Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 40 minutami, DESMODUE pravi:

Premium?? Resno? Kaj ima izobrazba ali položaj s tem kar sem napisal? Pa kje je omenjeno da morajo biti finančno dobro situirani?

Napusane lastnosti nimajo nobene veze s šolskim sistemom,politično opredeljenostjo,zasebno ali javno zaposlitvijo.

Izražajo pa karakter sam. 

Snobov,egocentrikov, negativcev,ozkogledih satiričnih črnogledežev,ki si z motorjem kupujejo prestiž ali statusni simbol je pri nas zelo malo.

Če se je kdo prepoznal v tem,pa ni moja krivda.

.

... stari, že tvoj prejšnji post je bil nekako na meji "sprejemljivega" :eek: ... zdej si pa zares zašel iz poti nekega resnega uvoznika :huh:

... tvoje zadnje pisarije je res nekako težko razumet :eek: ... kot trdiš, so kupci teh tvojih kitajčkov sami razgledani, svobodomiselni, neobremenjeni carji, ki znajo razmišljat s svojo glavo ???? :OK: ... torej zato, ker meni zaenkrat še nisi uspel podvalit mačka v žaklju, me po tvoje odlikuje čredni nagon ??? :eek: :kva2:

jah, kaj nej rečem ... ljudje, vsi ki ne boste kupili tega kitajčka, sploh ne veste zakaj imate glavo :kva2:

.... tole tvoje pisanje je zmer bolj podobno kakšnemu političnemu nagovoru ... na trenutke si že tudi malo žaljiv :eek: ... sam tolk ... mimgrede :sleep2:

kdor je z nami je ok, kdor ni z nami pa je obremenjen, ozkogled in nasploh bolj felšat človek ??? :eek:... ali smo taki mogoče tudi zaradi tega, ker pač ne ploskamo vsem tem tvojim nervoznim nagovorom ??? :eek:

... raje se posveti resni prodaji teh polizdelkov, kot pa da nas predalčkaš tle gor :sleep2:

ps.

... sicer pa, če malo bolje pogledaš, tle gor ni nobenega tako gorečega prodajalca Honde, Yamahe, bimerja al pa recimo dučeta ... in res se sprašujem,  kako potem njim uspeva tako elegantno vodit prodajo ??? :sleep2: ... in to brez takšnega posiljevanja svojega stališča :eek:

Objavljeno
pred 1 minuto, pik1 pravi:

.

... stari, že tvoj prejšnji post je bil nekako na meji "sprejemljivega" :eek: ... zdej si pa zares zašel iz poti nekega resnega uvoznika :huh:

... tvoje zadnje pisarije je res nekako težko razumet :eek: ... kot trdiš, so kupci teh tvojih kitajčkov sami razgledani, svobodomiselni, neobremenjeni carji, ki znajo razmišljat s svojo glavo ???? :OK: ... torej zato, ker meni zaenkrat še nisi uspel podvalit mačka v žaklju, me po tvoje odlikuje čredni nagon ??? :eek: :kva2:

jah, kaj nej rečem ... ljudje, vsi ki ne boste kupili tega kitajčka, sploh ne veste zakaj imate glavo :kva2:

.... tole tvoje pisanje je zmer bolj podobno kakšnemu političnemu nagovoru ... na trenutke si že tudi malo žaljiv :eek: ... sam tolk ... mimgrede :sleep2:

kdor je z nami je ok, kdor ni z nami pa je obremenjen, ozkogled in nasploh bolj felšat človek ??? :eek:... ali smo taki mogoče tudi zaradi tega, ker pač ne ploskamo vsem tem tvojim nervoznim nagovorom ??? :eek:

... raje se posveti resni prodaji teh polizdelkov, kot pa da nas predalčkaš tle gor :sleep2:

ps.

... sicer pa, če malo bolje pogledaš, tle gor ni nobenega tako gorečega prodajalca Honde, Yamahe, bimerja al pa recimo dučeta ... in res se sprašujem,  kako potem njim uspeva tako elegantno vodit prodajo ??? :sleep2: ... in to brez takšnega posiljevanja svojega stališča :eek:

Mi je res zanimivo, da se vedno najde par pacientov,ki jim je edini cilj obračanje besed,jemanje stavkov in besed iz konteksta. Niso neumni,uživajo pa v provokaciji,ki jim je očitno edini cilj.

Razloga,zakaj bi sledili temi na forumu,do katere imajo odpor,zaničevanje in jim je tema posmeha ne najdem. Razen v zgoraj napisanem.

