06 pred 16 minutami, Kugelschreiber pravi: Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!? @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen. kaj ti suzuki nuca če je grd ko smrtn greh 1
Snečer Objavljeno včeraj ob 06:28 Objavljeno včeraj ob 06:28 pred 38 minutami, Kugelschreiber pravi: Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!? @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen. da je to zajeto v 360 eur... 1
Kugelschreiber Objavljeno včeraj ob 06:31 Objavljeno včeraj ob 06:31 21 minutes ago, Kawl said: kaj ti suzuki nuca če je grd ko smrtn greh Koncno bi jaz lep zgledal. :lol: Ej, krasen mi je za pelat.
miran985 Objavljeno včeraj ob 09:01 Objavljeno včeraj ob 09:01 pred 3 urami, Kugelschreiber pravi: Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!? @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen. Koliko star Suzuki?? Kater Suzuki..... omenjene ocene so za isti rang novih motorjev. Za tole ceno ki te zanima pa najbolje da vprašaš direkt na SBA (cfmoto).
Kugelschreiber Objavljeno včeraj ob 09:21 Objavljeno včeraj ob 09:21 19 minutes ago, miran985 said: Koliko star Suzuki?? Kater Suzuki..... omenjene ocene so za isti rang novih motorjev. Za tole ceno ki te zanima pa najbolje da vprašaš direkt na SBA (cfmoto). Komentiram objavo. Torej strom 800?
miran985 Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 19 minutami, Kugelschreiber pravi: Komentiram objavo. Torej strom 800? Če pogledava objavo cen (800/800DE) je Suzuki kar ugoden glede servisa. Edino števec je pa 1,5K eur (vsaj tako piše). Ok....luč tudi stane kar nekaj (kot skoraj pri vseh).
vandrovec Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 1 uro, miran985 pravi: Če pogledava objavo cen (800/800DE) je Suzuki kar ugoden glede servisa. Edino števec je pa 1,5K eur (vsaj tako piše). Ok....luč tudi stane kar nekaj (kot skoraj pri vseh). Zakaj je pa potrebno števec in luči menjat...tega nisem še nikoli? Honda 750 - 92 KM in Suzuki 800 sta trenutno cenovno blizu Kitajcem s tem, da je za pričakovati, da bodo za naprej Kitajcem cene bolj rastle...
DESMODUE Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 6 minutami, vandrovec pravi: Zakaj je pa potrebno števec in luči menjat...tega nisem še nikoli? Honda 750 - 92 KM in Suzuki 800 sta trenutno cenovno blizu Kitajcem s tem, da je za pričakovati, da bodo za naprej Kitajcem cene bolj rastle... Vsak ima svoj pogled in mnenje ja...in svet vidi z drugačnimi očmi. Kako je zanimivo,ko si vzameš čas, pa probaš peljat,ali pa samo detajle pogledaš. S široko odprtimi očmi. Brez predsodkov do znamk in porekla. Na brzino se hitro ugotovi, da sta cenovno blizu, 10 do 15% razlike. Kaj pa razlika v komponentah in vožnji? Sta 10 do 15% boljša? Tukaj se pa spet lahko vrnemo h kavarniškim debatam😉 Op..ker prodajam Kove,govorim za Kove, ne za kitajske motocikle nasplošno😉
vandrovec Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami pred eno uro, DESMODUE pravi: Kako je zanimivo,ko si vzameš čas, pa probaš peljat,ali pa samo detajle pogledaš. S široko odprtimi očmi. Brez predsodkov do znamk in porekla. Na brzino se hitro ugotovi, da sta cenovno blizu, 10 do 15% razlike. Kaj pa razlika v komponentah in vožnji? Sta 10 do 15% boljša? Se strinjam, da je odločilna vožnja...ko ti motor sede je težko najti boljšega. Transalp 650 sem peljal in je zame neuporaben, koliko je 750 boljši ne vem, ker nisem peljal. Tenere 660 in GS1200 sta si blizu, razlika je v moči, navoru in hitrosti, Yamaha TDM 900 je bila ok, razen pozicije ki je utrujajoča pri daljši vožnji. Dokler mi je sedanji zadovoljiv nima smisla iskati drugega...Kove pa trenutno še nima podobnega 🙂 mogoče je kdo preizkusil kakšnega Kove-ta boljšega od od gs 1,2?
