Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2 Danes dve napaki. Mal pričakovani. 1. Čez Pavličevo sedlo na Solčavsko panoramsko cesto. Spust v Solčavo po makadamu prava loterija. Nalivi naredili svoje. 2. Vem,da se obnavlja ob Savinji.....ampak toooliko semaforjev pa nisem pričakoval. Trekker 33 zadovoljuje moje potrebe. Zaenkrat. Kugelschreiber, Luka66, Scarabeo 500 in 10 others 13
MiNa Objavljeno Julij 4 Opozori Objavljeno Julij 4 VID_20240704_171500.mp4 Bo treba dežjaka oblečt... VID_20240704_171500.mp4 MARE 65, motom, Kawasaki_rider in 9 others 7 1 1 2 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 5 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5 Mokrin ( Nassfeld) sem se doooolgo izogibal. Zmahana cesta, semaforji, nervozni avtodomarji. Ampak Italijančki so ga " zrihtali", da je užitek peljat. In potem še na Waissensee, pa čez Špittal na Korensko sedlo. Le tega Korošci urejajo na polno. Od podna do 3/4 pofrezali star asfalt, polagajo robnike. Ko bo asfaltiranje, bo bojda nekaj dni zaprt. Pred vožnjo bo za preverit. 240 kilometrov. Aja....pomotoma tankal 100 oktanov. Narobe kaj?? Joker, Frenk 67, MARE 65 in 11 others 13 1
DAMI34 Objavljeno Julij 5 Opozori Objavljeno Julij 5 nič narobe z oktani, vsi bi raje 100ko dal, sam je predraga maxxa in Tedybear 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 5 Opozori Objavljeno Julij 5 47 minutes ago, Tedybear said: Mokrin ( Nassfeld) Taljani bi rekli Passo Pramolo? S Pontebe gor je zdaj lep?
raza Objavljeno Julij 5 Opozori Objavljeno Julij 5 Ja, s Pontebe je lep, 3/4 čisto preplasten, zgoraj je še nekaj dobro ohranjenega. Precej slabše je na A strani, kjer so asfalt uničili z gradnjo velikega števila novih hotelov (kamionski prevozi materjala). Kugelschreiber, pik1, RobiRoberto in 5 others 7 1
Tedybear Objavljeno Julij 5 Opozori Objavljeno Julij 5 (popravljeno) 51 minutes ago, Kugelschreiber said: Taljani bi rekli Passo Pramolo? S Pontebe gor je zdaj lep? Da. Lep? Ja. Pa tudi kar fajn za peljat. Popravljeno Julij 5. Popravil Tedybear raza, Kugelschreiber in Slash13 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6 Jenu kafe sn zakuhal... Mmmmm... VID_20240706_112034.mp4 DAMI34, pik1, MARE 65 in 8 others 10 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6 Rošce sadil 😁 Kugelschreiber, Tedybear, markII in 10 others 12 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Julij 7 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7 Včeraj pa končno par ur cajta in proti morju do Novigrada je potegnilo Kje drugje kot pred trgovino pavza Aja naročali so mi ,da kupim paradajz ker zelene solate je že med tednom dovolj, seveda sem izpolnil navodila. Evo štirje debeluhi kilogram in pol mislim, da bo za danes skalar36, pik1, Kugelschreiber in 8 others 10 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Julij 7 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7 Mal pozno sva se spravla z bajte, pa je Pramolo odpadu. Postojna-Idrija-Kobarid-Rajblsko jezero-Trbiž-Radovna-Bled-Postojna. Jezero je mrzlo. Kopalke so se posušile. Ceste solidno prevozne. Res obilo CZ tablic, al pa se mi samo zdi. skalar36, IF7, kaizer in 12 others 14 1
Popularna objava 3nity Objavljeno Julij 7 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7 pred 3 urami, Kugelschreiber pravi: Res obilo CZ tablic, al pa se mi samo zdi. Imajo podaljšan vikend, pet-sob praznik. VID_20240706_144120.mp4 Plan je bil peš do jezera, ampak valda je megla objela vrhove ravno ko sva se midva razpakirala 🤦 Že 3. prestavljeno 😭 Priprave na današnji maraton v polnem teku, na vsakem prelazu vsaj ena policijska kontrola 🤦 V mestnih središčih ogromna gužva, parkirišč zmanjkuje, folk se ustavlja ob robu ceste. Moj z 20km/h zapelje mimo kombija po črti, polni, jaz pa tako: Policaja me začudeno gledata, mlajšemu gre na smeh 🙈 Be afraid, be very afraid of him 😁 Ne mara nas, ta mlajši se opravičuje, da on tega ne bi kaznoval, ampak mora, ker stari zahteva tako 🤦 29,40€, dam 30€, ta stari začne ponovno kričati na mlajšega, če je normalen, saj ne bi smel vzeti podkupnine 🤣 Zaradi nenormalne gužve, del na cesti (na vsakem prelazu vsaj en semafor) in policajev se je krog podaljšal za 2h+. Dolomiti odloženi na boljše čase 😢, sem pa vesela, da sem jih v preteklosti doživela, ko jih je še bil užitek peljati 😢 raza, Luka66, MiNa in 10 others 11 1 1
Tedybear Objavljeno Julij 8 Opozori Objavljeno Julij 8 On 7/7/2024 at 8:45 AM, Kugelschreiber said: Mal pozno sva se spravla z bajte, pa je Pramolo odpadu. Postojna-Idrija-Kobarid-Rajblsko jezero-Trbiž-Radovna-Bled-Postojna. Jezero je mrzlo. Kopalke so se posušile. Ceste solidno prevozne. Res obilo CZ tablic, al pa se mi samo zdi. Rabeljsko je vedno mrzlo. Za osvežitev priporočam Kredo v Radovni. Edin...dostop je mal naroden za motoriste. Do vode ni dovoljeno niti možno, peš je pa dobrih 500m. markII, MiNa in Kugelschreiber 3
Kugelschreiber Objavljeno Julij 8 Opozori Objavljeno Julij 8 15 minutes ago, Tedybear said: Rabeljsko je vedno mrzlo. Za osvežitev priporočam Kredo v Radovni. Edin...dostop je mal naroden za motoriste. Do vode ni dovoljeno niti možno, peš je pa dobrih 500m. Vzeto na znanje. Tole? Parkiras ob cesti in gres cez mosticek? Tud na Rajblu sem parkiral na uradn parkin in pol marš čez hosto...
