Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

MiNa
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Ker je majhna dobava in hudo povpraševanje, to lahko cena na avto.net eksplodira...

Bo več kot GSA 1400 z opremo najjaćo :)

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

sem mislil, da se folk ze vozi z rallyji, da je tolko prometa

potem pa ugotovim, da dami spet nekaj pametuje kako bi se morali drugi obnasati, pisati in na koncu tudi furati biznis.

pa kaj pol ce je majhna zaloga in so razprodani? jaz sem pri hondi cakal par mesecev na dobavo. potem sem pa cakal se par mescev da so ogrevane rocke prisle. pa zadnjic (poleti) sem sel vprasat za crf300l in je bil odgovor da je vse razprodano se caka par mesecev.

pac nabavili so en kamijon in so ga prodali, kje je problem? zakaj bi neka manjsa firma mogla met za vec sto jurjev zaloge?

najbolj smesno mi je pa to, da ma model pripombe glede prodajalcev a tip je kupil KTMa pri Selesu, ki vsi vemo kako se obnasa do "potencialnih" kupcev

Popravljeno . Popravil Ragezor
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Ragezor pravi:

potem pa ugotovim, da dami spet nekaj pametuje kako bi se morali drugi obnasati, pisati in na koncu tudi furati biznis.

pa kaj pol ce je majhna zaloga in so razprodani? jaz sem pri hondi cakal par mesecev na dobavo. potem sem pa cakal se par mescev da so ogrevane rocke prisle. pa zadnjic (poleti) sem sel vprasat za crf300l in je bil odgovor da je vse razprodano se caka par mesecev.

pac nabavili so en kamijon in so ga prodali, kje je problem? zakaj bi neka manjsa firma mogla met za vec sto jurjev zaloge?

zaradi pohlepa? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Snečer said:

Ker je majhna dobava in hudo povpraševanje, to lahko cena na avto.net eksplodira...

Bo več kot GSA 1400 z opremo najjaćo :)

Biće tražen ko ajfon šéztica.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Kugelschreiber pravi:

Biće tražen ko ajfon šéztica.  

.

... ili GOLF trica :kva2:

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res ste tečni. Če je nekdo srečen k je kupu kove, pa naj bo srečen. A je treba tok enga lapanja. Še zmer 10x boljš kupt koveta pocen, kt pa za GS-a dati 5x ceno proizvodnje. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, skalar36 pravi:

Res ste tečni. Če je nekdo srečen k je kupu kove, pa naj bo srečen. A je treba tok enga lapanja. Še zmer 10x boljš kupt koveta pocen, kt pa za GS-a dati 5x ceno proizvodnje. 

.

... točn tko ... vsak nej vozi kar mu paše ... sam da je sreča :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, DESMODUE said:

Kot obljubljeno, prilagam slike prispelih motorjev. 

In ja, prvi v evropi smo jih dobili,kot sem napovedal lansko leto.

Če koga zanima, si lahko 450 rally in 250mx ogleda tudi v živo.

Bo debata o modelih lažja,kot pametovanje na slepo in ustvarjanje hipotez na podlagi vnaprej ustvarjenega mnenja.

Bodite lepo!

20240124_160334.jpg

20240124_160314.jpg

20240124_160254.jpg

20240124_160008.jpg

20240124_155949.jpg

20240124_155938.jpg

20240124_155854.jpg

20240124_155838.jpg

20240124_155830.jpg

Respect! Naj ti cimprej zginejo z bajte, lastnikom pa naj se zima ne vlece. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi:

Respect! Naj ti cimprej zginejo z bajte, lastnikom pa naj se zima ne vlece. 

Hvala ti!😉

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, Ragezor pravi:

najbolj smesno mi je pa to, da ma model pripombe glede prodajalcev a tip je kupil KTMa pri Selesu, ki vsi vemo kako se obnasa do "potencialnih" kupcev

Nič ne pametujem, zbodel me je odnos oziroma zapis in točno na to sem tudi odgovoril, sicer se ti pa ne rabim nič opravičevat.

Veš veliko lepše je zapisat, toliko dobimo, toliko sfolgajo narest, ali nam poslat, kot pa kar je Miran zapisal. In če ti ne bi bral selektivno, bi videl da sem marsikaj prvi v tej temi objavil, tudi prihod novih motorjev.

Kere motorje pa imam verjetno v tej temi ne igra bistvene vloge, čakal pa nisem nobenga. Prišel plačal in v roku 7 dni je bil v garaži.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, DAMI34 pravi:

Kere motorje pa imam verjetno v tej temi ne igra bistvene vloge, čakal pa nisem nobenga. Prišel plačal in v roku 7 dni je bil v garaži.

