Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 36 minutami, miran985 pravi:

🙈😅

Mi je pa hecno da nalagate toliko enih zaščit na mt450ko...že tako ima težo no.... zaščite ročk pa cevne zaščite pa konec. Za normalen "offroad" polna kapa.

Kaksen off road!? Ce bi se sel off road, bi imel KTM 350/ 450 EXC. Tile motorji, ki jih imamo mi so oa ravno toliko "off road" kot je sekira za narezat salamo. Seveda se da s temi motorji peljat mal offroad. Samo je v SLO prepovedano se vozit po naravnem okolju. Za okrog doma pa kak makedam je pa CF 450 precej boljši in kvalitetnejši, precej, precej, od Kove. To splon ne morš primerjat. CF je premium kitajski izdelek na nivoju BMW, al pa š za razred boljši. Tud teza je razporejena tako, da maš obcutek, da ma motor 150 kg, al pa še manj. Tud vsi lastniki 450tke pravjo, da BMW nima za burek. Pa tud vsi knofi so razporejeni full smiselno. Tud cevne zašcite, na boljsem mestu, sploh ne bi mogle bit. Res motor je zadet v piko 

Zjutraj sm malo prej vstal, da sem sel polno tankat. 0.5kg je še umazanije. Pa tud ključ je bil v ključavnici. Na kljucu imam trak za okrog vratu. Tistga ne bom vagal. V torbici, je set za krpanje pnevmatik, en nožiček, prva pomoč.

Tehtnica je overjena.

IMG_20250327_080154.jpg

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 8
  • Haha 1
Objavljeno
pred 1 minuto, skalar36 pravi:

Kaksen off road!? Ce bi se sel off road, bi imel KTM 350/ 450 EXC. Tile motorji, ki jih imamo mi so oa ravno toliko "off road" kot je sekira za narezat salamo. Seveda se da s temi motorji peljat mal offroad. Samo je v SLO prepovedano se vozit po naravnem okolju. Za okrog doma pa kak makedam je pa CF 450 precej boljši in kvalitetnejši, precej, precej, od Kove. To splon ne morš primerjat. CF je premium kitajski izdelek na nivoju BMW, al pa š za razred boljši. Tud teza je razporejena tako, da maš obcutek, da ma motor 150 kg, al pa še manj. Tud vsi lastniki 450tke pravjo, da BMW nima za burek. Pa tud vsi knofi so razporejeni full smiselno. Tud cevne zašcite, na boljsem mestu, sploh ne bi mogle bit. Res motor je zadet v piko 

Zjutraj sm malo prej vstal, da sem sel polno tankat. 0.5kg je še umazanije. Pa tud ključ je bil v ključavnici. Na kljucu imam trak za okrog vratu. Tistga ne bom vagal. V torbici, je set za krpanje pnevmatik, en nožiček, prva pomoč.

IMG_20250327_080154.jpg

Malo provokacije ne škodi 😉. Čimprej raje pridi na Dolenjsko da narediva kak krog da spoznaš naše konce (sej veš zakaj) 😉

Objavljeno

Jp. Da mal dobiš obcutka, kk zgleda, ce preveč hvališ :ras:

Morš se zavedat pa priznat, da tile kitajčki niso vrh razvoja in kvalitete. Ce pa vzameš v obzir ceno, in kaj dobis za ta denar so pa trenutno vrh ponudbe. Seveda šank mojstri preberejo razne hvalospeve, in potem to znanje nadgradijo za šankom in beseda gre v smislu...strela je udarila v transformator...naslednja soseda že siri novico naprej...strela ke udarila v Franca in mater. Objektivnosr in realnost sta zame najvecji vrlini, takoj za resnico.

A veš do danes sem srecal rws malo ljudi, ki bi za svoj motor rekli, da ni to kar so pricakovali, čeprav sem vozil res veliko motorjev, in lastil si jih precej, in vem da skoraj vsak ima mano. Da BMW in njihove kvalitete ne omenjam. Samo nihče ne bo priznal. Zato tist "tud lastnik je rekel" pri meni ne šteje.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, skalar36 pravi:

Jp. Da mal dobiš obcutka, kk zgleda, ce preveč hvališ :ras:

Morš se zavedat pa priznat, da tile kitajčki niso vrh razvoja in kvalitete. Ce pa vzameš v obzir ceno, in kaj dobis za ta denar so pa trenutno vrh ponudbe. Seveda šank mojstri preberejo razne hvalospeve, in potem to znanje nadgradijo za šankom in beseda gre v smislu...strela je udarila v transformator...naslednja soseda že siri novico naprej...strela ke udarila v Franca in mater. Objektivnosr in realnost sta zame najvecji vrlini, takoj za resnico.

