Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, pupa pravi:

to je možno? zanimivo..... Kaj pa direktna povezava ekrana s telefonom, da imaš GPS (okej, to sicer ni idealno, pa vseeno) kar na ekranu?

Je možno vse sorte. Na ekranu sicer lahko furas navi prek telefona vendar z zemljevidom ki je na appu (Tom Tom, mapbox). Za tiste k furajo ceste pa glavne makadamske poti je ok. Za kaj več pa raje kak osmand na telefonu. 

Drugače pa so nosilci da je ekran na sredi pa imaš zadeve levo desno zraven. Potem da imaš ekran v levo pa na desni telefon...lahko tudi 3d print (robusten, zanesljiv).

Objavljeno

Nekaj opcij.....

ca933c2b-47c0-452f-94e3-e8591305223b_b1a22840-1cb0-4f4b-b70b-b5bc76e8181b.png

33_0578923c-3ddb-4acc-b156-12d045397bc6.jpg

ac55c81d319f1d5564d817e8ff360096_1.jpg

12c44b601cad62c053f736877dbe341.jpg

ca933c2b-47c0-452f-94e3-e8591305223b_b1a22840-1cb0-4f4b-b70b-b5bc76e8181b.png

33_0578923c-3ddb-4acc-b156-12d045397bc6.jpg

ac55c81d319f1d5564d817e8ff360096_1.jpg

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 56 minutami, tdm850 pravi:

Pozdrav.

Z mojim profilom je nekaj narobe že dalj časa. Sem pisal na MS ma ni bilo odgovora. Skratka, ko se prijavim z e-naslovom se prijavim pod profilom TDM850 namesto Mladen. 

Velik pokončen Display na Kove 800X je po eni strani super, po drugi pa ne. Montažo GPS nad njim odsvetujem ker je GPS namontiran zelo visoko. Nosilci ki sem jih naročil na WANG so dva dni tresli GPS na razgibanem terenu do te mere da ni bil berljiv, potem pa so se zlomili in mi posledično priskrbeli pretežno nevšečnost.

Predlagam da GPS  namontiraš nekam na krmilo kar ni idealna rešitev.  

Mladen.

torej maš za profil "mladen" napačen mail. Mogoče lahko tdm850 spremeniš ime?

Sicer pa vprašaj @Codeinena pm, kateri mail maš za profil Mladen.

ps. pozicija na krmilo, je prekleto nizka. Težko je gledat, moti tudi bleščanje.

Objavljeno
pred 30 minutami, miran985 pravi:

Nekaj opcij.....

Tole se mi zdi kar uporabno 🤩 Treh ne rabim, tole mi pa super izgleda. Tudi Wang?

pred eno uro, tdm850 pravi:

Pozdrav.

Z mojim profilom je nekaj narobe že dalj časa. Sem pisal na MS ma ni bilo odgovora. Skratka, ko se prijavim z e-naslovom se prijavim pod profilom TDM850 namesto Mladen. 

Velik pokončen Display na Kove 800X je po eni strani super, po drugi pa ne. Montažo GPS nad njim odsvetujem ker je GPS namontiran zelo visoko. Nosilci ki sem jih naročil na WANG so dva dni tresli GPS na razgibanem terenu do te mere da ni bil berljiv, potem pa so se zlomili in mi posledično priskrbeli pretežno nevšečnost.

Predlagam da GPS  namontiraš nekam na krmilo kar ni idealna rešitev.  

Mladen.

Hvala, da si se potrudil odgovoriti in potrditi dejansko to, česar sem se bala s temi nosilci.

Objavljeno
pred 4 minutami, pupa pravi:

Tole se mi zdi kar uporabno 🤩 Treh ne rabim, tole mi pa super izgleda. Tudi Wang?

Hvala, da si se potrudil odgovoriti in potrditi dejansko to, česar sem se bala s temi nosilci.

Vse je Wang ja.

Z @DAMI34se strinjam, na balanco ne.

Objavljeno
pred 2 minutami, miran985 pravi:

Vse je Wang ja.

