maxxa Objavljeno Oktober 14 Opozori Objavljeno Oktober 14 pred 17 urami, Tedybear pravi: tiste Škofljice videt ne morem, pred 17 urami, Tedybear pravi: Ker me tistih 10 km od Šk.Loke do Kranja psihično načne Zgleda imava iste zivce 😂 Tedybear 1
Popularna objava DAN Objavljeno Oktober 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16 Mal po domačem hribu.. RobiRoberto, Luka66, kaizer in 10 others 12 1
Popularna objava motofrik Objavljeno Oktober 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16 Rooswel je vedno zanimiv, ko se vračaš s Krka... MiNa, skalar36, dolenc100 in 10 others 12 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 20 Na kufje 😁 corleone48, Quest, mladench in 13 others 15 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 20 Opozori Objavljeno Oktober 20 pred 1 uro, corleone48 pravi: Kje si spet pohajal? do Vikija, ob Vipavi, pa en košček TETa, pa potem na kavico. Pašalu ko 100matr RobiRoberto, MiNa, corleone48 in 1 other 3 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 20 Če sem letos katero cesto res prevozil " nkrat", je bila to Lokavec - Predmeja - Lokve. Do tja pa po AC do Lahatca, kava v Postojni, Rebrnice... Iz Lokev v Solkan pa ob Soči navzgor. Od kdaj je center Kobarida enosmeren? Hvala domačinom, ki so mi vljudno mahali v smislu " idiottejebodatejeboidiot", da mi je užgalo, da nekaj ni OK. Na Predelu pa meja...med soncem pri nas in meglo do Bele peči. Ampak res je zgledalo, kot da tista dva karabinjerja v kontejnerju prodajata meglo. Itak jo. Jutri pa križem kražem po Krasu. MARE 65, markII, Joker in 11 others 13 1
Slash13 Objavljeno Oktober 20 Opozori Objavljeno Oktober 20 1 hour ago, Tedybear said: Od kdaj je center Kobarida enosmeren? Hvala domačinom, ki so mi vljudno mahali v smislu " idiottejebodatejeboidiot", da mi je užgalo, da nekaj ni OK. Pomoje samo začasno, ta vikend. Je bil Soča Rally. Kugelschreiber in Tedybear 1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 21 Kavicaaaa.... pik1, ftp, kaizer in 13 others 15 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 21 Mal po Krasu in Brdih. Na AC od Kranja do Vrhnike je bilo resda 8 stopinj, ampak megla in vlaga. Brrrrr. Mislim, da bo odpeljanih 9500 km kar končna cifra za letos. IF7, RobiRoberto, Frenk 67 in 16 others 18 1
Popularna objava gaberkosir Objavljeno Oktober 22 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22 Ena od danes... Kawasaki_rider, Frenk 67, Hytech in 14 others 16 1
Popularna objava gaberkosir Objavljeno Oktober 23 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23 Vidim, da vam je všeč 😁. Pa naj bodo to "vtisi iz dvodnevnih voženj"... Mavti, RobiRoberto, corleone48 in 20 others 21 2
gaberkosir Objavljeno Oktober 23 Opozori Objavljeno Oktober 23 pred 59 minutami, corleone48 pravi: Kaj si bil v Avianu? Samo mimo piste. Drugače sem prespal v Bellunu.
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 23 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23 še z nedeljskega kopanja Joker, pik1, Luka66 in 12 others 14 1
Satao Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 On 10/16/2024 at 11:07 AM, DAN said: Mal po domačem hribu.. me deluje tole nekam domace....kje je to? MiNa in Quest 2
DAN Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 (popravljeno) 4 hours ago, Satao said: me deluje tole nekam domace....kje je to? Domači Gorjanci😃 tam nekje se vidi oddajnik... Popravljeno Oktober 25. Popravil DAN Satao 1
Satao Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 1 hour ago, DAN said: Domači Gorjanci😃 tam nekje se vidi oddajnik... po grebenu? Podbocje-Trdinov al Trdinov-Podbocje
DAN Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 (popravljeno) 1 hour ago, Satao said: po grebenu? Podbocje-Trdinov al Trdinov-Podbocje iz Oštrca na greben proti Trdinu.. tole 👇ni trdin vem.. Popravljeno Oktober 25. Popravil DAN Mavti, DAMI34, pik1 in 3 others 5 1
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 25 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25 (popravljeno) 1 hour ago, DAN said: iz Oštrca na greben proti Trdinu.. tole 👇ni trdin vem.. what....aja ti mas KTM...jaz zmrznem na tale vzpon....sam kaj ma Petrova gora veze z Gorjanci mi pa tud ni jasno... IMG_3870.MP4 Popravljeno Oktober 25. Popravil Satao motom, IF7, RobiRoberto in 7 others 9 1
DAN Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 51 minutes ago, Satao said: what....aja ti mas KTM...jaz zmrznem na tale vzpon....sam kaj ma Petrova gora veze z Gorjanci mi pa tud ni jasno... IMG_3870.MP4 37.71 MB · 0 downloads Ja ta vzpon se kr vleče,pa kanali so tud tricky po tem dežju... Petrova nima nobene veze z Trdinom,vtisi iz dnevnih pač... Satao 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 27 Opozori Objavljeno Oktober 27 Do Vikija IF7, MARE 65, Quest in 4 others 6 1
corleone48 Objavljeno Oktober 27 Opozori Objavljeno Oktober 27 Ma kje je ta Viki pr oštji? RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se