Popularna objava kaizer Objavljeno Januar 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1 Fočk.. suma sumarum 4mesece/9K DAMI34, mladench, MiNa in 12 others 14 1
DAMI34 Objavljeno Januar 1 Opozori Objavljeno Januar 1 na fotki piše 1.1. torej je to nova tema in foušššš Buschi 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Januar 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2 😍 čist sm raznezn. prva prava avantura leta je ze za mano. Planiranje postankov je blo izvrstno. oprema je zdrzala, ne znam nastet vseh superlativov potrebnih za uspeh take ekspedicije. LoL. DAMI34, RobiRoberto, pik1 in 9 others 7 1 3 1
DAMI34 Objavljeno Januar 2 Opozori Objavljeno Januar 2 Pravkar, Kugelschreiber pravi: 😍 čist sm raznezn. prva prava avantura leta je ze za mano. Planiranje postankov je blo izvrstno. oprema je zdrzala, ne znam nastet vseh superlativov potrebnih za uspeh take ekspedicije. LoL. fakju Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 2 Opozori Objavljeno Januar 2 6 minutes ago, DAMI34 said: fakju Srecno novo leto tud tebi, ja. MARE 65, MiNa, Kawasaki_rider in 2 others 5
Popularna objava Ragezor Objavljeno Januar 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2 sezona 2024 odprta sel iskat sonce in kar nisem mogel najti. malo sem se zakalkuliral s casom in me je ujela tema. pozabil kako dalec je ce gres iz buzeta do kopra cez vizinado. pa se obvoz cez motovun je. potem pa se slabe ceste pa ze tko moras bolj pocasi zarad mraza. na koncu vseeno pristepal prvih 400 kilometrov. 40% po avtocesti sicer. pik1, Kawasaki_rider, Frenk 67 in 16 others 18 1
Popularna objava hajamoto Objavljeno Januar 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 4 Pred zimo. Mavti, RobiRoberto, PRPY in 13 others 15 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Januar 4 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 4 pred snegom še do morja... , no ja je bilo mal fajhtno sonca ni bilo v obilju, cesta pa suha sonce in meglice.. spotoma preveril stanje ruralnega področja še skok do plaže... ja no brisačo doma pozabil Kugelschreiber, Kawasaki_rider, Luka66 in 13 others 15 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 5 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5 Prvih nekaj kmjev letos. 😁 veseu k radio 😁 Ko sedim pred pc in ponoči me še vedno boli pod joškom pa vse do lopatice na levi strani 🤣a ko se vozim z motorjem....ne boli nič 😎 Luka66, n_majk, pik1 in 7 others 9 1
izibajker Objavljeno Januar 5 Opozori Objavljeno Januar 5 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: ...ponoči me še vedno boli pod joškom pa vse do lopatice na levi strani 🤣a ko se vozim z motorjem....ne boli nič 😎 Potemtakem bi fizioterapevti fure z motorjem lahko pripisali (predpisali) tudi na recept... MiNa, DAMI34 in PRPY 1 2
DAMI34 Objavljeno Januar 5 Opozori Objavljeno Januar 5 pred 10 minutami, izibajker pravi: Potemtakem bi fizioterapevti fure z motorjem lahko pripisali (predpisali) tudi na recept... res je, preverjeno...že 2x
luxsa Objavljeno Januar 5 Opozori Objavljeno Januar 5 Vceraj prvih 150 letos,srecal kar nekaj mototuristov,eden je bil celo z enim kawosakijem oldtajmerjem sredi njive,pa ni bla kroska. 😆 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 5 Opozori Objavljeno Januar 5 pred 31 minutami, luxsa pravi: Vceraj prvih 150 letos,srecal kar nekaj mototuristov,eden je bil celo z enim kawosakijem oldtajmerjem sredi njive,pa ni bla kroska. 😆 brez slik ne vela PRPY in luxsa 2
Frenk 67 Objavljeno Januar 11 Opozori Objavljeno Januar 11 Pospravte mopede, s severa prihaja mraz. Dons zjutri nekje okol Dunaja: Mavti, RobiRoberto, pik1 in 1 other 2 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 13 Ena fura na dan, odžene dohtarja stran 😁 Quest, dolenc100, IF7 in 11 others 13 1
