maus Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 pred 54 minutami, Tedybear pravi: Kateri je Maus? Tistega najmanjšega bi moral dat v sredino. 😁 od leve proti desni ... 300; 650; 1000 Tedybear 1
3nity Objavljeno September 19 Opozori Objavljeno September 19 pred 29 minutami, Joker pravi: Zanimivo. Julija je bila za odcepom za Lavardet še vedno tabla o zapori. Pred nekaj leti, še pred korono, sem se kljub znaku o zapor (rampa je bila dvignjena) spustil do serpentin in je bilo kar nekaj parkiranih avtov ob cesti, čeprav je bilo precej razrito in ni bilo videti, da bo tu še kdaj povezava ampak le dostop kmetov do parcel. Sem pa šel, mislim da, lani (ali je bilo predlani? čas hitro beži...) pogledat iz spodnje strani, iz Campolonga, in je bila cesta do podrtega mostu na novo urejena, zelo razširjena in mi je delovalo, kot da imajo namen urediti tudi most in znova vzpostaviti povezavo. Ali kdo kaj ve o tem? Ravno asfaltirajo most. Ko bo rešeno, se bo dalo normalno iti z enduro motorji. Zgoraj so malo večji kamni, ni za take, ki cincajo. Je pa običajno vedno zaprta, ker je nepomembna povezava in je ne urejajo. Teren je zelo nestabilen in ob večjih nalivih dostikrat odnese kakšen del ceste, tako da moraš vzeti v račun, da boš mogoče moral obrniti in porabil več časa za pot. MiNa, Joker, pik1 in 2 others 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 20 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20 Čez Malo učko po šoderčku v Brseč, pol pa gume spucat do Plomina 😁 Scarabeo 500, Mavti, Luka66 in 17 others 19 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 21 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21 Ta rumeno kozo na luft pelu 😆 markII, Grut, motom in 12 others 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 22 Popularna objava Opozori Objavljeno September 22 Tudi danes okol bajte 😆 MARE 65, RobiRoberto, Mavti in 7 others 9 1
Popularna objava MiNa Objavljeno September 22 Popularna objava Opozori Objavljeno September 22 Nekaj km je pa bilo... IF7, Grut, kaizer in 11 others 12 2
Snečer Objavljeno September 22 Opozori Objavljeno September 22 pred 2 urami, MiNa pravi: Nekaj km je pa bilo... Dinara MiNa 1
Popularna objava MARE 65 Objavljeno September 22 Popularna objava Opozori Objavljeno September 22 No vidim, da ste vsi nekaj po hostah fural...tudi jaz se končno malo spravil na makadam in moram rečt, da sem bil happy ko radio, nobene gužve , vonj po smrekovini itd.itd. Krenil od doma preko Škofljice, Iga, Borovnice do Verda in potem smer Begunje pri Cerknici, postojanka za pišanje dokler nisem slišal nekih čudnih zvokov, no polulal sem se že tako, da gas pa naprej, lepa cesta, ko je popustil prvi krč (bo treba še nekaj žgancev pojest so včasih rekli oz. še kar nekaj makadama prevozit) je bil pravi užitek. Naslednja postaja pri mamki božji, čik pauza, pa popit malo "naravne" hribske vode naprej do Begunj pri Cerknici, malo na "šverc" mimo jezera, preko Gorenjega jezera na Bloško jezero, kjer je bila pavza pri medvedu k na vodi smuča in enmu, ki še zdaj ni ujel nobene ribe, nato pa preko Velkih lašč, Rašce, Ponikev, levo do Taborske jame in domov. U glavnem čista uživancija, pa notranjska je taku lepa, če malu skreneš s poti VS800, Frenk 67, RobiRoberto in 15 others 17 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno September 22 Popularna objava Opozori Objavljeno September 22 Tole bi znal bit finalni vtis ‘24 dol natnko 250km, 4h02min s kavo, nazaj pa 249km in 3:57, s tankanjem in kavo, obakrat v Senju. Od 8ih ur fure je blo dejansko 6 ur uzivnja. Se bols sva se mela ko je bla parkirana pred APP, z guspo pa sva nadzirala zadnje letosnje susenje kopalk. Ideja da bi v soboto odpelala en izi krogec, proti plazi, senci in soncu ni mela nobene sanse. ce je za letos to, to, je blo fajn. pik1, Tedybear, DAMI34 in 16 others 18 1
Popularna objava Grut Objavljeno September 23 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23 V soboto en krogc,kamnk,železna kapla,do fakrja pa še do luisa,nazaj pa čez ljubelj,pa dam na pšanca... kaizer, Luka66, RobiRoberto in 9 others 11 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 26 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26 Jadranko vtisnu 😁 MiNa, mladench, RobiRoberto in 10 others 9 2 2
Popularna objava Loba Objavljeno September 26 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26 Planiral sem teden Sardinije, pa nekako ni šlo, sem zavil na Jadranko, pa v Trebinje in skok v Kotor, nazaj pa se po otokih; Luka66, DAMI34, Kawasaki_rider in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 27 Popularna objava Opozori Objavljeno September 27 V kakšno zimo se jaz vračam 🤣 Frenk 67, RobiRoberto, mladench in 10 others 11 2