Z @DAMI34se strinjam, na balanco ne.

Hvala @DAMI34 in @miran985. Sem že našla rešitev, ki se mi zdi najbolj primerna. Zdaj moram samo še nosilce za stranke torbe naštudirati, šus plato bi dala močnejšo, potem pa imam že skoraj vse, kar imajo ta veliki :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 2 minutami, pupa pravi:

Hvala @DAMI34 in @miran985. Sem že našla rešitev, ki se mi zdi najbolj primerna. Zdaj moram samo še nosilce za stranke torbe naštudirati, šus plato bi dala močnejšo, potem pa imam že skoraj vse, kar imajo ta veliki :D

Čist vse to v večih verzijah imaš pri wangu 

• Hvala 1
Objavljeno

-močnejšo, pa večjo plato, zgleda grdo ma odnese veliko. Predvsem pa zaščiti. Aja, preverjeno. Na drugem tipu motorja, ma problemi so podobni.

-nosilce za torbe ali zgolj distančnike? To bodo vedeli lastniki, je pa več variant. Eno kar se moraš vprašat je, ali bodo distančniki/nosilci uporabni tudi kot zaščita za polaganje motorja po tleh tudi brez torb, ali jih boš snela v primeru neuporabe. 

Jaz osebno mam rad Shad, ker ni drag, pa še univerzalen je. 3p sistem je robusten in kar skrit (vizuelno nemoteč).

Žal je za Kove 800 samo 4P sistem. Na isto pa lahko obesiš torbe ali kufre. nosilce mam ve3dno na mopedu, ker ščitijo izpuh in zadnji del motorja v primeru polaganja na tla.

8430358699366_4-1920x1920.webp

8430358699366_5-1920x1920.webp

8430358699366_1-1920x1920.webp

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

-močnejšo, pa večjo plato, zgleda grdo ma odnese veliko. Predvsem pa zaščiti. Aja, preverjeno. Na drugem tipu motorja, ma problemi so podobni.

-nosilce za torbe ali zgolj distančnike? To bodo vedeli lastniki, je pa več variant. Eno kar se moraš vprašat je, ali bodo distančniki/nosilci uporabni tudi kot zaščita za polaganje motorja po tleh tudi brez torb, ali jih boš snela v primeru neuporabe. 

Jaz osebno mam rad Shad, ker ni drag, pa še univerzalen je. 3p sistem je robusten in kar skrit (vizuelno nemoteč).

Žal je za Kove 800 samo 4P sistem. Na isto pa lahko obesiš torbe ali kufre. nosilce mam ve3dno na mopedu, ker ščitijo izpuh in zadnji del motorja v primeru polaganja na tla.

8430358699366_4-1920x1920.webp

8430358699366_5-1920x1920.webp

Točno nekaj takega sem iskala ja. Ker kar sem pri Wangu našla, je vse za male torbe. Kufrov ne bi imela, ampak za kako daljšo turo bi mi pa te torbe zelo prav prišle. Hvala

Objavljeno
pred 5 minutami, pupa pravi:

Točno nekaj takega sem iskala ja. Ker kar sem pri Wangu našla, je vse za male torbe. Kufrov ne bi imela, ampak za kako daljšo turo bi mi pa te torbe zelo prav prišle. Hvala

sam okvir za torbe, ki so klik sistem je tudi povezan med samo (4P sistem) kar pomeni dodatno trdnost, če zleti po tleh.

No kakorkolli, posrfaj po Shad straneh.

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

sam okvir za torbe, ki so klik sistem je tudi povezan med samo (4P sistem) kar pomeni dodatno trdnost, če zleti po tleh.

No kakorkolli, posrfaj po Shad straneh.

sem že.... škoda, da je božiček za letos že odpeketal in da tut osla ni pustil 😆

• Haha 1
Objavljeno
pred 1 minuto, pupa pravi:

sem že.... škoda, da je božiček za letos že odpeketal in da tut osla ni pustil 😆

Valentinovo je pred vrati :P

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Valentinovo je pred vrati :P

Nisi razumel, da tudi osla ni pustil 😉

• Šokiran 1
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Malo uradne napovedi za leto 2025,2026 in 2027. 