Komentiranje,debata in ustvarjanje mnenj o nečem,kar ne poznaš ni ravno znak širokokotnega objektiva v glavi. Jaz osebno se nikoli ne bi javno vključil v razpravo,o kateri nimam pojma,ker bi izpadel...kakršen bi pač izpadel. Je pa res, da anonimnost nudi določeno mero varnosti in možnost izpostavljanja,ki jo je v realnosti težko doseči. Tukaj tudi na način,ki ga osebnem stiku ne bi nikoli uporabili.

Kakšen človek sem,si lahko prebereš v tej temi,očitno ti tvoj selektivni um preprečuje dojeti bistvo in resnico samo.

Za ostale prodajalce me ne zanima,kakšni so. Jaz sem,kakršen sem. Ne jaz,ne moji motorji nekatere izmed vas ne bodo navdušili, ostajam pa zvest samemu sebi in svojim prepričanjem. Ker vem o čem govorim.

Mi je bilo kristalno jasno,koga bo moj zapis zbodel. Ste se lepo prepoznali v njem😉.

Za razliko od tebe in še parih tvojih somišljenikov,berem,kaj zapišete. In v tvojem zadnjem zapisu kar bruha ven sovraštvo in neprivoščljivost.

Tako kot motorji,smo si tudi ljudje različni in prav je tako. 

Objavljeno (popravljeno)
29 minutes ago, pik1 said:

bimerja al pa recimo dučeta ..

Tle s ga pa res zadel. Se Harley ti manjka, pa si nastel vse najbol snobovske znamke. 

kitjci ne bodo nikoli meli zbora v schladmingu, niti v misanu, nit na fakerseeju. To so prevozna sredstva. Verjamem de so kupci pragmatiki. Niso verski skrajnezi. 

ajd, pusti mirana, on ma se kar travmo s tehtanjem…

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
pred 17 minutami, pik1 pravi:

.

ps.

Polizdelek,kitajcek,macek v zaklju...super si povedal svoje stalisce.

Tvoj lajk luki66 na odgovor,ki je bil popolno nasprotje mojemu zapisu,(besede je obrnil in jih dodajal po svoje) in tvoje zacudenje in zmedenost na moj zapis mi pove o tebi vec kot bi si mislil. Popredalckal si se sam "stari".

Definitivno te poznam bolje,kot ti poznaš kove motorje,ki jim kljub temu, da se nisi oglasil kljub mojim vabilom,uspesno predalckas,norcujes se tako iz znamke,kot tudi iz mene. 

Če mislis,da si frajer s svojimi komentarji in da se lahko norca delas iz nekoga,ki se trudi predstaviti nekaj,kar ga je resnicno navdusilo tudi drugim,se motis.

Ce ti se ni jasno ti povem se enkrat: tega ne pocnem zaradi denarja in zasluzka,ker si kruh sluzim iz drugih virov. Pa ti lahko deset drugih,ki so me spoznali potrdi to,pa se vedno ne gre a? Daj se vprasaj,zakaj to pocnem. Bo slo, ali je mrznja prevelika?

Sem bil žaljiv? Na tvojem nivoju? Zrel za brisanje komentarja? 

Tema je kove in izpeljanke,naziv teme ni norcevanje iz kitajcev in njihovih zastopnikov.

Si izrazil dvom? Nic narobe..pridi,poglej,poskusi.

Ne odgovarjaj in ne komentiraj popolnoma vsake pozitivne in optimisticne stvari,kar zadeva Kove. Ustvari si svoje mnenje,na podlagi ogleda in preizkusa.

Pošteno? A sem preveč politicen in zaljiv?

Objavljeno
pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi:

Tle s ga pa res zadel. Se Harley ti manjka, pa si nastel vse najbol snobovske znamke. 

kitjci ne bodo nikoli meli zbora v schladmingu, niti v misanu, nit na fakerseeju. To so prevozna sredstva. Verjamem de so kupci pragmatiki. Niso verski skrajnezi. 

ajd, pusti mirana, on ma se kar travmo s 

No...še tretji,ki ne prebere zapisa. Si se tudi ti našel med omenjenimi. Trije ste že stopili na mino,enega še čakam.

Zakaj ti sodeluješ v temi o kitajskih motorjih,če sovražiš le-te? Ego lifting?

Pa še malo si dodal zraven,kar je super!

Kako malo je potrebno, da iz človek skrita čustva potegneš🤣

Ne trati prostora na forumu in predvsem svojega časa. Bodi ovca in fanatik na drugih temah. Jih je dovolj😉. Japonci in Evropejci so vedno bili zakon! In še vedno so. In vedno bodo. Ne trati časa z objavami o kitajcih. 

