Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

MiNa
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Končno! Da pomerim, če mi je približno prav.

Opažam pa, da je tale tema nekam zamrla... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čakamo vaganje :P

teb bo prav (450) saj si visok, mi tamali mamo probleme :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, DAMI34 pravi:

čakamo vaganje :P

teb bo prav (450) saj si visok, mi tamali mamo probleme :P

.

... ker bo pa men prov ??? :eek:

ps.

... dej, če koga poznaš, me prosim zrin naprej, da ga čimprej dobim ... ker ga rabim za sipine :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, pik1 pravi:

.

ps.

... dej, če koga poznaš, me prosim zrin naprej, da ga čimprej dobim ... ker ga rabim za sipine :kva2:

kupiš dva za ziher, bo že en prav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, pik1 pravi:

.

ps.

stari pr tvojih letih....se na sipinah sam še usipaš...neglede na model :P

khm...vpraš če je kak 450 še na zalogi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 22. 1. 2024 ob 16:43, Joker pravi:

Končno! Da pomerim, če mi je približno prav.

Opažam pa, da je tale tema nekam zamrla... :)

Dokler bodo taki biseri lahko zamre...

pred 17 urami, DAMI34 pravi:

stari pr tvojih letih....se na sipinah sam še usipaš...neglede na model :P

khm...vpraš če je kak 450 še na zalogi...

Razprodani....tudi druga dobava razprodana 😉. Če mislite čakat da bo kak na zalogi potem srečno 😆😆. Edino testni pa bo, vendar ne za prodajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nč hudega :D

če ni, še vojska ne more vzeti :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bi pa v tej temi, ki je itak baje "nadsmešna" podal nekaj informacij za vzgled takim, ki motorju (neglede na znamko) radi pripisujejo nadčloveške že skoraj fantastične lastnosti, ter se radi poslužujejo določenih fint pri prodaji:

Dragi moji, kupec ni cepec. On ima določen budget, ki ga bo v njemu določenem času plunil....

Komu ga bo pljunil: takemu, ki ima artikel na zalogi v času ko se je bo kupec odločil za nakup, z izjemo takih, ki vedo natančno kaj hočejo in so pripravljeni za to tudi počakati ter investirati vnaprej.

@miran985si večkrat napisal pravljico, da nisi povezan z zastopnikom Kove, a žal te ravno zadnje informacije mečejo ravno v tale koš. In tvoji zapisi so prej škodljivi "neopredeljenemu " ali celo opredeljenemu kupcu, ker namreč, dejstvo je in za tem stojim, da ni pametno izsiljevat nakupa nečesa, če ne nabaviš dovolj zaloge in se greš zihr varianto in bodo kupci sofinancirali nakup. to je tak prekleto smotan odboj kupca, da ga niti za najboljšo poprodajno podporo ne izničiš. In lej, to je čist moj tak droben dobronameren nasvet. 

Nadalje: nisi zvagal mopeda ...pa čerav bi bila teža na vagi 210kg, bi bila še vedno nižja od konkurence...to je slabo za reklamo, ki jo počneš

in s tem zapisom ne sporočam, da je kove slaba roba. Kje pa. Še vedno stojim za tem kar sem zapisal. Gre samo za en mali detajl, kdaj bom pljunil denarce in komu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

Bi pa v tej temi, ki je itak baje "nadsmešna" podal nekaj informacij za vzgled takim, ki motorju (neglede na znamko) radi pripisujejo nadčloveške že skoraj fantastične lastnosti, ter se radi poslužujejo določenih fint pri prodaji:

Dragi moji, kupec ni cepec. On ima določen budget, ki ga bo v njemu določenem času plunil....

Komu ga bo pljunil: takemu, ki ima artikel na zalogi v času ko se je bo kupec odločil za nakup, z izjemo takih, ki vedo natančno kaj hočejo in so pripravljeni za to tudi počakati ter investirati vnaprej.

@miran985si večkrat napisal pravljico, da nisi povezan z zastopnikom Kove, a žal te ravno zadnje informacije mečejo ravno v tale koš. In tvoji zapisi so prej škodljivi "neopredeljenemu " ali celo opredeljenemu kupcu, ker namreč, dejstvo je in za tem stojim, da ni pametno izsiljevat nakupa nečesa, če ne nabaviš dovolj zaloge in se greš zihr varianto in bodo kupci sofinancirali nakup. to je tak prekleto smotan odboj kupca, da ga niti za najboljšo poprodajno podporo ne izničiš. In lej, to je čist moj tak droben dobronameren nasvet. 

