Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

MiNa
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

pred 8 urami, bladerunner pravi:

Vidim, da v tej temi pametuje nekaj osebkov, ki dotičnega motorja v živo niti videli niso, preizkusili pa še manj in vedo več od tistih, ki si dotični motor lastijo in ga vsakodnevno preizkušajo v praksi. Takšno je paš stanje duha v naši deželici, ki se reflektira tudi na te strani tega foruma. Res žalostno, kaj vse tepta našo zemljico. 

Domobranski izpad še tukaj? Pojdi se raje z migranti in židi ubadat. Mogoče srečaš kakšnega migranta iz Azije, ki je že vozil Kove pa ti bo s prve roke povedal.

Prvo je teorija, potem praksa. Začeli smo s preprostimi vprašanji o tehničnih podatkih in se je zataknilo. Zadeva bi bila lahko v enem odgovoru rešena, pa ni šlo.

Včasih je težko odgovoriti na enostavna vprašanja (npr. kje je kovček z denarjem...). 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, Snečer pravi:

Prvo je teorija, potem praksa. Začeli smo s preprostimi vprašanji o tehničnih podatkih in se je zataknilo. Zadeva bi bila lahko v enem odgovoru rešena, pa ni šlo.

.

... vidim, da očitno tud dve leti ne bo potrebno, pa se bo pokazalo, po kolk so hruške s temle KOVE-tom :eek:

... če prodajalci, skupaj z njihovimi adjutanti vred ne zmorejo dovolj verodostojnih odgovorov na niti najbolj osnovna vprašanja, potem me res skrbi, kako bodo s kupci reševali šele servisne zahtevke in reklamacije :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Marko P. pravi:

Bilo mi je namreč čudno, da na mobile.de

Zaščita domačega trga...

Kupna moč prebivalstva...

Lahko še kaj dodaš...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

99,9% problemov v tej temi bi rešili, če bi našli človeka, ki se mu da 500x zapeljati na vago. (sej bi poboldal, sam pol bi bilo 100% problemov v tej temi rešenih) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

99,9% problemov v tej temi bi rešili, če bi našli človeka, ki se mu da 500x zapeljati na vago. (sej bi poboldal, sam pol bi bilo 100% problemov v tej temi rešenih) :P

Do mene je dost bliz....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če govorimo samo o 500x

cena je 6990€

Kaj lahko podobnega kupiš za ta denar, da ima recimo 500ccm in 2 valja, podobne dimenzije pnevmatik, podobno opremljenost?

Koliko stane, primerjave modelov, voznih lastnosti. To so nekje smiselna vprašanja. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz nimam pojma samo se bom vseeno uštulil... tle gledel 500x

Benelli TRK 500x? honda CB500 x?

in nekaj novega ki če nikoli nisem slišal ma očitno italjani poznajo Voge Valico 525DSX ?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

20 minutes ago, DAMI34 said:

cena je 6990€

Evo,prodam bicikel,kupim KOVE pa mi se dva jurja v zepu ostane,ugodno,skor zastojn. 😁

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 minutes ago, smasher said:

jaz nimam pojma samo se bom vseeno uštulil... tle gledel 500x

Benelli TRK 500x? honda CB500 x?

in nekaj novega ki če nikoli nisem slišal ma očitno italjani poznajo Voge Valico 525DSX ?

Taljani kar kupujejo Kitajce. med top 29 so Beneli, Motrini in voge. Pa še Royal Enfield. Top 29 sm napisal ker cigani makaronarski GS razbijejo na GS in GS Adventure. Ko to sešteješ, je GS absolutni prvak po prodaji s 5400+ kosi. 

2 minutes ago, luxsa said:

Evo,prodam bicikel,kupim KOVE pa mi se dva jurja v zepu ostane,ugodno,skor zastojn. 😁

sam pol boš brez bicikla....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 minutes ago, Kugelschreiber said:

sam pol boš brez bicikla....

Zdej je itak premraz za bicikel,za ofroud s kovetom pa glih prav,spomlad pa nov bicikel.😁

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 35 minutami, DAMI34 pravi:

če govorimo samo o 500x

cena je 6990€

Kaj lahko podobnega kupiš za ta denar, da ima recimo 500ccm in 2 valja, podobne dimenzije pnevmatik, podobno opremljenost?

Koliko stane, primerjave modelov, voznih lastnosti. To so nekje smiselna vprašanja. 

Za tako ceno najbrž nima konkurence.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, luxsa pravi:

tis car, k  nikol ne bo kupil nekaj kar ni predrago...le poglej kaj imaš :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 49 minutami, Snečer pravi:

Za tako ceno najbrž nima konkurence.

evo si si in si vsem nam odgovoril. Bom v to ceno vmešal edini cca 600€ dražji model honde NX500. Kjer ravno tako dobimo dvomljive podatke o teži (196kg), tipu feten (na določenih fotkah so alu, niti špic nimajo) itd...

