Zivnorc Objavljeno Maj 27 Opozori Objavljeno Maj 27 ... sej sem tudi sam začel šele "na zrela leta" odkrivati kraje, od koder imam "del korenin družinskega drevesa"...
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 29 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29 Toliko, da sem nove "radirke" mal na cesto navadil. Takole je "mica" zabeležila 65km po okolici. PRPY, kaizer, skalar36 in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1 Ena lušca, mal šodrčka. Brez redbula 🤣 kaizer, Satao, Akito in 9 others 12
pik1 Objavljeno Junij 1 Opozori Objavljeno Junij 1 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Ena lušca, mal šodrčka. Brez redbula 🤣 . ... kje je pa tranzit ??? ... spet neki sam na pol ps. ... brez tranzita, ni nč vredn DAMI34 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Junij 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2 Bruhnu do kocevja MiNa, Quest, DAMI34 in 8 others 11
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Junij 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2 Čez Avstrijo v okolico Šentilja. DAMI34, mladench, Kawasaki_rider in 15 others 17 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 7 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 7 . ... tole bi pa z lahkoto objavil tud v temo, "Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo" ... za bajto ... sem najdu vodo ... štrudel, kokakolo ... .... ma skor vse ... sam mal tranzita bi mogl bit še zravn, pa bi bilo popolno MiNa, mladench, RobiRoberto in 7 others 8 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 7 Opozori Objavljeno Junij 7 pred 27 minutami, pik1 pravi: . ... tole bi pa z lahkoto objavil tud v temo, "Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo" ... za bajto ... sem najdu vodo ... štrudel, kokakolo ... .... ma skor vse ... sam mal tranzita bi mogl bit še zravn, pa bi bilo popolno lajkam "štrudl" pik1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 7 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 7 (popravljeno) S5 Popravljeno Junij 7. Popravil MiNa motom, mladench, gift in 12 others 14 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 8 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8 Prisluškujeva... DAMI34, mladench, RobiRoberto in 13 others 15 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 8 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8 Čez Rakitno do Osilnice pogledat medvedje ride v dežju. Potem pa na TET Medvedjek - Loški potok. 😁 bajkr88, mladench, skalar36 in 10 others 12 1
Popularna objava 3nity Objavljeno Junij 9 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9 (popravljeno) Glede na včerajšnje vreme sva kar dobro prišla skozi Niso pa vsi imeli te sreče ob tej priliki naj spomnem vse, da večina, ko potrebuje pomoč, ne skače po sredi ceste, joka, kriči, se meče na tla tistih par minut ti ne bo spremenilo ničesar, nekomu drugemu pa bo pomenilo ogromno midva sva se edina ustavila in tudi ko sem bila jaz kasneje sama ob motorju s ketno na tleh se ni prav nihče ustavil. To je slika naše družbe, en aplavz za nas 👋 Slovenski, italijanski, avstrijski in nemški motoristi, vsi isto s.. Signala pa ni 8 km proti slovenski strani in 15km proti italijanski. Fantina se je pa peš odpravil proti signalu, ker mu na mahanje ni nihče ustavil Ter Zoncolan Slap potoka Grasia Prelaz Rest Jezero Redona Jezero Barcis Piancavallo Vila Manin Palmanova Popravljeno Junij 9. Popravil 3nity RobiRoberto, Kmet2, Kugelschreiber in 16 others 15 2 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 9 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9 Ukul bajte 🤣 Quest, motom, Mavti in 9 others 11 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10 @3nity : Žal je točno tako, kot si napisala. Enako zgodbo imava izpred parih let v Bosni. Horde, predvsem slovenskih, motoristov so se valile mimo pa se nikomur ni zdelo vredno niti vprašati, če lahko kako pomagajo. So pa prešerno pozdravljali. To pa ja. Marš u k...c pa bratski pozdrav! Edini, ki je ustavil, je bil nemec z avtom, ki je imel na prikolici GSa. Ja, prav ste prebrali. In bil je pripravljen razložiti svoj motor, ga pustiti ob cesti ter prepeljati najinega... Toliko o tem... raza, pik1, MARE 65 in 8 others 10 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 12 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12 Jeb...ti ibermašina. Če že kardan ne odpade, pa gume požre. Skratka, spet montiramo. Sem bil tako jezen, da sem kar fakiča nastavil pred objektiv... Drugače pa je zaradi silne modrine zelo težko narediti dobro fotko... MiNa, IF7, kaizer in 12 others 14 1
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 13 18 hours ago, Joker said: Drugače pa je zaradi silne modrine zelo težko narediti dobro fotko... Jp. pik1, mladench, IF7 in 13 others 13 2 1
Joker Objavljeno Junij 13 Opozori Objavljeno Junij 13 pred 23 minutami, Quest pravi: Jp Počakaj še par dni. Prideva čez...
Quest Objavljeno Junij 13 Opozori Objavljeno Junij 13 Sobota 23:55 za Savono. Tolk cajta je blo.🤷 Joker 1
DAMI34 Objavljeno Junij 14 Opozori Objavljeno Junij 14 Po kraškem višavju RobiRoberto, IF7, mladench in 3 others 5 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 14 400+ se jih je nabralo... kaizer, Luka66, Tedybear in 8 others 10 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 15 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 15 Med Ponikvami, Zakojco in Hudojužno. Luka66, RobiRoberto, Quest in 7 others 9 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 15 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 15 Morje na desni 😁 Quest, pik1, Kmet2 in 8 others 10 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16 Do mosta in nazaj... Vratnik!? A sva na pravi poti? Sigurno, sva že na mostu... Tudi malo McAdama sva našla... Ohoho, rakete na vidiku... Nekaj obnavljano... Bemtš res sem počasen... Že na drugem mostu, al jih je blo že več??? Čistokrvno bosanski gonič No pa sva le prišla do pravega mostu... Povprečje na 100 kilometrov. Pale polAfrike je res pravi šparovc. Tole je pa "mica" zabeležla. DAMI34, Kawasaki_rider, mladench in 9 others 11 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16 Ko zgrešiš pot na plažo in pristaneš 1600m nad morjem. motom, RobiRoberto, IF7 in 7 others 8 1 1
vandrovec Objavljeno Junij 16 Opozori Objavljeno Junij 16 Ob 15. 6. 2024 ob 15:45, DAMI34 pravi: Med Ponikvami, Zakojco in Hudojužno. Pobarvane rože so nad Predmejo 🙂 Ponikve - Zakojca me zanima, Zakojca - Hudajužna mi je znano? RobiRoberto in motom 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se