Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 22 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 22 . ... s prjatlom in velikonočnimi zajčki na kavici Loba, Luka66, skalar36 in 16 others 18 1
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 23 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 23 v hrib. Kwa pa. Kugelschreiber, MiNa, DAMI34 in 14 others 16 1
Popularna objava ftp Objavljeno Marec 24 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 24 Po "neznani" Istri 😁 IF7, raza, GregorM in 16 others 18 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 30 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30 Iskanje velikonočnega zajčka Akito, Mavti, Marko P. in 19 others 21 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Marec 30 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30 Sem jo ucrl kot zajec da ni bilo treba potice pa prate pripravljat Podgorje pa za makaronarji čez, k sosedom... sem naredil obvoz čez Jelovice da sem si Šavrinske bregove ogledal v križišču desno Praproče so pa čisto blizu in tam še niasem bil... pa se je spalčalo, da sem se lahko odžejal Laniše pod Kraškim robom malce zlovešče, da bi kak šlepar ograje ne prebil neomajni čuvaj v Mikci-h HUM s pokopališča ujet oldtimer čaka boljših časov, pa sploh ni slab videti Kotli so bili v prvotnem planu Waterfall pa cel kup folka to so pa ta obnovljene hiške za najem pa z glavne ceste spet po ovivnkih, eden prvih rondojev v Istri še en hiti pregled Buzetske gorske dirkalne steze pogledat Kaštel Petra Pilosa Lanišče pa klance, Oprtalj... slap Butori ob cesti potem pa kartiza polna, jaz pa v Momjan, Kučibreg, me spomnil na dom..., Belvedur, pa Črni kal, potem pa brž domov... Mavti, GregorM, MARE 65 in 14 others 15 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 30 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30 umirjeno, brez scen, tudi ostali motoristi zelo kultivirano maxxa, pik1, Quest in 14 others 16 1
ftp Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 @kaizer, že ko si se potepal po tistih krajih, a si morda ti vozil za enim BMW 1150 GS z dvema gor od Lupoglava do Boljuna po lokani cest?
maxxa Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 pred 10 urami, Snečer pravi: umirjeno, brez scen, tudi ostali motoristi zelo kultivirano Nova celada in gume. Katere znamke? Zadovoljstvo?
Snečer Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 pred 3 urami, maxxa pravi: Nova celada in gume. Katere znamke? Zadovoljstvo? gume so tkc70, pri moji vožnji na asfaltu ni težav, na makadamu pa so boljše od mitas , mam že 9k prevoženih, še bodo za najmanj 5k, dobro uravnotežene, brez uteži na platisčih, cena premium čelada agv k3, prej 15 let stara xlite, vzel zarad sončne blende (da ne vozim navlake), a temni polni vizir je vseeno drug svet, hrup ok, udobje boljse od xlite, zracenje slabse, aerodinamika boljsa, vpetje glave slabše , teža ok, cena smešna maxxa, Quest, MiNa in 1 other 3 1
kaizer Objavljeno Marec 31 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31 pred 20 urami, ftp pravi: @kaizer, že ko si se potepal po tistih krajih, a si morda ti vozil za enim BMW 1150 GS z dvema gor od Lupoglava do Boljuna po lokani cest? Oj! žal ne, nisem se vozil po isti cesti kot vidva, cca 11:30 sem z glavne ceste na prvem odcepu zavil desno za Lesičino. Čez štreko smo se pa vsi na istem mestu peljal, s časovnim zamikom, da se nismo videli in srečali (škoda) Osti jarej!
