Popularna objava Tedybear Objavljeno September 7 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7 (popravljeno) Da vidim ta Solkpass. Alzo, čez Koren, na Feldkirchen, Murau pa Solk. Naprej na Schladming, Tauern, Katschberg, pa na koncu še en krog na HD fešto. Čez Ljubelj nazaj. "Dosadno" v tej Avstriji. Nobenih lukenj na cesti, niti peska. Še s flikami šparajo. Nobenih podrtij ob cestah, nobenih kao počivališč zasutih s smetmi. Posebna kategorija so Avstrijci sami. 🫣 Nobeden ti noče prileteti v škarje, nobeden ti ne privošči testirat zavor, ko spelje iz stranske. In kar je najbolj " bolno"....zavijajo levo, desno in dajo žmigavec. In to 30, 50 metrov prej. Čudaki....zaviješ, pol ga daš, ali pa tudi ne, itak si že zavil ... ali kot je nekoč davno rekel moj sodelavec Gorazd, da ne daje žmigavcev, ker itak ve, kam gre... Kot rečeno, 420 skrajno " dosadnih" kilometrov. Sem pa prvo uro vsakih 10 km ustavljal in tiščal roko pod kardan..🤫..( tema o Stelviu). .Posebna Popravljeno September 7. Popravil Tedybear MARE 65, RobiRoberto, Kugelschreiber in 15 others 15 1 2
Luka66 Objavljeno September 7 Opozori Objavljeno September 7 pred 21 urami, Joker pravi: Še okrog dveh vogalov pa bova doma... Sošolca, manjkala sta med nami GS fahrerji 😉 na Vidergi AMD Izlake HVALA, dobra družba in fajn moto debate. SREČNO Joker, MiNa, raza in 4 others 6 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 7 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7 pole pred nevarno rampo dolenc100, RobiRoberto, IF7 in 9 others 9 1 2
Popularna objava raza Objavljeno September 7 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7 (popravljeno) pred 3 urami, Tedybear pravi: Da vidim ta Solkpass. Alzo, čez Koren, na Feldkirchen, Murau pa Solk. Naprej na Schladming, Tauern, Katschberg, pa na koncu še en krog na HD fešto. Čez Ljubelj nazaj. "Dosadno" v tej Avstriji. Nobenih lukenj na cesti, niti peska. Še s flikami šparajo. Nobenih podrtij ob cestah, nobenih kao počivališč zasutih s smetmi. Posebna kategorija so Avstrijci sami. 🫣 Nobeden ti noče prileteti v škarje, nobeden ti ne privošči testirat zavor, ko spelje iz stranske. In kar je najbolj " bolno"....zavijajo levo, desno in dajo žmigavec. In to 30, 50 metrov prej. Čudaki....zaviješ, pol ga daš, ali pa tudi ne, itak si že zavil ... ali kot je nekoč davno rekel moj sodelavec Gorazd, da ne daje žmigavcev, ker itak ve, kam gre... Kot rečeno, 420 skrajno " dosadnih" kilometrov. Sem pa prvo uro vsakih 10 km ustavljal in tiščal roko pod kardan..🤫..( tema o Stelviu). A zdaj veš zakaj se držim SV in SZ? Ker je "dolgočasno"! Tudi danes 420km SV, tja do Srca v vinogradu, pa Golica in vse kar je vmes. Popravljeno September 7. Popravil raza motom, Kugelschreiber, Scarabeo 500 in 10 others 12 1
Tedybear Objavljeno September 7 Opozori Objavljeno September 7 7 minutes ago, raza said: A zdaj veš zakaj se držim SV in SZ? Ker je "dolgočasno"! Tudi danes 420km SV, tja do Srca v vinogradu, pa Golica in vse kar je vmes. Sem šele prejle videl tvoj potopis iz podobnih koncev sredi avgusta. Hallstadt pa take " hoch" turistične zadeve ( Solni rudnik tam zraven .) jaz obiskujem aprila ali oktobra, sicer na 4 kolesih, ker ni težav z pakiranjem in čakanjem v vrstah. raza in Zivnorc 2
Snečer Objavljeno September 9 Opozori Objavljeno September 9 ožje od gske, isto aluminij DAMI34, Luka66, Tedybear in 6 others 7 1 1
Kugelschreiber Objavljeno September 9 Opozori Objavljeno September 9 20 minutes ago, Snečer said: ožje od gske, isto aluminij Pasarela? boš versaćija prvezal na pomol? Mavti in Zivnorc 2
Snečer Objavljeno September 9 Opozori Objavljeno September 9 pred 9 minutami, Kugelschreiber pravi: Pasarela? boš versaćija prvezal na pomol? cev za vodo, opral ga bom
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 10 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10 (popravljeno) Že ene tri sezone aktivno pomagam pri organizaciji Biatlona na Pokljuki. Ker sem A in D prizorišča že videl, sem si rekel, da grem pogledat še Italijansko Anterselvo/ Antholz. Da ne zgubljam časa, skozi Karavanke in se na AC do Spittala. Naprej do Lienza, enkrat za spremembo ne proti Toblachu, ampak na izvoz prej proti Passo Stalle. Do sem vožnja ne prav prijetna ....12, 13 stopinj in pasovi megle. Na prelazu bo boljše .... Ma jok....pod prelazom začne deževati, vse do vrha. Semafor za drugo stran sem ujel za 3 minute. 