RobiRoberto Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 Kako si si upal fotografirati s tega mesta, ked dobro veš, da je rezervirano za mene in moj picikl. MiNa 1
maxxa Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 pred 2 urami, bajkr88 pravi: Skocu pogledat kakšne barve je dons soča Od Kobarida proti Ẓ̌agi, pa kt na soski fronti. Dobr, da sm sla kontra.
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 29 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29 Do rabeljskega jezera in jasne , vrhunsk vreme Akito, MiNa, pik1 in 14 others 17
Snečer Objavljeno Julij 29 Opozori Objavljeno Julij 29 pred 20 minutami, pik1 pravi: . ... priznam, tale današnji Albanski offroad je bil pa že "malo" na mojem limitu ... TET ruta Theth - Prekal ... cca 50 km skrajno neugodne podlage ... po večini za naša merila zelo velike kugle, premešane s finim šodrom ... tam, kjer pa ni te zmagovalne kombinacije, so pa zelo velike dokaj ostre skale, ki štrlijo iz "vozišča", ter tako "grozijo" gumam, da jih pokončajo. Res, čudovito in nepozabno ... glede na to, da je še bagru uspelo gosenco utrgat, sem s svojim današnjim "dosežkom" kar zadovoljen ... 20240729_093208.mp4 bom raje na asfalt počakal bo ozko, a udobno Quest, Akito, DAMI34 in 2 others 2 2 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Avgust 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1 Cel dan raziskovanja po kočevskih gozdovih, dobrih 120 km makadamov in gozdnih poti, s kako "slepo ulico", sami na poti.... pa sprejemljive temperature.... motom, RobiRoberto, MARE 65 in 12 others 13 2
Popularna objava Joker Objavljeno Avgust 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1 Mene pa zanima, a se sploh še kdo razen mene, po asfaltu vozi? Kugelschreiber, DAMI34, IF7 in 8 others 4 2 5
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 47 minutami, Joker pravi: Mene pa zanima, a se sploh še kdo razen mene, po asfaltu vozi? . ... ne, to je baje zdej čist mim
DAMI34 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 51 minutami, Joker pravi: Mene pa zanima, a se sploh še kdo razen mene, po asfaltu vozi? Zdej ne..je prevroč, pa gume topi 🤣
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4 350km po vzhodnem delu naše "kure"... Quest, markII, Kawasaki_rider in 13 others 15 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Avgust 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4 Včeraj sem pa šel pogledat kakšno ogrevanje imajo oziroma uporabljajo na morjupa so mi vsi rekli, da še kar na drva kurijo ker je to menda najboljša suha toplota kar jih je možno naredit Pa še res je ,zeblo me ni niti slučajno ne ,no dan za potepanje sem izbral izreden kolona na kolono od začetka pa do konca destinacije Ja brez trgovine pri meni nekako ne gre Tele napolitanke so odlične Ena za dokaz že napoti proti domu Potem pa crkne žarnica za kratko luč pa glih dons ja mogla crnknit do doma pa še dvesto plus kilometrov ja nič na bencinsko pumpo pa akcija ,ta mičkne dojenčkove roke, da prideš zraven pa zamenjat žarnico Evo spet dela kot nov Doma pa, ja kot pa hodiš si reku, da boš kar hitro nazaj pršu Fajn je blo Joker, motom, Kawasaki_rider in 11 others 13 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Avgust 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6 Pa še malo po gozdovih okoli Ribnice, pa potem domov preko Krima, nikjer nobenega, danes dobrih 100 km makadama.... pa dobra hrana v Planinskem domu na Travi gori! MARE 65, kaizer, dolenc100 in 9 others 11 1
Popularna objava raza Objavljeno Avgust 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6 Zdaj je moderno samo makadam objavljat.... kaizer, vandrovec, Luka66 in 12 others 7 1 7
vandrovec Objavljeno Avgust 6 Opozori Objavljeno Avgust 6 pred 17 minutami, raza pravi: Zdaj je moderno samo makadam objavljat.... A ga nisi mogel malo bolj v grmovje zapeljat, da bi zgledalo bolj strašno...🙂 MiNa, maxxa, DAMI34 in 2 others 1 3 1
Luka66 Objavljeno Avgust 6 Opozori Objavljeno Avgust 6 (popravljeno) pred eno uro, raza pravi: Zdaj je moderno samo makadam objavljat.... Samo z malo napako, imaš preveč dober, lep, aristokratski bajk 👍 pa nič ga nisi prehvalil 😉.....še veliko bolj moderno je, če imaš kitajca za pelat, ker potem ni le trendovsko, je tudi neomejeno tematike za hvalit 🤪 Popravljeno Avgust 6. Popravil Luka66 raza 1
