MiNa Objavljeno Julij 15 Opozori Objavljeno Julij 15 Uno črno je "švabsko" tole rdeče je pa YAMAHA... Hišni ljubljenček
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 15 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15 Nas zebe Luka66, kaizer, Kugelschreiber in 8 others 9 2
ftp Objavljeno Julij 16 Opozori Objavljeno Julij 16 Še dobro da je vročinski val,... Luka66, Kugelschreiber, Joker in 1 other 3 1
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17 Nadaljujemo po mrazu, dokler lahko... Marko P., Kugelschreiber, MiNa in 9 others 12
Kugelschreiber Objavljeno Julij 17 Opozori Objavljeno Julij 17 (popravljeno) @ftp, meni je to vse nekam znano, pa nikakor da bi se lahko preprical. Ajd, tvegam posmeh. Prvi dve Stelvio? Spodaj pa Bernina in Gavia? Popravljeno Julij 17. Popravil Kugelschreiber ftp 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Julij 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17 Da vam povem , sami problemi sem uspel pojštr(uzglavnik) zjebat in ni bilo druge rešitve kot na skuter in po šihtu po novga v trgovinosamo ne v taprvo da se razume je treba več izdelkov preverit ,da pade več kilometrov zdajle ga bom pa testiral Prav paše kaj uniči da je potem vržah(razlog za) it na motor in se malo vozit kaizer, ftp, Akito in 10 others 7 1 5
DAMI34 Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 pred 11 urami, Mavti pravi: Da vam povem , sami problemi sem uspel pojštr(uzglavnik) zjebat in ni bilo druge rešitve kot na skuter in po šihtu po novga v trgovinosamo ne v taprvo da se razume je treba več izdelkov preverit ,da pade več kilometrov zdajle ga bom pa testiral Prav paše kaj uniči da je potem vržah(razlog za) it na motor in se malo vozit ja ja in pod sedežem gajba pira. To je pravi vzrok MiNa, Mavti in pik1 3
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 18 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18 Še vedno se držimo hlada, med It, At, in CH 😁 DAMI34, Joker, Akito in 15 others 17 1
Popularna objava 3nity Objavljeno Julij 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19 Luka66, Tedybear, ligenjček in 13 others 15 1
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19 Začeli v soncu, končali v dežju RobiRoberto, DAMI34, Kugelschreiber in 12 others 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20 Ker trenutno ni nobenega rumenega alarma, sem skoču gledat lušce. Po dolgem času moker od dežja, ne pa lastnega zosa. Neprecenljivo 😁 MiNa, Kugelschreiber, IF7 in 9 others 10 2
knedl Objavljeno Julij 20 Opozori Objavljeno Julij 20 Malo po Sloveniji. Solkan, Brici, Begunje. Zelo lepo ampak vročina 37°. Ob povratku pa 265 kilometrov polivanja z vodo. Kot da se je ves dež vsipal na naju. DAMI34, RobiRoberto, Mavti in 2 others 4 1
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20 Oblačno, hladno pa vendar suho. MiNa, Kugelschreiber, Mavti in 11 others 13 1
Popularna objava knedl Objavljeno Julij 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21 pred 11 urami, knedl pravi: Malo po Sloveniji. Solkan, Brici, Begunje. Zelo lepo ampak vročina 37°. Ob povratku pa 265 kilometrov polivanja z vodo. Kot da se je ves dež vsipal na naju. Pa še nekaj slik.p Kugelschreiber, Mavti, kaizer in 8 others 10 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21 Bruhnu do klopeinersee čez železno kaplo, motorjev kar precej.... motom, skalar36, mladench in 13 others 15 1
Joker Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 pred 7 urami, knedl pravi: Pa še nekaj slik.p Nisem vedel, da Mercedes dela tudi motorje... Quest 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21 . ... odšel sem zvagat svoja čustva do moje japonske ljubice DAMI34, Kugelschreiber, MARE 65 in 11 others 13 1
Popularna objava motom Objavljeno Julij 24 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24 (popravljeno) 1.dan Kopanje v Uni, 2.dan pa v Šatorskem jezeru. Čehi gor dežurajo. Spotoma pa še do Gavrila Principa. Hiša je odprta in vstop brezplačen. Popravljeno Julij 24. Popravil motom DAMI34, pik1, Tedybear in 19 others 21 1
Popularna objava motom Objavljeno Julij 25 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25 (popravljeno) Livniški divji konji. Ta star pa žalostno preživlja zadnje svoje dni v osami. Ramsko pa kot vedno čudovito. Popravljeno Julij 25. Popravil motom raza, 3nity, Scarabeo 500 in 17 others 17 2 1
Luka66 Objavljeno Julij 25 Opozori Objavljeno Julij 25 (popravljeno) PROZOR NOĆAS MORA PASTI ! 15.2.1943 Days of Glory 💪 Popravljeno Julij 25. Popravil Luka66 MARE 65, markII in ftp 1 2
Popularna objava motom Objavljeno Julij 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26 2000 let star most iz rimskih časov. Most stoji, ceste ni. Kawasaki_rider, mladench, DAMI34 in 14 others 16 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Julij 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26 Pismo. Tale Bosnastanija me bo zacela srbet. Še čist malo, pa bom zbral pogum, finance in kondicijo, da se odpravim na avanturo. Redbull za transfer mam. Danes je bla enosmerna. Taljanka je sla z Logatca z novim nakitom. Jutri mal ulaufamo. MARE 65, RobiRoberto, DAMI34 in 9 others 10 1 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Julij 27 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 27 na Panoramico delle Vette po manj obljudenih cestah gorskega sveta, pa preko Zoncolana nazaj, pot za ljubitelje serpentin.... brez vročine in prometa, s kako agresivno kravo ob postanku..... Tedybear, RobiRoberto, kaizer in 12 others 14 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Julij 28 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28 Že dolgo nisem nič objavil tukaj gor. Uglavnem 1 mesec nazaj sem odrinil sam proti Švici. Imel sem na bucket listi Švicarske prelaze. Furka, Grimsel, Susten pass (namesto tega sem prevozil Nafuanen). Na začetku je zgledalo, da ne bom nič videl od tega, ker je kazala vremenska napoved, da bomo imel 20cm snega gor. Ker nisem obupal, sem vseeno odrinil in kako bi bil neumenm, če bi takrat obrnil. 1. Dan cca 350km do dolomitov spanje v mestu Cavalese. 2. Dan proti Švici mimo jezera Como, Lugano in spanje v Domodisoli 3. Napad na prelaze 4. Vračanje nazaj, čez Stelvio proti dolomitom 5. Doma... cca 2000km Klobasa +kafe 18eur v Švici. Ampak so pa ceste za zdrkat. Scarabeo 500, skalar36, Rdeči in 18 others 20 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 28 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28 Skocu pogledat kakšne barve je dons soča , lepe 🥰 mal je vroče ampk sm preživu MARE 65, motom, DAMI34 in 10 others 12 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se