Joker Objavljeno Februar 24 Opozori Objavljeno Februar 24 A bo že kdo banal ta umetni idiotizem? Hytech 1
DAMI34 Objavljeno Februar 25 Opozori Objavljeno Februar 25 pred 12 urami, Joker pravi: A bo že kdo banal ta umetni idiotizem? sej sem gledal, ma imam občutek, da uporablja gugl prevajalca Kawasaki_rider 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 25 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 25 Po lepih cesticah, še lepših makedamčkih in eni lušci 🙃 IF7, GregorM, kaizer in 12 others 14 1
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Marec 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1 Včeraj tudi jaz končno spravil konja z garaže, cilj Moto gel Soteska, po novi sedež (ko bo gotov pridejo fotke v kategoriji kamor spadajo, glede na poznano in videno, pričakujem top izdelek). Ko sem se "nagurtnal" z vso opremo glede na vremenske razmere in se komaj skobacal na motor sem se počutil točno tako kot po moje tale stric spodaj Normalno kot se za moje prve fure spodobi, me je že v Črnučah dobil dež (doma sem študiral a oblečem dežjaka ali ne...pa saj ne bo nič), sreča je bilo dost toplo pa mi ta dežek ni prišel do živega. Prvih 10 km je bilo katastrofalnih, okornost na višku kot, da sem prvič na motorju. Potem pa se človeku hitro vrne občutek in vožnja spet postane užitek tako, da prijetnih 50 km. Vseeno pa pazite ko se prvič po zimi odpravljate na furo, sami smo malo "zaležani", da voznikov štiri in več kolesnih prevoznih sredstev sploh ne omenjam, posebno čez mesto, kot je večkrat dejal Fičo, predvidevajte in še stokrat predvidevajte. Srečno vsem v novi sezoni. Štorklje so se vrnile, dober znak, da se sezona bliža. MiNa, RobiRoberto, Kmet2 in 15 others 17 1
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2 Nekaj cestnih km, da blat stran odpade. Kugelschreiber, DAMI34, GregorM in 12 others 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 3 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3 Kufe Scarabeo 500, MARE 65, pik1 in 12 others 14 1
Popularna objava Ragezor Objavljeno Marec 3 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3 (popravljeno) malo easy offroada, da se pripravim za Koveta naslednje leto Popravljeno Marec 3. Popravil Ragezor Kugelschreiber, kaizer, GregorM in 12 others 14 1
skalar36 Objavljeno Marec 9 Opozori Objavljeno Marec 9 Nekaj je narobe. Tale tema precej sameva. Le kaj bi lahko bilo... MiNa, pik1, mladench in 3 others 4 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14 N kufje n hitru 😁 IF7, n_majk, MARE 65 in 8 others 10 1
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14 Čez hrib pa dam. IMG_8354.mov Mavti, IF7, n_majk in 10 others 12 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Marec 14 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14 Bakar s ceste na Jadranko pa pod njo pogled z vrha pa na Jadranko pa mal se s trajektom peljat pa mal se v mesto zapeljat pa še ena panoramska, sicer pa v mestu Rab odmerili 19,8 stopije, ugodno PRPY, pik1, n_majk in 15 others 17 1
Ragezor Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 vceraj grem en kratki krog in pridem domov brez gume. danes sem mel pa plan na jadranko... zdaj sem zgubljen in brez smisla v zivljenju. ne vem kere gume naslednje niti kje jih menjat. nikjer nobenih cenikov in zalog na internetu. DAMI34, RobiRoberto, dolenc100 in 7 others 5 2 2 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16 Po lušcah 😁 kaizer, RobiRoberto, MiNa in 9 others 11 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 17 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17 Molto romantiše 😁 pik1, Pajk, RobiRoberto in 9 others 12
Kawasaki_rider Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 Nas je treba izzivat? 😁 skalar36, MiNa, kaizer in 2 others 5
pik1 Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: Molto romantiše 😁 . ... brez veze skalar36, Kugelschreiber, MARE 65 in 2 others 5
Kugelschreiber Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 17 hours ago, pik1 said: . ... brez veze Tocno isto mislim. Precenjeno. #kislogrozdje pik1, DAMI34 in skalar36 3
DAMI34 Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 iskreno se opravičujem vsem "prizadetim" pik1 1
pik1 Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: iskreno se opravičujem vsem "prizadetim" . ... ti bom dvojno vrnu DAMI34 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Marec 20 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20 ma je bilo toplo ravno za sladoljed mir tišina krasni razgledi kot vedno ma če te kmet ne vidi se je luštno tudi po travnikih jagat še n'mal tihožitja, ma je luštna da bi jo posvojil desno mejna ograja, levo Kraški rob, po sred se pa pelamo... zgoraj v stenah ušesa Istre Buzet menda vsi poznate skoz vasico Roč ena pot vodi tudi v Rim (samo 0,9 km) v Kubed-u kraljuje velikan Istre Kugelschreiber, n_majk, gift in 13 others 15 1
MARE 65 Objavljeno Marec 20 Opozori Objavljeno Marec 20 pred 43 minutami, kaizer pravi: ma je bilo toplo ravno za sladoljed mir tišina krasni razgledi kot vedno ma če te kmet ne vidi se je luštno tudi po travnikih jagat še n'mal tihožitja, ma je luštna da bi jo posvojil desno mejna ograja, levo Kraški rob, po sred se pa pelamo... zgoraj v stenah ušesa Istre Buzet menda vsi poznate skoz vasico Roč ena pot vodi tudi v Rim (samo 0,9 km) v Kubed-u kraljuje velikan Istre Sladoljed je Kozina, kje pa je tista planota z razgledom ? kaizer 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 20 Opozori Objavljeno Marec 20 (popravljeno) 7 minutes ago, MARE 65 said: Sladoljed je Kozina, kje pa je tista planota z razgledom ? Jez bi reku da je Kaizer okrog Sandija na Belvedurju ropotal. Belvedur je (45.4641010, 13.8215446) Popravljeno Marec 20. Popravil Kugelschreiber MARE 65 1
kaizer Objavljeno Marec 21 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21 pred 21 urami, MARE 65 pravi: Sladoljed je Kozina, kje pa je tista planota z razgledom ? Planota ? , približno točno tukaj nekje :45.465258 13.903115 sicer pa od Sv. Kvirika po poseki, kolesarski poti, proti zaselku Lukini MARE 65 1
Ragezor Objavljeno Marec 21 Opozori Objavljeno Marec 21 nove gume trgajo gate. sem ze mislil da so mi pri vulkanizerju cel motor zamenjali in kakega ktma podtaknili. skoraj mi je uspelo pobrusit tacko. DAMI34, Quest, Kugelschreiber in 4 others 6 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se