DAMI34 Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami pred 7 minutami, vandrovec pravi: Se strinjam, da je odločilna vožnja...ko ti motor sede je težko najti boljšega. Transalp 650 sem peljal in je zame neuporaben, koliko je 750 boljši ne vem, ker nisem peljal. Tenere 660 in GS1200 sta si blizu, razlika je v moči, navoru in hitrosti, Yamaha TDM 900 je bila ok, razen pozicije ki je utrujajoča pri daljši vožnji. Dokler mi je sedanji zadovoljiv nima smisla iskati drugega...Kove pa trenutno še nima podobnega 🙂 mogoče je kdo preizkusil kakšnega Kove-ta boljšega od od gs 1,2? prajtu od bmw ne obstaja nič boljšega Najprej je GS, pol je Bog, pol je Kove in šele pol vs ostali šrot 1 5
skalar36 Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami (popravljeno) pred 7 urami, Kugelschreiber pravi: Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!? @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen. Za CF so servisi dragi. Zadnjic mi je isti tip, k mi je povedal za anticukanje rekel ,da je za prvi servis 800 sport dal v Grosupljem 360 eur. Sm bil kr malo šokiran. Sam sem na Dolgem mostu dal 200 za prvega. Pri kajzerju vidim 6h dela. Meni je rekla da traja 4h. Tko da za CF lahko recem da majo se med sabo popolnoma razlicno, ter te kralo ocenjo na uč, in potem racunajo. Vsaj tako so jaz predstavljam. Jaz ga bom od sedaj naprej servisiral v lastni režiji. Ceneje in bolje. Popravljeno pred 19 urami. Popravil skalar36 3 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami 3 hours ago, vandrovec said: Zakaj je pa potrebno števec in luči menjat...tega nisem še nikoli? Honda 750 - 92 KM in Suzuki 800 sta trenutno cenovno blizu Kitajcem s tem, da je za pričakovati, da bodo za naprej Kitajcem cene bolj rastle... Majstr, motorje delajo za tiste k kupujejo. Ne zate. Se manj zame. Transalp in v strom sta gola in bosa. Suzi ma QS. Nobenga geďeta. Nila bombončkov. Zero lišpa. Dami in Skalar umreta od dolgcasa. 2 3
DAMI34 Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi: Majstr, motorje delajo za tiste k kupujejo. Ne zate. Se manj zame. Transalp in v strom sta gola in bosa. Suzi ma QS. Nobenga geďeta. Nila bombončkov. Zero lišpa. Dami in Skalar umreta od dolgcasa. Sam js tebe ne razumem. Kove ma pocen raketo TOURING 800 model, taman za 2 osebi, dovolj moči, dovolj gađetov, 19/17 kolesa, rbw, višina sedeža u nulo.....ni da ni, pa super cena in full poceni vzdrževanje!!! A se neb mal stegnu, pa nehu brusit kufre na tisti aprili? Kaj je drugače? Izboljšana je aerodinamika in vetrna zaščita Povečana je prostornina rezervoarja ( 22l ) Ima ride by wire elektronsko ročico plina. Tempomat 4 vozne programe ( ECO,SPORT,RAIN,ENDURO) Cornering ABS in TCS Ogrevane ročke in sedež Quichshifter Kombinacijo koles 19/17 palcev. Oddaljenost od tal 230mm Višina sedeža od tal 823mm Polno nastavljivo KYB vzmetenje. Še vedno razvija 95 konj. Najboljši podatek pa na koncu: MASA Z GORIVOM: 195Kg Tu je daleč največja razlika med primerljivimi motorji,vozne lastnosti so zaradi nizke mase izjemne,tako na cesti,kot na terenu. Oprema je popolna,edino doplačilo je set aluminijastih kovčkov z nosilci. 