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 5 Popularna objava Opozori Objavljeno April 5 (popravljeno) Sva šla z @DAMI34 prevert, ce je jadranka že prpravlena. Ja kva nej rečem...šta se mora,nije težko. Popravljeno April 5. Popravil skalar36 Loba, Quest, MiNa in 10 others 12 1
DAMI34 Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 pred 24 minutami, skalar36 pravi: Sva šla z @DAMI34..šta se mora,nije težko. Šta se mora tiče, danas je bilo na desni 🙃 Loba in skalar36 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 7 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7 Pozz. Da se malo oglasim po dolgem času.🤪 Ja, zadnje mesece sem preživel ob pisanju nove knjige, ki je tik pred tiskom, zato sem imel bolj malo časa za kaj drugega razen službe in treningov. Knjiga 17.000km po in do Svilene ceste (Kirgizistan, Uzbekistan, Kazahstan ) in še mal v Černobil in domov bo ugledala luč še ta mesec. Več podrobnosti pa ob izidu.😇 Sem pa po 11 letih sem spet občasno za volanom tovornjaka, prav sede mi. Od moto nesreče še nisem gonil tovornega volana. 😇 Ampak s trdim delom, treningi sem uspel pridobiti nazaj zdravniško. 20240222_113133.mp4 Del rehabilitacije je vsakdanji trening na fitnesu in tudi danes ni nič drugače...še vedno z brado.🤪 Počasi postajam tisti motorist, ko se dejansko vsedem na motor samo takrat ko grem na par tisoč ali pa deset tisoč plus kilometrov trip. Ali je to starost, modrost ali pa samo moja kaprica, ne vem.🤔 Ker je bil lep vikend me Karmen mal podraži, če jo bom kam peljal z motorjem.😎 In resno se zamislim🤔, saj res, letos sploh še nisva ogrela gum. Večkrat mi pridejo tisti momenti, ko imam vsega poln qrac in potem pridejo tisti momenti, ko si rečem pa leeej kako lepi oblaki...🤣 In ta sobota je bila takšna, leeej sonce in oblake.🤣 Pa sva se zapeljala mal okrog hiše... Pa ni problema, če me kdo ni dobil na domu, da mu zaje... dan. Tu sem za vas, delam tudi na daljavo.😂 Izlet je potekal v vodno gurmanskem slogu. Še dobro nisem štartal že sva jedla pri Hladet ( Veliki Gaber)😋 Tu še vedno z brado. 🤣 Karmen gratinirane školjke jaz pa beybi ribs.👌 Fotka na gradu Bogenšperk, ker ga imava ravno za hišo. Nazaj domov obrit na letno verzijo, potem pa na ljubljansko Barje kjer sem kljub neprimerni izbiri motorja iskal ptičjo opazovalnico po barjanskih makadamih. Žal so jo podrli s tisto lepo leseno potjo do nje, ker je bila dotrajana in nevarna, nove pa niso naredili. Žalosten, sej lahko držim jezik za zobmi, samo na mojem frisu so se ob tem lahko prebrali podnapisi.😁 Po dolgem času sva se ustavila ob Rakitniškem jezeru in seveda spet malo jedla... Karmen ričet, jaz pa golaž.👌 Problem je samo ker moram potem še več kot pol njenega naročila pojest, ker moja 🐾 res je kot mali ptiček, mal pokljunčka in je konec.😁 Obiskat greva še Cerkniško jezero kjer sem preživel svoje otroštvo... ter Bloško jezero kjer sva malo uživala na sončku in lizala Colo.😎 Na poti po tej naši deželici pa nisem več vedel ali mi skoz blendajo ali so ceste tako luknjaste.🤪 Od tam pa nisem mogel mimo Horsburgerja v Tivoliju. Karmen več ni mogla jest zato sem pa jaz naročil z dodatno plesko🤣 Moja trenutna postava je na fotografiji. Vidi se da nekaj treniram, se pa tudi vidi, da če mi kdo ponudi kos torte, ga vzamem.😋 Doma si privoščiva še kopel in v posteljo, kjer so se prave dogodivščine šele začele😈. Ampak to je samo najino.🥰 Ker sem se obril sem vsem čudn. Pa kaj ne bom saj sem še sam seb ....😳 Od vse tegobe sem si narisal brke in šel ven. Soseda z narisanimi obrvmi pa mi je rekla, ko me je videla, da nisem normalen🙄🤣 Lp 🤠&🐾 Akito, PRPY, franc in 14 others 15 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 7 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7 Jaz sem pa že mal v letih... na motor se usedem včasih tut za pol ure in patetičnih 50km...res pa moram priznati...ni nobenga trasferja v tej relaciji 😛 Žiulejne se mi je mal skompliciralo in se temu prilagodim...se pač zgodi, ne iščem "emoji sočustvujem" verzije. In tako sem odpulil eno patetično jadranko s patetični kilometri v "petak dol a subotom nazad". Blo je iber fajn. Mel sem družbo, z velik tolerance...(ne morš skoz nažigat, če si starejši občan valda) pa tudi v debatah, sem (smo) žgal 200km/h+ običajno držim gobec, ma nekaj lepih "patetičnih" lokacij sem si pogledal. S frendom, ki ni obremenjen, kdo kaj vozi in kam in koliko vozi in je blo čisto fajn. Nsva prehitela vseh motoristov, sam en mal Pa še nekaj družbe sva mela z mnogo boljšim motorjem, tak da se celo čudim potrpljenju voznika. Pa tut knjige najbrž ne bova napisala o tem "podvigu" Luka66, PO-LZJE, n_majk in 9 others 11 1