15 minut zelena, 45 rdeča. Anterselva ...ni primerljivo z Pokljuko.... veliko večje in dodelano. Se pa še gradi in obnavlja. Nazaj na Toblach, pa na Sexten, čez Monte Croce, skratka skozi do Tolmeča po SS52. Pa domov. Od Anterselve pa idealno vreme. 470 jih je bilo. Popravljeno September 10. Popravil Tedybear pik1, Luka66, MiNa in 14 others 16 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 10 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10 danes malo drugačni vtisi markII, Mavti, Akito in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 14 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14 Ob reki Vipavi po lušcah in ob Vogrščku na drugo stran 😆 motom, MiNa, Tedybear in 10 others 12 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 15 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15 Super popolne za vožnjo. Ker vas ni bilo ne na Predelu, ne v Bovcu, ne pri Nebesih in na Kolovratu. Ne v Wajdušni, ne na Colu, in ne na Vrhniki. Je pa bil en K1600 in pa Skalar med Ljubljano in Mednim. Majke mi ....danes na 320 km srečal cca 5 motoristov. Kawasaki_rider, DAMI34, Andrejcer in 17 others 18 2
Popularna objava 3nity Objavljeno September 16 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16 pred 17 urami, Tedybear pravi: danes na 320 km srečal cca 5 motoristov Si šel v kontra smer kot ostali 😅 Kar je v bistvu dobro, saj smo mi imeli za domov 20km stoječe kolone 🫣 Prvo na zbor, edina slika 😁 potem na WHOC (počasi se daleč pride) VID_20240915_152255.mp4 in nazadnje še na airshow VID_20240915_164156.mp4 VID_20240915_165200.mp4 VID_20240915_165837.mp4 VID_20240915_171447.mp4 VID_20240915_172333.mp4 VID_20240915_172203.mp4 15 stopinj, dež, ampak e5+ tako fajn greje, da je vedno toplo 😬 IF7, pik1, franc in 12 others 14 1
pik1 Objavljeno September 16 Opozori Objavljeno September 16 pred 27 minutami, 3nity pravi: Si šel v kontra smer kot ostali 😅 Kar je v bistvu dobro, saj smo mi imeli za domov 20km stoječe kolone 🫣 Prvo na zbor, edina slika 😁 potem na WHOC (počasi se daleč pride) VID_20240915_152255.mp4 245.42 MB · 0 downloads . ... lajkam jazbečarčka 3nity, MARE 65 in maxxa 3
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno September 16 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16 Ena u zivo. Brez vsega. Brez QS. Brez TC. Brez presezkov. Brez plemenitih komponent. Skor da brez veze, v resnici, brez problemov. skalar36, Mavti, Kawasaki_rider in 10 others 11 1 1
Kugelschreiber Objavljeno September 16 Opozori Objavljeno September 16 1 hour ago, DAMI34 said: brez čustev napiši brez občutka... MiNa 1
pik1 Objavljeno September 16 Opozori Objavljeno September 16 pred 4 urami, Kugelschreiber pravi: Ena u zivo. Brez vsega. Brez QS. Brez TC. Brez presezkov. Brez plemenitih komponent. Skor da brez veze, v resnici, brez problemov. . ... torej najbrž tud brez "WOW" ... ene par "psihologov" tle gor te že profilirajo zdele Snečer, RobiRoberto in Kugelschreiber 3
Kugelschreiber Objavljeno September 16 Opozori Objavljeno September 16 58 minutes ago, pik1 said: . ... torej najbrž tud brez "WOW" ... ene par "psihologov" tle gor te že profilirajo zdele Brez wow, brez adrenalina. Ne vem. Nek pocnem narobe. Bom pocakal ekspertne analize. pik1 1
Hytech Objavljeno September 16 Opozori Objavljeno September 16 (popravljeno) Ti počak ,da ti ploščic spet zmanka, boš ti vidu adrenalina in vsega Drgač ga pa daobr gor uletavajo z Koveti po nebu Popravljeno September 16. Popravil Hytech MiNa, Kugelschreiber in Mavti 3
skalar36 Objavljeno September 17 Opozori Objavljeno September 17 pred 18 urami, Kugelschreiber pravi: Ena u zivo. Brez vsega. Brez QS. Brez TC. Brez presezkov. Brez plemenitih komponent. Skor da brez veze, v resnici, brez problemov. In zakaj nisi šel še brez motorja in celade !? Mavti, Kugelschreiber in MiNa 2 1
Kugelschreiber Objavljeno September 17 Opozori Objavljeno September 17 10 minutes ago, skalar36 said: In zakaj nisi šel še brez motorja in celade !? Peš? Mal dalec so Milje.
skalar36 Objavljeno September 17 Opozori Objavljeno September 17 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Peš? Mal dalec so Milje. Daleč je do Afrike. Kugelschreiber in MiNa 2
pik1 Objavljeno September 18 Opozori Objavljeno September 18 . .... "Burgertranzit" ... bilo je ""WOW" IF7, DAMI34, RobiRoberto in 6 others 7 1 1
Snečer Objavljeno September 18 Opozori Objavljeno September 18 pred 5 urami, pik1 pravi: . .... "Burgertranzit" ... bilo je ""WOW" kje pa je Ninja? pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se