Popularna objava Snečer Objavljeno April 30 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30 Capri pik1, n_majk, tomaz69 in 11 others 11 1 1 1
Popularna objava Snečer Objavljeno April 30 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30 mora biti kmet nekje tu blizu maxxa, Kugelschreiber, DAMI34 in 7 others 1 9
DAMI34 Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Sv. Kljukec čevabđinica &sveštosrcepoželi MARE 65, pik1, PRPY in 3 others 4 1 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno April 30 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30 (popravljeno) 7 hours ago, Snečer said: mora biti kmet nekje tu blizu Ni ga tam, v Savudriji v kampu so ga vidli. Popravljeno April 30. Popravil Kugelschreiber DAMI34, maus, Mavti in 9 others 12
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 30 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30 Ni ga ne tam, ne tam...baje so ga videli danes na Etni... Snečer, maus, raza in 13 others 14 1 1
Hytech Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Drž se zemlje,da ne ispadneš, astronaut Sergei von madr raša🙃😆 Kmet2, MiNa, RobiRoberto in 4 others 7
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno April 30 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30 Slončka smo dali spat, zjutraj od delč pogledali Castelsardo in spizdili v Iglesias. Jadranka bi bila zaprta. Parkirali tik pred dezjem, zdej je zunaj o joj. SS126 je madrfakrsko dobr kos asfalta. mladench, MARE 65, RobiRoberto in 18 others 20 1
Popularna objava PRPY Objavljeno Maj 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1 (popravljeno) Mi pa tudi uspešno nadaljujemo pot po Bosni... sem pa danes uspel dnevno dozo čevapov zamenjat za janca...mmm Popravljeno Maj 1. Popravil PRPY Endlich, DAMI34, Joker in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1 Maldivi 😀 kaizer, MiNa, RobiRoberto in 12 others 14 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1 Vtisi z dnevnih voženj! ...pol pa neke polne al pa prazne "talerje" gledam. A se ne vozte, sam jeste? Tri v "letu"... Kmet2, Luka66, raza in 11 others 10 1 3
raza Objavljeno Maj 1 Opozori Objavljeno Maj 1 A se kdo prepozna? MiNa, RobiRoberto, Luka66 in 5 others 6 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 1 Opozori Objavljeno Maj 1 pred eno uro, MiNa pravi: Vtisi z dnevnih voženj! ...pol pa neke polne al pa prazne "talerje" gledam. A se ne vozte, sam jeste? Prazna vreča ne stoji pokonci 😂 PRPY in RobiRoberto 2
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Maj 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1 1 hour ago, MiNa said: A se ne vozte, sam jeste? Mister, praznik dela se časti. Kdor ne dela, naj vsaj jé. Danes je bil dan pocitka. Ampak nismo sam za na kavc. Laganini giretto panorMico. Nasli skor zastojn bencin, kavico cist bliz vode, in kot bi napisal @MiNa, zasluzeno pivo in debatni krozek na terasi. Kaj bo jutri? Nimam pojma. kaizer, PRPY, DAMI34 in 15 others 17 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1 Agrigento....Sicilija. Endlich, kaizer, RobiRoberto in 19 others 21 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2 pred 18 urami, raza pravi: A se kdo prepozna? Jaz nisem. Mam belo šajbo. Škotsko višavje Kawasaki_rider, mladench, n_majk in 13 others 15 1
Luka66 Objavljeno Maj 2 Opozori Objavljeno Maj 2 (popravljeno) Ob 30. 4. 2024 ob 20:33, Kmet2 pravi: Stari, pazi na pomarančo, da ne boš prišel tako domov.... boljša polovica pa seveda z letalom 😉 .......meni pred leti ni veliko manjkalo, ko hoteli imet mojega KTM 😕 SREČNO Popravljeno Maj 2. Popravil Luka66 n_majk, Kmet2 in Quest 1 2
Kmet2 Objavljeno Maj 2 Opozori Objavljeno Maj 2 pred eno uro, Luka66 pravi: Stari, pazi na pomarančo, da ne boš prišel tako domov.... boljša polovica pa seveda z letalom 😉 .......meni pred leti ni veliko manjkalo, ko hoteli imet mojega KTM 😕 SREČNO Ktm tu noben ne mara...😁
Popularna objava PRPY Objavljeno Maj 2 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2 Včeraj smo križarili še malo okoli Mostarja... danes pa poiskal pot do morja. Vreme nam je oba dneva top služilo in smo vedno uspeli parkiral predno se je uscalo... Luka66, pik1, IF7 in 12 others 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 3 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3 Naaajlepša ceeejsta na sveeejti 😁 Quest, RobiRoberto, Kawasaki_rider in 12 others 14 1
Luka66 Objavljeno Maj 3 Opozori Objavljeno Maj 3 Ob 2. 5. 2024 ob 22:17, Kmet2 pravi: Ktm tu noben ne mara...😁 Ne bit tako prepričan, mojega so še dva dni, po tem, ko so zlomili kontaktno ključavnico, iskali po okolici, da je bil lastnik garaže, ki mi jo je prijazno ponudil za "skrivališče", že konkretno prestrašen, tudi policija ni bila odzivna, sem ga potem na prikolici odpeljal domov....tako, da me južno od Rima ne vidijo, tudi peš ne 🤪 SREČNO obema do doma, z bajkom seveda 👍 Quest in Kmet2 1 1
Kmet2 Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 pred 9 urami, Luka66 pravi: Ne bit tako prepričan, mojega so še dva dni, po tem, ko so zlomili kontaktno ključavnico, iskali po okolici, da je bil lastnik garaže, ki mi jo je prijazno ponudil za "skrivališče", že konkretno prestrašen, tudi policija ni bila odzivna, sem ga potem na prikolici odpeljal domov....tako, da me južno od Rima ne vidijo, tudi peš ne 🤪 SREČNO obema do doma, z bajkom seveda 👍 So far so good, hvala Luka.😇 Še je zunaj, parkiran pod Vezuvom. PRPY, Luka66, kaizer in 1 other 4
Popularna objava PRPY Objavljeno Maj 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4 Transfer v EU uspel...na žalost je to tudi pomenilo da nas čaka morje na levi in povratek proti domu...no je pa Jadranko vedno lepo vozit Joker, n_majk, Kawasaki_rider in 9 others 11 1
bankir Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 pred 53 minutami, PRPY pravi: Transfer v EU uspel...na žalost je to tudi pomenilo da nas čaka morje na levi in povratek proti domu...no je pa Jadranko vedno lepo vozit kakšno vreme ste pa imeli? Napoved je bila zelo slaba-dež
PRPY Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 pred 36 minutami, bankir pravi: kakšno vreme ste pa imeli? Napoved je bila zelo slaba-dež Veš čas sončno in lepo razen ponoči v Mostarju je deževalo...no pa včeraj od Crikvenice do Ribnice je bil dež. In to je bilo edinkrat ko smo bilo mokri na mopedih... samo saj veš kako gre ni slabo vreme slaba je lahko le oprema😉 n_majk 1
Kmet2 Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 Pozdravljam @Snečer na Capri, to je tisti otok v daljavi...😉 n_majk, kaizer, RobiRoberto in 1 other 2 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se