Popularna objava pik1 Objavljeno April 7 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7 ... kokr vidm na koledarju, se zdej piše že april ... in s tem konc zajebancije ... baje je april čas za "taresne" teste mopedov ... torej, gaaaas ... ... kdor hoče bit namreč tazaresna prava cura motoriranja, bo pač moral poiskat kakšen "taprav" tranzit ... tko kot sem ga jest danes ... čeprav sem mal kopiral ... ampak, trudil sem se pa vseeno u glavnem ... "nad" jadranka bi temu lahko rekel ... pivo na 1300 in nekaj mnv se mi zdi, da tud ni kar tko ... vse je bilo "nad" če v kratkem povzamem opažanja ... moped vleče zvezno, bremze delajo k šus ... fedri federirajo ... tko da ... lahko rečem, da sem zelo zadovoljen z nemškim izdelkom ... vprašanje pa je, kolk časa bo to moje zadovoljstvo z nemčkom še trajalo ... ... kajti test in dokaz vzdržljivosti kitajskega kinderjajčka se nizbežno bliža Akito, skalar36, Quest in 9 others 11 1
Popularna objava Ragezor Objavljeno April 7 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7 (popravljeno) pred 10 urami, DAMI34 pravi: Jaz sem pa že mal v letih... po tejle "cesti" sem se pa danes peljal. me je zanimalo kaj je to za zgradbe (neka vodovodna zadeva, brezveze), ker sem jo videl iz tega vidikovca. po tem se pa poiskal se stakleno kapelico pa neke nebeske labirinte. oboje tudi precej brezveze. Popravljeno April 7. Popravil Ragezor MARE 65, Akito, GregorM in 7 others 9 1
DAMI34 Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 pred 10 urami, Ragezor pravi: po tejle "cesti" sem se pa danes peljal. me je zanimalo kaj je to za zgradbe (neka vodovodna zadeva, brezveze), ker sem jo videl iz tega vidikovca. po tem se pa poiskal se stakleno kapelico pa neke nebeske labirinte. oboje tudi precej brezveze. od daleč izgleda kot fina cesta za se vozit, v realnosti je pa res kako vodno zajetje in polaganje cevi, al pa bodo vetrnice postavili
Ragezor Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 ja od dalec zgleda kot nek bunker vkopan v zemljo. saj tudi je, sam da so verjetno neke vodovodne cevi not. skratka ne mores not pa ni dost za vidit. cesta pa ni bla fina za vozit. na enih mestih sem bolj hodil kot vozil, ker je tako rahlo kamenje, ki ga voda spere in nastanejo brazde.
Popularna objava gift Objavljeno April 8 Popularna objava Opozori Objavljeno April 8 Nedeljska 😎 Mavti, mladench, Kugelschreiber in 10 others 12 1
Popularna objava pik1 Objavljeno April 8 Popularna objava Opozori Objavljeno April 8 . ... in še en današnji umirjen vtis ... res, da je jadranka danes čist prazna ... ampak vseeno je na njej še dovolj adrenalina ... tako da sem na koncu malo pred Reko, v krožišču kljub vsemu zavil še na levo, namesto domov, na desno ... in si privoščil še malo miru ps. .... sicer pa ... zmer bolj zastopim "starejše občane" ... ki si od vsega skupaj najbolj želijo samo še mir Frenk 67, MARE 65, Quest in 14 others 15 1 1
gift Objavljeno April 10 Opozori Objavljeno April 10 Ob 7. 4. 2024 ob 11:27, Kmet2 pravi: Samo ta slika Kapetana ...ambient in pripomočki, pa zmaga 👌 Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno April 12 Opozori Objavljeno April 12 za dušo...do rid MiNa, Quest, RobiRoberto in 6 others 8 1
DAMI34 Objavljeno April 13 Opozori Objavljeno April 13 pred 16 urami, corleone48 pravi: Kaj je to cesta proti Predmeji? ne, tole je tule nekje: https://maps.app.goo.gl/HaUWkpwnsuk9w4Jx5 IF7, MARE 65, pik1 in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se