3 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami (popravljeno) 39 minutes ago, DAMI34 said: Sam js tebe ne razumem. Kove ma pocen raketo TOURING 800 model, taman za 2 osebi, dovolj moči, dovolj gađetov, 19/17 kolesa, rbw, višina sedeža u nulo.....ni da ni, pa super cena in full poceni vzdrževanje!!! A se neb mal stegnu, pa nehu brusit kufre na tisti aprili? Kaj je drugače? Izboljšana je aerodinamika in vetrna zaščita Povečana je prostornina rezervoarja ( 22l ) Ima ride by wire elektronsko ročico plina. Tempomat 4 vozne programe ( ECO,SPORT,RAIN,ENDURO) Cornering ABS in TCS Ogrevane ročke in sedež Quichshifter Kombinacijo koles 19/17 palcev. Oddaljenost od tal 230mm Višina sedeža od tal 823mm Polno nastavljivo KYB vzmetenje. Še vedno razvija 95 konj. Najboljši podatek pa na koncu: MASA Z GORIVOM: 195Kg Tu je daleč največja razlika med primerljivimi motorji,vozne lastnosti so zaradi nizke mase izjemne,tako na cesti,kot na terenu. Oprema je popolna,edino doplačilo je set aluminijastih kovčkov z nosilci. Precej folka, brez kitajca u garaži, mi pod nos moli CF, voge in kove. Ne razumem, res. Plus, res sem si želel, da bi vstrom800re odkljukal vse postavke. Ker nima geđetov. Pa nama ni bil ljubav na prvo furo. Popravljeno pred 17 urami. Popravil Kugelschreiber
skalar36 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 10 minutami, Kugelschreiber pravi: Precej folka, brez kitajca u garaži, mi pod nos moli CF, voge in kove. Ne razumem, res. Evo, jest ga mam...ti ga tišim pod nos... zate "posebni popust". 3
DAMI34 Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi: Precej folka, brez kitajca u garaži, mi pod nos moli CF, voge in kove. Ne razumem, res. Plus, res sem si želel, da bi vstrom800re odkljukal vse postavke. Ker nima geđetov. Pa nama ni bil ljubav na prvo furo. no, pa mi nared primerjavo, ker smo že v temi Kove med kove 800touring in vstrom 800. Primerjaj agregat, ceno, vzmetenje, tut gadgete. Pa da vidimo razliko. Namreč v agregat sem prepričan. Ciklistiko in vzmetenje tudi.
Kugelschreiber Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami 1 hour ago, DAMI34 said: no, pa mi nared primerjavo, ker smo že v temi Kove med kove 800touring in vstrom 800. Primerjaj agregat, ceno, vzmetenje, tut gadgete. Pa da vidimo razliko. Namreč v agregat sem prepričan. Ciklistiko in vzmetenje tudi. Ne morem primerjat, koveta nisem se vozil. Ker strom nima nobenih gadgetov, sem si zelel da bi bil ljubav na prvo furo, pa nama ni bil. AT je bila.
Snečer Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami Ne verjamem, da bi se kaj bolje vozil na kove800 kot na udobni apriliji, ki si je navajen... 1
krucymucy Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami 1 hour ago, Kugelschreiber said: Ne morem primerjat, koveta nisem se vozil. Ker strom nima nobenih gadgetov, sem si zelel da bi bil ljubav na prvo furo, pa nama ni bil. AT je bila. Ti rabis versysa 1100. 1
miran985 Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 2 urami, Snečer pravi: Ne verjamem, da bi se kaj bolje vozil na kove800 kot na udobni apriliji, ki si je navajen... Udobje je stvar navade. Zmogljivost pa stvar izbire. Kdor se boji spremembe, bo vedno prisegal na staro.
Snečer Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 10 urami, miran985 pravi: Udobje je stvar navade. Zmogljivost pa stvar izbire. Kdor se boji spremembe, bo vedno prisegal na staro. Udobje je dejstvo, za njega je samo GSka rang, ne pa te roputiljice, morda CF moto naloadan z udobjem. Kove težko ponudi za dva kakšno alternativno caponordu...
DESMODUE Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 8 minutami, Snečer pravi: Udobje je dejstvo, za njega je samo GSka rang, ne pa te roputiljice, morda CF moto naloadan z udobjem. Kove težko ponudi za dva kakšno alternativno caponordu... Udobje je kot vse ostalo relativno,ne dejstvo. Če je za nekoga udobje velikost in masa,potem naj ne glede v Kove asortiman. Z udobjem,je kot z rokavicami. Ravno pravšnje morajo biti.
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 15 urami, Kugelschreiber pravi: Precej folka, brez kitajca u garaži, je indijec v garaži, še huje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se