Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Maj 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4 Ucer je blo konc dopusta. Dezertacija Sardinije. Iz Iglesiasa cez Buggerru v Guspini, zelo lepa cesta, pol mal dolgcasa do Bosa Marine. Tam zacne Jadrankina sestricna. Tirenka? Cesta je krasno speljana, s super razgledi al jo je 30%samajama. Vidim tablo za Villanova Monteleone, vrzem sidro, preverim a je to res lahko obvoz in zasibava na planoto. Ena bolsih odlocitev. Koncamo v zalivu pomaranc, na pici in trajektu. Navigacije pravijo nekih 370, stevc mi je pokazal 404. Km. Ne error. danes smo uzgali se 500km AC. Povsod je lepo. Tud doma je kr fajn. skalar36, Rdeči, tomaz69 in 18 others 20 1
Popularna objava 3nity Objavljeno Maj 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4 Ena iz prejšnjega tedna, ko je še bilo hladno. Sem dobila navodilo: “Zavite, precej hribovite ceste, naj bo res razgibano”, bwahaha težko meni Torej čez Kras Tilment most Ravedis v dolino Cimoliana (po kateri je vožnja v sezoni plačljiva) melišče San Lorenzo pogled proti Punta Pii, desno od nje se skriva Campanile di Val Montanaia, simbol furlanskih Dolomitov Cimoliana je čudovite barve jezero Vajont Monte Toc jez Vajont Cansiglio 1. poskus na razgledno točko recimo, da je uspel Polcenigo Ker je prvič uspelo, poskušava še na drugo razgledno točko vse do pol metra snega na ledeni podlagi. Med obračanjem naju pohodnik vpraša ali rabiva pomoč. Sem samo zamahnila z roko rekoč butlji že imamo prakso Drugi poskus tako ni uspel. Nazaj v dolino, čez brod reke Meduna in domov Zivnorc, Kugelschreiber, skalar36 in 27 others 26 4
PRPY Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 pred 4 urami, maxxa pravi: Kako se obnese tole: Super je za vozit, sploh na kaksni mal daljši turi... malo je edino zoprno ker eno sem že znucal po cca 15k km in mi je začela poščat... tale je druga in ima za sabo cca 10k km... tako da počasi bom moral verjetno gledat za novo oz kaj drugega - kakšen gel, čeprav za gel sem slišal ful različna mnenja. maxxa 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 5 Opozori Objavljeno Maj 5 13 hours ago, 3nity said: Ena iz prejšnjega tedna, ko je še bilo hladno. Sem dobila navodilo: “Zavite, precej hribovite ceste, naj bo res razgibano”, bwahaha težko meni Torej čez Kras Tilment most Ravedis v dolino Cimoliana (po kateri je vožnja v sezoni plačljiva) melišče San Lorenzo pogled proti Punta Pii, desno od nje se skriva Campanile di Val Montanaia, simbol furlanskih Dolomitov Cimoliana je čudovite barve jezero Vajont Monte Toc jez Vajont Cansiglio 1. poskus na razgledno točko recimo, da je uspel Polcenigo Ker je prvič uspelo, poskušava še na drugo razgledno točko vse do pol metra snega na ledeni podlagi. Med obračanjem naju pohodnik vpraša ali rabiva pomoč. Sem samo zamahnila z roko rekoč butlji že imamo prakso Drugi poskus tako ni uspel. Nazaj v dolino, čez brod reke Meduna in domov Lahko bi kak gpx objavla. MiNa, Loba, Quest in 1 other 3 1
3nity Objavljeno Maj 8 Opozori Objavljeno Maj 8 Ob 5. 5. 2024 ob 11:06, Kugelschreiber pravi: Lahko bi kak gpx objavla. Lahko bi, samo običajno v prostem času počneš kar ti je všeč in risanje po mapi meni ni. Evo, samo zate sem v mapse prepisala imena, ki sem jih pripisala že k slikam https://maps.app.goo.gl/QWVxbyhMArgiEX8JA Priporočam, da pot prilagodiš (greš po ac), mi2 sva se ji nalašč ognila. DAMI34, Kugelschreiber, franc in 4 others 5 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10 . ... učim se bit "taprav" offroudar ... tranzit sem naredu, lužo sem najdu ... prah je bil ... sam še po kakšni sprehajalni potki se zapelem ... in bo to to 20240510_140511.mp4 MiNa, Satao, n_majk in 12 others 10 1 4
Popularna objava IF7 Objavljeno Maj 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10 Malce po Trnovskem gozdu.... brez prometa, le enega Bavarca na GS-u srečala... baterije napolnjene. DAMI34, MARE 65, Joker in 14 others 16 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 11 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11 Ena taka ni glih krog, sva pa pršla nazaj... Lepih 489km Quest, pik1, raza in 14 others 16 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 12 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12 Z novimi Mitas gumami pa takoj na šuder Nagip do kolena in po kolenu ni problem brez skrbi ni bilo težav in izletov v malineitak še niso dozrele Občasno namest pira tudi krompir in čebulo vozim priti domu Dnevi pa nenormalno hitro minevajo časa za motor vse majn ampak nekaj voženj sigurno bo . MiNa, skalar36, dolenc100 in 11 others 13 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17 Na kafje 😁 IF7, motom, skalar36 in 8 others 10 1