Tedybear Objavljeno Julij 8 Opozori Objavljeno Julij 8 Mostička ni VEČ. Odstranjen namerno lpred začetkom lanske sezone. 😡 Kugelschreiber 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 8 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8 Čez Jamnik v Dražgoše in, kot 10x v vsaki sezoni, na Gorenjsko cesto cest Zali log - Davča. Dol v Cerkno, pa po lepih in razglednih cestah čez Gorje in Jesenico v Most na Soči, pa skozi Baško grapo na Soriško planino, Bohinj in domov. Tisto cesto iz Sorice mimo odcepa za Danje in do Soriške bi mirno lahko po dolgem in počez minirali, pa bi bila vseeno boljša, kot je sedaj. Za ta teden je to to. Zdej pa do ponedeljka v partizane. ( Borci, pa Triglav, pa proslava na Rudnem polju..). MARE 65, Mavti, Kugelschreiber in 9 others 11 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10 Takle mamo... Moto Camp Bolgarija. Zamudila Horizonzs unlimited za par dni... Vseeno srečala nekaj "Hardcore" motoristov na poti v neznano... DOUG popotnik in duhovni "lastnik" kampa. Vasica v kateri se kamp nahaja. Kugelschreiber, DAMI34, RobiRoberto in 13 others 15 1
DAMI34 Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 Sem šel po nove cufke 😁 skalar36, RobiRoberto, IF7 in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Julij 13 Opozori Objavljeno Julij 13 S motorkom u šumičku 🤣 MiNa, Quest, pik1 in 5 others 7 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 Prva fotografija. Zmajarsko vzletišče nad Vitovljami, oziroma nekje med Lijakom pri Novi Gorici in Ajdovščino. Nad tem vzleetiščem sem velikokrat letel z jadralnim padalom, vendar je njegovo ime z mojo poškodbo glave, ušlo iz mojeg sponmina. MiNa in DAMI34 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 (popravljeno) Dami, ker ta čas še ni bilo nobene nove objave v tej temi, "si lastim previco" na svojo pripombo na tvojo fotografijo zmajarskega vzletišča Vitovlje, ker se tako tudi "uradno imenuje". Z jadralnim padalom nisem nikoli poletel s tega vzletišča, ampak sem zmeraj letale nad njim, ko sem letel proti vzletišču nad Colom nad Ajdovščino (Kovk), in naprej proti Vipavi in do "Nanosa", ter pristati nazaj na nogometnem igrišču v Vipavi (samo enkrat). V dobrem in slabem spominu imam to vzletišče, ker sem med enim od svojih poletova tam priletel v čudovito dviganje, katero me je ddvignilo tako visoko, da so me začele "bombardirati meglice, katere gradijo oblak", in sem moral na mojem jadralnem padalo narediti "ušesa" in "opohoditi pospeševalnik" (zmanjšal vpadni kot sprednjega roba jadralnega padala), da sem lahko "zbežal" naprej proti Kovku nad Ajdovščino. Vzletno rampo so ta čas (leta ?) očitno obnovili, ker je na tvoji fotografiji v precej boljšem stanjum, kakor na moji najdebni (by Google) fotografiji. Upam da se tudi danes kje voziš, da ti bo jutri lahko dal nov . Popravljeno Julij 14. Popravil RobiRoberto MiNa in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 Tudi jaz nisem nikoli tule štartal. Sem štartal s Kovka in Javornika, tule pa nikoli, rampa pa ni dolgo obnovljena mogoče 1 leto, prej je blo vse trhleno. RobiRoberto 1
MiNa Objavljeno Julij 15 Opozori Objavljeno Julij 15 Čakam na TP... RobiRoberto, pik1, raza in 1 other 2 1 1
raza Objavljeno Julij 15 Opozori Objavljeno Julij 15 S katerin je zdaj vprašanje? Rdečkom ali nigrotom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se