Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno

Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!?  @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen.

IMG_5563.jpeg

Objavljeno
pred 16 minutami, Kugelschreiber pravi:

Kako si ostali to razlagate? Napisano je 360+X!?  @kaizer? je omenil eno precej neugodno cifro? Po prebranem, je Suzuki hudo konkurencen.

IMG_5563.jpeg

kaj ti suzuki nuca če je grd ko smrtn greh :D 

• Haha 1
Objavljeno
pred 38 minutami, Kugelschreiber pravi:

IMG_5563.jpeg

da je to zajeto v 360 eur...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
21 minutes ago, Kawl said:

kaj ti suzuki nuca če je grd ko smrtn greh :D 

Koncno bi jaz lep zgledal. :lol:

Ej, krasen mi je za pelat. 

Objavljeno
pred 3 urami, Kugelschreiber pravi:

IMG_5563.jpeg

Koliko star Suzuki?? Kater Suzuki..... omenjene ocene so za isti rang novih motorjev.

Za tole ceno ki te zanima pa najbolje da vprašaš direkt na SBA (cfmoto).

Objavljeno
19 minutes ago, miran985 said:

Koliko star Suzuki?? Kater Suzuki..... omenjene ocene so za isti rang novih motorjev.

Za tole ceno ki te zanima pa najbolje da vprašaš direkt na SBA (cfmoto).

Komentiram objavo. Torej strom 800?  

Objavljeno
pred 19 minutami, Kugelschreiber pravi:

Komentiram objavo. Torej strom 800?  

Če pogledava objavo cen (800/800DE) je Suzuki kar ugoden glede servisa.

Edino števec je pa 1,5K eur (vsaj tako piše). Ok....luč tudi stane kar nekaj (kot skoraj pri vseh).

Objavljeno
pred 1 uro, miran985 pravi:

Če pogledava objavo cen (800/800DE) je Suzuki kar ugoden glede servisa.

Edino števec je pa 1,5K eur (vsaj tako piše). Ok....luč tudi stane kar nekaj (kot skoraj pri vseh).

Zakaj je pa potrebno števec in luči menjat...tega nisem še nikoli?

Honda 750 - 92 KM in Suzuki 800 sta trenutno cenovno blizu Kitajcem s tem, da je za pričakovati, da bodo za naprej Kitajcem cene bolj rastle...

Objavljeno
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Honda 750 - 92 KM in Suzuki 800 sta trenutno cenovno blizu Kitajcem s tem, da je za pričakovati, da bodo za naprej Kitajcem cene bolj rastle...

Vsak ima svoj pogled in mnenje ja...in svet vidi z drugačnimi očmi. Kako je zanimivo,ko si vzameš čas, pa probaš peljat,ali pa samo detajle pogledaš. S široko odprtimi očmi. Brez predsodkov do znamk in porekla. Na brzino se hitro ugotovi, da sta cenovno blizu, 10 do 15% razlike. Kaj pa razlika v komponentah in vožnji? Sta 10 do 15% boljša?  Tukaj se pa spet lahko vrnemo h kavarniškim debatam😉

Op..ker prodajam Kove,govorim za Kove, ne za kitajske motocikle nasplošno😉

Objavljeno
pred eno uro, DESMODUE pravi:

Kako je zanimivo,ko si vzameš čas, pa probaš peljat,ali pa samo detajle pogledaš. S široko odprtimi očmi. Brez predsodkov do znamk in porekla. Na brzino se hitro ugotovi, da sta cenovno blizu, 10 do 15% razlike. Kaj pa razlika v komponentah in vožnji? Sta 10 do 15% boljša?

Se strinjam, da je odločilna vožnja...ko ti motor sede je težko najti boljšega. Transalp 650 sem peljal in je zame neuporaben, koliko je 750 boljši ne vem, ker nisem peljal. Tenere 660 in GS1200 sta si blizu, razlika je v moči, navoru in hitrosti, Yamaha TDM 900 je bila ok, razen pozicije ki je utrujajoča pri daljši vožnji. Dokler mi je sedanji zadovoljiv nima smisla iskati drugega...Kove pa trenutno še nima podobnega 🙂 mogoče je kdo preizkusil kakšnega Kove-ta boljšega od od gs 1,2?

Objavljeno
pred 7 minutami, vandrovec pravi:

Se strinjam, da je odločilna vožnja...ko ti motor sede je težko najti boljšega. Transalp 650 sem peljal in je zame neuporaben, koliko je 750 boljši ne vem, ker nisem peljal. Tenere 660 in GS1200 sta si blizu, razlika je v moči, navoru in hitrosti, Yamaha TDM 900 je bila ok, razen pozicije ki je utrujajoča pri daljši vožnji. Dokler mi je sedanji zadovoljiv nima smisla iskati drugega...Kove pa trenutno še nima podobnega 🙂 mogoče je kdo preizkusil kakšnega Kove-ta boljšega od od gs 1,2?

prajtu od bmw ne obstaja nič boljšega :P

Najprej je GS, pol je Bog, pol je Kove in šele pol vs ostali šrot :P

• Hvala 1
  • Haha 5
Objavljeno (popravljeno)
pred 7 urami, Kugelschreiber pravi:

IMG_5563.jpeg

Za CF so servisi dragi. Zadnjic mi je isti tip, k mi je povedal za anticukanje rekel ,da je za prvi servis 800 sport dal v Grosupljem 360 eur. Sm bil kr malo šokiran. Sam sem na Dolgem mostu dal 200 za prvega. Pri kajzerju vidim 6h dela. Meni je rekla da traja 4h. Tko da za CF lahko recem da majo se med sabo popolnoma razlicno, ter te kralo ocenjo na uč, in potem racunajo. Vsaj tako so jaz predstavljam. Jaz ga bom od sedaj naprej servisiral v lastni režiji. Ceneje in bolje. 