Nadalje: nisi zvagal mopeda ...pa čerav bi bila teža na vagi 210kg, bi bila še vedno nižja od konkurence...to je slabo za reklamo, ki jo počneš

in s tem zapisom ne sporočam, da je kove slaba roba. Kje pa. Še vedno stojim za tem kar sem zapisal. Gre samo za en mali detajl, kdaj bom pljunil denarce in komu :D

Nikomur ničesar ne vsiljujem mimogrede da rabi kaj pljunit. Kam bos ti denarce dal me baš boli ok?

Ne da sem povezan s Kove ampak veckrat pa kaj vprašam Aleša ker je le fejst možak...da malo vem za bodoče, če bi si umislil kak drug model.

Kar povem o kove 500x je čisto moj oseben pogled in mnenje. Rad testiram motorje. Zato pa rad kaj povem. 

O vaganju sem pa že povedal jasno. 

Piše 206 na prometni, koliko ima pa vprašte koga drugega. Me res briga, sploh zaradi določenih tukaj.

Edino ti pa še ene dva držita nivo tukaj. 

Pa ne preveč vse na pamet nekaj predvidevat in napeljevat neresnic ok?

Lahko pa prideš do mene pa ga skupaj zvagava če te res zanima. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

@DAMI34Končno si sam prišel do zaključka, ki sem ga že lansko leto zapisal, namreč, da sta "prodajalca" kot "oče" in "sin".....Sicer sem bil zanikan, ampak...

Veš, da ga ne bo zvagal (čeprav ga je), ker ve (se je prepričal), da bi se posul s pepelom in pljunil v lastno skledo, kateri od same sladkobe že rahlo čez rob teče...

Popravljeno . Popravil raza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, miran985 pravi:

1. Nikomur ničesar ne vsiljujem mimogrede da rabi kaj pljunit. Kam bos ti denarce dal me baš boli ok?

2. Ne da sem povezan s Kove ampak veckrat pa kaj vprašam Aleša ker je le fejst možak...da malo vem za bodoče, če bi si umislil kak drug model.

1. nisem samo jaz...jaz kot jaz sem minoren problem

2. Kar se tiče Aleša oz @ADVENTURETIM oz @DESMODUEni nobenega dvoma. Človek gara in se trudi in je na pravi poti, ga podpiram, takih je mal pri nas, ker nekaterim so hitro zrasla krila v tem poslu- Škoda da mu z nebulozmi nižaš rejting. Ena od teh je...če nisi 100% lani vplačali modela, ga letostne boste videli ...WTF? Ma dej no dej....pa ga mej zase. :P

pred 14 minutami, raza pravi:

@DAMI34Končno si sam prišel do zaključka, ki sem ga že lansko leto zapisal, namreč, da sta "prodajalca" kot "oče" in "sin".....Sicer sem bil zanikan, ampak...

Veš, da ga ne bo zvagal (čeprav ga je), ker ve (se je prepričal), da bi se posul s pepelom in pljunil v lastno skledo, kateri od same sladkobe že rahlo čez rob teče...

men ta podatek itak ne predstavlja ne vem kaj, razen dejstva, da bi s tem podatkom lahko končal neko razpravo. Moje odločanje o naslednjem modelu je itak bolj kompleksno.

Miranu sem dal samo nek dobronameren nasvet...lahko ga upošteva, lah tut ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

1. nisem samo jaz...jaz kot jaz sem minoren problem

2. Kar se tiče Aleša oz @ADVENTURETIM oz @DESMODUEni nobenega dvoma. Človek gara in se trudi in je na pravi poti, ga podpiram, takih je mal pri nas, ker nekaterim so hitro zrasla krila- Škoda da mu z nebulozmi nižaš rejting. Ena od teh je...če nisi 100% lani vplačali modela, ga letostne boste videli ...WTF? Ma dej no dej....ša ga mej zase. :P

Sori te objave se pa ne spomnim da bi rekel da če nisi vplačal 100% ga nebos imel? To se pa čudim sedaj...al si malo po svoje tole speljal al pa ne vem... pokaži. Pa če je 100% res potem vzamem nazaj tole.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, miran985 pravi:

Razprodani....tudi druga dobava razprodana 😉. Če mislite čakat da bo kak na zalogi potem srečno 😆😆. Edino testni pa bo, vendar ne za prodajo.

to pomeni, kdor ni dal si je sam kriv, ja res nisi govoril o 100%...samo o predplačilu :P

Veš..če sem jaz prepričan da imam "unicorn" bo tudi zaloga. Če ni zaloge dami tut H2SX ne kupi...pa ga je šel kupit, ker so bili na anetu...kao da so.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, raza pravi:

.

... kaj ??? torej je neresničen tudi tisti prvi in edini argument za nakup, da je to "daleč najlažji" moped ??? ... in ki se ga baje pobira iz tal z eno samo roko ??? :eek:

... no, sedaj bomo ostali le še na enem argumentu za nakup tega kitajca ... :eek:

... ko ostane tošl pač "prazn", bomo kupili to, kar je ostalo še v našem dosegu ... pol pa, kar bo, pač bo :sleep2:

ps.