DAMI34 Objavljeno September 29 Opozori Objavljeno September 29 Jesen stiže Dunjo moja Luka66, MiNa, MARE 65 in 6 others 8 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6 Sem šel pogledat kako jadrilijo 😁 kaizer, MARE 65, Kawasaki_rider in 13 others 15 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6 (popravljeno) Na en kofe.... Ni glih morje, je pa voda na levi... Popravljeno Oktober 6. Popravil raza RobiRoberto, DAMI34, Mavti in 14 others 16 1
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 6 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 6 ...malo po haloških goricah in lušnih ovinkih...fotk ni kaj, ker je bilo treba sonce lovit 😊... Quest, RobiRoberto, IF7 in 12 others 14 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 8 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 8 Včeraj... Gornje Jelenje... Proti BnK. Delo na cesti... To poznate... Tole pa najbrž ne Na poti iz Pakle... Kawasaki_rider, MARE 65, RobiRoberto in 10 others 12 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 12 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12 Najprej morje na desni, potem pa morja ni 🤣 MARE 65, MiNa, Quest in 7 others 9 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13 (popravljeno) Mal po AC, mal po magistrali, tiste Škofljice videt ne morem, zato čez Ig in evo me u Sodražici. Od tu naprej na Loški potok, Čabar in do Delnic PRAZNO. Mal pred Lokvami ( tisto jezero spodaj) kratko pavziral ob eni ravnini....par Croasanov na raketah brez registrskih...niti niso vozili hitro, so pa nizko leteli. Nazaj čez Pasjak, Postojna, v Lahatcu pa na Žiri. Ker me tistih 10 km od Šk.Loke do Kranja psihično načne ( vseskozi 50 km/h) grem čez Jepco. Dobrih 400 km, še en krog, bom pa na 9000. Popravljeno Oktober 13. Popravil Tedybear Mavti, skalar36, raza in 12 others 14 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Oktober 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13 34 minutes ago, Tedybear said: Mal po AC, mal po magistrali, tiste Škofljice videt ne morem, zato čez Ig in evo me u Sodražici. Od tu naprej na Loški potok, Čabar in do Delnic PRAZNO. Mal pred Lokvami ( tisto jezero spodaj) kratko pavziral ob eni ravnini....par Croasanov na raketah brez registrskih...niti niso vozili hitro, so pa nizko leteli. Nazaj čez Pasjak, Postojna, v Lahatcu pa na Žiri. Ker me tistih 10 km od Šk.Loke do Kranja psihično načne ( vseskozi 50 km/h) grem čez Jepco. Dobrih 400 km, še en krog, bom pa na 9000. Dec, gledam kufer, a si cca tri tedne nazaj, pred Postojno naletel na neko snemanje, pa so te obrnili? S petka na soboto sem zaglavil v trstu na koncertu, prisel domov pol dveh, in mi je blo jasno da vikend v pakli odpade. Za to sem ti furi rekel kislo grozdje. Postojna Socerb, Dolina, spet v Trst, zarad Barkovljanke je bila riva zaprta za promet, in smo sli rokenrol skoz ulice. Nek sproscujocega je v tistem kaosu. Na Miramaru kavica, tri slikce regate, pa po obalni do Monfalkona in v Novo Gorico. Od tam po stari mim Vipave na Rebrnice domov. V Podnanosu srecava kolega s homemade chopperjem. Zadnjic sva se skup pelala 1995 Dogodek dneva! All in all, cisti zen. Vseh 180km. Glede na jadransko dogajo, sem vesel, da me danes ni blo tam. DAMI34, MiNa, Mavti in 9 others 11 1
Tedybear Objavljeno Oktober 13 Opozori Objavljeno Oktober 13 (popravljeno) 10 minutes ago, Kugelschreiber said: Dec, gledam kufer, a si cca tri tedne nazaj, pred Postojno naletel na neko snemanje, pa so te obrnili? Da. Treba je bilo čakati 15 do 20 minut. Mal sem cagal, pol sem se pa spomnil obvoza. Popravljeno Oktober 13. Popravil Tedybear Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 13 Opozori Objavljeno Oktober 13 (popravljeno) 16 minutes ago, Tedybear said: Da. Treba je bilo čakati 15 do 20 minut. Mal sem cagal, pol sem se pa spomnil obvoza. Ja, tudi jaz sem obracal. Najprej sem pomislil da je Pleškotov testni, pa te je “ploščat” kufer izdal. To mas stranskega gor poknjenega? Popravljeno Oktober 13. Popravil Kugelschreiber
Tedybear Objavljeno Oktober 13 Opozori Objavljeno Oktober 13 14 minutes ago, Kugelschreiber said: Ja, tudi jaz sem obracal. Najprej sem pomislil da je Pleškotov testni, pa te je “ploščat” kufer izdal. To mas stranskega gor poknjenega? V bistvu da. Trekker 30 je lahko oboje. Original je 600€, pa veeeelik se mi je zdel. Ta zaenkrat zadosti potrebam. Kugelschreiber 1
Popularna objava knedl Objavljeno Oktober 13 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13 Ni bilo dosti časa ampak za pot iz Dupleka skozi Slovensko Bistrico, Polčane do stolpa v Rogaška Slatini in nazaj se je našlo. Po poti nazaj pa pečena riba v dolini Vinetuja. Lep popoldan. Človek bi želel kak kilometer več ampak tokrat ni bilo več časa. DAMI34, Joker, Luka66 in 11 others 13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se