Popularna objava MiNa Objavljeno soboto ob 19:32 Popularna objava Deli Objavljeno soboto ob 19:32 Športov kjer nabijajo žogo ne gledam... še motoGP včasih sfalim... Joker, DAMI34, Zivnorc in 7 others 4 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno nedeljo ob 08:20 Deli Objavljeno nedeljo ob 08:20 pred 13 urami, Luka66 pravi: Pa kolk ur ma vaš dan??? Vsi skoz na bajkih 👍👋 Moj ima samo 24, pa še to ne sfolgam vsega naredit 🪚⚒️ za kar me šefica zaenkrat še samo prijazno opominja 😉 Dobro, moram tudi pogledat Moto GP, pa F1, pa košarkarsko EUroligo, pa nogometno ligo prvakov, Serie A, bundesligo, Ligue1, Premier ship, pa ligo ..... ej je teh lig, nisem jaz kriv za to, da človeku zmanjka časa za pobelt 🤪 jaz nardim vse prej no, da bom pošten, odnesem smeti in skuham, pol pa rečem ženi da sm čist psihično utrujen in rabim 2 urce zase in žwizdnem mal po dolini, pa še na kras , kar ostane časa popoldan, ko vse posesam, umijem, zlikam je pa šport. Včasih ga gledam tut kar vmes med opravili (sam ne me ženi zatožit) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno nedeljo ob 18:09 Deli Objavljeno nedeljo ob 18:09 pred 9 urami, DAMI34 pravi: jaz nardim vse prej no, da bom pošten, odnesem smeti in skuham, pol pa rečem ženi da sm čist psihično utrujen in rabim 2 urce zase in žwizdnem mal po dolini, pa še na kras , kar ostane časa popoldan, ko vse posesam, umijem, zlikam je pa šport. Včasih ga gledam tut kar vmes med opravili (sam ne me ženi zatožit) Ej pa ti, če bi bil maljaši in ..... v današnjih časih, vsaj deklarirano ženskega spola, bi bil za ožent 👍 😉 raza, DAMI34 in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno nedeljo ob 21:35 Avtor Deli Objavljeno nedeljo ob 21:35 Sem šel 'h Lahom na ena kafe, pa pri nas buljši' pa po dolini 'n'mal dhnlo' sem zavil v breg pa nazaj v m'glo raza, RobiRoberto, Joker in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se