A veš do danes sem srecal rws malo ljudi, ki bi za svoj motor rekli, da ni to kar so pricakovali, čeprav sem vozil res veliko motorjev, in lastil si jih precej, in vem da skoraj vsak ima mano. Da BMW in njihove kvalitete ne omenjam. Samo nihče ne bo priznal. Zato tist "tud lastnik je rekel" pri meni ne šteje.

Lepo povedano.

Glede zadnjega stavka pa (me pač ne poznaš) govorim kar doživim in povem direktno. Brez larifari. Ne verjameš? Ne rabiš. Važna je moja čista vest nič drugega. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, skalar36 pravi:

Tehtnica je overjena.

IMG_20250327_080154.jpg

naj miran pride do tebe pa 500ko kove stehtata,noben ne zna...

Popravljeno . Popravil Snečer
  • Všeč mi je 3
  • Haha 2
Objavljeno

Še en dan do začetka sestavljanja prvih modelov KOVE 800 RALLY na evropskih tleh.

In prvih 25 Slovencev bo svoje motocikle lahko prevzelo v naslednjem tednu🥰

Naslednja pošiljka sledi 15.04.

Po 20.04 sledi tudi uradna otvoritev novega salona v Kranju.

Screenshot_20250123_090701_Gallery.jpg

• Všeč mi je 8
Objavljeno
pred 3 urami, miran985 pravi:

Kove ima manj zaščit ja ... Mi je pa hecno da nalagate toliko enih zaščit na mt450ko...že tako ima težo no.... zaščite ročk pa cevne zaščite pa konec. Za normalen "offroad" polna kapa. 

.

... no, smo že tam :eek: ... Kove, ves čas povzdigovan v oblake in še včeraj nadoffroad izdelek, danes že praviš, da je za vozit itak samo za po "normalnem" ofroudu :eek:

... sicer pa niti ni čudno, da je sam za po "normalni" podlagi ....  šus plata za nikamor, zaščit pol manj kot drugje ... in polno nekih plastikfantastik sestavnik delov :eek: 

No, kot smo že parkrat ugotovili ... Kove očitno ni to to, kar se na  vse kriplje poskuša prikazat :eek:

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 12 minutami, pik1 pravi:

.

... no, smo že tam :eek: ... Kove, ves čas povzdigovan v oblake in še včeraj nadoffroad izdelek, danes že praviš, da je za vozit itak samo za po "normalnem" ofroudu :eek:

... sicer pa niti ni čudno, da je sam za po "normalni" podlagi ....  šus plata za nikamor, zaščit pol manj kot drugje ... in polno nekih plastikfantastik sestavnik delov :eek: 

No, kot smo že parkrat ugotovili ... Kove očitno ni to to, kar se na  vse kriplje poskuša prikazat :eek:

Preberi še enkrat.

Cevne zaščite pa zaščito ročk polna kapa za normalen offroad za MT450ko, govorim o CF-ju.

Objavljeno
pred 36 minutami, miran985 pravi:

Preberi še enkrat.

Cevne zaščite pa zaščito ročk polna kapa za normalen offroad za MT450ko, govorim o CF-ju.

raje piši neasfaltirana cesta

• Všeč mi je 1
Objavljeno
8 hours ago, skalar36 said:

Jaz sem vse skurcal. 

• Všeč mi je 3
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 5 minutami, krucymucy pravi:

Jaz sem vse skurcal. 

razen Kove :P

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Videl sem enga mislim da 450 z redbull nalepkami, kaj to je spešl verzija, ali se samo nalepke iz aliexpressa? 

Objavljeno
pred 17 minutami, smasher pravi:

Videl sem enga mislim da 450 z redbull nalepkami, kaj to je spešl verzija, ali se samo nalepke iz aliexpressa? 

Tole misliš?

IMG-20250315-WA0014.jpg

IMG-20250315-WA0013.jpg

IMG-20250315-WA0005.jpg

IMG-20250315-WA0006.jpg

IMG-20250315-WA0003.jpg

IMG-20250315-WA0004.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, krucymucy pravi:

Jaz sem vse skurcal. 

Jaz tudi, razen Kove...največje sranje, ki sem ga imel je bil pa Versys 650.☺️

• Haha 4
Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

razen Kove :P

sedaj sem eno uro razmisljal kaj me pa res moti pri kove. 