Torej, iščemo spet nekaj bolj konkurenčnega:, kar pomeni da modeli 750 neglede na znamko imajo "pravo dimrnzijo" pnevmatik 18 in 21, boljši agregat z več moči, kar je lahko ugodno pri lineranosti navora na terenu, sploh v spodnjih vrtljajih (pišem za začetnike terena in povprečneže) recimo maso dobrih 208kg pripravljnih za vožnjo....s ceno 11.300 in dalje (transalpka) in se vprašamo:

ali lahko sploh en kove 500x primerjamo s tem modelom in ali ni bolje vzeti v primerjavo 800x (cena 8.500 € dalje)

Torej 800ica kateri lahko ppoljubno dodam še 2 jurčka opreme po želji zna biti prekleto konkurenčna nacenejšim mopedom v tem segmentu. Ali dela čudeže kot trdijo nekateri: NE, spada pa med najlažje in najcenejše.

Bi posegel po 500x...ja v primeru da sem zlo dober v ofroudu in se zavedam mojega znanja. Če sem povprečen najbrž ne, bi hotel nekaj kar ima prave "offroad performanse". Ker metanje mopeda po tleh pri premagovanju težav zavzema naslednje:

-moje znanje

-rigidnost in možnosti poškodb vozila, ki ga vozim

-nabavna cena vozila in cena popravil škode

Kot sem pred kratkim napisal, stran nazaj in je nekoga zelo motilo:

ćelada za 100€ je dobra za v kanto, čelada za 350€ s popustom sedaj celo 20%off, pred izidom novega modela kateri stane 700€, je optimalana in tista za 700€ je pač preseravanje (domena @luxsa) ker imam si lah privoščim. Zna biti pri mopedih enako.

sori @Ragezornič ni poboldanega, upam da izloščiš bistvo.

pred 28 minutami, krucymucy pravi:

Jaz imam tudi kitajca v garazi, se kar obnese. 

kitajc.jpg

prpel ga k meni v garažo, ko piha burja, bo kmalu dihal na škrge :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

kar se mene tiče, še vedno najboljši model kove in precej pred konkurenco v razmerju price performance (in ne ni nujno da ga bom imel):

https://www.facebook.com/100008209185745/videos/3717235115232134?idorvanity=257064663124932

690 si kupi namesto 790 pa bo...

Citiraj

Miran Stanovnik je nekoč komentiral, da je 690-kubični motor vzdržal dva Dakarja, od omejitve na 450 'kubikov' pa je na enem reliju treba zamenjati dva motorja. Torej ...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, vandrovec pravi:

690 si kupi namesto 790 pa bo...

a sem koga vprašal po nasvetu? Nisem ne :P

690 in 701 odpadeta žal..

o 450 rally

lahko Miran pove o Dakarju karkol hoče in takrat je imel najbrž prav. Dokler pa modeli furajo 500exc in podobno, se za kove 450rally (a sem napisal, vsaj mal se prosim pozanimajte o ljudeh, ki ga vozijo in kje in koliko kmjev so nardili, tuba ima vse posnetke, na tejle strani objavljeno malo morje informacij) res ne sekiram

o 800x

Mnenje kitajca o kitajcu:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, TakeALookAround pravi:

Velik plus je res cena, da ne meces lih 15k po tleh. 

.

... težko je imet tolk dnarja, da pocen kupuješ :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, DAMI34 said:

700€ je pač preseravanje

Vidis,kle sem pa jaz prisparal,mam nolanko za 180eur. 😁

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, luxsa pravi:

Vidis,kle sem pa jaz prisparal,mam nolanko za 180eur. 😁

vsak špara na mestu ki mu je namanj pomembno :P

pred 28 minutami, pik1 pravi:

.

... težko je imet tolk dnarja, da pocen kupuješ :eek:

težko je popravljat, v maline leti vse, al za 20 kek, 10 kek al 6 kek...sampovem :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale video...sicer je maverick (Grčija)...

Ja pozabil povedati da se tudi v Grčiji prodajajo Kove po novem.

Video ni dolg pove pa bistvo ki ga govorim sam.

bodite pozorni od 3min 20sek. Naprej kaj hoče povedati.

Pa bodite pozorni točno od 5 minute naprej kaj pove in to sem povedal vsakemu pri nas ki ga zanima.

Pri tem videu nekak najbolj simpl in realno pove tako kot je. Da pomagam komu približati vsaj malo kaj pa kako. Če se že ne verjame meni.

@Snečer še mal pa bo novo leto. Prideš kej kmalu v Nm? Čakam darilo 😉😆

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, miran985 pravi:

Tale video...sicer je maverick (Grčija)...

Ja pozabil povedati da se tudi v Grčiji prodajajo Kove po novem.

Video ni dolg pove pa bistvo ki ga govorim sam.

bodite pozorni od 3min 20sek. Naprej kaj hoče povedati.

Pri tem videu nekak najbolj simpl in realno pove tako kot je. Da pomagam komu približati vsaj malo kaj pa kako. Če se že ne verjame meni.

Pove ja, od 1min 30sek naprej in potem 7min 20sek...marsikomu to ne bo všeč 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, vandrovec pravi:

Pove ja, od 1min 30sek naprej in potem 7min 20sek...marsikomu to ne bo všeč 

Teh zadev ki jih omenja žal ni bilo opazit.

Potem bi jaz že povedal. Lahko da je zaradi rebranda kaj slabše ne vem. Vem da pri originatorju (Kove) tega ni.

Tudi jaz sem se čudil nekim opazkam ki jih omenja. Vendar po več K km prevoženih, tudi med točo enkrat...itd...za ne omenjam praha blata itd...nisem tega opazil. Niti vem da ne uporabnik ki ima trenutno 20K+ na njem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!