Objavljeno (popravljeno)
11 minutes ago, DESMODUE said:

No...še tretji,ki ne prebere zapisa. Si se tudi ti našel med omenjenimi. Trije ste že stopili na mino,enega še čakam.

Ne trati prostora na forumu in predvsem svojega časa. Bodi ovca in fanatik na drugih temah. Jih je dovolj😉. Japonci in Evropejci so vedno bili zakon! In še vedno so. In vedno bodo. Ne trati časa z objavami o kitajcih. 

Luna? Vino? Šnops? Se je premal streslo v rizlo? Kaj te jebe? Nepismenost? Obregnil sem se tocno ob pikovo bluzenje o “down to earth” lastnikih ducatijev in bmwjev. Kar se mi zdi nor odklon od realnosti. Zagovarjam pragmatike napram snobom z letnimi romanji na prestiznih lokacijah. Bo slo? 

Kove nima motorja za katerem bi gledal. cf800mt z litimi feltnami!! ima sanse koncat u moji garazi. Ne vem kje si ugotovil de mam probleme z motorji. Z norci jih mam. Zame je Miran norec, morda si tud ti, se nism se cist odlocil. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
pred 6 urami, Kugelschreiber pravi:

....Ne vem kje si ugotovil de mam probleme z motorji. Z norci jih mam. 

... kaj sm ti hudga storu..   :huh:

Jest sam neki povem. TV gledam zeeelooo poredko...lahko rečem, da skoraj nič,  ampak, ko se pojavijo reklamni bloki recimo za VW... Opel... MB...  tut za SUZUKI med MGP prenosom, se nič ne žalim... če se mi da, prešaltam kam drugam, če nimam daljinca v roki, dam reklame na ignor.  ..pa so te reklame po TV, ne na enem Q**čevem forumu.

Objavljeno
42 minutes ago, Zivnorc said:

... kaj sm ti hudga storu..   :huh:

Jest sam neki povem. TV gledam zeeelooo poredko...lahko rečem, da skoraj nič,  ampak, ko se pojavijo reklamni bloki recimo za VW... Opel... MB...  tut za SUZUKI med MGP prenosom, se nič ne žalim... če se mi da, prešaltam kam drugam, če nimam daljinca v roki, dam reklame na ignor.  ..pa so te reklame po TV, ne na enem Q**čevem forumu.

Na tv ves s cim imas opravka. Pri Desmodue tudi. Raznoraznih miranov ne razumem. Forumi in socialna omrezja naj bi dali prostor informacijam iz prve roke. Informcijam. Ne skritim reklamam in pravljicam. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

Na tv ves s cim imas opravka. Pri Desmodue tudi. Raznoraznih miranov ne razumem. Forumi in socialna omrezja naj bi dali prostor informacijam iz prve roke. Informcijam. Ne skritim reklamam in pravljicam. 

Z mano imaš težave praviš? Človeka, kateri ima vsaj realno ime in se ne skriva za nekim hojladri imenom, mu gladko napišeš da je norec. Lepo. Najdi kje sem jaz tebi kaj podobnega napisal? Imam spoštovanje in si kaj takega ne privoščim. Sem Miran uradno. In pridi k meni domov to povedat v obraz če imaš "muda". Z veseljem te sprejmem. 

• Haha 1
Objavljeno
pred 8 urami, DESMODUE pravi:

Polizdelek,kitajcek,macek v zaklju...super si povedal svoje stalisce.

Tvoj lajk luki66 na odgovor,ki je bil popolno nasprotje mojemu zapisu,(besede je obrnil in jih dodajal po svoje) in tvoje zacudenje in zmedenost na moj zapis mi pove o tebi vec kot bi si mislil. Popredalckal si se sam "stari".

Definitivno te poznam bolje,kot ti poznaš kove motorje,ki jim kljub temu, da se nisi oglasil kljub mojim vabilom,uspesno predalckas,norcujes se tako iz znamke,kot tudi iz mene. 

Če mislis,da si frajer s svojimi komentarji in da se lahko norca delas iz nekoga,ki se trudi predstaviti nekaj,kar ga je resnicno navdusilo tudi drugim,se motis.

Ce ti se ni jasno ti povem se enkrat: tega ne pocnem zaradi denarja in zasluzka,ker si kruh sluzim iz drugih virov. Pa ti lahko deset drugih,ki so me spoznali potrdi to,pa se vedno ne gre a? Daj se vprasaj,zakaj to pocnem. Bo slo, ali je mrznja prevelika?

Sem bil žaljiv? Na tvojem nivoju? Zrel za brisanje komentarja? 