pik1 Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Na kafje 😁 . ... jebe se teb ... jest pa že cel dan delam ... .... in prpraulam ... za en "roštiljtranzit" DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 pred 2 urami, pik1 pravi: .... in prpraulam ... za en "roštiljtranzit" js se bom yu3 prpravu na roštiljad. Obril, pa nohte prstrigu za nedeljo bom taman pik1 1
Popularna objava Loba Objavljeno Maj 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20 Včeraj 1 krog gasaaaaa MARE 65, Kmet2, mladench in 10 others 11 1 1
GeeSXer Objavljeno Maj 20 Opozori Objavljeno Maj 20 pred 2 urami, Loba pravi: Včeraj 1 krog gasaaaaa gasgas 😉 ne gasaaaa DAMI34, RobiRoberto in Loba 3
Kugelschreiber Objavljeno Maj 20 Opozori Objavljeno Maj 20 (popravljeno) 4 hours ago, Loba said: Včeraj 1 krog gasaaaaa A jaz to prav vidim? Ring-a-ding-diiiing? Popravljeno Maj 20. Popravil Kugelschreiber Quest, Joker, DAMI34 in 3 others 1 1 4
Popularna objava knedl Objavljeno Maj 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26 Odhod ob 8 uri. Smer Banja luka - Mostar - Dubrovnik. Vreme lepo na prehodu meje Gradiška pa prazno. Prenočevanje v Banjaluki in seveda obvezno pivo za ponovno hidracijo. Drugi dan pa pot proti Mostarju. Postanek v Jajcu. Ogled stare trdnjave in malica, potem pa naprej ob Vrbasu proti Mostarju. Pred vhodom v Mostar pa kolona. Nastanitev in ogled starega dela Mostarja ter seveda mostu. Torek je namenjen za pot v Dubrovnik. Na pot se odpravljava po zajtrku v prijetnem in toplem vremenu. Cesta je v začetku slaba, površinsko rezkana, skratka zdi se mi da bo najina deauville-ka razpadla. Pa ni, lepo naju je pripeljala na Bosansko - Hrvaško mejo. Prometno prosim je bilo vprašanje hrvaške policije. ( Pa majstore ovo se ne krade) dobil sem samo jezen pogled. Prihod v Dubrovnik. Cene šok. Ogled obzidja in muzeja 50€ po glavi. Ni šans. Po počitku pa preko Trebinja in Stolca v apartma v Mostarju. Lep dan in lep izlet neglede na cenovni šok. Spet je jutro in po zajtrku smer Sarejevo. Kaj za povedat cesta je solidna in 25 kilometrov pred Sarajevom zavijem na avtocesto ker je začelo deževat, vendar se vreme umiri in najin prihod v Sarajevo je v oblačnem in toplem vremenu. Pot čez središče mesta do najine nastanitve je v počasi premikajoči koloni. Nastanitev in tuš pol pa na Baščaršijo. Vlilo se je kot iz škafa, ampak saj v lokalu streha ne prepušča, tako da nama ni hudega. Naslednji dan pa pot na Sarajevsko letališče in ogled rovov. Zelo priporočam saj se vidi trpljenje ljudi. Pot se je prevesila v drugo polovico oziroma proti povratku domov. Počasi se odpravljava proti Bosanski Gradiška, kjer bova prespala na poti domov. Odločila sva se da proti Gradiški del poti narediva po avtocesti, in tako sva šla 138 kilometrov brez postanka. Saj sva imela namen počitek na avtocesti pa na tej relaciji po 65 prevoženih kilometrov naslednjih 75 kilometrov ni ne parkirišča in ne parkplaca tako da so najine zadnjice bile že kar utrujene. Gradiška: kosilo, pivo in spanje. Petek pa streznitev na Hrvaški avtocesti. Postanek na črpalki, dve kavi in 4 x pol litra vode, ki v trgovini ena stane 40 centov je bil račun 11€. Za ta denar sva v Bosni jedla in spila tri piva. Lepa vožnja ter več kot 2000 kilometrov. VID-20240511-WA0015.mp4 Quest, motom, MARE 65 in 15 others 16 2
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26 Petek... Sobota... Nedelja. markII, DAMI34, mladench in 18 others 17 1 3
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Maj 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26 ...proti izviru Iške... raza, mladench, pik1 in 14 others 16 1
franc Objavljeno Maj 27 Opozori Objavljeno Maj 27 (popravljeno) Za zadnji dve sliki vem kje sta, ne vem pa kaj se šteje za izvir Iške (mal velik vode se mi zdi za izvir) . lp ps. Ja staram se, pa mi vid peša, pa malo čuden kot slikanja (predvidevam, da vem kje so ostale slike nastale) . Sem zadnjič pogrunatal (po več letih poskusov) , da se da tam priti skozi (ne sicer ob vodi) . Popravljeno Maj 27. Popravil franc
Zivnorc Objavljeno Maj 27 Opozori Objavljeno Maj 27 pred 30 minutami, franc pravi: Za zadnji dve sliki vem kje sta, ne vem pa kaj se šteje za izvir Iške (mal velik vode se mi zdi za izvir) . lp ps. Ja staram se, pa mi vid peša, pa malo čuden kot slikanja (predvidevam, da vem kje so ostale slike nastale) . Sem zadnjič pogrunatal (po več letih poskusov) , da se da tam priti skozi (ne sicer ob vodi) . ... saj pravim, da sva šla proti izviru Iške. Tista slika je kar precej nižje... sva šla še malo proti toku mimo tolmunčkov... pol sva pa bila že malo pozna in obrnila. ... naprej bi morala iti peš... franc 1
franc Objavljeno Maj 27 Opozori Objavljeno Maj 27 Lepi kraji okoli Iške, samo na žalost (ali pa tudi ne) same slepe poti. Sem zadnjič malo googlal, pa sem potem "odkril" nove lepote malenkost od poti, ki sem jih predhodno prevozil vsaj 100x. Slap Kotel, izvir pri Babci... Verjetno moram še malo "googlati" ali pa rabim malo lokalnega znanja (zato "skačem" na poznano) . lp Zivnorc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se