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
3 hours ago, vandrovec said:

Majstr, motorje delajo za tiste k kupujejo. Ne zate.  Se manj zame.  Transalp in v strom sta gola in bosa.  Suzi ma QS.  Nobenga geďeta. Nila bombončkov.  Zero lišpa. Dami in Skalar umreta od dolgcasa.  

• Všeč mi je 2
  • Haha 2
Objavljeno
pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi:

Majstr, motorje delajo za tiste k kupujejo. Ne zate.  Se manj zame.  Transalp in v strom sta gola in bosa.  Suzi ma QS.  Nobenga geďeta. Nila bombončkov.  Zero lišpa. Dami in Skalar umreta od dolgcasa.  

Sam js tebe ne razumem. Kove ma pocen raketo TOURING 800 model, taman za 2 osebi, dovolj moči, dovolj gađetov, 19/17 kolesa, rbw, višina sedeža u nulo.....ni da ni, pa super cena in full poceni vzdrževanje!!! A se neb mal stegnu, pa nehu brusit kufre na tisti aprili? :P

Kaj je drugače?

Izboljšana je aerodinamika in vetrna zaščita
Povečana je prostornina rezervoarja ( 22l )
Ima ride by wire elektronsko ročico plina.
Tempomat
4 vozne programe ( ECO,SPORT,RAIN,ENDURO)
Cornering ABS in TCS
Ogrevane ročke in sedež
Quichshifter
Kombinacijo koles 19/17 palcev.
Oddaljenost od tal 230mm
Višina sedeža od tal 823mm
Polno nastavljivo KYB vzmetenje.
Še vedno razvija 95 konj.

Najboljši podatek pa na koncu:

MASA Z GORIVOM: 195Kg
Tu je daleč največja razlika med primerljivimi motorji,vozne lastnosti so zaradi nizke mase izjemne,tako na cesti,kot na terenu.

Oprema je popolna,edino doplačilo je set aluminijastih kovčkov z nosilci.

• Všeč mi je 3
  • Zmeden 1
Objavljeno (popravljeno)
39 minutes ago, DAMI34 said:

Sam js tebe ne razumem. Kove ma pocen raketo TOURING 800 model, taman za 2 osebi, dovolj moči, dovolj gađetov, 19/17 kolesa, rbw, višina sedeža u nulo.....ni da ni, pa super cena in full poceni vzdrževanje!!! A se neb mal stegnu, pa nehu brusit kufre na tisti aprili? :P

Kaj je drugače?

Izboljšana je aerodinamika in vetrna zaščita
Povečana je prostornina rezervoarja ( 22l )
Ima ride by wire elektronsko ročico plina.
Tempomat
4 vozne programe ( ECO,SPORT,RAIN,ENDURO)
Cornering ABS in TCS
Ogrevane ročke in sedež
Quichshifter
Kombinacijo koles 19/17 palcev.
Oddaljenost od tal 230mm
Višina sedeža od tal 823mm
Polno nastavljivo KYB vzmetenje.
Še vedno razvija 95 konj.

Najboljši podatek pa na koncu:

MASA Z GORIVOM: 195Kg
Tu je daleč največja razlika med primerljivimi motorji,vozne lastnosti so zaradi nizke mase izjemne,tako na cesti,kot na terenu.

Oprema je popolna,edino doplačilo je set aluminijastih kovčkov z nosilci.

Precej folka, brez kitajca u garaži, mi pod nos moli CF, voge in kove. Ne razumem, res. 

Plus, res sem si želel, da bi vstrom800re odkljukal vse postavke. Ker nima geđetov. Pa nama ni bil ljubav na prvo furo. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
pred 10 minutami, Kugelschreiber pravi:

Precej folka, brez kitajca u garaži, mi pod nos moli CF, voge in kove. Ne razumem, res. 

Evo, jest ga mam...ti ga tišim pod nos...:naughty: zate "posebni popust".

• Haha 2
Objavljeno
pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi:

Plus, res sem si želel, da bi vstrom800re odkljukal vse postavke. Ker nima geđetov. Pa nama ni bil ljubav na prvo furo. 

no, pa mi nared primerjavo, ker smo že v temi Kove med kove 800touring in vstrom 800. Primerjaj agregat, ceno, vzmetenje, tut gadgete. Pa da vidimo razliko. Namreč v agregat sem prepričan. Ciklistiko in vzmetenje tudi.

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

no, pa mi nared primerjavo, ker smo že v temi Kove med kove 800touring in vstrom 800. Primerjaj agregat, ceno, vzmetenje, tut gadgete. Pa da vidimo razliko. Namreč v agregat sem prepričan. Ciklistiko in vzmetenje tudi.

Ne morem primerjat, koveta nisem se vozil.  Ker strom nima nobenih gadgetov,  sem si zelel da bi bil ljubav na prvo furo, pa nama ni bil.  AT je bila.  

Objavljeno

Ne verjamem, da bi se kaj bolje vozil na kove800 kot na udobni apriliji, ki si je navajen...

Objavljeno
1 hour ago, Kugelschreiber said:

Ne morem primerjat, koveta nisem se vozil.  Ker strom nima nobenih gadgetov,  sem si zelel da bi bil ljubav na prvo furo, pa nama ni bil.  AT je bila.  

Ti rabis versysa 1100. 

• Srček 1
Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

Ne verjamem, da bi se kaj bolje vozil na kove800 kot na udobni apriliji, ki si je navajen...

Udobje je stvar navade. Zmogljivost pa stvar izbire. Kdor se boji spremembe, bo vedno prisegal na staro.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!