Tema je kove in izpeljanke,naziv teme ni norcevanje iz kitajcev in njihovih zastopnikov.

Si izrazil dvom? Nic narobe..pridi,poglej,poskusi.

Ne odgovarjaj in ne komentiraj popolnoma vsake pozitivne in optimisticne stvari,kar zadeva Kove. Ustvari si svoje mnenje,na podlagi ogleda in preizkusa.

Pošteno? A sem preveč politicen in zaljiv?

.... res imaš nekoliko težav pri komunikaciji z ljudmi, ki ne pihajo v isti rog kot ti :eek:

ps.

.... upam, da tak ton ne bo prevladal tudi v komunikacijah s strankami, ki bodo uveljavljali kakšno reklamacijo ... ker v primeru, ko bo reklamacijski rok potekel, bo seveda vse drugače :sleep2:

Objavljeno

Kako je zoprno,ko ti človek ni več tiho in se postavi zase a? Za vsako stvar obstaja neka meja. Določeni ste jo dolgo časa prestopali.

Psi lajajo,karavana pa gre dalje.

V nedeljo osvojeno prvo mesto na britanskem državnem prvenstvu Valleys Extreme Lite overall , z voznikom Harry hillier-Rees. V konkurenci 248 tekmovalcev, večinoma na lahkih endurah.

Gre pa za popolnoma serijski motor, popularno imenovanega polizdelek,macek v zaklju in podobno.

Screenshot_20240130_072555_Facebook.jpg

Objavljeno
pred 17 minutami, DESMODUE pravi:

Kako je zoprno,ko ti človek ni več tiho in se postavi zase a? Za vsako stvar obstaja neka meja. Določeni ste jo dolgo časa prestopali.

Psi lajajo,karavana pa gre dalje.

V nedeljo osvojeno prvo mesto na britanskem državnem prvenstvu Valleys Extreme Lite overall , z voznikom Harry hillier-Rees. V konkurenci 248 tekmovalcev, večinoma na lahkih endurah.

Gre pa za popolnoma serijski motor, popularno imenovanega polizdelek,macek v zaklju in podobno.

Screenshot_20240130_072555_Facebook.jpg

.

... najbrž je imel srečo :kva2:

• Haha 2
Objavljeno
44 minutes ago, miran985 said:

Z mano imaš težave praviš? Človeka, kateri ima vsaj realno ime in se ne skriva za nekim hojladri imenom, mu gladko napišeš da je norec. Lepo. Najdi kje sem jaz tebi kaj podobnega napisal? Imam spoštovanje in si kaj takega ne privoščim. Sem Miran uradno. In pridi k meni domov to povedat v obraz če imaš "muda". Z veseljem te sprejmem. 

Waw. Waaaaw. A vidis da se obnasas kot norec? 

Objavljeno
pred 9 minutami, Kugelschreiber pravi:

Waw. Waaaaw. A vidis da se obnasas kot norec? 

Vidim ja 😉. Lahko si roko dava 😆😉.

Objavljeno
1 minute ago, miran985 said:

Vidim ja 😉. Lahko si roko dava 😆😉.

Ne, ocitno nisi videl, ne vidis.

Ljudi ki bi se postavljali z “mudi” in debatirali s pestmi ne maram okrog sebe. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

Ne, ocitno nisi videl, ne vidis.

Ljudi ki bi se postavljali z “mudi” in debatirali s pestmi ne maram okrog sebe. 

Ja kot pričakovano si razlagas na slab način. Mišljeno je da če se že skrivaš za nekim imenom da lahko tudi osebno prideš povedat. Brez potrebnih pesti itd. Tudi sam ne maram tega.

Sam rad pa vidim da ima človek "jajca" povedat tudi brez skrivanja. Takrat se lahko začnemo pogovarjat kot se spodobi. Do takrat pa lapaj v tri dni.

"Mudi-pogum".....

Objavljeno
pred 9 urami, DESMODUE pravi:

čist narobe si razumel zapis od @Kugelschreiberja. In si že prav zapisal (pol se je vnela huda debata) kupci, ki si upajo poseči še po čem drugem razen po tem kar predpisuje status. Bodisi si upajo, tvegajo, ali imajo celo mal znanja in razumejo razlike. 