Seveda, ko pa kupuješ motorje, katerih nihče drug noče... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Joker pravi:

Seveda, ko pa kupuješ motorje, katerih nihče drug noče... :lol1:

tisti, ki je hotel  je razumel, tisti ki ni hotel ne bo NIKOLI razumel. Bistvo prodaje so pozitivne informacije (četudi blaga ni in so takšni ali drugačni tehnični zapleti) ja tudi Kove je imel kar krepke zamude pri dostavi motorjev, če se dobro spomnim so 450ke obljubljali že lani.

Vsekakor pa štartat z informacijo, kdor je naročil lani, naj bo srečen ker ga bo dobi letos (mal pretiravam, ma tak se določene zadeve bere), ostali naj se obrišejo pod nosom...je smešno. 

Dragi moji, na tržišču je kup motorjev...takšnih in drugačnih. Zato sem dal samo in zgolj dobronameren nasvet, kako se bodisi tehnične ali drugačne zaplete lepo zavije v celofan.

Men pa ni potrebno čist nič kupit, pa bom drugače zapisal, lah kupim kar hočem...še noben me ni silil, pa tut reku, ej...če se nisi zmigal do sedaj, te mi ne čakamo, ker prodajamo samo oh in sploh najbulši moped na svejti. Še GSa ne rabim kupit, kar je pa že baje statusni simbol :P pa za bmwje mi tut dol visi :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... men je pa moja rekla kak motor lahko kupim.

....sam da je črn, pa da ni talijan...   :D 

...tut GS je načeloma lahko... sam je rekla, da pol gor zgledam k str ata...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, Zivnorc pravi:

... men je pa moja rekla kak motor lahko kupim.

....sam da je črn, pa da ni talijan...   :D 

...tut GS je načeloma lahko... sam je rekla, da pol gor zgledam k str ata...

kup sprej...črn :P

sicer pa tvoja=moja. Zanju obstajajo 3 barve, črna, še bolj črna in nabolj črna :P

Mal se zajebavam, pa vendar bi na srce vsem prodajalcem položil naslednje....in ja vsakršna replika, kje se motim je dobrodošla.

Vzamem predpostavko, da kot prodajalec prodajam najmanj srednje kvalitetne motorje (roko na srce...tudi določene premium znamke so zgolj in samo srednja kvaliteta, ker pač nimajo časa stestirati felerjev), s sprejemljivo ceno in določenimi dobrimi tehnološkimi rešitvami, ter glavno, dobro poprodajno podporo reševanja pravih (ne izmišljenih) problemov, v nekem normalnem roku.

Kupce, ki so že motor naročili, bodisi ga dobili, ga vozijo in vzdržujejo pri meni ne rabim več prepričevat v nakup. Mogoče za naslednjega JA, ampak tule igra vlogo moj način dela z njimi (težaki in sitnobe bodo odpadli kmalu)

V nakup moram prepričat neodločene....in tu je poanta pozitivnega podajanja informacij. Več al manj sem o tem že zapisal v tej temi...torej ali so to refernce lastnikov, moj renome kot prodajalec itd...če sem pozitiven proti bodočemu kupcu, ga z lahkoto tut mal nategnem na čakanje kdaj bo motor na razpolago.

Definitivno pa naslednjega ali neodločenega kupca ne bodo prepričale naslednje floskule:

je najcenejši in najboljši in vsaj 20% ali 30 % lažji od konkurence

in ostale pravljice tipa 500ccm potegne kot vsaj 800ccm...itd...

LAŽEM?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 urami, Kugelschreiber pravi:

Ne ne, to drži! Kitajska kila je lažja od japonskih, germanskih, romanskih…

Kitajci baje pumpajo gume s helijem 🤐

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 39 minutami, DAMI34 pravi:

sicer pa tvoja=moja. Zanju obstajajo 3 barve, črna, še bolj črna in nabolj črna :P

Mal se zajebavam, pa vendar bi na srce vsem prodajalcem položil naslednje....in ja vsakršna replika, kje se motim je dobrodošla.

Vzamem predpostavko, da kot prodajalec prodajam najmanj srednje kvalitetne motorje (roko na srce...tudi določene premium znamke so zgolj in samo srednja kvaliteta, ker pač nimajo časa stestirati felerjev), s sprejemljivo ceno in določenimi dobrimi tehnološkimi rešitvami, ter glavno, dobro poprodajno podporo reševanja pravih (ne izmišljenih) problemov, v nekem normalnem roku.