- OEM veriga se nekam hitro razteza. To se mi ni dogajalo se nikoli. 

- Gumica na ročici menjalnika je taka kot da ima 25.000km ne pa 2.500.

- "fueling" ni najboljsi z Euro 5 ECU-jem.

-  prednjo gumo je zajebano menjat, ker ima senzor za tlak. 

4 minutes ago, Kmet2 said:

Ce se nisi nikoli peljal z jawo je versys najboljsi priblizek. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 uro, ADVENTURETIM pravi:

Tole misliš?

IMG-20250315-WA0014.jpg

IMG-20250315-WA0013.jpg

IMG-20250315-WA0005.jpg

IMG-20250315-WA0006.jpg

IMG-20250315-WA0003.jpg

IMG-20250315-WA0004.jpg

Nisem imel ravno časa dosti opazovat je v kopru mimo šibnil motor, pa zdi se mi da ima KP tablico.

Kaj to ima tudi kaj posebnih komponent v primerjavi z redno relli izvedbo? Ali kakšnega kitajca več moči?

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

ja, ta te je hitro vrgel s sedla :) 

• Haha 6
Objavljeno

Fajn vas je brat....se človk lahka mal nasmeji...🤣

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 10 urami, krucymucy pravi:

Ce se nisi nikoli peljal z jawo je versys najboljsi priblizek. 

Javo 350 sem imel pri 16 letih in jo tudi parkiral v graben.

Prav imaš, iste zavore.😁

pred 10 urami, Snečer pravi:

ja, ta te je hitro vrgel s sedla :) 

Ne, ne, samo testiral sem kaj prenese motor, ko se uležeš pri 100kmh.

Z Versysom sem padel na mestu pa je bil nevozen.☺️

Objavljeno
pred 10 urami, smasher pravi:

Nisem imel ravno časa dosti opazovat je v kopru mimo šibnil motor, pa zdi se mi da ima KP tablico.

Kaj to ima tudi kaj posebnih komponent v primerjavi z redno relli izvedbo? Ali kakšnega kitajca več moči?

Stranka si ga je prilagodila. Par dodatkov iz PRO programa,nalepke in pa full titanium izpuh z drugačnim ECU.

Okrog 55 konjičev ima zadeva

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 14 urami, krucymucy pravi:

zdej si me pa razočaral. :P

Sezor za tlak je oem? Js sicer ne vem zakaj tlačjo senzorje za tlak na mašine za offroad. en dober šus v feltno, kar se zgodi in gre senzor rakom žvižgat.

Verige dobavlja isti dobavitelj kot ga ima CF :P

Verjetno bo tudi 800x mel kmalu ride by wire.

Jaz sicer drugače gledam zadeve, ne kaj me moti, ampak kaj sploh še dela na mopedu. :P

• Haha 1
Objavljeno
pred 33 minutami, DAMI34 pravi:

zdej si me pa razočaral. :P

Sezor za tlak je oem? Js sicer ne vem zakaj tlačjo senzorje za tlak na mašine za offroad. en dober šus v feltno, kar se zgodi in gre senzor rakom žvižgat.

Verige dobavlja isti dobavitelj kot ga ima CF :P

Verjetno bo tudi 800x mel kmalu ride by wire.

Jaz sicer drugače gledam zadeve, ne kaj me moti, ampak kaj sploh še dela na mopedu. :P

Ja, oem!

In to ni hard endura.

Objavljeno

aha, ker ni hard pol verjetno ne obstaja možnost da s pol prazno pnevmatiko nabije na kak kamen :P

Objavljeno
15 hours ago, krucymucy said:

Channeling my inner pik1. 
Pa notranji deli zagotovo niso iz podobno kvalitetnega chinesiuma? Verige ni blem menjat. Tud ce crkne kak kolesni lezaj, naceloma ni problem. Al ipak. Lezajev, tesnil, vodov je v in na motorju kr precej. Kaj bo s temi steoji cez 4 sezone? 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 8 minutami, Kugelschreiber pravi:

. Kaj bo s temi steoji cez 4 sezone? 

Kove 800 bi bil zame ampak če bi sedaj kupoval v tem cenovnem rangu bi si izbral  raje rabljeno Tenere 700 ali AfricoTwin...nekaj takega tudi verjetno bo v prihodnosti. Tudi izgled mi ne potegne, na široko potlačene sprednje luči spominjajo bolj na cestnega dirkalnika ali žabo...nekaj v stilu XR 650 bi bilo pa zakon, če že kaj kopirajo

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!