Kar ne pomeni, da so kupci drugih znamk zavedeni ali da ne vedo kaj hočejo. Daleč od tega, je pa dejstvo, da da marsikdo res ne ve, kaj kupiti, pa mu to predpiše status v klubu...vsaj tako sem zadnjič slišal enega strica, ker je moral 1200gs menjat za 1250 :P , ker je baje zaostajal za grupo :D

Vsekakor pa si v tejle temi želim in v vseh temah o konkretnih motorjih (velja za vse nas) da se bolj posvetimo modelom motorjev, od tehnikalij, do opreme, predelav, problemov itd...Nekako ne vidim, da se medsebojno "obdelujemo". Jalova debata je to.

Objavljeno

800x rally tehtan brez goriva 160 kg...advforum...

Objavljeno
pred 9 minutami, DAMI34 pravi:

čist narobe si razumel zapis od @Kugelschreiberja. In si že prav zapisal (pol se je vnela huda debata) kupci, ki si upajo poseči še po čem drugem razen po tem kar predpisuje status. Bodisi si upajo, tvegajo, ali imajo celo mal znanja in razumejo razlike. 

Kar ne pomeni, da so kupci drugih znamk zavedeni ali da ne vedo kaj hočejo. Daleč od tega, je pa dejstvo, da da marsikdo res ne ve, kaj kupiti, pa mu to predpiše status v klubu...vsaj tako sem zadnjič slišal enega strica, ker je moral 1200gs menjat za 1250 :P , ker je baje zaostajal za grupo :D

Vsekakor pa si v tejle temi želim in v vseh temah o konkretnih motorjih (velja za vse nas) da se bolj posvetimo modelom motorjev, od tehnikalij, do opreme, predelav, problemov itd...Nekako ne vidim, da se medsebojno "obdelujemo". Jalova debata je to.

Tudi jaz se trudim ja. Pa vedno ene in iste zadeve v odgovorih, seveda konstantno od istih osebkov.Z veseljem se potrudim,objavim,poslikam,povabim..se pa potem sprašujem,ce je sploh vredno,ker papige začnejo takoj vreščati svojo zlajnano melodijo.

Bi moral prenašati to v nedogled? Ali imam pravico kaj nazaj napisat? 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, DESMODUE pravi:

Bi moral prenašati to v nedogled? Ali imam pravico kaj nazaj napisat? 

nč nate osebno nisem mislil , sem napisal vsi..velja za vse nas. Seveda lahko zapišeš nazaj, sicer sem ti že povedal, da bo velik dela in truda v tej smeri :D

ps. pa oba posta mi je forum združil, tako da je zadnji odstavek po nepotrebnem v citatu tebi.

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, HyperJack pravi:

To vaše drkanje ma res fuuuuul skupnega s to temo. Bravo! Sam šunder pa nobene pametne informacije.

Bi človek reku, da ste ljudje v letih mal bolj razgledani pa razumni, pa je isti kurac k en 12 letni milenjic.

Živi in pusti živeti.

Skoda ja, da kometirajo samo tisti, ki koveta nimajo in ga verjetno nikoli ne bodo imeli.  "Vedo" pa veiliko o kitajskih izdelkih. Se bojim da se bodo realni uporabniki izogibali tele teme. Na našo skodo, potencialnih kupcev, ne bomo dobili info iz prve roke.

Recimo dvomit v Kitajce, v narod k nardi okol 80 posto izdelkov za zahodnjake. Skor vse elektronske naprave. Se japonci jim dajejo izdelavo dalnoglede... Pocas bo treba preklopt na realnost. Da musk ima mrija terezija ne dalata vsega.

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 45 minutami, Loba pravi:

@DESMODUE Zahvaljujem se vam za vaše prispevke in deljenje izkušenj z motorji znamke Kove. Vaša strast do teh izdelkov je očitna, vendar bi rad izrazil nekaj pomislekov glede komunikacije prodajalca, saj se to nanaša tudi zagotovo na spoštovanje občih pravil forumov na netu, še posebej v zvezi z oglaševanjem.
Razumem, da imate pravico deliti osebne izkušnje in mnenja o motorjih, vendar se mi zdi pomembno omeniti, da bi bilo koristno, če bi urednik foruma bolj transparentno obravnaval reklamna sporočila članov, saj je težko v komentarjih ločiti izkušnje od reklamnih sporočil za Kove produkte. Morda bi bilo primerno, da se članom - prodajalcem dodeli poseben status ali da se omogoči objavljanje oglasov na določenem mestu, da bi ohranili profesionalnost in preglednost foruma, saj menim, da komunikacija na način kot poteka sedaj, izgublja svojo verodostojnost in zato med člani prihaja do nenehnih konfliktov.

.

... na zadnjih 42 straneh tele teme je tole zagotovo eden najbolj korektnih in produktivnih postov :worship:

Objavljeno

Pik, ko pa Dakar zmaga, pa narocis enga a? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!