Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1 . ... moj obisk pr prjatlu beduinu ... brez kave ... ponujal je skoz sam čaj 😁 Frenk 67, DAMI34, RobiRoberto in 11 others 13 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 3 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 3 Štartal na 5...padu na 1, čez kako uro in pol pa na vročih 8. Od senja dalje preko 12C...sem vsaj roke segrel 😁 IF7, n_majk, bankir in 21 others 23 1
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Februar 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 4 En krog, ko zun tako greje... 😁 DAMI34, skalar36, pik1 in 14 others 16 1
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Februar 8 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 8 ...sem se kulturno peljal malo naokoli po okoliških hribih. Bilo je kar kulturno frišno... ...kulturno sem obiskal prjatla in rekla dve, tri o kulturi. ..doma so me kulturno čakale pečene krvavice... ...v glavnem...hvala Francetu, da imamo frej dan. Kugelschreiber, MARE 65, DAMI34 in 18 others 17 1 2 1
Popularna objava Loba Objavljeno Februar 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 10 Danes kp-kp, Zivnorc, Quest in 18 others 18 1 2
Tyler541Max1 Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 On 1/5/2024 at 6:42 PM, izibajker said: Potemtakem bi fizioterapevti fure z motorjem lahko pripisali (predpisali) tudi na recept... Hehe, zanimiva zamisel!
DAMI34 Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 pred 36 minutami, Tyler541Max1 pravi: Hehe, zanimiva zamisel! men je dohtar predpisal čimveč gibanja na svežem zraku..in sem ga ubogal...vsaj 10kkm sem naklepal po njegovih navodilih pred 16 urami, Loba pravi: Danes mivka ob Dravi?
Popularna objava Loba Objavljeno Februar 11 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 11 (popravljeno) 51 minutes ago, DAMI34 said: mivka ob Dravi? Ja, prava cross mivka proga brez kamenja, tlak komot na 1.0 bar in gasaaa Do proge pa pravljica: Popravljeno Februar 11. Popravil Loba IF7, dolenc100, RobiRoberto in 11 others 13 1
DAMI34 Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 pred 8 minutami, Loba pravi: Ja, prava cross mivka proga brez kamenja, tlak komot na 1.0 bar in gasaaa Do proge pa pravljica: jaz mam tut lepe proge ob Vipavi, ma mivke pa ni, razen obSsoči sem je nekaj našel...bliz Doblarja. Lepe fotke, letos mate tudi vi vreme za se furat. V petek je bilo v MS ob 7 uri že 12C Loba in Zivnorc 2
Popularna objava kaizer Objavljeno Februar 13 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 13 po mesecu abstinence, MORJE... barčica po morju plava... Senj z nekdaj zadnjo utrdbo slovenskega ozemlja višnje že cvetijo n'mhnu je dhnlo s hriba, bi rekli primorci... trajekt sem zamudil, pa nič zato, pridem še... v glavnem, res fletno , 15 stopinj v senci, edino sunki vetra občasno mal motijo dolenc100, Quest, Kawasaki_rider in 17 others 19 1
ftp Objavljeno Februar 13 Opozori Objavljeno Februar 13 pred 15 minutami, kaizer pravi: višnje že cvetijo , mandlji pa res kaizer in Akito 2
Frenk 67 Objavljeno Februar 13 Opozori Objavljeno Februar 13 pred 1 uro, ftp pravi: , mandlji pa res kaizer, pik1 in Mavti 1 2
kaizer Objavljeno Februar 14 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14 pred 12 urami, ftp pravi: , mandlji pa res Hvala! za opozorilo in popravek!
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Februar 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14 Lepo vreme je blo, par ur freizeita, in za valentinovo se spodobi. Na sladoled sva sla. Current location je Postojna. V Senozecah so menjavali celostno podobo crpalke, OMV napisov ni vec, romunski delavci so ze zmontirali MOL table, Zaposlena pizdita, da so cifre za uniforme toralna katastrofa. Pr Vikitu narocva sladoled, greva do grada Socerb, pomislim da bi zaropotala se do Miramara, na poti proti Trstu si premislim. Prepozna sva. Na Opčine po kavo in sir, pa domow. Na Razdrtem je bilo samo se 10C. Ta cas so guspa prsli s sluzbe, v mrzlo bajto, ker sm ugasnil pec. Jeba. Najinga valentinovga popoldneva to ni skazilo MARE 65, Joker, Kawasaki_rider in 14 others 13 1 3
Zivnorc Objavljeno Februar 15 Opozori Objavljeno Februar 15 pred 10 urami, Kugelschreiber pravi: Lepo vreme je blo, par ur freizeita, in za valentinovo se spodobi. Na sladoled sva sla. Current location je Postojna. V Senozecah so menjavali celostno podobo crpalke, OMV napisov ni vec, romunski delavci so ze zmontirali MOL table, Zaposlena pizdita, da so cifre za uniforme toralna katastrofa. Pr Vikitu narocva sladoled, greva do grada Socerb, pomislim da bi zaropotala se do Miramara, na poti proti Trstu si premislim. Prepozna sva. Na Opčine po kavo in sir, pa domow. Na Razdrtem je bilo samo se 10C. Ta cas so guspa prsli s sluzbe, v mrzlo bajto, ker sm ugasnil pec. Jeba. Najinga valentinovga popoldneva to ni skazilo ... dobr ti to, da moped pelješ za valentinovo na sladoled.... ... pa verjetno si mislu da vama z mopedom ni skazilo valentinovega popoldneva.... ker z guspo sta verjetno imela "hitri sex" ... ampak verjetno bolj mile narave, če se je pred tem hladila v mrzli bajti..