raza Objavljeno Avgust 6 Opozori Objavljeno Avgust 6 pred eno uro, vandrovec pravi: A ga nisi mogel malo bolj v grmovje zapeljat, da bi zgledalo bolj strašno...🙂 Po pravici povem, da od silne želje poplaknit prah, nisem niti pomislil na kaj drugega. V štirih urah razen lužic nobene užitne vode... Tko je, če greš samo mal okol bajte in ne vzameš običajnega kovčka in najdražje, ki poskrbi za vsebino kovčka... RobiRoberto, Quest, CINDAPP in 4 others 6 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 6 Opozori Objavljeno Avgust 6 2 hours ago, raza said: Zdaj je moderno samo makadam objavljat.... Letom primerno se bn vec ne obnasa? 😝 DAMI34 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6 . ... sem bil na motozboru MARE 65, Luka66, RobiRoberto in 12 others 5 1 8 1
Luka66 Objavljeno Avgust 8 Opozori Objavljeno Avgust 8 Ob 6. 8. 2024 ob 23:15, pik1 pravi: . ... sem bil na motozboru Po prvi sliki sem dobil vtis, da gledaš moto zbor skozi rešetke 🤪 no po drugi vdim, da je vse OK, si brez črtaste obleke in lisic 😉 uživaj in SREČNO 👍 😉 SREČNO Frenk 67, MARE 65, Quest in 3 others 6
Popularna objava kaizer Objavljeno Avgust 10 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 10 Med tem ko vsi dopustujete sem šel malček okrog sosedove bajte pogledat če kaj dogaja. Jutranja kavica na Jezerskem, pa čez hrib v Železno kaplo, čez Reberca v Rikarjo vas, Dobrla vas, Velikovec, Grebinj, pa mi "svane" foto imam s seboj!!! pa začnimo slikat: z glavne ceste na lokalno 126: Lind Odtenki sive so že malce zbledeli Šent Pavel v Labotski dolini Lawamud, spod klanca pa desno na cesto 80 tega čolna pa tudi avstrijci ne zmorejo zaflikat (eden flika trije gledajo) celo polje sončnic se počasi prebuja na koncu njive grem levo skozi Globasnico pa po klancu, med kolesarji, (v večini "štromarji" ) pod Peco, se odžejam v ob slapu potoka Globasnica se vzpenjam do cerkvice vseh ver spust v dolino Lepena potep zašpiljen, še pravi čas v hladnem in brez gužve. Teh užitkov ne menjam za trenutno morje. bajkr88, motom, RobiRoberto in 13 others 15 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 12 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12 Sva se šla namočit v slano vodo... ftp, Quest, IF7 in 12 others 14 1
Popularna objava Ragezor Objavljeno Avgust 12 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12 (popravljeno) vikend izlet do dubrovnika. na poti nazaj sem raziskal se dvorec bosiljevo https://riserapp.com/trips/926187 https://riserapp.com/trips/927982 https://riserapp.com/trips/929486 Popravljeno Avgust 12. Popravil Ragezor Kugelschreiber, Akito, MARE 65 in 15 others 17 1
Popularna objava Kawasaki_rider Objavljeno Avgust 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14 Ena današnja iz Bohinja... Akito, pik1, MARE 65 in 7 others 9 1
MiNa Objavljeno Avgust 16 Opozori Objavljeno Avgust 16 Kugelschreiber, Joker, RobiRoberto in 5 others 7 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno Avgust 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16 Malo čez mejo, Belopeški jezeri, Mangartska jezera, Fužinska jezera ali Klanška jezera, Slovenci imamo kar štiri imena, za lahe je bl odovolj le eno ime Lago di Fusine in so njihova V glavnem z avti in kolesarji...bajkerjev realtivno malo. Vroče in gužva, nekatere cene pa nižje kot pri nas v Zasavju 😲 Je zato še bolj pasal 🤪 SREČNO Kugelschreiber, mladench, Joker in 10 others 12 1
raza Objavljeno Avgust 16 Opozori Objavljeno Avgust 16 (popravljeno) pred 52 minutami, Luka66 pravi: Malo čez mejo, Belopeški jezeri, Mangartska jezera, Fužinska jezera ali Klanška jezera, Slovenci imamo kar štiri imena, za lahe je bl odovolj le eno ime Lago di Fusine in so njihova V glavnem z avti in kolesarji...bajkerjev realtivno malo. Vroče in gužva, nekatere cene pa nižje kot pri nas v Zasavju 😲 Je zato še bolj pasal 🤪 SREČNO Mem pihnu pa nč oglasu Popravljeno Avgust 16. Popravil raza
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se