maxxa Objavljeno Januar 13 Opozori Objavljeno Januar 13 pred 56 minutami, DAMI34 pravi: Ena fura na dan, odžene dohtarja stran DRZI!! Ce si le tolk pr sebi, da lahko sploh zlezes na prduljo😄 pik1, DAMI34 in RobiRoberto 1 2
DAMI34 Objavljeno Januar 13 Opozori Objavljeno Januar 13 pred 41 minutami, maxxa pravi: DRZI!! Ce si le tolk pr sebi, da lahko sploh zlezes na prduljo😄 jaz to preventivno jemljem pik1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 20 Ice ice baby bankir, dolenc100, MARE 65 in 13 others 14 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 27 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 27 Šou Na kavo Čist sam 😁 Kawasaki_rider, pik1, MiNa in 9 others 11 1
pik1 Objavljeno Januar 27 Opozori Objavljeno Januar 27 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: Šou Na Čist sam 😁 . ... kolk je mokre teže ??? Kawasaki_rider in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 27 Opozori Objavljeno Januar 27 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... kolk je mokre teže ??? ene 260 litrov kaizer, PRPY, RobiRoberto in 5 others 2 5 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 28 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 28 Ma niti ukul bajte ni zneslo 🤣 PRPY, Kawasaki_rider, mladench in 12 others 14 1
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Januar 28 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 28 Mal naokol, ledenih flik ne manjka... 😁 Kmet2, RobiRoberto, kaizer in 9 others 11 1
izibajker Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 Ob 27. 1. 2024 ob 16:17, DAMI34 pravi: A lahko malo opišeš, kako si se u tej situaciji znašel? Si imel potapljaško opremo gor... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 pred 22 minutami, izibajker pravi: A lahko malo opišeš, kako si se u tej situaciji znašel? Si imel potapljaško opremo gor... z lahkoto...ampak je že vse zapisano: sicer pa nič posebnega, tam kjer običajno prečim hudournik Bela, tik pred izlivom v reko Vipavo (včasih je nič vode, včasih 30cm...trenutno je bilo cca 40cm, pa umazana in motna) si je nek kmetauzar spomnil, da bi na traktorskem prehodu (glej linke, ki sem jih zgoraj podal) zmislil, da bi bilo fajn če nabere ene 2 tri kubike šodra za "fiundo". In se ni sekiral, bagr, pa mal skopat, ter v prikolico in domov. To mi je tip povedal, k ma njivo čist zraun...aja, je reku, jučeri so tu mal kopali szi baherjem Dami kot dami, je videl, da je malce več vode, bil sem na levi strani hudournika (gledano v smeri izvira), podlaga je bila "dokaj kul" in ga užgem. Držim gas, ker tu ni ustavljanja, ampak 2m pred koncem prečenja namesto gor, je šel moped dol....cel v jamo, tut števc je bil pod vodo. Takoj ko je oprijem zmanjkal, sem kresnil po STOP stikalu. Fotke so nastale, ko sem ga zvlekel na rob jame (drgač je bil čez sedež pod vodo) A ven ga nisem mogel....jebiga pretežek moped in prestrm breg. Pa je naletu moj kolega (lih je trimčkal v kratkih hlačah ob reki vipavi), k je tut že pol sveta prevozil, se mal pošalil...o lej ga kaj plavaš in čisto brez prošenj zabredel v mrzlo vodo. Jaz sem bil že itak na koncu z močmi..v glavnem sva ga zgurala ven. To se je zgodilo...lej datume pri 7kkm, sedaj jih ima motor 28kkm...in laufa, da je veselje ps. ker sem ga utopil v soboto..in če gre že vse u qurac, se vsaj zabavaj (zato sem fotkal in fotke objavil) je Seles prec spodi objave zapisal: v ponedeljek odpremo servis pss. štos vsega je..da za dramo ne rabim pol sveta obvozit, pa za zabavo tut ne. Podobno kot: ne rabim daleč, da me kaka teta ne skine z mopeda..na koncu, še bolje je, da me bliz bajte, pa vse dolge relacije naj bodo "drama" free Kugelschreiber, izibajker, Kaldu in 4 others 6 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se