Kugelschreiber Objavljeno Februar 15 Opozori Objavljeno Februar 15 14 minutes ago, Zivnorc said: ... dobr ti to, da moped pelješ za valentinovo na sladoled.... ... pa verjetno si mislu da vama z mopedom ni skazilo valentinovega popoldneva.... vse mas prav. 16 minutes ago, Zivnorc said: ker z guspo sta verjetno imela "hitri sex" ... ampak verjetno bolj mile narave, če se je pred tem hladila v mrzli bajti.. sej zna prtisnt knof na aplikaciji. Bajta ni bla mrzla prav dolgo. Edin ton je bil nekam…muted. 😜 MiNa, DAMI34, tomaz69 in 2 others 5
Popularna objava skalar36 Objavljeno Februar 15 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15 (popravljeno) En mini krogec do Bleda. Nov motor nov telefon. Oba iz China.Oboje dela. Spodaj so dokazi. Popravljeno Februar 15. Popravil skalar36 GregorM, MARE 65, Kawasaki_rider in 16 others 18 1
Tyler541Max1 Objavljeno Februar 16 Opozori Objavljeno Februar 16 20 hours ago, Zivnorc said: ... dobr ti to, da moped pelješ za valentinovo na sladoled.... ... pa verjetno si mislu da vama z mopedom ni skazilo valentinovega popoldneva.... ker z guspo sta verjetno imela https://www.shopsy.si/Blog/davcno-potrjevanje-racunov/ "hitri sex" ... ampak verjetno bolj mile narave, če se je pred tem hladila v mrzli bajti.. https://www.bodygain.si/izdelki/prehrana/beljakovine/beljakovinske-ploscice Haha, zveni kot da ste imeli zabaven valentinovski popoldan!
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 16 N kufe 😁 GregorM, pik1, Zivnorc in 9 others 11 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 17 . ... mal makadama in mal stranpoti ... samo nobene lužce nisem najdu ... pa žal tud nobenga hudga tranzita, da bi se še mal "tapravim rajderjem" lahko pohvalil ps. ... pa kakšen meter poti je bil za starejšga občana že tud kar napor ... bil pa je to prijeten napor DAMI34, MiNa, RobiRoberto in 14 others 15 1 1
Popularna objava hajamoto Objavljeno Februar 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 17 Mav okol bajte pa še lužo sm najdu😁 Zivnorc, Kawasaki_rider, MiNa in 15 others 17 1
Popularna objava Quest Objavljeno Februar 18 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18 (popravljeno) Končno sem speljav v 2024. Cilj Vidikovci nad N. Vinodolski. Vidikovac Zlobin, vidikovac Mahavica in Pridva. Ozka cesta, veliko peska in lepi razgledi. 2x koffe, nekaj pavz in malca iz kufra. Ob prvi prilki pa do Otoka DC3 plačat vstopnino za 2024. Sem pozabil.😇 Dvor Vidikovac Zlobin Vidikovac Mahavica Senj Brzine ne odražajo realnega stanja na terenu. Nekdo je vdrl v Garmin račun.😉 Popravljeno Februar 18. Popravil Quest Kmet2, RobiRoberto, Frenk 67 in 18 others 20 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20 . ... kratki "tranzitoffroad" ... po obronkih hribčkov za bajto ... in spet brez ene lužce Mavti, MiNa, n_majk in 8 others 10 1
skalar36 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 (popravljeno) Aha. Črni vrh nad polhovim gradcem? Popravljeno Februar 20. Popravil skalar36 pik1 1
Tyler541Max1 Objavljeno Februar 23 Opozori Objavljeno Februar 23 On 2/18/2024 at 1:28 PM, Quest said: Končno sem speljav v 2024. Cilj Vidikovci nad N. Vinodolski. Vidikovac Zlobin, vidikovac Mahavica in Pridva. https://www.shopsy.si/Blog/davcno-potrjevanje-racunov/ Ozka cesta, veliko peska in lepi razgledi. 2x koffe, nekaj pavz in malca iz kufra. Ob prvi prilki pa do Otoka DC3 plačat vstopnino za 2024. Sem pozabil. https://www.bodygain.si/izdelki/prehrana/beljakovine/beljakovinske-ploscice Zveni kot fantastičen dan! Kawasaki_rider, mladench in Quest 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se