... in sedaj sem še bolj prepričan, da ga bom kupil ... leto dve starega ... za pol cene sedaj novega :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Ne vidm stavka ki si ga napisal....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, miran985 pravi:

Ne vidm stavka ki si ga napisal....

image.png.d84eef21246cb618610f83de3bc67ff6.png

pa ni štos samo v zalogi. Štos je v odnosu do kupca...ni kupec prepričan, lej tu je testni, še kava za povrh, čez 1 ali 2 meseca ob minimalnem vplačilu avansa ga dobiš...a ne zgleda lepše kot dvoj zapis:

več sreče prihodnjič? oziroma kopiram tvoj zapis:

Razprodani....tudi druga dobava razprodana 😉. Če mislite čakat da bo kak na zalogi potem srečno 😆😆. Edino testni pa bo, vendar ne za prodajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

image.png.d84eef21246cb618610f83de3bc67ff6.pngimage.png.d84eef21246cb618610f83de3bc67ff6.png

pa ni štos samo v zalogi. Štzos je v odnosu do kupca...ni kupec prepričan, lej tu je testni, še kava za povrh, čez 1 ali 2 mesecva ob minimalnem vplačilu avansa hga dobiš...a ne zgleda lepše kot dvoj zapis:

več sreče prihodnjič? oziroma kopiram tvoj zapis:

Razprodani....tudi druga dobava razprodana 😉. Če mislite čakat da bo kak na zalogi potem srečno 😆😆. Edino testni pa bo, vendar ne za prodajo.

Razlagaj si po svoje....pač čakat treba kot skoraj vsak motor nov...to sm mislu povedat da ga takoj ne moreš dobit. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, miran985 pravi:

Razlagaj si po svoje....pač čakat treba kot skoraj vsak motor nov...to sm mislu povedat da ga takoj ne moreš dobit. 

da, se strinjam, ampak vse se da lepše napisat :P in bolj zvito v smislu prodaje :D

pred 12 minutami, pik1 pravi:

... in sedaj sem še bolj prepričan, da ga bom kupil ... leto dve starega ... za pol cene sedaj novega :kva2:

sam ne od našga biušga prjalta pliiis :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@miran985neprimerno "je bolje slišati" dejstvo "kove" ne sfolga zadostiti EU potrebam, a mi kot mala Slo delamo "saltemortale" ,da vam zagotovimo stroje, kot si jih želite. Najbrž je celo nekaj res na tem področju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

@miran985neprimerno "je bolje slišati" dejstvo "kove" ne sfolga zadostiti EU potrebam, a mi kot mala Slo delamo "saltemortale" ,da vam zagotovimo stroje, kot si jih želite. Najbrž je celo nekaj res na tem področju.

Drugič bom kar tebe najel preden kaj napišem da boš vse olepšal da bo vsem tukaj prav 😉

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, miran985 pravi:

Drugič bom kar tebe najel preden kaj napišem da boš vse olepšal da bo vsem tukaj prav 😉

se ti splača, obvladam marketing (in laganje :P )

ps. zakaj me pa rabiš ti najet, a nis reku da si zgolj kove entuziast?

417503964_343563668545595_6169937077069605604_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

se ti splača, obvladam marketing (in laganje :P )

ps. zakaj me pa rabiš ti najet, a nis reku da si zgolj kove entuziast?

417503964_343563668545595_6169937077069605604_n.jpg

Najet v smislu da kar bom pač napisal da bo prav 😉. Ne v smislu reklame. Sicer pa...dresirajte koga drugega 😉

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na število kontrašev, ki so ga testirali (KOVE450Rally) in naredili že veliko kilometrov z njim, je začel še mene zanimat. Po vaših  "izkušnjah", mora bit tole hudo dober moped.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)
2 hours ago, pik1 said:

kaj ??? torej je neresničen tudi tisti prvi in edini argument za nakup, da je to "daleč najlažji" moped ??? ... in ki se ga baje pobira iz tal z eno samo roko ??? 

Ne ne, to drži! Kitajska kila je lažja od japonskih, germanskih, romanskih…

3 minutes ago, Drago.P said:

Glede na število kontrašev, ki so ga testirali (KOVE450Rally) in naredili že veliko kilometrov z njim, je začel še mene zanimat. Po vaših  "izkušnjah", mora bit tole hudo dober moped.

Verjetno so solidni izdelki. Imas pa sreco da si zamudil zacetk debate. En se gre sirjenje evangelija…kove kove kove…drugi sploh ne znajo motorja vec narest…

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
  • Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!