Kupce, ki so že motor naročili, bodisi ga dobili, ga vozijo in vzdržujejo pri meni ne rabim več prepričevat v nakup. Mogoče za naslednjega JA, ampak tule igra vlogo moj način dela z njimi (težaki in sitnobe bodo odpadli kmalu)

V nakup moram prepričat neodločene....in tu je poanta pozitivnega podajanja informacij. Več al manj sem o tem že zapisal v tej temi...torej ali so to refernce lastnikov, moj renome kot prodajalec itd...če sem pozitiven proti bodočemu kupcu, ga z lahkoto tut mal nategnem na čakanje kdaj bo motor na razpolago.

Definitivno pa naslednjega ali neodločenega kupca ne bodo prepričale naslednje floskule:

LAŽEM?

Podoben GSu.

:)

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

tisti, ki je hotel  je razumel, tisti ki ni hotel ne bo NIKOLI razumel. Bistvo prodaje so pozitivne informacije (četudi blaga ni in so takšni ali drugačni tehnični zapleti) ja tudi Kove je imel kar krepke zamude pri dostavi motorjev, če se dobro spomnim so 450ke obljubljali že lani.

Vsekakor pa štartat z informacijo, kdor je naročil lani, naj bo srečen ker ga bo dobi letos (mal pretiravam, ma tak se določene zadeve bere), ostali naj se obrišejo pod nosom...je smešno. 

Dragi moji, na tržišču je kup motorjev...takšnih in drugačnih. Zato sem dal samo in zgolj dobronameren nasvet, kako se bodisi tehnične ali drugačne zaplete lepo zavije v celofan.

Men pa ni potrebno čist nič kupit, pa bom drugače zapisal, lah kupim kar hočem...še noben me ni silil, pa tut reku, ej...če se nisi zmigal do sedaj, te mi ne čakamo, ker prodajamo samo oh in sploh najbulši moped na svejti. Še GSa ne rabim kupit, kar je pa že baje statusni simbol :P pa za bmwje mi tut dol visi :P

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 48 minutami, DESMODUE pravi:

nč ne piše v komentarju :P

V izogib dvomom:

Verjetno sem za Kove prepoznavnost blagovne znamke naredil več in bolj koristno kot nekateri, ki blago v tej temi opusujejo v samih superlativih

objavim marsikaj koristnega tako s fb kot s tube

ločil sem stran, da se kove blagovne znamke ne meša z ostalio kitajsko robo in da se ne posplošuje vsepovprek

uredil sem stran tako, da je na vrhu povezava do Kove fb grupe in dodal fotko. Na vprašanje, kako lahko stran izboljšamo...ni bilo odgovora

in da, zato si včasih jemljem pravico biti tudi kritičen, ma v glavnem dobronamerno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

nč ne piše v komentarju :P

V izogib dvomom:

Verjetno sem za Kove prepoznavnost blagovne znamke naredil več in bolj koristno kot nekateri, ki blago v tej temi opusujejo v samih superlativih

objavim marsikaj koristnega tako s fb kot s tube

ločil sem stran, da se kove blagovne znamke ne meša z ostalio kitajsko robo in da se ne posplošuje vsepovprek

uredil sem stran tako, da je na vrhu povezava do Kove fb grupe in dodal fotko. Na vprašanje, kako lahko stran izboljšamo...ni bilo odgovora

in da, zato si včasih jemljem pravico biti tudi kritičen, ma v glavnem dobronamerno.

Ja,moja napaka.

Si naredil veliko ja. Spoznala se pa še nisva.

Vem,da slutiš,da je nekaj na tej znamki.

Pridi na kavo no.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DESMODUE pravi:

Ja,moja napaka.

Si naredil veliko ja. Spoznala se pa še nisva.

Vem,da slutiš,da je nekaj na tej znamki.

Pridi na kavo no.

definitivno, trenutno me je razbit motor (Huso 901 je ena teta napičila na jadranki) "resetiral" pri razvoju voznega parka :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

definitivno, trenutno me je razbit motor (Huso 901 je ena teta napičila na jadranki) "resetiral" pri razvoju voznega parka :(

Uf..upam da si ok?

Glej,ko bos ready,poklici in se oglasi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.

... ne se preveč lizat zdej :eek:

... prodaja je trd kruh :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DESMODUE pravi:

Uf..upam da si ok?

Glej,ko bos ready,poklici in se oglasi

z ozirom na fotke, mnogo bolje kot izgleda :P 

Spomladi en dan, pa še @pik1 bo prišel z mano. Da vsaj malo pomeriva dimenzije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!