Screenshot_20250215_195843_Gallery.jpg

Screenshot_20250215_181827_Facebook.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

daj nam prevedi iz kitajscine

250/350 rally?

mx250/350 enduro?

a bo ker od teh boljsi od honde crf300l?

Objavljeno
pred 21 minutami, Ragezor pravi:

daj nam prevedi iz kitajscine

250/350 rally?

mx250/350 enduro?

a bo ker od teh boljsi od honde crf300l?

Enduro lahko enačiš z dual-sport. 250ka enovaljnik, 350ka dvovaljnik.

Rally 250/350  je po vzoru 450 rally narejen motocikel. 

Objavljeno

...bi se reklo podobno kot Honda crf 300 L/Rally plus minus 50 ccm dvakrat. Bo že toliko izbire, da se ne bo vedelo kaj izbrati. 🙂

Objavljeno
pred 3 minutami, vandrovec pravi:

...bi se reklo podobno kot Honda crf 300 L/Rally plus minus 50 ccm dvakrat. Bo že toliko izbire, da se ne bo vedelo kaj izbrati. 🙂

Kupci so zelo zahtevni. Enemu je premalo,drugemu preveč, mnogo jih že tako ne ve,kaj sploh iščejo. Žal samo gledanje slik nima veze s prakso.

Naj bo izbira in naj bodo testni na voljo pravim. Odločitev bo lažja,možnost za napačno izbiro manjša.

Screenshot_20250215_232607_Facebook.jpg

• Všeč mi je 4
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 1 uro, ADVENTURETIM pravi:

Kupci so zelo zahtevni. Enemu je premalo,drugemu preveč, mnogo jih že tako ne ve,kaj sploh iščejo. Žal samo gledanje slik nima veze s prakso.

Naj bo izbira in naj bodo testni na voljo pravim. Odločitev bo lažja,možnost za napačno izbiro manjša.

Screenshot_20250215_232607_Facebook.jpg

to je generil na sliki, da se ga potem opremi z nalepkami za naročnika?

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

to je generil na sliki, da se ga potem opremi z nalepkami za naročnika?

Seveda ne..gre za prototip. Nalepke bodo samo ene...KOVE

Objavljeno
Pravkar, ADVENTURETIM pravi:

Seveda ne..gre za prototip. Nalepke bodo samo ene...KOVE

To je 5xx na sliki? ki se prodaja sedaj tudi z drugimi nalepkami. Torej konec stare prakse, da se preprodaja dalje?

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

To je 5xx na sliki? ki se prodaja sedaj tudi z drugimi nalepkami. Torej konec stare prakse, da se preprodaja dalje?

Preprodaja dalje...hm.

Dajva še enkrat obnoviti zgodovino.

Model 500x in 500f se je na globalnem trgu prodajal kot daytona,jawa,macbor...na ceste se je spravilo res veliko teh motorjev, KOVE takrat še ni obstajal, rebrandanje je bil lep način za vstop na različna tržišča.

Od preimenovanja podjetja iz Colove v Kove, je rebrandanja za vse nadaljne modele konec.

Če danes pogledaš Česko,kjer je doma jawa, boš videl da se modela 500x in 500f prodajata kot jawa rvm500 in scrambler, vsi ostali modeli,pa imajo svojega Kove distributerja na Češkem.

Enako je v Španiji z Macborjem.

Model na sliki pa je 625x.

Objavljeno

Ok, zgleda pa, da so že pred nakupom KTM, ker se pojavljajo vmesni modeli :) 750, 850... se vo vsako leto malo povrtalo.

Čudna mi je ta logika.

Objavljeno
2 hours ago, ADVENTURETIM said:

Kupci so zelo zahtevni.

Se ne strinajm. Fantazerji so zahtevni, kupci najdejo in kupijo. 

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!